Kliniek MCL

Kliniek MCL

Kliniek MCL uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4
225 reviews
Wij willen de zuster,doktoren , Ambulance personeel bedanken voor de geweldige zorg van mijn zoontje van afgelopen dinsdag en gisteren. Jullie hebben geweldig werk geleverd in combinatie met het UMCG.
ONZE dank is groot dankzij jullie addequate optreden is pieter gezond.
Zit hij weer thuis te spelen.
1000 maal dank
Joukje Sijswerda
6 augustus 2022 07:07
Lange wachttijden en incongruente communicatie. Bij de afd. Gynaecologie kreeg ik (nadat ik 5 minuten had gewacht voordat ik iemand aan de telefoon kreeg) op 4 augustus 16:15 uur te horen dat de eerstvolgende mogelijkheid voor een afspraak zou zijn op 22 september. "Mooi binnen de 6 weken" zei de assistent...en toen ik vroeg of het niet eerder kon... "eerder... Toon meer »
Lange wachttijden en incongruente communicatie. Bij de afd. Gynaecologie kreeg ik (nadat ik 5 minuten had gewacht voordat ik iemand aan de telefoon kreeg) op 4 augustus 16:15 uur te horen dat de eerstvolgende mogelijkheid voor een afspraak zou zijn op 22 september. "Mooi binnen de 6 weken" zei de assistent...en toen ik vroeg of het niet eerder kon... "eerder heb ik geen plek". Toen ik vertelde dat ik onrust ervaar omdat ik wil weten welke CIN uitslag ik ga krijgen en dat die datum pas na 7 weken is zei ze ineens "op 13 september heb ik ook nog een plek, dan ben je mooi halverwege de 6 weken". Ik heb gevraagd of ze misschien in de war is want dat is aan het einde van de 6e week. De doorverwijzing was van gisteren en ik vind het heel bijzonder dat ze eerst een paar keer zegt dat het niet eerder kan en dan ineens wel een plekje iets eerder heeft. Toon minder »
Janneke Brouwer
4 augustus 2022 15:03
Mcl helaas 1x was t nodig om opgenomen te worden ivm longontsteking..na een paar dagen omdat ik geen klager ben met koorts en zwak weggestuurd omdat ik wel in staat was op mn benen te staan..was nog niet aan ontslag toe..jammer..ik hoop dan ook t niet snel weer nodig te hebben..als je er komt voor advies bij een arts trouwens wel altijd goed behandeld hoor..... Toon meer »
Mcl helaas 1x was t nodig om opgenomen te worden ivm longontsteking..na een paar dagen omdat ik geen klager ben met koorts en zwak weggestuurd omdat ik wel in staat was op mn benen te staan..was nog niet aan ontslag toe..jammer..ik hoop dan ook t niet snel weer nodig te hebben..als je er komt voor advies bij een arts trouwens wel altijd goed behandeld hoor..daar mankeerde niks aan.. Toon minder »
Hannie Kloosterman
25 juli 2022 10:10
Een goed ziekenhuis, ik geef een 10 voor de fijne verzorging, de knie operatie is goed verlopen bij de orthopeed
Een fijne man , erg aardig en invoelend en meelevend.
Legt alles goed uit.
Eer zeer ervaren orthopeed.
Ik ben heel blij dat ik vandaag geholpen ben.
Nu herstellen de komende weken rustig aan doen.
Ik ben heel blij met MCL Leeuwarden
Gerjanda Lei-Faasse
8 juli 2022 11:11
Ik ben meegenomen door de ambu m'n hart filmpje was uitermate slecht ik zou in goede handen zijn, opeens protocol anorexia dus niet verder gedaan kalium was aan d3 lage kant eiwitten en ga zo maar even door geen drinken gekregen terwijl ok wel uitdroging verschijnselen had en moest zelf maar de weg naar huis vinden het was inmiddels al half 2 koningsdag en g... Toon meer »
Ik ben meegenomen door de ambu m'n hart filmpje was uitermate slecht ik zou in goede handen zijn, opeens protocol anorexia dus niet verder gedaan kalium was aan d3 lage kant eiwitten en ga zo maar even door geen drinken gekregen terwijl ok wel uitdroging verschijnselen had en moest zelf maar de weg naar huis vinden het was inmiddels al half 2 koningsdag en geen taxi beschikbaar krijgen we een alleminium deken en geen tijd ga maar wachten op de trein van morgen ik was kapot beduust en bang om te sterven of beroofd te worden het was extreem koud en er is ons geen enkele andere optie verteld ook geen pinpas mee vrij logisch als je plots door de ambulance word afgevoerd
En onjuist bejegend Toon minder »
Amanda Jeanine Kamermans
2 mei 2022 18:06
Ik heb er een paar maal gelegen, voor een pacemaker, longontsteking (en)(12×!). Nu lig ik er te wachten op een operatie die morgenochtend plaats gaat vinden. De long wordt voor een deel verwijderd.De wachttijd was 2 weken, wat gewoon kort is. Ik ben er rete-bang voor,maar ben toch wel enigszins gerustgesteld door de in mijn geval altijd duidelijke uitleg ove... Toon meer »
Ik heb er een paar maal gelegen, voor een pacemaker, longontsteking (en)(12×!). Nu lig ik er te wachten op een operatie die morgenochtend plaats gaat vinden. De long wordt voor een deel verwijderd.De wachttijd was 2 weken, wat gewoon kort is. Ik ben er rete-bang voor,maar ben toch wel enigszins gerustgesteld door de in mijn geval altijd duidelijke uitleg over de operatie en alles eromheen! Je kunt echt alles vragen...Deze dames en heren staan voor je klaar! Allemaal even vriendelijk. Het eten is geweldig goed,ik denk dat het MCL zich ook daarin onderscheid. Hoe hard men daar werkt,daar kan ik alleen maar diep respect voor hebben Daarom 25 sterren. Jazeker: vijfentwintig sterren. Jullie zijn geweldige mensen! Toon minder »
Frank Runia
17 maart 2022 15:03
Wat een superonvriendelijk ziekenhuis,zeg.2 keer inloggen met een code bij een "zuil".Hoe verzin je het.Er wordt totaal geen rekening gehouden.met de ouderen onder ons,die hier natuurlijk niet mee om.kunnen gaan.ik vind het een schande.Ben zo blij dat wij tenminste voor de meeste zaken.in ons altijd vriendelijke ziekenhuis in Dokkum terecht kunnen. Daar wor... Toon meer »
Wat een superonvriendelijk ziekenhuis,zeg.2 keer inloggen met een code bij een "zuil".Hoe verzin je het.Er wordt totaal geen rekening gehouden.met de ouderen onder ons,die hier natuurlijk niet mee om.kunnen gaan.ik vind het een schande.Ben zo blij dat wij tenminste voor de meeste zaken.in ons altijd vriendelijke ziekenhuis in Dokkum terecht kunnen. Daar wordt je tenminste als mens behandeld en niet als nummer . Toon minder »
Afke Wouda
15 maart 2022 20:08
Zeer slecht carona testen die zo verdwijnen
Zou je in maart geopereerd worden wordt nu volgende maand dokter die zegt dat het niet naar buiten gebracht mag worden restaurant 4 broodjes en koffie 40 euro
Ja mensen u leest het goed 40 euro
En dan het personeel wat gewoon met ballen bezig is dan met de mensen die wachten
Zeer slechte barrel daar
Johannes Pit
8 maart 2022 20:08
20 carona testen zo weg
Allemaal mensen die een operatie hadden
Mensen geven elkaar de schuld
Hoop dat de mensen een compensatie krijgen inverband 1 uur en 11 minuten rijden
Jan Pieter
4 maart 2022 09:09
druk ziekenhuis ,afspraken lopen soms gigantish uit dat vind ik behoorlijk slecht vaak word er dan ook nog lacherig over gedaan 3 weken terug had ik 15.00 een afspraak maar werd 16.30 geholpen onder het mom dat er tussendoor mensen tussen zijn gekomen
Raymond Stefan Langoor
14 februari 2022 20:08
Goeie zorg als je er ligt, de dokters zijn alleen beetje dom.
Aiden Ros
29 september 2021 06:06
ik werdt heel goed behandeld Door verpleegkundigen en dokter bedankt daar voor
H De Vries
3 augustus 2021 06:06
Te druk
Zeker bij de ingang en de controle op covid wordt steeds minder. Kon zo door lopen.
T De VLIEGER
3 juli 2021 21:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €195 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €450 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2012
Adres
Laan van Meerdervoort 622, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten