Huisartsenpraktijk Steenbergen

Huisartsenpraktijk Steenbergen

Huisartsenpraktijk Steenbergen uit Steenbergen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

2.9
13 reviews
Mijn vader was patiënt bij dokter Cramer. Hij is helaas dit jaar in mei overleden aan de verschrikkelijke ziekte (kanker) maar wat heeft hij veel steun, liefde, goede gesprekken ook na het overlijden van mijn moeder met de dokter gehad. Hij sprak altijd vol lof over haar. Zo dankbaar hiervoor!
carin Schneijderberg
6 oktober 2022 10:10
Dr. Schellekens en Dr. van Zwieteren zijn echt gouden huisartsen. Ze nemen echt heel serieus wat je zegt en ze nemen ook écht de tijd voor je en regelen wat er nodig is om je verder te helpen. Ik ben er ontzettend dankbaar voor en ze hebben allebei in de afgelopen jaren heel veel voor mijn leven betekend.
Odile Aarts
18 juni 2021 09:09
Jullie net afgestudeerde dokter heeft me meer pijn gedaan dan dat ik al had. Daarnaast hoor hij niet zo zijn eigen personlijke mening door te drammen. Mocht de Belgische vrouw er niet meer zijn stap ik heel graag over.
H P
15 juni 2021 04:04
Ik overweeg de overstap naar een andere HAP, maar allen zijn druk bezet en nemen bijna geen nieuwe cliënten aan.
Peer X
19 oktober 2019 19:07
Ik ging naar hun om een teek te laten verwijderen, ik was daar aan het werk dus dacht de dichtstbijzijnde huisartsenpost daar kunnen ze me wel helpen. Maar tot m'n grote verbazing hielpen ze NIET omdat ik uit krabbendijke (Zeeland) kom dus moest ik maar ff naar m'n eigen huisarts gaan door zou alleen voor spoedgevallen kunnen. Ik zeg maar zo "welkom in Braba... Toon meer »
Ik ging naar hun om een teek te laten verwijderen, ik was daar aan het werk dus dacht de dichtstbijzijnde huisartsenpost daar kunnen ze me wel helpen.
Maar tot m'n grote verbazing hielpen ze NIET omdat ik uit krabbendijke (Zeeland) kom dus moest ik maar ff naar m'n eigen huisarts gaan door zou alleen voor spoedgevallen kunnen.
Ik zeg maar zo "welkom in Brabant" houdoe waardeloos Toon minder »
Mart-Jan Delzenne
5 juli 2019 14:02
Goed advies en behandeling.
Frank Bogers
24 maart 2017 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2018
Adres
Lieve Vrouwepoort 1, Steenbergen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten