Evita Beauty

Evita Beauty

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kempstraat 207, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Evita Beauty Reviews

4.7
27 reviews
Ik kwam voor elektrische epilatie maar degene die er was kon dat niet en het apparaat was kapot. Voor niets een week met een baard rondgelopen.
simone Griffioen
7 december 2022 18:06
Zeer gespecialiseerde personeel!
Dilara Hekim
30 november 2022 20:08
Super aardige eigenaresse! De communicatie is erg fijn en er wordt naar je wensen geluisterd. Ben tevreden met het resultaat en raad het zeker aan!
Süeda Nicanci
30 november 2022 16:04
Ik ben daar behandelt en ben echt haarvrij wat een goede laser apparaat ook leuke medewerkster aanwezig die altijd goed na je luistert ik raad deze clinic aan
Suna Simsek
5 november 2022 10:10
Word hier altijd supergoed geholpen. Linda die heeft mij nu al meerdere malen behandeld. En zie al supersnel resultaat. Word behandeld met de nieuwe laserapparaat! Al om al vriendelijke medewerkers met top resultaat
Ghariba Bouiche
8 juni 2021 12:12
Ik kom al vele jaren bij Evita beauty center en ben vaste klant. Naast de fantastische vriendelijke service, biedt Evita schoonheidsbehandelingen op het hoogste niveau met de nieuwste apparatuur. Zeer professioneel en vooral altijd een warm welkom! Aanrader voor vrouwen en mannen vaak vergoed door de zorgverzekeraars!
Your Office Help
31 december 2020 12:12
Evita heeft hele lieve personeel ze stellen je gerust bij je behandelingen. Ik heb mijn lichaam en gezicht laten laseren daarnaast heb je echt goed resultaat voor de prijs die ze hebben. Behandelingen duren niet lang je bent gauw klaar. Ook zijn ze heel hygiënisch ze gebruiken de juiste middelen en apparaten om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Wafae Ambari
30 december 2020 20:08
Super tevreden over de behandelingen. Medewerkers zijn ook heel vriendelijk en professioneel! Zeker een aanrader
Arzou Ahmadi
18 december 2020 02:02
Super aardige medewerkers en eigenaaresse.
Altijd klantvriendelijk en bij de behandelingen leggen ze alles goed uit ZEER TEVREDEN en zeker aanrader.
Mirjam Azoum
17 december 2020 17:05
Ik ben inmiddels een jaar tevreden klant bij Evita. Ik ben er begonnen met laserbehandelingen voor mijn lichaam. En het resultaat is echt geweldig. Ik krijg er eerlijk en open advies, ze nemen de tijd voor je. Helpen je door alle vragen heen en het apparatuur heeft echt effect. Ik ben heel tevreden!! Ik ben er ook bio peeling behandelingen gaan doen voor mij... Toon meer »
Ik ben inmiddels een jaar tevreden klant bij Evita. Ik ben er begonnen met laserbehandelingen voor mijn lichaam. En het resultaat is echt geweldig. Ik krijg er eerlijk en open advies, ze nemen de tijd voor je. Helpen je door alle vragen heen en het apparatuur heeft echt effect. Ik ben heel tevreden!! Ik ben er ook bio peeling behandelingen gaan doen voor mijn gezicht, de resultaat is heel fijn! En zeker een aanrader Toon minder »
Saliha Bouiche
26 november 2020 09:09
Mijn eerste ervaring voor laser ontharing heb ik bij Evita gehad. Vanaf dag 1 was ik al heel tevreden. Na 2/3 behandelingen waren de haartjes zo veel dunner! En al snel was ik af van alle haartjes. Nu na 2 jaar weer langs geweest voor een eenmalig herhalingssessie, heel tevreden! En zeker aan te raden!
Ebru Akkus
10 juli 2020 11:11
Schrijf een review