Feel beautiful by An

Feel beautiful by An

Feel beautiful by An uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

5
9 reviews
Anita is heel vriendelijk en zeer bekwaam. Bovendien is de salon een oase in de stad.. Je stapt na de behandeling weer helemaal uitgerust naar buiten!
Ivonne Bouwens
15 maart 2022 11:11
Ik ben hier geweest voor mijn eerste microneedling behandeling. Het was een hele prettige ervaring! Naast de behandeling met de dermapen werd ik nog verwend met een peeling, masker en nek/schouder massage. 100% aan te raden.
Pien Van den Heuvel
22 november 2021 11:11
Ik heb gisteren een hele fijne gezichtsbehandeling gehad van Anita. Ze werkt met veel aandacht en heeft duidelijk veel ervaring. Naast de behandeling heb ik ook uitgebreid advies gekregen voor mijn dagelijkse routine, zodat mijn huid op den duur echt kan verbeteren. Super tevreden, zeker een aanrader!
Ayala Ohyon
29 juni 2021 11:11
Ik woon in Amersfoort en kom speciaal naar Anita. Gezellig en ook nog super fijne behandelingen en producten.
Tamara Remmerden
9 november 2020 21:09
Wat een fijne ervaring, ik heb bij An voor de eerste keer een peeling ondergaan, het moet nog zijn werk doen, maar vind het resultaat nu al verbluffend. An is attent, vakkundig en professioneel. En de gebruikte huidproducten zijn heerlijk. Dank An!
Coren Rezio
6 november 2020 20:08
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Derde Oosterparkstraat 88, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling