Intermedica

Intermedica

Intermedica uit Wijchen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2013
Adres
Bijsterhuizen 3163, Wijchen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Ron van Dijl
Drs. Ron van Dijl
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 0,00
Filler per ml v.a.
€ 0,00
Profiel bekijken

Intermedica Reviews

2.6
24 reviews
Tevreden over de het consult bij Intermedica. Blij dat Dutasteride ook voorgeschreven wordt bij vrouwen. Resultaat nog niet bekend. Consult wordt wel vergoed door zorgverzekeraar (valt uiteraard wel binnen het eigen risico). Wat wel zeer opmerkelijk is, is dat Dutasteride via Intermedica bij apotheek Scheemda besteld vele malen duurder is dan via Regenboog a... Toon meer »
Tevreden over de het consult bij Intermedica. Blij dat Dutasteride ook voorgeschreven wordt bij vrouwen. Resultaat nog niet bekend.
Consult wordt wel vergoed door zorgverzekeraar (valt uiteraard wel binnen het eigen risico).
Wat wel zeer opmerkelijk is, is dat Dutasteride via Intermedica bij apotheek Scheemda besteld vele malen duurder is dan via Regenboog apotheek! Ter vergelijk: Scheemda op jaarbasis € 630,- Regenboog € 240,- Buitensporig groot verschil en allebei merkloos. De laatste apotheek zelfs met uitgebreide informatie over het medicijn.
Dutasteride wordt overigens níet vergoed door zorgverzekeraar dus des temeer reden om voor de laatste apotheek te kiezen! Recept vragen bij Intermedica en aanmelden bij Regenboog apotheek. Toon minder »
Monique Miranda
11 augustus 2022 05:05
Ik gebruik al een dik aantal jaren op advies van deze kliniek dutasteride vanwege alopecia genetica met groot succes! Ben zeer tevreden. Artsen zijn vriendelijk, begripvol en zeer bekwaam.
Erna de Bus
29 juli 2022 17:05
Alles wat in de reviews wordt gezegd herken ik. Ook zijn niet alle artsen dermatoloog. Er is zelf een kaakchirurg en een basisarts. Ze noemen zich tricholoog. Volgens mij bestaat dit officeel niet. In iedere geval staat de artsen ingeschreven bij Big als Basisarts of kaarchirurg enz. De Foto's en bloedafname is voor de show of om indruk te maken op patiënte... Toon meer »
Alles wat in de reviews wordt gezegd herken ik. Ook zijn niet alle artsen dermatoloog. Er is zelf een kaakchirurg en een basisarts. Ze noemen zich tricholoog. Volgens mij bestaat dit officeel niet. In iedere geval staat de artsen ingeschreven bij Big als Basisarts of kaarchirurg enz. De Foto's
en bloedafname is voor de show of om indruk te maken op patiënten die erg zitten met hun haaruitval, want wat ze prikken zegt niks over je haar uitval. Ze prikken namelijk je Hb en leverwaarden. Later hebben ze mijn ijzertabletten voorgeschreven terwijl mijn Hb in orde was. Zogenaamd om mijn haren een boost te geven.
Dr. Swinkels heeft niet naar mijn klachten geluisterd en ook niets mijn intake formulier gedaan. Tevens ook niet mijn hoofdhuid onderzocht met een dermascoop zoals de meeste dermatologen dat doen als je klachten hebt. Zoals velen hier hebben aangegeven stond de diagnose en verwijsbrief al klaar voordat Dr Swinkels met zijn assistent gesproken had. Diagnose zonder onderzoek AGA, zoals iedereen denk ik. Het advies uiteraard ook medicatie (dutasteride) via hun dure apotheek.... Een jaar later zou blijken dat Dr Swinkels een verkeerde diagnose had gesteld. Ik had namelijk een andere haarziekte. Hij had kunnen weten dat AGA geen haarpijn klachten geeft, wat ik had. Dr. Swinkels had dit kunnen weten aan de overmatig huidschilfers op mijn hoofd. En als hij zijn Dermacoop had gebruikt dat had hij dat ook gezien. Kortom een hele grove fout. Ik ben nog na een jaar teruggegaan voor controle en toen had Dr Gho (basisarts) onder supervisie van een ander Arts het weer aan het verkeerde einde. Ik zou schimmelinfectie hebben. Ze hebben hiervoor medicatie voorgeschreven, die ik bij mijn eigen apotheek kon ophalen. Mijn haar was in dat jaar achteruitgegaan, maar volgens hun vooruit.
De week daarop heeft een Dermataloog in een Academisch Ziekenhuis vastgesteld dat ik een andere haarziekte heb. Door hun verkeerde diagnose heb ik onnodig veel haren verloren en verkeerde medicijnen geslikt.
Ik heb het idee dat de meeste artsen bij Intermedica bijbaan is die elders vaak een volledige baan hebben. Ik heb het idee dat ze veel geld verdienen aan het lijden van mensen die haaruitval hebben en daarbij de nodige zorgvuldigheid uit het oog verliezen.....
Ik denk ook dat te weinig mensen bij Instanties een klacht indienen en kunnen ze doorgaan met hun praktijken. Deze kliniek zou gesloten moeten worden....
Mensen heb je haarpijn...... zoek een dermataloog in een Academisch ziekenhuis. Het is geen AGA. AGA doet geen pijn. AGA voel je niet....
ze krijgen nul sterren.... Toon minder »
sargan sargan
15 juli 2022 18:06
BEZINT EER GE BEGINT. Intermedica maakt er reclame mee dat het consult vergoed wordt door de zorgverzekeraar, maar deze vergoedt helemaal niets. Ook de pillen niet die ik voor een half jaar mee heb gekregen, maar daar kan ik mij nog wel ets bij voorstellen. Bij binnenkomst zijn ze vijf minuten met mij bezig geweest. Een prikje in mn vinger voor bloedonderz... Toon meer »
BEZINT EER GE BEGINT. Intermedica maakt er reclame mee dat het consult vergoed wordt door de zorgverzekeraar, maar deze vergoedt helemaal niets. Ook de pillen niet die ik voor een half jaar mee heb gekregen, maar daar kan ik mij nog wel ets bij voorstellen.
Bij binnenkomst zijn ze vijf minuten met mij bezig geweest. Een prikje in mn vinger voor bloedonderzoek en er zijn wat foto's van mn haar gemaakt.
Daarna tot mijn grote ergernis anderhalf uur in de wachtkamer gezeten en toen kwam een gesprek met een "arts" die zo langdradig was dat we helemaal niets van snapten. We werden er een beetje kriegelig van, want we moesten ook nog terug naar Amsterdam en het weer werd steeds slechter. Ik heb een paar weken later de fotograaf gesproken en die wist mij in vijf minuten te vertellen wat er aan de hand was. Zeer waarschijnlijk haaruitval als gevolg van Corona, maar het komt weer goed begreep ik.
Dus je bent een hoop geld kwijt, in mijn geval €280,00 en je krijgt helemaal niets van de verzekering. Toon minder »
jvkade jvkade
27 juni 2022 10:10
Als je trouw dus dagelijks het medicijn dutasteride gebruikt dan heb je wel degelijk veel dikker haar. Ik ben zeer tevreden over dutasteride.
daan van dijk
2 juni 2022 08:08
Hele slechte ervaring met deze kliniek. Ik heb destijds betaald voor een veel te dure consult afspraak waarbij er alleen bloed geprikt werdt voor mijn lever waarde alat. Niet eens een uitgebreide bloedafname met onderandere DHT , Free test , test , oestrogeen. En vervolgens wordt er extreem dure finasteride voorgeschreven. Ik heb eerder het idee dat het om g... Toon meer »
Hele slechte ervaring met deze kliniek. Ik heb destijds betaald voor een veel te dure consult afspraak waarbij er alleen bloed geprikt werdt voor mijn lever waarde alat. Niet eens een uitgebreide bloedafname met onderandere DHT , Free test , test , oestrogeen. En vervolgens wordt er extreem dure finasteride voorgeschreven. Ik heb eerder het idee dat het om geld verdienen gaat dan om het helpen van mensen met hun haaruitval probleem. Verder wel erg aardig geholpen bij de balie. Maar kwa kennis vanuit de artsen echt een slechte zaak. Ik had het idee dat ik zelf nog meer wist over haar uitval dan deze artsen. Toon minder »
Max Otten
31 mei 2022 09:09
Ga er niet heeen!!!! Binnen 10 minuten stellen zei diagnose ik geloof er niets van
Bella Bella
2 mei 2022 11:11
Ruim 12 jaar patient geweest bij deze kliniek. Dacht echt dat ze er voor de patient wilden zijn. Nu weet ik beter. Deze kliniek staat maar voor een ding, mensen nog verder de grond in stampen. Vooral dure pillen uitschrijven , dure consult uitschrijven. Mensen ik ben erin getrapt, laat u dit niet gebeuren. Wees voorbereid. Bij problemen met je haren, ga l... Toon meer »
Ruim 12 jaar patient geweest bij deze kliniek. Dacht echt dat ze er voor de patient wilden zijn. Nu weet ik beter. Deze kliniek staat maar voor een ding, mensen nog verder de grond in stampen. Vooral dure pillen uitschrijven , dure consult uitschrijven. Mensen ik ben erin getrapt, laat u dit niet gebeuren. Wees voorbereid. Bij problemen met je haren, ga liever naar een goede kapper. Dat advies kreeg ik nl. ook bij het allerlaatste consult. En zie naar 2 mnd is mijn haar zichtbaar verbeterd. Toon minder »
Saskia van Beurden
20 september 2021 13:01
De artsen bij deze kliniek hebben weinig geduld, geen empatisch vermogen en zijn alles behalve vriendelijk. Ik ben nu 2 keer geweest en de eerste was al verschrikkelijk, maar ik wilde ze nog een 2de kans geven voor de jaarlijkse check-up. Ook deze was weer heel slecht. De artsen zijn onbeleefd, zijn heel ongeduldig en laten je geen vragen stellen, komen met... Toon meer »
De artsen bij deze kliniek hebben weinig geduld, geen empatisch vermogen en zijn alles behalve vriendelijk. Ik ben nu 2 keer geweest en de eerste was al verschrikkelijk, maar ik wilde ze nog een 2de kans geven voor de jaarlijkse check-up. Ook deze was weer heel slecht. De artsen zijn onbeleefd, zijn heel ongeduldig en laten je geen vragen stellen, komen met een standaard voorgekauwd advies (one-size-fits-all)... namelijk: foto maken, bloedprikken en dan zullen ze zeggen dat je hun veel te dure dutasteride moet slikken maar dat finasteride ook kan. Hiervoor hoef je geen geld te betalen, want meer dan dat vertellen ze je echt niet. Je zou denken dat je betaald voor de expertise van de dokters, maar ook dat is niet zo. Een dolter probeerde mij wijs te maken dat de halfwaarde van dutasteride 5 dagen is, waarop ik zei.. die is 5 weken. Hele discussie aangegaan, gingen we het opzoeken, en het was inderdaad 5 weken en niet 5 dagen. Kortom, ongeduldig, niet vriendelijk, geen op maat gemaakt advies die rekening houdt met de specifieke patient en dokters met verouderde kennis. Niet waard om voor te reizen of geld te betalen: dit advies kun je gratis online vinden, met betere uitleg en ik denk dat zelfs je huisarts je meer kan vertellen. Toon minder »
R “RN91” N
7 september 2021 15:03
Ga hier alsjeblieft niet naartoe! Bespaar je geld en je energie. Ten eerste zeggen ze op de website dat je consult wordt vergoed door de verzekering. Dit is dus niet waar. Bij mij en mijn vriendin (verschillende verzekeringen) viel de helft onder eigen risico en werd de andere helft niet eens vergoed (Uiteindelijk dus 160 euro per persoon kwijt). Daarnaast... Toon meer »
Ga hier alsjeblieft niet naartoe! Bespaar je geld en je energie.

Ten eerste zeggen ze op de website dat je consult wordt vergoed door de verzekering. Dit is dus niet waar. Bij mij en mijn vriendin (verschillende verzekeringen) viel de helft onder eigen risico en werd de andere helft niet eens vergoed (Uiteindelijk dus 160 euro per persoon kwijt).

Daarnaast kreeg ik Dutasteride voorgeschreven wat totaal niet helpt. Voor dat ik op aanraden van Intermedica overstapte naar Dutasteride heb ik 3 maanden Finasteride gebruikt (ik had al voorraad voor 3 maanden gekocht voordat ik naar Intermedica ging, dus die moest ik eerst op maken). Finasteride werkt 100x beter, ik had geen pijn/ jeuk meer aan mijn hoofdhuid en zo goed als geen haaruitval. Mijn haar was zichtbaar dikker geworden en ik kon weer wax in mijn haren doen. Toen de voorraad van Finasteride op was ging ik toch maar over naar Dutasteride omdat dat volgens Intermedica nóg beter werkte (100% i.p.v. 70% finasteride). Hier heb ik uiteindelijk heel veel spijt van, na 2 maanden dutasteride had ik mega veel pijn aan mn hoofdhuid en ook mega veel haaruitval, alle progressie die ik met finasteride had gemaakt is na 2 maanden helemaal weg en mijn haar is aanzienlijk dunner. Nu weer een maandje terug op Finasteride en de pijn is in iedergeval weg en haaruitval ook iets minder.

Conclusie: Als je last hebt van dunner wordend haar/ haaruitval, ga niet naar deze kliniek, maar ga gewoon naar de huisarts en vraag voor Finasteride, werkt 100 x beter, is goedkoper en je hoeft geen consult voor 160 euro te betalen! Toon minder »
Mike Wilhelm
3 september 2021 11:11
Slechte ervaring met deze kliniek gehad, tot twee keer toe. De eerste keer kreeg ik de diagnose Alopecia Androgenetica en waren ze helemaal niet meelevend. Sterker nog: ik verliet huilend de kliniek. De tweede keer wilde ik Trix Basic bestellen en werd hij niet bezorgd. Kreeg ik een vervelende medewerker aan de lijn die totaal niet meedenkend en klantvriende... Toon meer »
Slechte ervaring met deze kliniek gehad, tot twee keer toe. De eerste keer kreeg ik de diagnose Alopecia Androgenetica en waren ze helemaal niet meelevend. Sterker nog: ik verliet huilend de kliniek. De tweede keer wilde ik Trix Basic bestellen en werd hij niet bezorgd. Kreeg ik een vervelende medewerker aan de lijn die totaal niet meedenkend en klantvriendelijk was. Zelfs één ster is nog teveel voor deze kliniek... Toon minder »
Diana Sleegers
15 juli 2021 10:10
Willen je alleen maar finasteride of dutasteride verkopen en aansmeren. Ik gebruik al finasteride en heb alsnog haaruitval en een jeukende hoofdhuid. Het maakte de dokter echter niks uit, hij zei dat het wel goed kwam ook al ben ik al 8 maanden op deze behandeling en vroeg of ik nog genoeg finasteride had en deze bijgevuld moest worden. DHT wordt niet geprik... Toon meer »
Willen je alleen maar finasteride of dutasteride verkopen en aansmeren.
Ik gebruik al finasteride en heb alsnog haaruitval en een jeukende hoofdhuid.
Het maakte de dokter echter niks uit, hij zei dat het wel goed kwam ook al ben ik al 8 maanden op deze behandeling en vroeg of ik nog genoeg finasteride had en deze bijgevuld moest worden.
DHT wordt niet geprikt en m'n ALAT (leverfunctie) was verhoogd en alsnog willen ze me Dutasteride voorschrijven wat de leverfunctie zelfs meer gaat verhogen.
GA NIET NAAR DEZE OPLICHTERS Toon minder »
tomleek95
30 november 2020 09:09
Schrijf een review