Enhance Clinic Rotterdam

Enhance Clinic Rotterdam

E n h a n c e C l i n i c B e n e l u x
Met vestigingen in Antwerpen en Rotterdam is Enhance Clinic Benelux toonaangevend in de cosmetische geneeskunde.

Enhance Clinic Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kralingseweg 231, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Enhance Clinic Rotterdam Reviews

5
36 reviews
hele prettige ervaring, goed advies, arts neemt alle tijd om op vragen in te gaan.
resultaat ook prima, zeker een aanrader deze arts.
D Paasman
12 april 2023 11:11
Alex is een hele kundige, eerlijke en vriendelijke arts. Kijkt samen met je naar de mogelijkheden maar is ook eerlijk wanneer hij iets onnodig vind. Door Alex’ zachte hand ervaar ik nauwelijks pijn of ongemak, ik raad hem dan ook iedereen aan!
Kim van der Stelt
30 maart 2023 16:04
Perfect botox en filler geprikt.
Ik raad dr. Alex aan!
Jolanda Borsboom
10 februari 2023 18:06
Top dokter , luistert goed , en geeft goed advies .
petra nederhoed
10 februari 2023 17:05
Ontzettend lieve en eerlijke arts, kan hem echt iedereen aanbevelen. Mede dankzij Alex zie ik er uit alsof ik nog geen vijftig ben. Serieus, hij gelooft het zelfs geeneens. 😂
C
7 februari 2023 19:07
Ik word altijd heel fijn geadviseerd en behandeld.
Natalie Van Den Nieuwenhuizen-Timmermans
7 februari 2023 18:06
Fijne arts, neemt de tijd, mag altijd terug komen voor controle en nog een van de meest betaalbare ook.
Karin Lanslots
7 februari 2023 16:04
Alex heeft mij super goed geholpen, hij geeft een goede en eerlijke uitleg. hij neemt ook de tijd om alles goed te behandelen.
linda
24 mei 2022 17:05
Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Alex neemt ruim de tijd om met je door te nemen wat je precies wilt, en wat de mogelijkheden zijn.
Met een heel mooi en natuurlijk resultaat!
Prettig Geregeld
23 mei 2022 06:06
Vandaag bij alex geweest Neemt echt de tijd voor je Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem o... Toon meer »
Vandaag bij alex geweest
Neemt echt de tijd voor je
Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden
Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem om me neus plooi wat strak te maken
Bedankt alex Toon minder »
nikki mohini
16 mei 2022 14:02
Alex heeft mij zeer prettig geholpen. Hij neemt de tijd tijdens een consult. En ben echt heel erg blij met het resultaat van mijn botox behandeling
Jeroen Dieke
29 januari 2022 08:08
Alex neemt de tijd voor je en geeft eerlijk en goed advies. Aanrader!
Yildiz Siskens
27 januari 2022 13:01
Hele goede informatie en adviezen over de behandelingen. Persoonlijke benadering is heel prettig en behandelingen worden professioneel uitgevoerd. Verkoopt je niks als het niet nodig is of als hij zelf denkt dat resultaten tegen kunnen vallen.
Karianne Verburg
19 januari 2022 15:03
Betrouwbaar duidelijk advies. Dank voor je advies over een realistisch verwachtingen patroon. Door je rust en kalmte heb ik weinig van gevoeld.
jolanta missiuro
14 januari 2022 12:12
Onwijs tevreden met de behandeling! Dr. Alex is een slimme en professionele arts, hij gaat erg zorgvuldig te werk en neemt de tijd voor je.
M de Grave
3 december 2021 21:09
Eindelijk sinds ik bij hem kom zeer tevreden, voordat ik bij hem kwam vaak bij verschillende geweest en het was nooit naar mijn zin. Prijzen zijn top, resultaat is altijd mooi binnekort weer je ziet er erna heel natuurlijk uit en dat is erg belangrijk en gezellig is die ook nog eens🙌🏻
Chantal Wilschut
3 december 2021 17:05
Alex is een hele fijne arts die echt de tijd voor je neemt. Hij geeft goede adviezen en indien nodig altijd een uitgebreide controle achteraf.
Marlou van den Wijngaard
3 december 2021 16:04
Gisteren voor mijn neuslippenplooi bij dokter Alex geweest. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen en geeft eerlijk advies tijdens het consult. Voor de behandelijk legt hij alles duidelijk uit en stelt je op je gemak. Behandeling was pijnloos!
Ik ben een zeer tevreden klant en raad hem voor iedereen aan.
Selma
12 mei 2021 17:05
Schrijf een review