Kamille speciaalkosmetiek Tiel - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kamille speciaalkosmetiek Tiel

Kamille speciaalkosmetiek Tiel

Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Dijkmanzoet 69, Tiel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

John Krant
Drs. John Krant
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Kamille speciaalkosmetiek Tiel Reviews

4.9
22 reviews
2 sterren omdat ze vriendelijke zijn. De resultaten waren voor mij zeer droevig. Ik ging hierheen omdat de haartjes van de uiteinden weg waren en ik wilde niet meer bijtekenen. Hun advies was om mijn volledige wenkbrauwen te doen. Dit met een zeer slecht resultaat. Het gaf lelijke vlekken door mijn gehele wenkbrauwen waardoor ik uiteindelijk mijn gehele wenk... Toon meer »
2 sterren omdat ze vriendelijke zijn. De resultaten waren voor mij zeer droevig. Ik ging hierheen omdat de haartjes van de uiteinden weg waren en ik wilde niet meer bijtekenen. Hun advies was om mijn volledige wenkbrauwen te doen. Dit met een zeer slecht resultaat. Het gaf lelijke vlekken door mijn gehele wenkbrauwen waardoor ik uiteindelijk mijn gehele wenkbrauwen bij moest tekenen. Het is onder garantie enkele malen opnieuw gedaan, zonder resultaat. Het kost niet alleen hun, maar ook mijn tijd ...en natuurlijk het gedoe gedurende de eerste week ( wenkbrauwenmogen niet nat worden, geen zon, dikke ' wormen' en korsten boven je ogen. Zo werd dit helaas niet gezien. In de kosten was helaas geen tegemoetkoming...Uiteindelijk heeft een andere salon de lelijkheid van mijn wenkbrauwen recht kunnen trekken. Deze deden het onder garantie en ik hoefde pas te betalen wanneer de resultaten goed waren. Uiteindelijk heeft me dit hele gedoe veel geld maar vooral ook veel energiegekost...Ik heb lang nagedacht over deze beoordeling maar vond het uiteindelijk terecht deze te plaatsen. Je kunt dan wel jarenlang ervaring hebben maar los dan wel de situatie naar behoren op wanneer het anders uitpakt. EUR 270 lijkt dan voor de ene partij weinig, voor de ander is het erg veel geld... Toon minder »
Esther M
8 september 2023 16:04
Wat n geweldige salon, zeer kundige en vriendelijke schoonheidsspecialiste. Ik ben zeer tevreden en heb alweer n volgende afspraak gemaakt. Ik beveel iedereen deze salon aan!
Sanneke Van Den Enden
10 november 2022 14:02
Verstaan hun vak. Werken zeer nauwkeurig en hygi├źnisch. Mooie schone praktijk. Zeer vriendelijk, je voelt je echt op je gemak. Een echte aanrader vooral om je wenkbrauwen hier te laten behandelen.
Astrid Vd v
16 november 2021 06:06
Weer heerlijk ontspannen "mooi gemaakt". Kan het iedereen aanbevelen.
Marja Brakel
29 maart 2018 12:12
Gewoon lekker genieten! Een moment voor jezelf. Goede service, prijs & kwaliteit. Moeder en dochter salon helemaal top­čśś
Yvonne de Jong
23 januari 2018 17:05
Prima salon
Jacqueline Schoots
27 december 2017 14:02
Top woonkamer
Nick Arisse
16 december 2017 17:05
Hai .

Wordt bij Kamille City behandelt door Mandy een top griet .
Koester dit. zulk personeel kom je niet vaak tegen.

Helen
Helen Hyum
4 maart 2016 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Kamille speciaalkosmetiek Tiel?

Kamille speciaalkosmetiek Tiel scoort 4.9 van de 5 sterren uit 8 Google reviews.

Wat is het adres van Kamille speciaalkosmetiek Tiel?

In Tiel is Kamille speciaalkosmetiek Tiel gevestigd op Dijkmanzoet 69.