Huisartsen Chirurgie

Huisartsen Chirurgie

Huisartsen Chirurgie uit Oosterhout is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.3
16 reviews
Dit kan je geen huisartsenpraktijk noemen. Allergieën worden niet in het systeem gezet, stellen vaak de verkeerde diagnose, maken verkeerde doorverwijzingen, zeggen dat pijn tussen je oren zit, nemen geen contact op met de patiënt na een ziekenhuisopname enz. Het draait hier allemaal om geld en niet om gezondheid.
Bonita Vanderjagt
12 april 2021 11:11
De receptioniste is uiterst respectloos, onvriendelijk en onprofessioneel. Schreeuwt tegen clienten en hangt de telefoon zomaar op, zonder een afspraak te maken. Dit is niet de eerste dat ik zo te woord ben gestaan. Misschien tijd voor een opfriscursus communicatie. Erg jammer dat zo een verschrikkelijke receptioniste eerste aanspreekpunt is voor zo een goed... Toon meer »
De receptioniste is uiterst respectloos, onvriendelijk en onprofessioneel. Schreeuwt tegen clienten en hangt de telefoon zomaar op, zonder een afspraak te maken. Dit is niet de eerste dat ik zo te woord ben gestaan. Misschien tijd voor een opfriscursus communicatie. Erg jammer dat zo een verschrikkelijke receptioniste eerste aanspreekpunt is voor zo een goedwerkende praktijk. Toon minder »
N. -
15 maart 2021 14:02
De meest professionele eigentijdse praktijk die ik ooit heb gehad. Erg patiënt gericht en goede service 👍
hans van rij
8 februari 2021 10:10
Professioneel met heel veel jaren ervaring in chirurgie. Ik had een bobbeltje onder me huid voor jaren en zat er echt mee maar andere huisartsen konden het maar niet eruit halen verder lieten een kaal plekje achter. Schalkwijk heeft het bolletje eruit gehaald en het kale plekje zelfs kleineer kunnen krijgen. Ben ontzettend tevreden!
Danil Shunkov
2 juli 2020 11:11
Een fijne praktijk met meerdere kundige huisartsen, ervaren telefonisten en een rolstoelvriendelijke praktijk. U kunt ook online een afspraak maken waarmee je de (soms) telefonische wachtrij omzeilt. Daarnaast worden er ook kleine ingrepen zoals moedervlekken en ooglidcorrecties gedaan. Een aanrader.
Marcel Duits
18 januari 2019 13:01
De meest prettige huisarts die ik ooit heb gehad (60+ jaar). Na anderhalf jaar ben ik zeer tevreden. Dokter Groenendijk kijkt verder dan 'het receptenblok op haar werktafel'!
Linda van Dormolen
29 maart 2018 14:02
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2016
Adres
Pasteurlaan 9a, Oosterhout
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling