8A7902FB-A124-4CE0-B8BC-FF95250F9092

Five Skinsolution

Je huid vertelt jouw verhaal, maar dat hoeft niet.

Five streeft ernaar het maximale resultaat te behalen.
Dat doen we door samen met jou een op maat gemaakt behandelplan te maken, in combinatie met producten die je thuis gebruikt. Daarbij werken we zoveel mogelijk van binnen naar buiten en maken we uitsluitend gebruik van high end merken. Geen enkele behandeling hetzelfde, omdat we kijken naar de ingrediënten die bij jouw huid passen in plaats van de merken. Geen standaard behandelingen voor jou.

Dankzij de zorgvuldige aandacht voor jouw huid, jouw wensen en jouw problemen, het gebruik van enkel de beste producten en de deskundigheid van onze specialisten, beperken we de bijwerkingen na een behandeling, zoals vervellen of roodheid, tot het minimale. Jouw wensen en behoeften staan op nummer één. Daar zetten we ons voor de volle 100% voor in. Door jou goed te leren kennen, werken we samen naar het maximale resultaat.

Five Skinsolution uit Nijmegen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Huidverbeterende behandelingen met een maximaal resultaat.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

5
15 reviews
Mijn eerste afspraak bij een schoonheidsspecialiste OOIT. Geen idee wat ik er ging doen. Geen idee of ik dit wel fijn vond, het was een cadeau van een goede vriendin. Maar wat een geweldige ervaring!! Ik heb intens genoten van de kunde, de kennis en de vaardigheden van Emma, die mij met zorg en aandacht uitleg gaf en duidelijk stap voor stap mij meenam in... Toon meer »
Mijn eerste afspraak bij een schoonheidsspecialiste OOIT.

Geen idee wat ik er ging doen.
Geen idee of ik dit wel fijn vond, het was een cadeau van een goede vriendin.

Maar wat een geweldige ervaring!!
Ik heb intens genoten van de kunde, de kennis en de vaardigheden van Emma, die mij met zorg en aandacht uitleg gaf en duidelijk stap voor stap mij meenam in een totaal nieuwe wereld.

Een enorme aanrader voor iedereen die aandacht heeft voor zichzelf.

Wat een fijn cadeau, op meerdere vlakken. Dank je Sas en Emma
Patrice Toon minder »
Patricia Martinus
10 november 2022 16:04
In een woord: fantastische, persoonlijke en professionele behandeling. FIVE heeft zoveel knowhow, zij ziet wat jouw huid nodig heeft. FIVE
geeft gezichtsbehandelingen met de allerbeste producten. Je gaat er echt een betere huid van krijgen. En het is super ontspannend. Absolute aanrader.
Truus Janssen
4 november 2022 14:02
Persoonlijk & professioneel! Mijn huid is ontzettend veel verbeterd sinds ik bij Five de behandelingen en producten afneem.
Florance Jacobs
25 augustus 2022 11:11
Hele fijne behandeling, top resultaat!
Lucy van Rijs
28 juli 2022 11:11
Ik kwam bij Five skinsolution langs, omdat er veel spanning in mijn gezicht zat. Emma heeft mij fantastisch behandeld met een Buccal facial massage. Mijn gezicht voelt weer helemaal ontspannen en straalt helemaal. Daarnaast gaf Emma mij ook nog eens extra advies over hoe ik het beste mijn huid kan verzorgen. Ik kom zeker nog terug!
Marceline Manders
27 mei 2022 10:10
Wat een ervaring. Ik heb nooit veel aandacht gegeven aan het verzorgen van mijn huid. Verassend wat Emma kan betekenen, ik voel me een stuk zekerder. Bedankt voor al je kennis en aandacht én de heerlijke relaxe sfeer die je creëert. Lieve groet Debbie
Debbie Hendriks
14 april 2022 09:09
Emma is eerlijk en oprecht, ze geeft het juiste advies waar ik als persoon behoefte aan heb. Bovendien neemt ze echt de tijd voor me. Ik was na 3 dagen al verknocht aan de nieuwe crèmes zie Emma adviseerde. Vakvrouw pur sang!
Rutten Sophie
30 maart 2022 09:09
Super behandeling super vrouw Emma.
Renée Meijer
14 maart 2022 10:10
Fijne salon en Emma werkt met the best of the best wat producten betreft. Mijn eerst behandeling was een feestje!
Carin Wilmink
14 februari 2022 18:06
Emma van Five skinsolution kijkt goed naar je huid, luistert naar je wensen en denkt mee in welke behandeling daar passend bij zou zijn. Het is merkbaar dat ze echt de expertise in huis heeft. Daarnaast is ze ook erg vriendelijk en doet ze er alles aan om je te laten ontspannen gedurende de behandeling.
Imke
29 november 2021 18:06
Heel veel geleerd over mijn huid en meteen een nieuwe afspraak ingepland! Op basis van de huidananlyse geleerd welke producten hier het beste bij passen en duidelijke info gekregen over hoe ik mijn huid het beste kan klaarstomen voor mijn eerste skinpen behandeling
Lion Jeuken
16 september 2021 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €145 per zone
Consult
Controle
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €450 per ml
Restylane
V.a. €450 per ml
Teosyal
V.a. €450 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €120 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €475 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2021
Adres
Oranjesingel 2A, Nijmegen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten