Evita Beauty

Evita Beauty

Evita Beauty uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
32 reviews
Word hier altijd supergoed geholpen. Linda die heeft mij nu al meerdere malen behandeld. En zie al supersnel resultaat. Word behandeld met de nieuwe laserapparaat! Al om al vriendelijke medewerkers met top resultaat
Ghariba Bouiche
8 juni 2021 12:12
Ik kom al vele jaren bij Evita beauty center en ben vaste klant. Naast de fantastische vriendelijke service, biedt Evita schoonheidsbehandelingen op het hoogste niveau met de nieuwste apparatuur. Zeer professioneel en vooral altijd een warm welkom! Aanrader voor vrouwen en mannen vaak vergoed door de zorgverzekeraars!
Your Office Help
31 december 2020 12:12
Evita heeft hele lieve personeel ze stellen je gerust bij je behandelingen. Ik heb mijn lichaam en gezicht laten laseren daarnaast heb je echt goed resultaat voor de prijs die ze hebben. Behandelingen duren niet lang je bent gauw klaar. Ook zijn ze heel hygiƫnisch ze gebruiken de juiste middelen en apparaten om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Wafae Ambari
30 december 2020 20:08
Super aardige medewerkers en eigenaaresse.
Altijd klantvriendelijk en bij de behandelingen leggen ze alles goed uit ZEER TEVREDEN en zeker aanrader.
Mirjam Azoum
17 december 2020 17:05
Ik ben inmiddels een jaar tevreden klant bij Evita. Ik ben er begonnen met laserbehandelingen voor mijn lichaam. En het resultaat is echt geweldig. Ik krijg er eerlijk en open advies, ze nemen de tijd voor je. Helpen je door alle vragen heen en het apparatuur heeft echt effect. Ik ben heel tevreden!! Ik ben er ook bio peeling behandelingen gaan doen voor mij... Toon meer »
Ik ben inmiddels een jaar tevreden klant bij Evita. Ik ben er begonnen met laserbehandelingen voor mijn lichaam. En het resultaat is echt geweldig. Ik krijg er eerlijk en open advies, ze nemen de tijd voor je. Helpen je door alle vragen heen en het apparatuur heeft echt effect. Ik ben heel tevreden!! Ik ben er ook bio peeling behandelingen gaan doen voor mijn gezicht, de resultaat is heel fijn! En zeker een aanrader Toon minder »
Saliha Bouiche
26 november 2020 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2008
Adres
Zuidplein 106a, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling