Klaver Klinieken Heesch - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Klaver Klinieken Heesch

Klaver Klinieken Heesch

Na jarenlang in diverse ziekenhuizen en instellingen ervaring te hebben opgedaan als plastisch chirurgen, hebben initiatiefnemers Roel Fresow en Esther Bodde samen met een ambitieus team van zorgprofessionals de handen ineengeslagen en startten zij 'Klaver Klinieken'​. Samen werken aan hoogkwalitatieve en veilige plastische chirurgie tegen een eerlijke prijs, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke benadering, ook bij laagcomplexe behandelingen. Dat is hun gedeelde passie! Naast huidverbetering en cosmetiek worden er diverse behandelingen aangeboden bij Klaver Klinieken die zowel vallen onder verzekerde als de niet-verzekerde zorg.
Denk hierbij aan de diverse vormen van borstchirurgie, huidafwijkingen, handchirurgie, ooglidcorrecties en overige lichaamscorrecties. Op een verantwoorde manier wordt bij Klaver Klinieken gewerkt met Botox, fillers en huidverbeterende producten en behandelingen. We begeleiden onze cliënten door de jaren heen tijdens het verouderingsproces. We accentueren individuele schoonheid, verzachten negatieve emoties, verfrissen de uitstraling en vertragen de tand des tijds. Je ontvangt een maatwerkplan van onze specialisten, dat rekening houdt met alle facetten van het verouderingsproces en jouw wensen!

De gastvrije en tegelijk intieme sfeer illustreert de persoonlijke benadering die je hier ervaart. Hier werken uitsluitend topspecialisten met een jarenlange ervaring. Samen met een team van zorgprofessionals ervaar je hier topservice***** voor een eerlijke prijs.
Dit is geen 13 in een dozijn kliniek, maar een verborgen pareltje in het hart Van Noord-Brabant. Shhhtt..... don’t tell anybody!

Klaver Klinieken Heesch uit Heesch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Na jarenlang in diverse ziekenhuizen en instellingen ervaring te hebben opgedaan als plastisch chirurgen, hebben initiatiefnemers Roel Fresow en Esther Bodde samen met een ambitieus team van zorgprofessionals de handen ineengeslagen en startten zij 'Klaver Klinieken'​. Samen werken aan hoogkwalitatieve en veilige plastische chirurgie tegen een eerlijke prijs, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke benadering, ook bij laagcomplexe behandelingen. Dat is hun gedeelde passie! Naast huidverbetering en cosmetiek worden er diverse behandelingen aangeboden bij Klaver Klinieken die zowel vallen... Meer lezen »

Experts in Plastische Chirurgie en Cosmetiek

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
2 zones
V.a. € 275 per behandeling
3 zones
V.a. € 385 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 80 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. € 135 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 425 per ml
Juvéderm
V.a. € 425 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. € 495 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 275 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 200 per behandeling
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 995 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 395 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chemische peeling, Chirurgie, Body contouring, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2019
Adres
Cereslaan 2T, Heesch
Klaver Klinieken Heesch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Esther Bodde
Dr. Esther Bodde
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Roel Fresow
Drs. Roel Fresow
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Anna Hettinga-Grelack
Drs. Anna Hettinga-Grelack
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Chloe Wittenberg
BSc. Chloe Wittenberg
Functie
Physician Assistent
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Klaver Klinieken Heesch Reviews

4.9
56 reviews
Hele fijne ervaring gehad hier! Vriendelijk personeel, ik kreeg alle ruimte om vragen te stellen en deze zijn goed beantwoord. Ik ben nog aan het herstellen maar tot nu toe al erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!
Senna van Oss
19 maart 2024 10:10
Klaver is een betrouwbare en eerlijke kliniek met realistische doelen.
Geen poespas en zeer professionele benadering.
Het hele traject is heel fijn verlopen en de nazorg was ook heel fijn.
Betrokkenheid en je voelt je gewoon thuis.
Top kliniek.
Dikke 10 dus!!
Lisette Ermens
23 februari 2024 12:12
Deskundig personeel dat met je meedenkt. Goed advies en erg tevreden met het behaalde resultaat.
Belinde van Bommel
8 januari 2024 20:08
Super fijne kliniek waar ik fijn geholpen ben. Er werd geluisterd en meegedacht. Ik kon mijn vragen stellen en ben goed geïnformeerd. Ook was het geen probleem om een extra afspraak in te plannen toen ik twijfelde over mijn keus. Ik ben erg blij met het uiteindelijke resultaat!
Sanne Peters
27 december 2023 10:10
Echt in één woord TOP! Zowel de kliniek zelf, de medewerkers en in het bijzonder (in mijn geval) chirurg dr. Roel Fresow! Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ze voor me hebben gedaan en nog steeds doen. Ze denken heel erg mee en hebben oprechte interesse en belangstelling. Heel bijzonder, want dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er hangt een hele prettige en... Toon meer »
Echt in één woord TOP! Zowel de kliniek zelf, de medewerkers en in het bijzonder (in mijn geval) chirurg dr. Roel Fresow! Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ze voor me hebben gedaan en nog steeds doen. Ze denken heel erg mee en hebben oprechte interesse en belangstelling. Heel bijzonder, want dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er hangt een hele prettige en informele sfeer, maar daarnaast zijn ze uiteraard ook enorm betrouwbaar en professioneel. Zo ontzettend blij met deze mensen. Nogmaals, echt TOP! Toon minder »
Germaine Timmerman
14 december 2023 10:10
Tevreden over de operatie, minder tevreden over het resultaat en de communicatie achteraf! Helaas inmiddels ook wat lichamelijke klachten.
Fiona Eck
11 november 2023 13:01
Persoonlijke benadering, professioneel, vriendelijk met goede nazorg. Belletje de volgende dag of nacht goed was verlopen! Erg tevreden over mijn behandeling en het resultaat! Zal deze kliniek zeker aanraden!
Jenny. Vanderheijden
8 november 2023 09:09
Erg tevreden over dokter Anna! Ze nam de tijd om alle uitleg te geven en me te adviseren en na 4 dagen zag ik al écht verschil! Heb al meerdere mensen doorgestuurd en kom hier zeker terug!
Tineke Colonna
25 oktober 2023 12:12
Van het eerste telefoontje tot de laatste controle, perfect geholpen.
Mega blij met het resultaat, chapeau!
Wat een fijne en nette kliniek.
Ilse van den Boom
7 september 2023 12:12
Heel fijne kliniek, ben super goed geholpen. Ooglidcorrectie heeft het verschil van dag en nacht gemaakt. Alles goed verlopen, veel uitleg en goede voor- en nazorg. Aanrader en ik ga terug als het nodig is.
Helena DNL
11 juli 2023 14:02
Heel erg goed behandeld (ooglid correctie) Erg vriendelijk en zorgzaam,ook de nabehandeling,zelfs een sms of ik goed geslapen had!!! Helemaal top, Het resultaat is verbluffend,ook mede dat wij uit Italië gekomen en op aanraden van vrienden en onze zoon bij Klaver klinieken uitkwamen,Nou dat is aan te raden super personeel heel erg attent en zorgzaam,in een w... Toon meer »
Heel erg goed behandeld (ooglid correctie) Erg vriendelijk en zorgzaam,ook de nabehandeling,zelfs een sms of ik goed geslapen had!!! Helemaal top, Het resultaat is verbluffend,ook mede dat wij uit Italië gekomen en op aanraden van vrienden en onze zoon bij Klaver klinieken uitkwamen,Nou dat is aan te raden super personeel heel erg attent en zorgzaam,in een woord!!! een aanrader, complimenti. Toon minder »
Frans Manders
22 juni 2023 16:04
Super vriendelijke en hartelijke mensen, van A tot Z netjes geholpen. Nemen uitgebreid de tijd voor je!!
Ze doen er alles aan om een prachtig eindresultaat te creëren en je op je gemak te stellen.

Bedankt🍀
Yentll Donders
20 juni 2023 14:02
Super fijn intake.
Behandeling ontzettend blij mee.
Je word écht op je gemak gesteld en nemen absoluut alle tijd voor je.
Ik zou zeker Klaver kliniek aan iedereen aanraden. Geweldig😍
Jacqueline Eekels
26 mei 2023 17:05
Botox voorhoofd uitgevoerd door Mevr.Wittenberg, na ruim 2 weken is het resultaat precies wat ik had gehoopt, ben er super blij mee.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Marion Wijdeven
23 mei 2023 09:09
Ik ben heel erg tevreden over mijn bovenooglidcorrectie, vriendelijke ontvangst en men neemt alle tijd voor jou als patiënt. Je weet precies wat je te wachten staat en ook de nazorg is perfect geregeld.
Jos Bouman
16 april 2023 10:10
Uitgebreide intake, alle aandacht voor jou. Chloe Wittenberg is een vakkundige specialist en heeft mij daarnaast van veel advies kunnen voorzien.
Anna van kessel
13 april 2023 12:12
Erg prettige omgang, duidelijke, heldere uitleg. Er werd serieus gekeken naar de beste optie voor mij en de uitvoering is uitstekend.
Max Nagtegaal
4 april 2023 16:04
Fantastische doktoren, specialisten, chirurgen en hun hele kleine goed georganiseerde team. Ik ben erg blij met het effect en de meisjes die er voor mij waren, zijn ook heel blij en hebben mij deze kliniek aanbevolen. Nou raad ik het jullie zeker aan.
Aleksandra Tometczak
16 februari 2023 23:11
Ik ben heel tevreden en enthousiast over de klaverklinieken. Vriendelijk ontvangen, iedereen stelt je op je gemak, zeer vriendelijke arts en team. Het is kleine ingreep (ooglidcorrectie) resultaat nog even afwachten!
Klaverklinieken TOP .

Ineke dullens
Ineke Van Der Linden
3 februari 2023 16:04
Heel blij met het resultaat van een ooglidcorrectie eenzijdig. Vriendelijk personeel, goed geholpen, professioneel.
Carolien van Doorn
13 januari 2023 08:08
Heel fijn geholpen! Ging voor een borstvergroting en het resultaat is erg mooi geworden. Heel vriendelijk personeel en een fijne arts die begreep wat ik wou!
Stacey Witlox
12 januari 2023 11:11
Zeer tevreden en heel erg blij met mijn bovenooglidcorrectie uitgevoerd door Dr Fresow. Vriendelijk, rustig en kundig plastisch chirurg. Vriendelijke medewerkers, kleinschalige kliniek. Aanrader!
Colette van den Broek-Tolboom
22 november 2022 20:08
Nette kleinschalige kliniek. Heldere communicatie. Vriendelijk. Tevreden over het resultaat (bovenoogleden)
Helma Sieben
30 september 2022 12:12
Heel prettig en persoonlijk. Nemen alle tijd bij de intakes, denken goed mee, stellen je gerust. Alle medewerkers die ik heb gezien, vond ik fijn en geduldig. Ben echt heel blij dat ik bij deze kliniek terecht ben gekomen. Ik vond het echt heel spannend allemaal, maar ze hebben me er heel goed doorheen geleid!
Lisa
16 augustus 2022 10:10
Je wordt gastvrij en zeer vriendelijk ontvangen in een ontspannen sfeer. Tijdens de intake wordt er duidelijke uitleg gegeven en de behandeling wordt professioneel uitgevoerd met een uiterst vriendelijke arts en assistente. Niets is te veel, echt perfecte service.
Harriet van Lieshout
3 augustus 2022 05:05
Je wordt gastvrij ontvangen in een ontspannen sfeer. De behandeling wordt professioneel uitgevoerd met een goede nabehandeling. Kortom fantastisch!
M G
21 juni 2022 11:11
Super geholpen voor onze anderhalve week oude baby. Ons kindje heeft het geen enkel moment vervelend gevonden. Resultaat is super.
Marc
30 mei 2022 20:08
Perfect. Van begin af aan krijg je de juiste service en heel uitgebreide informatie. Niets is te veel.
Het eindresultaat is fantastisch. Nu een jaar later nog iedere heel blij mee.
Esther Schoenmakers
27 mei 2022 07:07
Ik heb een bovenooglidcorrectie laten doen. Ontzettend warme en vriendelijke begeleiding. De arts stelt gerust en is ook erg vriendelijk. Het resultaat is fantastisch, eigenlijk geen pijn gehad na de ingreep. De genezing verliep voorspoedig.
Grīps
18 mei 2022 14:02
Wij zijn doorverwezen door het consultatiebureau, aangezien wij niet op de hoogte waren dat het Earwell systeem bestond. Zo dankbaar dat deze mogelijkheid bestaat. We hebben direct gebeld om te kijken wat de mogelijkheden waren voor onze kleine man van toen bijna 5 weken. Nadat de gevraagde foto's doorgestuurd en direct bekeken waren, werden we al snel teru... Toon meer »
Wij zijn doorverwezen door het consultatiebureau, aangezien wij niet op de hoogte waren dat het Earwell systeem bestond. Zo dankbaar dat deze mogelijkheid bestaat.

We hebben direct gebeld om te kijken wat de mogelijkheden waren voor onze kleine man van toen bijna 5 weken. Nadat de gevraagde foto's doorgestuurd en direct bekeken waren, werden we al snel terug gebeld en konden we de volgende dag al terecht. Ze hebben speciaal ruimte gemaakt in de agenda om dit direct op te pakken, om zo nog een prachtig resultaat te krijgen.

Gisteren (1-3-2022) hebben wij onze laatste afspraak gehad en wat zijn we ongelofelijk blij met het resultaat. We hadden al een prachtig kereltje, maar hij is nog mooier geworden.

Dus onze conclusie: Geweldig team! Super vriendelijk! Heel meelevend! In 1 woord "GEWELDIG"

Voor iedere ouder die een kindje heeft met gevouwen oortjes...ga naar de Klaver Kliniek en je wordt geweldig geholpen.

Super bedankt voor deze prachtige ervaring en uiteraard het helpen van ons zoontje. Toon minder »
Helene Stam
2 maart 2022 09:09
Ooglid correctie. Zeer goed.fijne intake
Behandeling merk je niks van .herstel ik was wel blauw,maar dat ben ik met alles.en gebruik geen medicatie of bloedverdunners .nu 2mnd geleden .geen litteken meer tezien .Zeer snel herstel .Fijne nazorg.
marion van Lent
4 februari 2022 18:06
Een bijzonder prettige en zeer professionele kliniek. Zowel intake, behandeling en nazorg is tot in de puntjes verzorgd. Alle ruimte voor vragen en deze worden helder beantwoord. Het feit dat er geen ziekenhuis sfeer of lucht hangt hebben wij als prettig ervaren.
Annelou van Noort
3 juni 2021 09:09
Al meer dan 1 jaar loop ik met de gedachten rond om na mijn 2 kids een borstvergroting te laten doen. Ik durfde niet. Na een afspraak gemaakt te hebben bij de kliniek, hebben ze mij alles uitgelegd en mijn twijfels weggenomen. Ik ging zelfs met een lach op mijn gezicht terug naar huis. Direct thuis besloten om het te gaan doen. Afgelopen dinsdag (18 februari... Toon meer »
Al meer dan 1 jaar loop ik met de gedachten rond om na mijn 2 kids een borstvergroting te laten doen. Ik durfde niet. Na een afspraak gemaakt te hebben bij de kliniek, hebben ze mij alles uitgelegd en mijn twijfels weggenomen. Ik ging zelfs met een lach op mijn gezicht terug naar huis. Direct thuis besloten om het te gaan doen. Afgelopen dinsdag (18 februari) was het dan zover. Ik was erg zenuwachtig, maar ze hebben mijn spanningen weggenomen. Wat een leuk en deskundig team. Iedereen is even vriendelijk. De operatie is heel goed gegaan en viel echt behoorlijk mee. Het resultaat is nu al zo mooi en wordt alleen nog maar mooier. De heer Fresow verstaat echt zijn vak. De dag na de operatie werd ik gebeld hoe de nacht is gegaan en tevens hebben ze aangegeven dat ik altijd kan bellen als er iets is. Ik zou iedereen Klaver Klinieken aanraden. Ik ben zo blij met de beslissing en gun dit gevoel iedereen. Toon minder »
S. G.
20 februari 2020 10:10
Fijn team, prettige sfeer en alles goed geregeld!
Sabine Vugts
19 november 2019 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Klaver Klinieken Heesch?

Bij Klaver Klinieken Heesch kost één zone Botox € 150,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Klaver Klinieken Heesch?

Bij Klaver Klinieken Heesch kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 425,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Klaver Klinieken Heesch?

Klaver Klinieken Heesch scoort 4.9 van de 5 sterren uit 34 Google reviews.

Wat is het adres van Klaver Klinieken Heesch?

In Heesch is Klaver Klinieken Heesch gevestigd op Cereslaan 2T.