IET Amstelveen

IET Amstelveen

IET Amstelveen uit Amstelveen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
18 reviews
Goed en vriendelijk geholpen.
Tamara Sanderse
28 juli 2021 14:02
Al 3 x geweest voor een bodytec sessie in deze schone, prachtige salon. Zeer vriendelijk personeel en ben alle keren professioneel en met positieve energie geholpen door Hariana.
P. L.
12 mei 2021 15:03
Zeer mooie salon en vakkundig personeel.
Esther Van der Meulen
7 mei 2021 12:12
Ben onlangs bij Jess Body Care geweest voor een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Aan de hand van verscheidene foto's bepalen ze welke producten er tijdens deze behandeling gebruikt gaan worden. Heerlijk vertroeteld voor zo'n anderhalf uur door bekwaam en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Daarnaast is de lash lift ook zeker een aanrader voor w... Toon meer »
Ben onlangs bij Jess Body Care geweest voor een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Aan de hand van verscheidene foto's bepalen ze welke producten er tijdens deze behandeling gebruikt gaan worden. Heerlijk vertroeteld voor zo'n anderhalf uur door bekwaam en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Daarnaast is de lash lift ook zeker een aanrader voor wie prachtig gekrulde wimpers wil hebben. Het resultaat blijft voor geruime tijd (tot 8 weken) goed zichtbaar :-)
De salon zelf is prachtig ingericht en ze werken met een leuk en professioneel team. Toon minder »
Suzanne F.
25 augustus 2020 14:02
Twee weken geleden heb ik de Miha Bodytec training gehad bij Jess Body Care. Als ervaren sporter heb ik een goede conditie, maar desondanks is de Miha Bodytec work-out pittig. Door de vibrerende EMS outfit zijn simpele oefeningen ineens veel zwaarder. Ook voelde het na 15/20 minuten alsof ik een volledige work-out had gehad zoals in de sportschool. Drie dage... Toon meer »
Twee weken geleden heb ik de Miha Bodytec training gehad bij Jess Body Care. Als ervaren sporter heb ik een goede conditie, maar desondanks is de Miha Bodytec work-out pittig. Door de vibrerende EMS outfit zijn simpele oefeningen ineens veel zwaarder. Ook voelde het na 15/20 minuten alsof ik een volledige work-out had gehad zoals in de sportschool. Drie dagen daarna had ik nog steeds spierpijn, vooral in mijn benen, billen en armen. Zeker een aanrader, ook voor mensen die minder geoefende sporter zijn door de verschillende niveau's van intensiviteit van de EMS outfit! Toon minder »
David Oldenburg
11 augustus 2020 14:02
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Rembrandtweg 115, Amstelveen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling