Elkerliek Esthetiek

Elkerliek Esthetiek

Elkerliek Esthetiek uit Helmond is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.6
134 reviews
Geen goeie ervaring.sommige hulpverleners werken langs mekaar heen.frustrerend bij patiënten
gerda idzerda
20 september 2022 15:03
Wat en instantie! Mijn vrouw was bij neus specialist geweest. Daar hebben ze haar echt onaardig ontvangen, helemaal niks gedaan. Geen onderzoek, niks. Geadviseerd neus sprey te halen, wat geeft huisarts 3 manden geleden gedaan, niet voor niks geeft hij haar naar ziekenhuis gestuurd... En na 5min gesprek, was mijn vrouw weg gestuurd. En nog flink rekening bij... Toon meer »
Wat en instantie! Mijn vrouw was bij neus specialist geweest. Daar hebben ze haar echt onaardig ontvangen, helemaal niks gedaan. Geen onderzoek, niks. Geadviseerd neus sprey te halen, wat geeft huisarts 3 manden geleden gedaan, niet voor niks geeft hij haar naar ziekenhuis gestuurd... En na 5min gesprek, was mijn vrouw weg gestuurd. En nog flink rekening bijgeteld. Voor niks! Makkelijker kan geld niet verdiend worden... Toon minder »
A. Kazakevicius
7 september 2022 16:04
Fijn ziekenhuis,ik kom hier al jaren. Helaas zie ik bij de poli oogheelkunde alleen maar en steeds weer chagrijnige balie assistentes, jammer....Bij de andere poliklinieken goede ervaringen en fijne medewerkers.
M K
3 september 2022 14:02
Fijn ziekenhuis,ik kom hier al jaren. Helaas zie ik bij de poli oogheelkunde alleen maar en steeds weer chagrijnige balie assistentes, jammer....Bij de andere poliklinieken goede ervaringen en fijne medewerkers.
K M
3 september 2022 14:02
ik heb een zeer slechte ervaring met de reumatologie van hetziekenhuis. Ik moest manden moeten wachten op een intake afspraak ,bij de reumaroloog, drs Geilen.Mijn problemen, met de slijtage, de pijn ,dat ik al een paar jaar moet verdragen ,zijn immens. drs Geilen ,was niet bereid om uberhoud een advies te geven,laat staan om einigziens beredheid te tonen o... Toon meer »
ik heb een zeer slechte ervaring met de reumatologie van hetziekenhuis. Ik moest manden moeten wachten op een intake afspraak ,bij de reumaroloog, drs Geilen.Mijn problemen, met de slijtage, de pijn ,dat ik al een paar jaar moet verdragen ,zijn immens. drs Geilen ,was niet bereid om uberhoud een advies te geven,laat staan om einigziens beredheid te tonen o te helpen... Ik denk dat zijn katten, op wie hij zo trots is,zoals ik op mijn katten ,meer empatische vermogen hebben, dat hij. Toon minder »
Ildiko Pap Liptai
29 juni 2022 17:05
Correct geïnformeerd; in 1 dag aan de liesbreuk geholpen. Adequaye en prettige behandeling
Joek Vlasblom
20 juni 2022 17:05
Huidkanker bij mij weggehaald. Zeer attent gereageerd door de dermatologen en met veel toewijding en aandacht door de verpleging verzorgd. Zelfs de andere ochtend werd ik gebeld hoe het met mij in de nacht is gegaan. Hartelijk dank voor de hiervoor!!!
Ton in 't Veen
17 mei 2022 10:10
De beste gynaecoloog van Helmond. Zeer gedegen onderzoek. Snelle genezing. Dank u
Maria Moryc
17 mei 2022 08:08
Je krijgt voor 6 weken een Brazer en hoe het verder gaat daar kijkt men niet naar. Calcaneus operatie ging goed. Tot je moet wachten dat je een ons weegt bij de revalidatie arts. Schandalig gewoon met 2 ongelijke schoenen laten lopen ik verga van de pijn. Elkerziek zegt pech gehad.
G van den Berg
24 april 2022 00:12
Vorige week aan mijn pols geopereerd die gebroken was na een val. Operatie verricht door Dr Guijt. Ik ben meer dan tevreden over zowel de voor- als nazorg!!! Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Erica van Tol
Martijn van Tol
18 april 2022 17:05
Als je hierheen gaat moet je eerst n afspraak maken om vervolgens na 1 uur wachten in de achtkamer nog steeds niet geholpen worden, beetje nutteloos dat eerst afspraak maken gebeuren
glennschellekens
10 april 2022 15:03
Net en modern ziekenhuis, zeer vriendelijk en professioneel personeel.
Niels Derksen
5 april 2022 08:08
Ongelofelijk lieve zusters die er werken.
Tom van Bijnen
2 april 2022 20:08
Waardeloos ziekenhuis waarbij alles altijd slecht is geregeld. Stelletje amateurs.
BAXU
22 januari 2022 23:11
Het is maar goed dat ik af en toe op de site van elkerliek kijk tot mijn verbazing is mijn afspraak van a.s. vrijdag verzet naar 6 december bel ik er over op oke dat de arts de afspraak laat verzetten prima als er iets belangrijkers tussen komt maar ik zou het wel netjes vinden dat het voortaan ook door gegeven wordt aan mij ipv dat ik het op de site moet zi... Toon meer »
Het is maar goed dat ik af en toe op de site van elkerliek kijk tot mijn verbazing is mijn afspraak van a.s. vrijdag verzet naar 6 december bel ik er over op oke dat de arts de afspraak laat verzetten prima als er iets belangrijkers tussen komt maar ik zou het wel netjes vinden dat het voortaan ook door gegeven wordt aan mij ipv dat ik het op de site moet zien...beetje jammer want zoveel moeite kost het niet om even te laten weten dat de afspraak verzet wordt.. Toon minder »
Renske Westendorp
22 november 2021 09:09
Ik ben hier geboren!!!!!
eikel man
23 oktober 2021 09:09
Na ruim 10 jaar met dezelfde problemen rond te lopen mag ik niet zomaar mijn ACTIEVE recept ophalen. Moest eerst maar contact hebben met de poli. Belachelijk aangezien ik weet wat ik heb en ik juist geen tijd wil verspillen want hoe langer je wacht hoe erger het wordt. Soms verdwijnt het vanzelf maar ik weet heel goed het verschil in wanneer ik medicatie nod... Toon meer »
Na ruim 10 jaar met dezelfde problemen rond te lopen mag ik niet zomaar mijn ACTIEVE recept ophalen. Moest eerst maar contact hebben met de poli. Belachelijk aangezien ik weet wat ik heb en ik juist geen tijd wil verspillen want hoe langer je wacht hoe erger het wordt. Soms verdwijnt het vanzelf maar ik weet heel goed het verschil in wanneer ik medicatie nodig heb. Het recept staat ook niet voor niets op actief. Word ook niet serieus genomen door de behandelend arts, had amper tijd voor me, liet me 10 min in de behandelkamer wachten terwijl ze gezellig aan het kletsen was met haar collega’s op de gang. Vervolgens waaide ze mijn zorgen argeloos weg ‘dat ik hier echt nog wel vanaf kom’ en het ‘allemaal wel meevalt’ terwijl ik op dat punt al 7 jaar lang chronische ontstekingen had en meerdere spoedoperaties. Voelde me niet gehoord.

Gelukkig was ik helder genoeg om daar niet in te trappen dat het ooit nog wel volledig weggaat. Nu geen andere keus dan maar weer terug naar de huisarts, deze hielp me direct met medicatie. En een andere behandelend arts zoeken die mijn aandoening wel serieus neemt. Dat zal niet in dit ziekenhuis zijn.

Daarnaast ook slechte ervaringen bij een ziekenhuisopname. Ze vergaten maagbeschermers erbij te geven, dit had ik in de gaten en wees ze erop, werd ik de dag erna op mijn vingers getikt ‘dat ik me niet mocht bemoeien met het personeel’. Oh nee? Dus ik moet maar een maagbloeding krijgen? Schandelijke omgang helaas.

Er zijn goede artsen maar heb nu genoeg meegemaakt om me er niet meer aan te wagen hier behandeld te willen worden. Toon minder »
Michelle Adams
20 oktober 2021 10:10
Dokter geeft aan dat zoon met reflux toch maar weer ingedikte voeding moet proberen want dat het erger word daardoor zou niet horen. Na 15 jaar ervaring met babies weet ik toch zeker van wel. Maar goed we gaan het weer doen en hem nog meer pijn bezorgen voor hij echt geholpen word. Even googlen en dit is overigens het eerste wat je tegen komt 😉
Faj Leenders
5 oktober 2021 15:03
Een week hier opgenomen en niet een keer is eimand om te poetsen.
Maar wel mij netjes aangeboden een stofzuiger en emmer en zeep.
Noot gekomen trouwens.
Maria ?
28 februari 2021 14:02
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Wesselmanlaan 25, Helmond
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten