Intermedica

Intermedica

Intermedica uit Wijchen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

2.5
17 reviews
Ruim 12 jaar patient geweest bij deze kliniek. Dacht echt dat ze er voor de patient wilden zijn. Nu weet ik beter. Deze kliniek staat maar voor een ding, mensen nog verder de grond in stampen. Vooral dure pillen uitschrijven , dure consult uitschrijven. Mensen ik ben erin getrapt, laat u dit niet gebeuren. Wees voorbereid. Bij problemen met je haren, ga l... Toon meer »
Ruim 12 jaar patient geweest bij deze kliniek. Dacht echt dat ze er voor de patient wilden zijn. Nu weet ik beter. Deze kliniek staat maar voor een ding, mensen nog verder de grond in stampen. Vooral dure pillen uitschrijven , dure consult uitschrijven. Mensen ik ben erin getrapt, laat u dit niet gebeuren. Wees voorbereid. Bij problemen met je haren, ga liever naar een goede kapper. Dat advies kreeg ik nl. ook bij het allerlaatste consult. En zie naar 2 mnd is mijn haar zichtbaar verbeterd. Toon minder »
Saskia van Beurden
20 september 2021 13:01
De artsen bij deze kliniek hebben weinig geduld, geen empatisch vermogen en zijn alles behalve vriendelijk. Ik ben nu 2 keer geweest en de eerste was al verschrikkelijk, maar ik wilde ze nog een 2de kans geven voor de jaarlijkse check-up. Ook deze was weer heel slecht. De artsen zijn onbeleefd, zijn heel ongeduldig en laten je geen vragen stellen, komen met... Toon meer »
De artsen bij deze kliniek hebben weinig geduld, geen empatisch vermogen en zijn alles behalve vriendelijk. Ik ben nu 2 keer geweest en de eerste was al verschrikkelijk, maar ik wilde ze nog een 2de kans geven voor de jaarlijkse check-up. Ook deze was weer heel slecht. De artsen zijn onbeleefd, zijn heel ongeduldig en laten je geen vragen stellen, komen met een standaard voorgekauwd advies (one-size-fits-all)... namelijk: foto maken, bloedprikken en dan zullen ze zeggen dat je hun veel te dure dutasteride moet slikken maar dat finasteride ook kan. Hiervoor hoef je geen geld te betalen, want meer dan dat vertellen ze je echt niet. Je zou denken dat je betaald voor de expertise van de dokters, maar ook dat is niet zo. Een dolter probeerde mij wijs te maken dat de halfwaarde van dutasteride 5 dagen is, waarop ik zei.. die is 5 weken. Hele discussie aangegaan, gingen we het opzoeken, en het was inderdaad 5 weken en niet 5 dagen. Kortom, ongeduldig, niet vriendelijk, geen op maat gemaakt advies die rekening houdt met de specifieke patient en dokters met verouderde kennis. Niet waard om voor te reizen of geld te betalen: dit advies kun je gratis online vinden, met betere uitleg en ik denk dat zelfs je huisarts je meer kan vertellen. Toon minder »
R “RN91” N
7 september 2021 15:03
Ga hier alsjeblieft niet naartoe! Bespaar je geld en je energie. Ten eerste zeggen ze op de website dat je consult wordt vergoed door de verzekering. Dit is dus niet waar. Bij mij en mijn vriendin (verschillende verzekeringen) viel de helft onder eigen risico en werd de andere helft niet eens vergoed (Uiteindelijk dus 160 euro per persoon kwijt). Daarnaast... Toon meer »
Ga hier alsjeblieft niet naartoe! Bespaar je geld en je energie.

Ten eerste zeggen ze op de website dat je consult wordt vergoed door de verzekering. Dit is dus niet waar. Bij mij en mijn vriendin (verschillende verzekeringen) viel de helft onder eigen risico en werd de andere helft niet eens vergoed (Uiteindelijk dus 160 euro per persoon kwijt).

Daarnaast kreeg ik Dutasteride voorgeschreven wat totaal niet helpt. Voor dat ik op aanraden van Intermedica overstapte naar Dutasteride heb ik 3 maanden Finasteride gebruikt (ik had al voorraad voor 3 maanden gekocht voordat ik naar Intermedica ging, dus die moest ik eerst op maken). Finasteride werkt 100x beter, ik had geen pijn/ jeuk meer aan mijn hoofdhuid en zo goed als geen haaruitval. Mijn haar was zichtbaar dikker geworden en ik kon weer wax in mijn haren doen. Toen de voorraad van Finasteride op was ging ik toch maar over naar Dutasteride omdat dat volgens Intermedica nóg beter werkte (100% i.p.v. 70% finasteride). Hier heb ik uiteindelijk heel veel spijt van, na 2 maanden dutasteride had ik mega veel pijn aan mn hoofdhuid en ook mega veel haaruitval, alle progressie die ik met finasteride had gemaakt is na 2 maanden helemaal weg en mijn haar is aanzienlijk dunner. Nu weer een maandje terug op Finasteride en de pijn is in iedergeval weg en haaruitval ook iets minder.

Conclusie: Als je last hebt van dunner wordend haar/ haaruitval, ga niet naar deze kliniek, maar ga gewoon naar de huisarts en vraag voor Finasteride, werkt 100 x beter, is goedkoper en je hoeft geen consult voor 160 euro te betalen! Toon minder »
Mike Wilhelm
3 september 2021 11:11
Slechte ervaring met deze kliniek gehad, tot twee keer toe. De eerste keer kreeg ik de diagnose Alopecia Androgenetica en waren ze helemaal niet meelevend. Sterker nog: ik verliet huilend de kliniek. De tweede keer wilde ik Trix Basic bestellen en werd hij niet bezorgd. Kreeg ik een vervelende medewerker aan de lijn die totaal niet meedenkend en klantvriende... Toon meer »
Slechte ervaring met deze kliniek gehad, tot twee keer toe. De eerste keer kreeg ik de diagnose Alopecia Androgenetica en waren ze helemaal niet meelevend. Sterker nog: ik verliet huilend de kliniek. De tweede keer wilde ik Trix Basic bestellen en werd hij niet bezorgd. Kreeg ik een vervelende medewerker aan de lijn die totaal niet meedenkend en klantvriendelijk was. Zelfs één ster is nog teveel voor deze kliniek... Toon minder »
Diana Sleegers
15 juli 2021 10:10
Willen je alleen maar finasteride of dutasteride verkopen en aansmeren. Ik gebruik al finasteride en heb alsnog haaruitval en een jeukende hoofdhuid. Het maakte de dokter echter niks uit, hij zei dat het wel goed kwam ook al ben ik al 8 maanden op deze behandeling en vroeg of ik nog genoeg finasteride had en deze bijgevuld moest worden. DHT wordt niet geprik... Toon meer »
Willen je alleen maar finasteride of dutasteride verkopen en aansmeren.
Ik gebruik al finasteride en heb alsnog haaruitval en een jeukende hoofdhuid.
Het maakte de dokter echter niks uit, hij zei dat het wel goed kwam ook al ben ik al 8 maanden op deze behandeling en vroeg of ik nog genoeg finasteride had en deze bijgevuld moest worden.
DHT wordt niet geprikt en m'n ALAT (leverfunctie) was verhoogd en alsnog willen ze me Dutasteride voorschrijven wat de leverfunctie zelfs meer gaat verhogen.
GA NIET NAAR DEZE OPLICHTERS Toon minder »
tomleek95
30 november 2020 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2013
Adres
Bijsterhuizen 3163, Wijchen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling