Elkerliek Esthetiek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Elkerliek Esthetiek

Elkerliek Esthetiek

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Wesselmanlaan 25, Helmond
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Bas Franssen
Dr. Bas Franssen
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Harm Hawinkels
Dr. Harm Hawinkels
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Vincent Donders
Dr. Vincent Donders
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Elkerliek Esthetiek Reviews

3.6
181 reviews
Zeer slechte service op Bali, vooral zo'n oude blondine. Met pijn in het hart wachtte ik twee uur, alle kinderen met loopneuzen kwamen voor mij binnen. De dame zei dat ik als laatste zou komen omdat ik geen afspraak had bij SPOD, maar wiel noodsituaties aan het plannen?
Agnes
11 mei 2024 15:03
Fijn ziekenhuis. Discretie staat hoog in het vaandel. Kindertaal; ze gaan hier zeer goed om met de privacy. Brief was gericht aan meneer/mevrouw. Mocht dit dan in verkeerde handen belanden, zet je ze gelijk op het verkeerde been. Tenzij het iemand betreft met amputatie natuurlijk. Maargoed als je het bericht dan weer leest, weet je gelijk dat het niet om een... Toon meer »
Fijn ziekenhuis. Discretie staat hoog in het vaandel. Kindertaal; ze gaan hier zeer goed om met de privacy. Brief was gericht aan meneer/mevrouw. Mocht dit dan in verkeerde handen belanden, zet je ze gelijk op het verkeerde been. Tenzij het iemand betreft met amputatie natuurlijk. Maargoed als je het bericht dan weer leest, weet je gelijk dat het niet om een vrouw gaat. Vrouwen met dollo's bestaan immers niet, Alhoewel... We leven in 2024 he 'hetten'. Nouja aangezien ik geen moer geef om privacy, deel ik de brief toch gewoon met jullie x Henk
5 sterren sopje Toon minder »
R
1 mei 2024 19:07
De apotheek is onbereikbaar via de telefoon, word een half uur lang steeds doorgestuurd en zelfs de mensen die zeggen in stuur je door geven je geen seconde om iets te zeggen. Eenorm slecht nog nooit zo iets meegemaakt
Kelly V h
1 april 2024 08:08
Zojuist naar Elkerliek Deurne geweest, had een afspraak staan om 14.50 daar, de afspraak stond al meer dan een paar maanden op mijn elkerliek. Maar thuis gekomen ben ik op die site gaan kijken, en de afspraak hebben ze veranderd naar Helmond op de zelfde tijd. Dus ik aan het bellen en ja het bandje blijf het lang herhalen dat ik geduld moet hebben, maar na e... Toon meer »
Zojuist naar Elkerliek Deurne geweest, had een afspraak staan om 14.50 daar, de afspraak stond al meer dan een paar maanden op mijn elkerliek.
Maar thuis gekomen ben ik op die site gaan kijken, en de afspraak hebben ze veranderd naar Helmond op de zelfde tijd.
Dus ik aan het bellen en ja het bandje blijf het lang herhalen dat ik geduld moet hebben, maar na een halfuur heb ik het maar opgegeven.
Maar totaal geen bericht ontvangen dat de afspraak is veranderd, en ook geen enkele herinnering een dag voor de afspraak !
De verpleging werkt hard voor een goede naam, maar de rest ?

Henk Beije Toon minder »
Henk Beije
1 februari 2024 14:02
Onbereikbare polikliniek kindergeneeskunde. Ook receptie kan geen terugbelverzoek maken. Nu al 1 week bezig om mijn afspraak voor morgen te verzetten (vele malen 20 min in de wachtrij zonder resultaat). Verder wel een goede ervaring met de bevallingszorg.
Thomas Stip
2 januari 2024 11:11
De enige echte arts die ik in dit ziekenhuis een dag in het zonnetje zou willen zetten in kinderarts dokter faber. Zij verdient een goude beker. Een vrouw en arts met hart op juiste plek! Zij behandelt kinderen niet als nummer maar als eigen!
Zorana Ploeg
24 december 2023 13:01
Vandaag zo teleurgesteld geweest in de afdeling Cardioloog of nou ja in 1 vrouw achter te balie.. totaal geen begrip, onvriendelijk. Ik had maar de hele dag vrij moeten nemen dan had ik wel even 45 minuten kunnen wachten omdat een andere afspraak belangrijker is. Er zijn ook nog mensen die verantwoordelijkheids gevoel hebben voor hun werk! En het dan ook goe... Toon meer »
Vandaag zo teleurgesteld geweest in de afdeling Cardioloog of nou ja in 1 vrouw achter te balie.. totaal geen begrip, onvriendelijk. Ik had maar de hele dag vrij moeten nemen dan had ik wel even 45 minuten kunnen wachten omdat een andere afspraak belangrijker is. Er zijn ook nog mensen die verantwoordelijkheids gevoel hebben voor hun werk! En het dan ook goed proberen te maken met gratis koffie.. Echt, deze vrouw moet nog veel leren! Toon minder »
Sandra Timmers
7 december 2023 12:12
Ik had vandaag een dagopname voor een operatie aan een gebroken enkel. Ik heb er helemaal niets op aan te merken. Ze hebben alles heel goed uitgelegd, me goed op mijn gemak gesteld en iedereen was ontzettend lief en zorgzaam. Daarom 5 sterren voor (het personeel en de artsen van) het Elkerliek!!
Maikel van Rijt
17 november 2023 21:09
Heel aardige assistente op de poli

Apotheek was verschrikkelijk lang wachten ik wachten 30 minuten maar iemand die voor mij was zeker 45 minuten
Eenmal binnen ging het snel maar was te merken dat ze onder stress stonden
Luisa van der Vrande - Schmuck
28 september 2023 09:09
Mijn pink is gebroken en al 4-5 dagen weigeren ze iets te doen qua gipsen of spalk etc. Zorg van Elkerliek onwijs slecht. Dit jaar bevallen van mijn zoontje en dronk nog geen 5 ml en werd volgende dag voor 1 nachtje naar huis gestuurd dat alles wel meeviel. Dag na nachtje thuis slapen toch naar ziekenhuis gegaan en eindstand lag ik 3 weken in het ziekenhuis.... Toon meer »
Mijn pink is gebroken en al 4-5 dagen weigeren ze iets te doen qua gipsen of spalk etc. Zorg van Elkerliek onwijs slecht. Dit jaar bevallen van mijn zoontje en dronk nog geen 5 ml en werd volgende dag voor 1 nachtje naar huis gestuurd dat alles wel meeviel. Dag na nachtje thuis slapen toch naar ziekenhuis gegaan en eindstand lag ik 3 weken in het ziekenhuis.

Ik hoef nooit meer naar dit ziekenhuis. Ze hebben ook bij spap, mijn opa, mijn zoontje en bij mijzelf te weinig/geen zorg aangeboden terwijl er spoed was. Ze mogen nooit meer mensen helpen hier achterlijke mensen bah bah

Er komt voor heel dit ziekenhuis een klachtbrief Toon minder »
Sharon Stuit
27 september 2023 20:08
Ik heb zoveel verhalen bij diverse disciplines...
Als je een mogelijkheid hebt om naar Geldrop, Eindhoven of Veldhoven te gaan. Doen!!!!!

Ze luisteren niet!
Elise Janssen - Reulen
22 september 2023 07:07
Toegankelijk, open, vriendelijk ziekenhuis. Behulpzaam personeel. Maakt tijd indien nodig.
Alexander
13 september 2023 07:07
Ik wil eigenlijk de 2 lieve dames even bedanken die mij hebben gekalmeerd tijdens mijn paniekaanval in de wachtkamer van de huisartsenpost! Geen idee wat jullie namen zijn en of dit jullie bereikt maar super fijn dat jullie er vandaag waren 😊😁 Zo attent en lief 🥰🥰
Kim Visser
19 augustus 2023 15:03
Totaal verkeerde diagnoses gesteld en na eerste ingrepen al bij het wakker worden direct helse pijn! Een verzamelpunt van incapabele medici! Schandalig zoals ze hier omgaan met patiënten en door artsen gemaakte fouten!! Ik ben inmiddels 3 operaties (elders) verder om alle ellende van dit ziekenhuis op te lossen!! En moet nu nog 1 operatie ondergaan! Chapea... Toon meer »
Totaal verkeerde diagnoses gesteld en na eerste ingrepen al bij het wakker worden direct helse pijn! Een verzamelpunt van incapabele medici!

Schandalig zoals ze hier omgaan met patiënten en door artsen gemaakte fouten!!

Ik ben inmiddels 3 operaties (elders) verder om alle ellende van dit ziekenhuis op te lossen!! En moet nu nog 1 operatie ondergaan! Chapeau!

Baal nog van de dag dat ik het vertrouwen aan dit ziekenhuis en zijn artsen gaf! Ik ben op dit moment te moe voor een juridische procedure te starten maar wie weet als ik alles verzameld heb komt die nog.

Ik schrijf dit om u te waarschuwen. Toon minder »
T.R.M “True Review Master” Reviews only by my own experience!
2 augustus 2023 15:03
Super ziekenhuis. Snelle en liefdevolle behandeling. Geen nummer maar een mens.
Jacqueline Vrolijk
4 juli 2023 14:02
Prima ziekenhuis maar de wachtijd bij de apotheek kan gerust oplopen tot een uur.
Alex Stel
29 mei 2023 11:11
Buiten, voor de draaideur, echt pal voor de draaideur, staan 4 mensen te roken. Ik heb er binnen melding van gemaakt, maar men zegt dat ze er niks aan kunnen doen. Is er geen handhaving????
Kerel Tje
18 mei 2023 17:05
Al jaren klant bij oogheelkunde en het mag gezegd worden: wat een fijne mensen! Afspraken makkelijk te maken, soms even wachten maar er zijn nou eenmaal meer patienten dus geen probleem. Met name de zorg en aandacht voor detail van de heer Martens zorgt dat ik al weer jaren ze "scherp" zie. Heel erg bedankt team oogheelkunde!
Roel
11 mei 2023 10:10
Ik werd gediscrimineerd door andere patiënten terwijl een van de medewerkers gewoon toe keek.
Wefi OnderZoeksopdr8
5 april 2023 08:08
Letterlijk elke afspraak heb ik minstens een halfuur moeten wachten (vaak rond de 45 min) ik typ dit nu vanuit de wachtkamer, ook daadwerkelijk een halfuur later dan mijn afspraak eigenlijk was. In plaats van onder elke recensie ‘Het spijt ons zeer dat u dit hebt ervaren’ te reageren zou ik er gewoon wat aan doen. Verder prima tent 👌🏽
LilRxdtube
27 februari 2023 15:03
Spoed. Slaat nergens op hadden gebeld voor gebroken vinger nee is geen nood als erger wordt bel morgen nog een keer wat slaat dat op halloooooo het is gebroken!!! Heel wat maanden geleden gebeld voor knie die pijnlijk was dat ze moest huilen ze vragen hoe hoog is de pijn ze zegt over de 10 van de 10 het boeide hun niks laat maar pijn lijden..
ricardo Gulickx
16 januari 2023 16:04
Onlangs een operatie aan mijn hand ondergaan. Ik ben van het begin tot het einde top begeleid. Alles werd duidelijk uitgelegd en daar ik best gespannen was heb ik mij goed op mijn gemak gevoeld door de prettige omgang met jou als patiënt. Top geregeld.
Hennie Van Deursen
2 januari 2023 21:09
Onaardige medewerkers die niet meedenkend zijn, ook maken ze afspraken die vervolgens niet nagekomen worden.
nadeche van Meijl
14 december 2022 17:05
dokter gaat gewoon na een patiënt te helpen naar huis en nu laten ze mijn moeder een week langer in het ziekenhuis want nu is er geen plek meer onder de scan belachelijk dat is blijkbaar normaal voor een iemand te helpen en 10 mensen te laten liggen en met een paar duizende euro naar huis te gaan
Gwen van de Kerkhof
5 december 2022 10:10
Gisteren de meest onvriendelijke telefoniste aan de lijn gehad. Ik wilde een afspraak maken bij een dermatoloog. Maar zo onvriendelijk te woord gestaan dat ik voor een ander ziekenhuis heb gekozen waar ze wel vriendelijk/normaal waren. Vond het al zo raar dat de wachttijden daar korter waren. Nu snap ik ook waarom.
Marly Gerards
27 oktober 2022 18:06
Geen goeie ervaring.sommige hulpverleners werken langs mekaar heen.frustrerend bij patiënten
gerda idzerda
20 september 2022 15:03
Wat en instantie! Mijn vrouw was bij neus specialist geweest. Daar hebben ze haar echt onaardig ontvangen, helemaal niks gedaan. Geen onderzoek, niks. Geadviseerd neus sprey te halen, wat geeft huisarts 3 manden geleden gedaan, niet voor niks geeft hij haar naar ziekenhuis gestuurd... En na 5min gesprek, was mijn vrouw weg gestuurd. En nog flink rekening bij... Toon meer »
Wat en instantie! Mijn vrouw was bij neus specialist geweest. Daar hebben ze haar echt onaardig ontvangen, helemaal niks gedaan. Geen onderzoek, niks. Geadviseerd neus sprey te halen, wat geeft huisarts 3 manden geleden gedaan, niet voor niks geeft hij haar naar ziekenhuis gestuurd... En na 5min gesprek, was mijn vrouw weg gestuurd. En nog flink rekening bijgeteld. Voor niks! Makkelijker kan geld niet verdiend worden... Toon minder »
A. Kazakevicius
7 september 2022 16:04
Fijn ziekenhuis,ik kom hier al jaren. Helaas zie ik bij de poli oogheelkunde alleen maar en steeds weer chagrijnige balie assistentes, jammer....Bij de andere poliklinieken goede ervaringen en fijne medewerkers.
M K
3 september 2022 14:02
Fijn ziekenhuis,ik kom hier al jaren. Helaas zie ik bij de poli oogheelkunde alleen maar en steeds weer chagrijnige balie assistentes, jammer....Bij de andere poliklinieken goede ervaringen en fijne medewerkers.
K M
3 september 2022 14:02
ik heb een zeer slechte ervaring met de reumatologie van hetziekenhuis. Ik moest manden moeten wachten op een intake afspraak ,bij de reumaroloog, drs Geilen.Mijn problemen, met de slijtage, de pijn ,dat ik al een paar jaar moet verdragen ,zijn immens. drs Geilen ,was niet bereid om uberhoud een advies te geven,laat staan om einigziens beredheid te tonen o... Toon meer »
ik heb een zeer slechte ervaring met de reumatologie van hetziekenhuis. Ik moest manden moeten wachten op een intake afspraak ,bij de reumaroloog, drs Geilen.Mijn problemen, met de slijtage, de pijn ,dat ik al een paar jaar moet verdragen ,zijn immens. drs Geilen ,was niet bereid om uberhoud een advies te geven,laat staan om einigziens beredheid te tonen o te helpen... Ik denk dat zijn katten, op wie hij zo trots is,zoals ik op mijn katten ,meer empatische vermogen hebben, dat hij. Toon minder »
Ildiko Pap Liptai
29 juni 2022 17:05
Correct geïnformeerd; in 1 dag aan de liesbreuk geholpen. Adequaye en prettige behandeling
Joek Vlasblom
20 juni 2022 17:05
Huidkanker bij mij weggehaald. Zeer attent gereageerd door de dermatologen en met veel toewijding en aandacht door de verpleging verzorgd. Zelfs de andere ochtend werd ik gebeld hoe het met mij in de nacht is gegaan. Hartelijk dank voor de hiervoor!!!
Ton in 't Veen
17 mei 2022 10:10
De beste gynaecoloog van Helmond. Zeer gedegen onderzoek. Snelle genezing. Dank u
Maria Moryc
17 mei 2022 08:08
Je krijgt voor 6 weken een Brazer en hoe het verder gaat daar kijkt men niet naar. Calcaneus operatie ging goed. Tot je moet wachten dat je een ons weegt bij de revalidatie arts. Schandalig gewoon met 2 ongelijke schoenen laten lopen ik verga van de pijn. Elkerziek zegt pech gehad.
G van den Berg
24 april 2022 00:12
Vorige week aan mijn pols geopereerd die gebroken was na een val. Operatie verricht door Dr Guijt. Ik ben meer dan tevreden over zowel de voor- als nazorg!!! Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Erica van Tol
Martijn van Tol
18 april 2022 17:05
Als je hierheen gaat moet je eerst n afspraak maken om vervolgens na 1 uur wachten in de achtkamer nog steeds niet geholpen worden, beetje nutteloos dat eerst afspraak maken gebeuren
glennschellekens
10 april 2022 15:03
Net en modern ziekenhuis, zeer vriendelijk en professioneel personeel.
Niels Derksen
5 april 2022 08:08
Ongelofelijk lieve zusters die er werken.
Tom van Bijnen
2 april 2022 20:08
Waardeloos ziekenhuis waarbij alles altijd slecht is geregeld. Stelletje amateurs.
BAXU
22 januari 2022 23:11
Het is maar goed dat ik af en toe op de site van elkerliek kijk tot mijn verbazing is mijn afspraak van a.s. vrijdag verzet naar 6 december bel ik er over op oke dat de arts de afspraak laat verzetten prima als er iets belangrijkers tussen komt maar ik zou het wel netjes vinden dat het voortaan ook door gegeven wordt aan mij ipv dat ik het op de site moet zi... Toon meer »
Het is maar goed dat ik af en toe op de site van elkerliek kijk tot mijn verbazing is mijn afspraak van a.s. vrijdag verzet naar 6 december bel ik er over op oke dat de arts de afspraak laat verzetten prima als er iets belangrijkers tussen komt maar ik zou het wel netjes vinden dat het voortaan ook door gegeven wordt aan mij ipv dat ik het op de site moet zien...beetje jammer want zoveel moeite kost het niet om even te laten weten dat de afspraak verzet wordt.. Toon minder »
Renske Westendorp
22 november 2021 09:09
Ik ben hier geboren!!!!!
eikel man
23 oktober 2021 09:09
Na ruim 10 jaar met dezelfde problemen rond te lopen mag ik niet zomaar mijn ACTIEVE recept ophalen. Moest eerst maar contact hebben met de poli. Belachelijk aangezien ik weet wat ik heb en ik juist geen tijd wil verspillen want hoe langer je wacht hoe erger het wordt. Soms verdwijnt het vanzelf maar ik weet heel goed het verschil in wanneer ik medicatie nod... Toon meer »
Na ruim 10 jaar met dezelfde problemen rond te lopen mag ik niet zomaar mijn ACTIEVE recept ophalen. Moest eerst maar contact hebben met de poli. Belachelijk aangezien ik weet wat ik heb en ik juist geen tijd wil verspillen want hoe langer je wacht hoe erger het wordt. Soms verdwijnt het vanzelf maar ik weet heel goed het verschil in wanneer ik medicatie nodig heb. Het recept staat ook niet voor niets op actief. Word ook niet serieus genomen door de behandelend arts, had amper tijd voor me, liet me 10 min in de behandelkamer wachten terwijl ze gezellig aan het kletsen was met haar collega’s op de gang. Vervolgens waaide ze mijn zorgen argeloos weg ‘dat ik hier echt nog wel vanaf kom’ en het ‘allemaal wel meevalt’ terwijl ik op dat punt al 7 jaar lang chronische ontstekingen had en meerdere spoedoperaties. Voelde me niet gehoord.

Gelukkig was ik helder genoeg om daar niet in te trappen dat het ooit nog wel volledig weggaat. Nu geen andere keus dan maar weer terug naar de huisarts, deze hielp me direct met medicatie. En een andere behandelend arts zoeken die mijn aandoening wel serieus neemt. Dat zal niet in dit ziekenhuis zijn.

Daarnaast ook slechte ervaringen bij een ziekenhuisopname. Ze vergaten maagbeschermers erbij te geven, dit had ik in de gaten en wees ze erop, werd ik de dag erna op mijn vingers getikt ‘dat ik me niet mocht bemoeien met het personeel’. Oh nee? Dus ik moet maar een maagbloeding krijgen? Schandelijke omgang helaas.

Er zijn goede artsen maar heb nu genoeg meegemaakt om me er niet meer aan te wagen hier behandeld te willen worden. Toon minder »
Michelle Adams
20 oktober 2021 10:10
Dokter geeft aan dat zoon met reflux toch maar weer ingedikte voeding moet proberen want dat het erger word daardoor zou niet horen. Na 15 jaar ervaring met babies weet ik toch zeker van wel. Maar goed we gaan het weer doen en hem nog meer pijn bezorgen voor hij echt geholpen word. Even googlen en dit is overigens het eerste wat je tegen komt 😉
Faj Leenders
5 oktober 2021 15:03
Een week hier opgenomen en niet een keer is eimand om te poetsen.
Maar wel mij netjes aangeboden een stofzuiger en emmer en zeep.
Noot gekomen trouwens.
Maria ?
28 februari 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Elkerliek Esthetiek?

Op basis van 44 Google reviews heeft Elkerliek Esthetiek 3.6 van de 5 sterren.

Waar is Elkerliek Esthetiek gevestigd?

Op Wesselmanlaan 25 is Elkerliek Esthetiek gevestigd in Helmond.