Face Body Boutique Amsterdam Valeriusstraat

Face Body Boutique Amsterdam Valeriusstraat

Face Body Boutique Amsterdam Valeriusstraat uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 204 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 150 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 500 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 519 per 1,5 ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 350 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 549 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2018
Adres
Valeriusstraat 39, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Adriana Villadiego Pereira
Drs. Adriana Villadiego Pereira
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Elizabeth Cook
BSc. Elizabeth Cook
Functie
Physician Assistent
Botox zone v.a.
€ 204,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Mariia Tyminska
Drs. Mariia Tyminska
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 204,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken

Face Body Boutique Amsterdam Valeriusstraat Reviews

4.8
82 reviews
Super kliniek! Personeel is erg behulpzaam en geduldig. Er wordt altijd een eerlijk advies gegeven. E. Cook is voor mij de beste behandelaar, mijn complimenten.
Imane Khiri
25 januari 2023 14:02
Mooie en moderne kliniek. Fijne sfeer en erg goed geholpen door Nina. Ik zou hier zeker terugkomen. Bedankt!
Julia
26 mei 2022 09:09
Wat een fijne ervaring! Mijn eerste micro - needling bij Leanne en het was erg fijn (en gezellig)! Ze liet duidelijk weten wat ze ging doen en wat ik eventueel zou kunnen voelen. Daarnaast stelde ze me gerust en vroeg vaak of ik oke was. Echt een fijne eerste ervaring en mijn huid shined als nooit te voren! Dank je wel Leanne!
Emmelien Schouten
13 mei 2022 14:02
ik voelde me zeer op me gemak bij Nina de pasquale ze is een geweldig persoon! En AMAZING in haar vak!!
ik wil niet anders meer!! dankjewel nina voor alle mooie behandelingen en wie je bent als persoon!!
valentina de pasquale
13 mei 2022 09:09
Wat heb ik een fijne ervaring gehad! Ik ben behandeld door Nina. Ze is erg goed in haar vak en stelde mij zeer op mijn gemak. Mijn huid voelde weer zacht en gezond aan. Ik kom zeker terug!
Jasmijn Van reusel
13 mei 2022 08:08
Ik kwam hier vorige week omdat ik wat acne, hyperpigmentatie en een klein acnelitteken heb. Leanne was superhandig en aardig. Ze gaf me advies over hoe ik voor mijn huid moest zorgen. Ik heb een peeling gehad en het is pas een week geleden en mijn huid ziet er beter uit.
Kat Zialcita
15 april 2021 13:01
Face & Body Boutique is een mooie kliniek waar ik me erg op mijn gemak voel, dit komt vooral ook door mijn vaste huidspecialist Leanne die met altijd in de watten legt. Ze weet precies wat ze met mijn huid aanmoet en legt altijd duidelijk uit wat het behandelplan wordt en wat ik ervan kan verwachten. Tot nu toe is vivace mijn favoriet, en ik raad de kliniek... Toon meer »
Face & Body Boutique is een mooie kliniek waar ik me erg op mijn gemak voel, dit komt vooral ook door mijn vaste huidspecialist Leanne die met altijd in de watten legt. Ze weet precies wat ze met mijn huid aanmoet en legt altijd duidelijk uit wat het behandelplan wordt en wat ik ervan kan verwachten. Tot nu toe is vivace mijn favoriet, en ik raad de kliniek en Leanne aan iedereen aan! Toon minder »
Nanine z
7 april 2021 19:07
Ik heb voor het eerst de Vivace behandeling gehad van Nina. Na 1 behandeling zijn mijn grove poriën al een heel stuk minder geworden. Het heeft mij een collegeen boost gegeven. Ze gebruiken tijdens deze behandeling een hyaluronzuur serum, waardoor mijn huid optimaal gehydrateerd is. Mijn huid voelt een stuk strakker en gladder en ik heb een super mooie glow.... Toon meer »
Ik heb voor het eerst de Vivace behandeling gehad van Nina. Na 1 behandeling zijn mijn grove poriën al een heel stuk minder geworden. Het heeft mij een collegeen boost gegeven. Ze gebruiken tijdens deze behandeling een hyaluronzuur serum, waardoor mijn huid optimaal gehydrateerd is. Mijn huid voelt een stuk strakker en gladder en ik heb een super mooie glow. Super blij mee, bedankt Nina!!! Toon minder »
Laura Treuren
22 oktober 2020 11:11
Super goede ervaring, zowel voor acne behandelingen als voor de Vivace. Ik kom regelmatig voor een acne behandeling bij de huidtherapeut en mijn huid is echt enorm verbeterd. Voordat ik aan de behandeling begon, zat mijn huid vol met kleine onderhuidse witte bultjes. Nu niks meer van te zien! Wauw:) Ik ben ook heel erg blij met de producten van ''Dermaceutic... Toon meer »
Super goede ervaring, zowel voor acne behandelingen als voor de Vivace. Ik kom regelmatig voor een acne behandeling bij de huidtherapeut en mijn huid is echt enorm verbeterd. Voordat ik aan de behandeling begon, zat mijn huid vol met kleine onderhuidse witte bultjes. Nu niks meer van te zien! Wauw:) Ik ben ook heel erg blij met de producten van ''Dermaceutic'' die zij mij heeft geadviseerd.

Vivace hebben we nu 1x gedaan en wat een mooi resultaat na de eerste behandeling voor mijn acne littekens en lijntjes rond de ogen. Zo een effectieve behandeling I am in love.

Een vakkundig advies en ontzettend vriendelijke en professionele huidtherapeut. Zij geeft mij een goed en vertrouwd gevoel.

Wat ik nog even wil benadrukken: ''wat een vriendelijke mensen die bij dit bedrijf werken stuk voor stuk''

Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Toon minder »
Nina
21 oktober 2020 19:07
Twee weken terug ben ik bij Nina huidtherapeute, op intake geweest. Hier kreeg ik heel goed advies voor het litteken op mijn voorhoofd en voor mijn adertjes in het gelaat. Na de intake hebben we samen een behandelplan opgesteld, waarbij alles stap voor stap werd uitgelegd. Al mijn vragen die ik had werden erg goed beantwoord. Nina heeft veel kennis op het ge... Toon meer »
Twee weken terug ben ik bij Nina huidtherapeute, op intake geweest. Hier kreeg ik heel goed advies voor het litteken op mijn voorhoofd en voor mijn adertjes in het gelaat. Na de intake hebben we samen een behandelplan opgesteld, waarbij alles stap voor stap werd uitgelegd. Al mijn vragen die ik had werden erg goed beantwoord. Nina heeft veel kennis op het gebied van “huid en huidproblemen”
Ik heb inmiddels 2 keer microneedling gehad voor het litteken op mijn voorhoofd en een couperose behandeling met het laser apparaat. Na deze 2x2 behandelingen zie ik al fantastisch resultaat! Eindelijk een goede kliniek gevonden, waarbij je echt resultaat boekt. Deze kliniek heeft een hele fijne sfeer en absoluut een warm ontvangst. Nina is erg empatisch en stelt mij altijd op m’n gemak. Ik ga altijd met een goed gevoel weg. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende afspraak!

Wat een top team! Toon minder »
xLeeilaab
19 oktober 2020 18:06
Schrijf een review