Enhance Clinic Rotterdam

Enhance Clinic Rotterdam

E n h a n c e C l i n i c B e n e l u x
Met vestigingen in Antwerpen en Rotterdam is Enhance Clinic Benelux toonaangevend in de cosmetische geneeskunde.

Enhance Clinic Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
22 reviews
Alex heeft mij super goed geholpen, hij geeft een goede en eerlijke uitleg. hij neemt ook de tijd om alles goed te behandelen.
linda
24 mei 2022 17:05
Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Alex neemt ruim de tijd om met je door te nemen wat je precies wilt, en wat de mogelijkheden zijn.
Met een heel mooi en natuurlijk resultaat!
Prettig Geregeld
23 mei 2022 06:06
Vandaag bij alex geweest Neemt echt de tijd voor je Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem o... Toon meer »
Vandaag bij alex geweest
Neemt echt de tijd voor je
Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden
Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem om me neus plooi wat strak te maken
Bedankt alex Toon minder »
nikki mohini
16 mei 2022 14:02
Alex heeft mij zeer prettig geholpen. Hij neemt de tijd tijdens een consult. En ben echt heel erg blij met het resultaat van mijn botox behandeling
Jeroen Dieke
29 januari 2022 08:08
Alex neemt de tijd voor je en geeft eerlijk en goed advies. Aanrader!
Yildiz Siskens
27 januari 2022 13:01
Hele goede informatie en adviezen over de behandelingen. Persoonlijke benadering is heel prettig en behandelingen worden professioneel uitgevoerd. Verkoopt je niks als het niet nodig is of als hij zelf denkt dat resultaten tegen kunnen vallen.
Karianne Verburg
19 januari 2022 15:03
Betrouwbaar duidelijk advies. Dank voor je advies over een realistisch verwachtingen patroon. Door je rust en kalmte heb ik weinig van gevoeld.
jolanta missiuro
14 januari 2022 12:12
Eindelijk sinds ik bij hem kom zeer tevreden, voordat ik bij hem kwam vaak bij verschillende geweest en het was nooit naar mijn zin. Prijzen zijn top, resultaat is altijd mooi binnekort weer je ziet er erna heel natuurlijk uit en dat is erg belangrijk en gezellig is die ook nog eens🙌🏻
Chantal Wilschut
3 december 2021 17:05
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kralingseweg 231, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling