Kliniek MCL

Kliniek MCL

Kliniek MCL uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.9
215 reviews
Ik ben meegenomen door de ambu m'n hart filmpje was uitermate slecht ik zou in goede handen zijn, opeens protocol anorexia dus niet verder gedaan kalium was aan d3 lage kant eiwitten en ga zo maar even door geen drinken gekregen terwijl ok wel uitdroging verschijnselen had en moest zelf maar de weg naar huis vinden het was inmiddels al half 2 koningsdag en g... Toon meer »
Ik ben meegenomen door de ambu m'n hart filmpje was uitermate slecht ik zou in goede handen zijn, opeens protocol anorexia dus niet verder gedaan kalium was aan d3 lage kant eiwitten en ga zo maar even door geen drinken gekregen terwijl ok wel uitdroging verschijnselen had en moest zelf maar de weg naar huis vinden het was inmiddels al half 2 koningsdag en geen taxi beschikbaar krijgen we een alleminium deken en geen tijd ga maar wachten op de trein van morgen ik was kapot beduust en bang om te sterven of beroofd te worden het was extreem koud en er is ons geen enkele andere optie verteld ook geen pinpas mee vrij logisch als je plots door de ambulance word afgevoerd
En onjuist bejegend Toon minder »
Amanda Jeanine Kamermans
2 mei 2022 18:06
Ik heb er een paar maal gelegen, voor een pacemaker, longontsteking (en)(12×!). Nu lig ik er te wachten op een operatie die morgenochtend plaats gaat vinden. De long wordt voor een deel verwijderd.De wachttijd was 2 weken, wat gewoon kort is. Ik ben er rete-bang voor,maar ben toch wel enigszins gerustgesteld door de in mijn geval altijd duidelijke uitleg ove... Toon meer »
Ik heb er een paar maal gelegen, voor een pacemaker, longontsteking (en)(12×!). Nu lig ik er te wachten op een operatie die morgenochtend plaats gaat vinden. De long wordt voor een deel verwijderd.De wachttijd was 2 weken, wat gewoon kort is. Ik ben er rete-bang voor,maar ben toch wel enigszins gerustgesteld door de in mijn geval altijd duidelijke uitleg over de operatie en alles eromheen! Je kunt echt alles vragen...Deze dames en heren staan voor je klaar! Allemaal even vriendelijk. Het eten is geweldig goed,ik denk dat het MCL zich ook daarin onderscheid. Hoe hard men daar werkt,daar kan ik alleen maar diep respect voor hebben Daarom 25 sterren. Jazeker: vijfentwintig sterren. Jullie zijn geweldige mensen! Toon minder »
Frank Runia
17 maart 2022 15:03
Wat een superonvriendelijk ziekenhuis,zeg.2 keer inloggen met een code bij een "zuil".Hoe verzin je het.Er wordt totaal geen rekening gehouden.met de ouderen onder ons,die hier natuurlijk niet mee om.kunnen gaan.ik vind het een schande.Ben zo blij dat wij tenminste voor de meeste zaken.in ons altijd vriendelijke ziekenhuis in Dokkum terecht kunnen. Daar wor... Toon meer »
Wat een superonvriendelijk ziekenhuis,zeg.2 keer inloggen met een code bij een "zuil".Hoe verzin je het.Er wordt totaal geen rekening gehouden.met de ouderen onder ons,die hier natuurlijk niet mee om.kunnen gaan.ik vind het een schande.Ben zo blij dat wij tenminste voor de meeste zaken.in ons altijd vriendelijke ziekenhuis in Dokkum terecht kunnen. Daar wordt je tenminste als mens behandeld en niet als nummer . Toon minder »
Afke Wouda
15 maart 2022 20:08
Zeer slecht carona testen die zo verdwijnen
Zou je in maart geopereerd worden wordt nu volgende maand dokter die zegt dat het niet naar buiten gebracht mag worden restaurant 4 broodjes en koffie 40 euro
Ja mensen u leest het goed 40 euro
En dan het personeel wat gewoon met ballen bezig is dan met de mensen die wachten
Zeer slechte barrel daar
Johannes Pit
8 maart 2022 20:08
20 carona testen zo weg
Allemaal mensen die een operatie hadden
Mensen geven elkaar de schuld
Hoop dat de mensen een compensatie krijgen inverband 1 uur en 11 minuten rijden
Jan Pieter
4 maart 2022 09:09
druk ziekenhuis ,afspraken lopen soms gigantish uit dat vind ik behoorlijk slecht vaak word er dan ook nog lacherig over gedaan 3 weken terug had ik 15.00 een afspraak maar werd 16.30 geholpen onder het mom dat er tussendoor mensen tussen zijn gekomen
Raymond Stefan Langoor
14 februari 2022 20:08
Goeie zorg als je er ligt, de dokters zijn alleen beetje dom.
Aiden Ros
29 september 2021 06:06
ik werdt heel goed behandeld Door verpleegkundigen en dokter bedankt daar voor
H De Vries
3 augustus 2021 06:06
Te druk
Zeker bij de ingang en de controle op covid wordt steeds minder. Kon zo door lopen.
T De VLIEGER
3 juli 2021 21:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €195 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €450 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2012
Adres
Laan van Meerdervoort 622, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling