Logo 7-1

iClinics

Specialist in Botox en Fillerbehandelingen, PRP, Profhilo, Cytocare, vitamine infusen, PDO draden en chirurgische ingrepen.

Natuurlijke resulaten, met ervaren artsen

iClinics uit Breda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
23 reviews
Super fijne arts/ kliniek! Goed advies, niks overdreven en altijd blij met het resultaat!
Garlaine De Vos
11 augustus 2022 18:06
Ik ben ontzettend goed behandeld met heel veel aandacht. Welbedankt voor professionele behandeling.Irina
Irina Songulashvili
19 mei 2021 20:08
Voor de behandeling een goed consult gehad, waarin alles heel duidelijk werd uitgelegd. De behandeling zelf viel ontzettend mee. Na de behandeling merkte ik na anderhalve dag al dat ik minder goed boos kon kijken. Na 5 tot 6 dagen lukte dit helemaal niet meer en ben ik compleet van de hoofdpijn af. - ik heb een frons behandeling gehad in verband met ernstige... Toon meer »
Voor de behandeling een goed consult gehad, waarin alles heel duidelijk werd uitgelegd. De behandeling zelf viel ontzettend mee. Na de behandeling merkte ik na anderhalve dag al dat ik minder goed boos kon kijken. Na 5 tot 6 dagen lukte dit helemaal niet meer en ben ik compleet van de hoofdpijn af. - ik heb een frons behandeling gehad in verband met ernstige hoofdpijnklachten. Toon minder »
sherley nederveld
4 mei 2021 17:05
Schrijf normaal nooit een review maar deze dokter heeft skills o-m-g!! Altijd super blij met mijn lippen echt doet precies wat bij je het beste past.
T Guldal
15 april 2021 18:06
Een hele fijne arts, Al bij binnenkomst word je goed geholpen goede uitleg zeer persoonlijke aandacht, ik ben zeer tevreden over de injectiebels. Kom zeker terug!
Joan Mini
17 maart 2021 23:11
Een hele fijne arts, neemt de tijd en is zeer kundig in zijn werk.Geeft ook eerlijk advies over wat je kan verwachten van een behandeling! Kom zeker terug!
Simone Kuvener
29 januari 2021 19:07
Een hele goede begeleiding vooraf , ik ben zeer tevreden over de injectiebels. Ik ben zeker van plan om er een vervolg aan te geven.
lonneke ouborg
14 januari 2021 01:01
Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik altijd geholpen wordt, vriendelijk en deskundig.
Nicole
13 januari 2021 12:12
Een hele goede betrouwbare kliniek
Al bij binnenkomst word je goed geholpen goede uitleg een gezellig praatje ,je voelt je ook gelijk op je gemak,
Een hele goede arts alles word heel goed uitgelegd,ook de nabehandeling is top,alles word besproken wat je wil en de arts legt heel goed uit wat hij gaat doen en hoe het in zijn werk gaat ,echt helemaal top
Estella Visser
22 oktober 2020 19:07
Ik ben donderdag 13 februari bij Injectables Clinic geweest, na overleg met de dokter wat mijn wensen waren hebben we gekozen voor 1ml om wat meer volume in mijn lippen te krijgen. Dit mede doordat er nog restant filler van een behandeling bij een andere kliniek 2 jaar eerder aanwezig was. Bij de behandeling is 0,85ml van de 1ml gebruikt omdat dit voldoende... Toon meer »
Ik ben donderdag 13 februari bij Injectables Clinic geweest, na overleg met de dokter wat mijn wensen waren hebben we gekozen voor 1ml om wat meer volume in mijn lippen te krijgen. Dit mede doordat er nog restant filler van een behandeling bij een andere kliniek 2 jaar eerder aanwezig was. Bij de behandeling is 0,85ml van de 1ml gebruikt omdat dit voldoende was voor het gewenste resultaat. De behandeling zelf is prettig uitgevoerd en het resultaat na de behandeling was zoals gewenst.

In de weken na de behandeling leek het volume snel terug te lopen waardoor ik opnieuw een afspraak heb gemaakt om de overige 0,15ml te laten zetten. Deze afspraak heb ik moeten verzetten waardoor deze 0,15ml helaas (eigen schuld) niet meer te gebruiken was. Gezien het volume nog verder terug gelopen was heb ik toen voor 0,5ml gekozen wat opnieuw het gewenste resultaat gaf. Ook deze behandeling is prima uitgevoerd.

Na enkele weken was het volume voor mijn gevoel echter opnieuw sterk terug gelopen. Ik heb toen foto's vergeleken van na de behandeling, direct er na en in de weken er na, waarop duidelijk te zien was dat het volume er al voor een groot deel uit was. Dit heeft slechts enkele weken geduurd wat niet zou moeten kunnen.

Ik heb dan ook contact gezocht met de arts en de kliniek manager om dit te bespreken waarbij ze mij een korting van 50% op een volgende behandeling hebben aangeboden waar ik niets aan heb gezien dit mijn situatie niet oplost en tevens geen ander perspectief bied. De twee behandelingen hebben bij elkaar 500 euro gekost met een resultaat dat slechts enkele weken heeft aangehouden. Een klant vragen om opnieuw geld uit te geven zonder het reeds bestaande probleem op te lossen is in mijn ogen buitengewoon klantonvriendelijk, ik voel mij dan ook opgelicht door deze mensen.

Na meerdere malen te hebben gevraagd om een afspraak met de dokter welke steeds werd afgewezen is het gevoel van oplichting voor mij bevestigd. Ze willen niet face to face geconfronteerd worden maar slechts door de telefoon de boel afwimpelen met verschillende excuzen die helemaal niets te maken hebben met het probleem. Ik zou zogezegd een buitengewoon volume willen echter is dat nooit een punt van kritiek geweest. De fillers die ze gebruiken zijn er gewoon uit na enkele weken, dat heeft niets met het absolute volume te maken.

Wees gewaarschuwd voor deze mensen. Ze komen professioneel over, geven prima advies en zelfs de behandeling is goed. Echter wanneer je tegen problemen aanloopt zijn ze niet thuis en wimpelen ze je af. Uiteraard mag je wel tegen betaling terugkomen, als dat iets is wat je wilt wanneer de voorgaande behandelingen simpelweg niet goed zijn geweest. Toon minder »
Jill Vandendijk
25 juli 2020 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Alluzience (1 zone)
V.a. €140 per zone
Azzalure (1 zone)
V.a. €140 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. €140 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €140 per zone
Dysport (1 zone)
V.a. €140 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €140 per zone
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €250 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. €300 per ml
BeloteroBelotero logo
V.a. €300 per ml
Ellansé
V.a. €300 per ml
Etermis
V.a. €300 per ml
Juvéderm
V.a. €300 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €300 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €450 per 1,5 ml
Restylane
V.a. €300 per ml
Saypha
V.a. €300 per ml
Stylage
V.a. €300 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €150 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. €300 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €75 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €350 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. €600 per behandeling
PRP
V.a. €350 per behandeling
Vitamine infuus
V.a. €300 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €250 per behandeling
Juvenus
V.a. €250 per behandeling
Juvéderm Volite
V.a. €250 per behandeling
Onbekend merk skinbooster
V.a. €250 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €300 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2015
Adres
Haagdijk 1, Breda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten