Glimlach Plus

Glimlach Plus

Glimlach Plus uit Meppel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 170 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 420 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 520 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Werkhorst 42, Meppel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Galit Bar
Drs. Galit Bar
Functie
Tandarts
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 420,00
Profiel bekijken

Glimlach Plus Reviews

4.6
27 reviews
Ik was echt doodsbang voor een wortelkanaal behandeling die mij te wachten stond maar dat was nergens voor nodig, alles werd stapsgewijs uitgelegd en ik heb er oprecht niks van gevoeld. zeer fijne en prettige omgeving. Zeker een aanrader!
Thomas KPR
16 februari 2023 09:09
Een hele fijne tandartspraktijk waar je niet het gevoel krijgt je in een steriele tandartsomgeving bent, terwijl je dat zeer zeker wel bent. Vriendelijk en bekwaam personeel die vertellen wat ze doen terwijl ze het doen en dat kan ik persoonlijk erg waarderen. De wachtruimte is een fijne plek wat fijner gemaakt wordt door de assistentes. Glimlach plus doet z... Toon meer »
Een hele fijne tandartspraktijk waar je niet het gevoel krijgt je in een steriele tandartsomgeving bent, terwijl je dat zeer zeker wel bent.
Vriendelijk en bekwaam personeel die vertellen wat ze doen terwijl ze het doen en dat kan ik persoonlijk erg waarderen.
De wachtruimte is een fijne plek wat fijner gemaakt wordt door de assistentes.
Glimlach plus doet zijn naam eer aan. Toon minder »
J H
4 januari 2023 11:11
Ik kwam vorig jaar terecht in een warm bad, bij tandarts Bar en haar assistentes!!
Fijne sfeer en uiterst zorgvuldige controles.
Dank jullie wel hiervoor!
Roelie Gritter
27 oktober 2022 09:09
Fijn en plezierig team van tandarts Bar die me goed heeft begeleid met het trekken van een kies.
Jessica Steendam
14 juli 2022 09:09
Vanmorgen met bibberend hart een kies laten trekken, wat ben ik onwijs lief opgevangen, gesteund, ondanks mijn hoge angst hebben tandarts Bar en haar assistent met onwijs veel geduld en liefde mij veiligheid geboden. Alles is uit de kast getrokken om mijn vertrouwen te geven. Zelfs een kalmerend muziekje aan gezet, het waren net engeltjes voor mij. Ik heb bo... Toon meer »
Vanmorgen met bibberend hart een kies laten trekken, wat ben ik onwijs lief opgevangen, gesteund, ondanks mijn hoge angst hebben tandarts Bar en haar assistent met onwijs veel geduld en liefde mij veiligheid geboden. Alles is uit de kast getrokken om mijn vertrouwen te geven. Zelfs een kalmerend muziekje aan gezet, het waren net engeltjes voor mij. Ik heb bovendien geen pijn gehad en het was heel snel gebeurd. Ik heb al jaren geen vertrouwen in een tandarts gehad, iedere keer vreemde ogen aankijken die hun werk in mijn mond, deden. Dank je wel voor al jullie hulp, ik blijf met vertrouwen en liefde klant. Groeten Denise de Jong Toon minder »
Denise de Jong
16 juni 2022 10:10
Tandartsen, Niet de meest populaire personen en men komt er niet graag. Voor mij was dat zeker ook altijd het geval. Een paar jaar terug moest ik voor mijn werk verhuizen en zodoende kwam ik terecht bij deze praktijk. Dat veranderde mijn beeld bij tandartsen enigszins. Deze praktijk is echt fijn om te komen. Men denkt veel verder vooruit en probeert er all... Toon meer »
Tandartsen, Niet de meest populaire personen en men komt er niet graag. Voor mij was dat zeker ook altijd het geval.

Een paar jaar terug moest ik voor mijn werk verhuizen en zodoende kwam ik terecht bij deze praktijk. Dat veranderde mijn beeld bij tandartsen enigszins.

Deze praktijk is echt fijn om te komen. Men denkt veel verder vooruit en probeert er alles aan te doen om je gebit, sterk en schoon te houden.
Dit doen ze door met regelmaat nieuwe fotos van je gebit te maken,. Met deze fotos zien ze veel meer onderhuids en kunnen zeer vervelende en pijnlijke situaties voorkomen. Dat scheelt mij veel ellende maar ook de tandarts, want die zit niet te wachten op spontane probleem gevallen hoor.
Ook laat ik er 2x per jaar mijn tandsteen weghalen. Alles weer lekker fris en valt het erg mee met klus want in 6mnd tijd groeit het niet super snel weer aan.
Mijn kijk op tandartsen is echt verandert en mijn bezoek 2x per jaar is gewoon gezellig. Geen stress of alles nog wel oke zal zijn want door deze aanpak gaat het al jaren goed zonder gaatjes,vullingen etc.
Natuurlijk stimuleren de dames mij goed om vooral lang te blijven poetsen... Moeten ook kritisch blijven he. Toon minder »
Henri Van Rheenen
26 april 2022 17:05
Vanmorgen tandsteen verwijdert door Elly, ondanks dat het grote werk met mechanische hulpmiddelen is uitgevoerd en een nabehandeling met hogedruk zout reiniging, daarvan totaal geen last ondervonden. Zeer precies uitgevoerd met een goede uitleg vooraf. Daarna nog een controle door tandarts Bar die zoals altijd heel vriendelijk en professioneel de controle ui... Toon meer »
Vanmorgen tandsteen verwijdert door Elly, ondanks dat het grote werk met mechanische hulpmiddelen is uitgevoerd en een nabehandeling met hogedruk zout reiniging, daarvan totaal geen last ondervonden. Zeer precies uitgevoerd met een goede uitleg vooraf. Daarna nog een controle door tandarts Bar die zoals altijd heel vriendelijk en professioneel de controle uitvoerde. Dankzij de goede zorgen al jarenlang geen echte problemen met mijn gebit. Toppers! Toon minder »
Bert Harsevoort
11 april 2022 17:05
Met veel zorg, rustig, begripvol, netjes en het probleem opgelost. Dankbaar dat ze me tussendoor van mijn pijn af hebben geholpen! Marije keuning
Erwin Keuning
1 april 2022 08:08
Ik ben bang voor de tandarts! Maar het team bij tandarts Bar zijn zo aardig! Ze weten je op je gemak te stellen en doen hun werk zeer deskundig! Ik heb op mijn 12e ongeluk gehad met mijn voortanden. Waardoor mijn voortanden beschadigd waren en ik een 1 kroon kreeg. Na veel wikken en wegen. En goed overleg met de tandarts heb ik dan besloten om 4 kronen te pl... Toon meer »
Ik ben bang voor de tandarts! Maar het team bij tandarts Bar zijn zo aardig! Ze weten je op je gemak te stellen en doen hun werk zeer deskundig!
Ik heb op mijn 12e ongeluk gehad met mijn voortanden.
Waardoor mijn voortanden beschadigd waren en ik een 1 kroon kreeg. Na veel wikken en wegen. En goed overleg met de tandarts heb ik dan besloten om 4 kronen te plaatsen. De behandeling deed geen pijn. En ik ben er echt superblij mee.🥰
Dankje wel👍😁🌻 Toon minder »
Roelinda Bosma
16 maart 2022 08:08
Uiterst bekwame tandarts die goed uit legt wat de behandeling inhoudt en pijnvrij de behandeling uitvoert.
Johan Pastoor
4 februari 2022 15:03
Wat een fantastische tandarts! Verdoving helemaal niks van gevoeld doordat ze eerst iets op mijn tandvlees deed. Ze stelde mij heel erg gerust waardoor ik heel rustig in de stoel lag. Ik raad iedereen tandarts bar aan.
Isabel Van Der Linde
25 januari 2022 10:10
Zeer goed behandeld. Het team is erg klantvriendelijk en helpt mij altijd naar wens. Ik heb jaren angst voor de tandarts maar dankzij deze praktijk is dat helemaal weg!
Wouter
26 december 2021 20:08
Tijdje geleden een wortelkanaal behandeling ondergaan ivm erge kiespijn. Super geholpen. Pijn vrije behandeling en erg vriendelijk geholpen door tandarts Bar en de assistente. Geen napijn gehad. En de kiespijn gelukkig helemaal verholpen.
Hillie Bouma
29 november 2021 09:09
Schrijf een review