Evita Beauty Utrecht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Evita Beauty Utrecht

Evita Beauty Utrecht

Bekijk agenda

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 99 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox
Kliniek opgericht
2010
Adres
Amsterdamsestraatweg 273, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Evita Beauty Utrecht Reviews

4.8
38 reviews
Ik ben helemaal blij met Evita beautycenter in Utrecht. Al jaren kom ik hier voor laserbehandelingen. Alle medewerkers zijn heel deskundig en klantvriendelijk. Het resultaat is heel mooi. Evita is echte aanrader!

Eugenia
Eu Li
10 april 2024 14:02
Ik ben 1,5 jaar om de 6-8 weken langsgegaan voor een laserbehandeling. Met mooi resultaat, namelijk geen haren meer op de gelaserde plekken. Nu na 2 jaar na de laatste behandeling nog steeds geen haren. Denk wel dat het belangrijk is herhaaldelijk te gaan en niet tussentijds te stoppen. Ben erg tevreden en blij met Evita Utrecht. Dank je wel!
GP
4 april 2024 18:06
Super tevreden!
Ik kom van Antwerpen helemaal naar Nederland om me te laten lazeren door Evita beauty want ze hebben echt magische handen.
Klant is hun prioriteit.
Dankjewel dat ik jullie heb kunnen vinden na jarenlang 🤭
London Rumours
23 maart 2024 20:08
Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de fantastische laserbehandeling die ik heb ondergaan bij Filiz (Evita Utrecht). Vanaf het moment dat ik de deur binnenstapte, voelde ik me welkom en verzorgd door het professionele en vriendelijke personeel.
dilcem dogan
23 maart 2024 11:11
Beste lasercentrum,

Ik ben nu al hier een aantal keer geweest voor een laserbehandeling. Dit is de beste kliniek ever. Ik ben eerder elders geweest maar dat was duur en met nauwelijks resultaat. Ik raad iedereen deze kliniek aan. Prijzen zijn evenredig en het resultaat is echt wauw. Ik raad iedereen aan!!
Leila Onb
22 maart 2024 13:01
Super tevreden over het resultaat, hele goede service. Ik raad het iedereen aan!
Bita Nasseri
7 maart 2024 13:01
Meer dan een jaar geleden begonnen met laserbehandelingen en ben blij met het resultaat. Het personeel hier is heel vriendelijk en voert de behandelingen zorgvuldig uit!
Linda N
17 januari 2024 13:01
Al jaren mijn vaste salon. Zo tevreden! Goede behandelingen, professioneel en super vriendelijk personeel, salon is heel schoon. Ik raad Evita zeker aan.
Rina Alic
4 januari 2024 14:02
Wordt hier altijd top geholpen voor mijn laserbehandelingen. Laatst bij Filiz heel fijn behandeld. Zeer aan te raden! Ze nemen de tijd voor je.
Tre Hus
3 januari 2024 15:03
Ik kwam voor elektrische epilatie maar degene die er was kon dat niet en het apparaat was kapot. Voor niets een week met een baard rondgelopen.
simone Griffioen
7 december 2022 18:06
Zeer gespecialiseerde personeel!
Dilara Hekim
30 november 2022 20:08
Super aardige eigenaresse! De communicatie is erg fijn en er wordt naar je wensen geluisterd. Ben tevreden met het resultaat en raad het zeker aan!
Süeda Nicanci
30 november 2022 16:04
Ik ben daar behandelt en ben echt haarvrij wat een goede laser apparaat ook leuke medewerkster aanwezig die altijd goed na je luistert ik raad deze clinic aan
Suna Simsek
5 november 2022 10:10
Word hier altijd supergoed geholpen. Linda die heeft mij nu al meerdere malen behandeld. En zie al supersnel resultaat. Word behandeld met de nieuwe laserapparaat! Al om al vriendelijke medewerkers met top resultaat
Ghariba Bouiche
8 juni 2021 12:12
Ik kom al vele jaren bij Evita beauty center en ben vaste klant. Naast de fantastische vriendelijke service, biedt Evita schoonheidsbehandelingen op het hoogste niveau met de nieuwste apparatuur. Zeer professioneel en vooral altijd een warm welkom! Aanrader voor vrouwen en mannen vaak vergoed door de zorgverzekeraars!
Your Office Help
31 december 2020 12:12
Evita heeft hele lieve personeel ze stellen je gerust bij je behandelingen. Ik heb mijn lichaam en gezicht laten laseren daarnaast heb je echt goed resultaat voor de prijs die ze hebben. Behandelingen duren niet lang je bent gauw klaar. Ook zijn ze heel hygiënisch ze gebruiken de juiste middelen en apparaten om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Wafae Ambari
30 december 2020 20:08
Super tevreden over de behandelingen. Medewerkers zijn ook heel vriendelijk en professioneel! Zeker een aanrader
Arzou Ahmadi
18 december 2020 02:02
Super aardige medewerkers en eigenaaresse.
Altijd klantvriendelijk en bij de behandelingen leggen ze alles goed uit ZEER TEVREDEN en zeker aanrader.
Mirjam Azoum
17 december 2020 17:05
Ik ben inmiddels een jaar tevreden klant bij Evita. Ik ben er begonnen met laserbehandelingen voor mijn lichaam. En het resultaat is echt geweldig. Ik krijg er eerlijk en open advies, ze nemen de tijd voor je. Helpen je door alle vragen heen en het apparatuur heeft echt effect. Ik ben heel tevreden!! Ik ben er ook bio peeling behandelingen gaan doen voor mij... Toon meer »
Ik ben inmiddels een jaar tevreden klant bij Evita. Ik ben er begonnen met laserbehandelingen voor mijn lichaam. En het resultaat is echt geweldig. Ik krijg er eerlijk en open advies, ze nemen de tijd voor je. Helpen je door alle vragen heen en het apparatuur heeft echt effect. Ik ben heel tevreden!! Ik ben er ook bio peeling behandelingen gaan doen voor mijn gezicht, de resultaat is heel fijn! En zeker een aanrader Toon minder »
Saliha Bouiche
26 november 2020 09:09
Mijn eerste ervaring voor laser ontharing heb ik bij Evita gehad. Vanaf dag 1 was ik al heel tevreden. Na 2/3 behandelingen waren de haartjes zo veel dunner! En al snel was ik af van alle haartjes. Nu na 2 jaar weer langs geweest voor een eenmalig herhalingssessie, heel tevreden! En zeker aan te raden!
Ebru Akkus
10 juli 2020 11:11
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Evita Beauty Utrecht?

Bij Evita Beauty Utrecht kost één zone Botox € 99,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Evita Beauty Utrecht?

Evita Beauty Utrecht scoort 4.8 van de 5 sterren uit 20 Google reviews.

Wat is het adres van Evita Beauty Utrecht?

In Utrecht is Evita Beauty Utrecht gevestigd op Amsterdamsestraatweg 273.