Kliniek Dokter Brandt

Kliniek Dokter Brandt

Kliniek Dokter Brandt uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.9
95 reviews
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen a... Toon meer »
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen aanbevolen in mijn kennissenkring. Toon minder »
Anne Leen
15 september 2022 17:05
Ik kom al een aantal jaren bij dokter Brandt. Ik krijg vaak complimenten over mijn gezicht hoe het komt dat ik er er zo fris uit zie (46 jaar) dan is mijn antwoord: dokter Brandt. Ik zelf ga voor een no trace face. Dat betekend voor mij kleine subtiele behandelingen met het resultaat een frisse uitstraling zonder dat je ziet dat je iets hebt laten doen.
Monique Meser
3 september 2022 15:03
Ik kom al jaren bij dr brandt en dat bevalt erg goed. Ik heb altijd zoveel vragen en hij heeft zoveel geduld voor die vragen. Meerdere gebieden behandelend en altijd tevreden. Het meest belangrijke ook is dat het er altijd natuurlijk uitziet. Bedankt dr Brandt!
Sammie Doros
10 augustus 2022 10:10
Vandaag weer bij Dr Brandt geweest. Ik ben nu 3 jaar bij deze kliniek en zeer tevreden. Prachtig en natuurlijk resultaat en een zeer fijne en professionele arts. Een absolute aanrader als je voor kwaliteit gaat....
Mianda Jongkind
29 juli 2022 16:04
Dr Brandt is een vakman met passie, luistert goed, geeft eerlijk advies en vertrouwd! Locatie goed bereikbaar!!
Karin Konijnenberg
19 juli 2022 08:08
Mijn eerste ervaring bij brandt christopher! Bij binnenkomst zeer professioneel en een vertrouwd gevoel. Dokter brandt luister goed naar je wensen en denkt met je mee. Heel fijn om van te voren even te zitten en te kijken wat je wensen zijn en mooi bij je past. Verdoving is super je voelt er bijna niks van. “Je bent mooi zoals je bent “ en hier krijg je ee... Toon meer »
Mijn eerste ervaring bij brandt christopher!
Bij binnenkomst zeer professioneel en een vertrouwd gevoel.
Dokter brandt luister goed naar je wensen en denkt met je mee. Heel fijn om van te voren even te zitten en te kijken wat je wensen zijn en mooi bij je past.
Verdoving is super je voelt er bijna niks van.
“Je bent mooi zoals je bent “ en hier krijg je een extraatje erbij! Toon minder »
J A
25 juni 2022 12:12
Aanrader! Wat een superfijne plek is dit! Nooit eerder een arts ontmoet die met zoveel aandacht, empathie en geduld naar je luistert en naar je kijkt. Je krijgt bij Dokter Brandt een behandeling op maat maar dan ook ECHT op maat. Hij geeft een weloverwogen advies en legt alles zorgvuldig uit! Ik ben echt heel erg blij dat ik hem "gevonden" heb: Nooit meer zo... Toon meer »
Aanrader! Wat een superfijne plek is dit! Nooit eerder een arts ontmoet die met zoveel aandacht, empathie en geduld naar je luistert en naar je kijkt. Je krijgt bij Dokter Brandt een behandeling op maat maar dan ook ECHT op maat. Hij geeft een weloverwogen advies en legt alles zorgvuldig uit! Ik ben echt heel erg blij dat ik hem "gevonden" heb: Nooit meer zonder Dokter Brandt! Toon minder »
Nathalie van den Berg
10 juni 2022 10:10
Ik kwam bij dr. Brandt terecht na een teleurstellende ervaring bij een andere kliniek. Dit was de beste beslissing ooit! Dr. Brandt levert maatwerk, denkt met me mee en voor mij het allerbelangrijkst: hij begrijpt wat ik wil. Het voelt alsof ik mijn gezicht helemaal aan hem kan toevertrouwen. Ik ben dus al jarenlang een tevreden klant. Niemand ziet dat er ie... Toon meer »
Ik kwam bij dr. Brandt terecht na een teleurstellende ervaring bij een andere kliniek. Dit was de beste beslissing ooit! Dr. Brandt levert maatwerk, denkt met me mee en voor mij het allerbelangrijkst: hij begrijpt wat ik wil. Het voelt alsof ik mijn gezicht helemaal aan hem kan toevertrouwen. Ik ben dus al jarenlang een tevreden klant. Niemand ziet dat er iets aan me gedaan is maar ik krijg wel veel complimenten. En ik voel me fijner en zelfverzekerder, wat weer een positief effect heeft op mijn uitstraling. Kortom: als je nog twijfelt, ga er voor! Het is vertrouwd, veilig en ook nog betaalbaar. Gegarandeerd een mooi en natuurlijk resultaat 👍 Toon minder »
J
26 mei 2022 10:10
Ik kom al jaren bij Dr Brandt en dit met meer dan volle tevredenheid. Professioneel met een prettige benadering maar bovenal ook met mooie resultaten die in balans zijn. Je bent in goede handen!
Babette van den Berg
25 mei 2022 03:03
Ik ben al bij verschillende klinieken geweest en kwam bij Dr Brandt door een vriendin. Dr Brandt heeft verstand van zaken en weet wat hij doet en waar hij over praat. Hij is geduldig luistert naar je en geeft goed advies en hij is ook erg vriendelijk. Ben nu een paar keer bij hem geweest voor een behandeling en ga zeker nog vaker naar hem toe.....voor mij ge... Toon meer »
Ik ben al bij verschillende klinieken geweest en kwam bij Dr Brandt door een vriendin.
Dr Brandt heeft verstand van zaken en weet wat hij doet en waar hij over praat. Hij is geduldig luistert naar je en geeft goed advies en hij is ook erg vriendelijk.
Ben nu een paar keer bij hem geweest voor een behandeling en ga zeker nog vaker naar hem toe.....voor mij geen ander meer! Toon minder »
Ferry Vm
13 mei 2022 16:04
Hele professionele arts met een passie voor het vak!
Legt goed en rustig uit en geeft eerlijk advies.

Mooie locatie met goede parkeergelegenheid
Stephanie Versteeg
4 mei 2022 17:05
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog. Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na e... Toon meer »
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog.

Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na een geruststellend en gratis consult was de keuze voor de eerste botoxbehandeling zò gemaakt.

Dokter Brandt nam uitgebreid de tijd en voorzag mij van de juiste informatie, ook ná de
behandeling. Het resultaat was binnen de kortste keren verbluffend. Mijn huid was mooi egaal en van een rimpel was bijna geen sprake meer.

Ondertussen heeft mijn eerste behandeling 3 maanden geleden plaatsgevonden en ben ik vandaag voor mijn tweede botoxbehandeling langs geweest. Ik ben nogmaals uiterst tevreden over het gehele proces en kan de kliniek van Dokter Brandt absoluut aan iedereen aanbevelen. Toon minder »
Gayle van Rhijn
15 april 2022 21:09
Absolute topper, die z'n tijd neemt om naar je te luisteren en precies doet wat je vraagt. Mijn vaste plek!
Andrew Michael
15 april 2022 15:03
Vandaag bij dokter brandt geweest
Voor een behandeling met profhilo
Wat heel natuurlijk is een oppepper
Voor je huid
Dokter brandt geeft goed advies en zijn instituut ziet er heel verzorgd uit
Carla Bloemist
25 maart 2022 16:04
Ik kom hier altijd en zeer tevreden over het resultaat!
Super vriendelijk, eerlijk en geeft goed advies.
Lisa Tien
19 maart 2022 15:03
Zeer prettig ontvangst en een keurige kliniek. Luistert goed naar wat jou wensen zijn en hij helpt hierbij een juiste keus te maken in de behandeling. Kijkt ook goed mee met wat bij jou gezicht past. Ik krijg nooit het gevoel dat ik iets moet doen waar ik mij niet prettig bij voel. Ik kom zelf al een tijdje en ik ben zeer tevreden met het effect van de behan... Toon meer »
Zeer prettig ontvangst en een keurige kliniek. Luistert goed naar wat jou wensen zijn en hij helpt hierbij een juiste keus te maken in de behandeling. Kijkt ook goed mee met wat bij jou gezicht past. Ik krijg nooit het gevoel dat ik iets moet doen waar ik mij niet prettig bij voel.
Ik kom zelf al een tijdje en ik ben zeer tevreden met het effect van de behandeling. Zeker een aanrader! Toon minder »
Caroline
21 februari 2022 13:01
Deze man is mijn held! Ik ben 53 jaar en heb best al wat ervaring met cosmetisch artsen. Maar sinds ik bij Christopher kom, mag er niemand anders meer aan mijn gezicht komen. Ik voel me geen 53 en Christopher heeft ervoor gezorgd dat ik eruit zie zoals ik me voel! Sexy, aantrekkelijk, enetgiek en vol levenslust. Ik ben niet Saskia 2.0 maar Saskia 10.0. Met... Toon meer »
Deze man is mijn held! Ik ben 53 jaar en heb best al wat ervaring met cosmetisch artsen. Maar sinds ik bij Christopher kom, mag er niemand anders meer aan mijn gezicht komen. Ik voel me geen 53 en Christopher heeft ervoor gezorgd dat ik eruit zie zoals ik me voel! Sexy, aantrekkelijk, enetgiek en vol levenslust. Ik ben niet Saskia 2.0 maar Saskia 10.0. Met behoud van een nstuurlijke uitstralimg.
Nogmaals Christopher, you are my hero! Toon minder »
Saskia Kuvener
17 februari 2022 16:04
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik v... Toon meer »
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik vond het tijd om er iets aan te doen. Ik ben nogal voorzichtig qua ingrepen want ik hoor ook wel eens vervelende verhalen om me heen én zie soms mensen lopen die naar mijn smaak nét even te veel of te zichtbaar iets hebben laten doen.
Mijn eerste bezoek aan Dr Brandt was toen hij nog een andere kliniek in Aalsmeer had. Daar 3 keer geweest en zeer tevreden met het resultaat van Botox voor mijn frons. Ik ben laatst voor de eerste keer in zijn nieuwe kliniek geweest. Super mooi, netjes, schoon, centraal gelegen/goed bereikbaar (ook goede parkeergelegenheid). Ik ben weer als vanouds geholpen door Dr. Brandt en kom zeker weer terug. Toon minder »
Simone Meijer
30 januari 2022 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €175 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. €175 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €175 per zone
Dysport (1 zone)
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €500 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €500 per ml
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. €500 per behandeling
PRP
V.a. €400 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
Pilotenstraat 62, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten