Kliniek voor Esthetische Geneeskunde KVEG

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde KVEG

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde KVEG uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.4
30 reviews
Al 8 jaar klant, producten werken 100% zoals beloofd. De zorg die ik ervaar is fenomenaal. Word serieus geluisterd naar specifieke probleemvragen. Ben altijd blij na een consult. Top!!
Gg Monsanto
24 maart 2022 07:07
Ik heb binnen deze kliniek een viertal effectieve couperose behandelingen gehad voor mijn wangen, neus en kin. Eerder ben ik een zestal keer behandeld m.b.t. couperose binnen deze gebieden bij een bekende andere kliniek, met een minimaal, teleurstellend resultaat. Ik ben heel blij dat ik binnen deze kliniek nog een poging heb gewaagd, ik hoef nu niets meer m... Toon meer »
Ik heb binnen deze kliniek een viertal effectieve couperose behandelingen gehad voor mijn wangen, neus en kin. Eerder ben ik een zestal keer behandeld m.b.t. couperose binnen deze gebieden bij een bekende andere kliniek, met een minimaal, teleurstellend resultaat. Ik ben heel blij dat ik binnen deze kliniek nog een poging heb gewaagd, ik hoef nu niets meer met make up te camoufleren:) Anton is een echte pro, met zijn volle aandacht erbij, blijft de gehele behandeling communiceren wat hij doet en gaat doen zodat ik precies wist wat mij te wachten stond.

En ik kan het niet laten....deze kliniek maakt mooie, op preventie en voorlichting gerichte video's...parels voor de zwijnen! Toon minder »
Brenda
22 maart 2022 15:03
Ik ben zo dankbaar,dat ben ik in deze kliniek terechtgekomen, na jarenlang slecht huid nu prachtig.Heel erg bedankt Stephan 🙏🙏🙏
vaniya docheva
14 september 2021 08:08
Als vaste klant inmiddels heb ik niets dan lof voor deze Kliniek. Alles wordt met de grootste aandacht en zorgvuldigheid gedaan: het behandelplan, de informatie en communicatie, de stap-voor-stap begeleiding tijdens de behandeling. Behalve de deskundigheid van Anton en Stephan waardeer ik de warme sfeer, hun humor en openheid waardoor je al gauw een 'thuisge... Toon meer »
Als vaste klant inmiddels heb ik niets dan lof voor deze Kliniek. Alles wordt met de grootste aandacht en zorgvuldigheid gedaan: het behandelplan, de informatie en communicatie, de stap-voor-stap begeleiding tijdens de behandeling. Behalve de deskundigheid van Anton en Stephan waardeer ik de warme sfeer, hun humor en openheid waardoor je al gauw een 'thuisgevoel' krijgt. Toon minder »
Anja-Hélène van Zandwijk
17 augustus 2021 15:03
Normaal schrijf ik geen recensies, maar door het lezen van een eerdere recensie over précies hetzelfde voorval bij een afschuwelijk en ontzettend onprofessioneel consult door Stephan Marks maak ik graag een uitzondering. Zoals hierboven genoemd ben ik net terug van een consult voor pigment op mijn bovenlip (melasma) bij Stephan Marks. Na even naar mijn bove... Toon meer »
Normaal schrijf ik geen recensies, maar door het lezen van een eerdere recensie over précies hetzelfde voorval bij een afschuwelijk en ontzettend onprofessioneel consult door Stephan Marks maak ik graag een uitzondering.

Zoals hierboven genoemd ben ik net terug van een consult voor pigment op mijn bovenlip (melasma) bij Stephan Marks. Na even naar mijn bovenlip te hebben gekeken kwam de conclusie dat ik voor '90 procent zeker' een beginnend Rosacea patiënt ben: want kijk naar al die puistjes! Dat dit 100% niet waar is verteld mijn dokter mij net. Geld willen verdienen is tot daar aantoe maar een ongegronde diagnose stellen alszijnde een 'arts' om de zo op hun site vermelde "gespecialiseerde behandelingen van acne rosacea" te slijten aan een patiënt die absoluut geen Rosacea heeft is niet alleen uiterst onprofessioneel maar eerder frauduleus.

Aan mijn Melasma kon hij, naast een recept uitschrijven wat mijn dokter ook had kunnen doen, niks doen. Als tips gaf hij insmeren tegen de zon (zo ver was ik ook) van anticonceptie wisselen. Na dit te hebben verteld kwam de vraag hoe ik wilde betalen. Dit "consult" kostte mij 75 euro wat bélachelijk is gezien het feit hij mij absoluut niet heeft geholpen.

Dus: mocht jij voor 75 euro een ongegronde diagnose van Rosacea willen krijgen, een minderwaardigheidscomplex en vooral niet geholpen willen worden door het huidprobleem waarvoor je initieel kwam? Dan zou ik zeker naar deze kliniek gaan.

Heb je liever een professioneel consult waar je op basis van feiten geholpen wordt dan zou ik je echt aanraden óf naar je huisarts te gaan of naar een gedegen kliniek. Bespaar je alsjeblieft de 75 euro en bovenstaande afschuwelijke ervaring. Toon minder »
Bodil Koppejan
14 augustus 2021 14:02
Ik ben in het verleden in meerdere klinieken behandeld ten behoeve van huidverbetering. Echter is de zorg elders niet te vergelijken met de hoge kwaliteit van zorg die in de kliniek voor esthetische geneeskunde wordt gegeven. Je wordt op discrete wijze ontvangen en met veel aandacht, in alle rust, behandeld. Er wordt alleen gewerkt met producten die ook echt... Toon meer »
Ik ben in het verleden in meerdere klinieken behandeld ten behoeve van huidverbetering. Echter is de zorg elders niet te vergelijken met de hoge kwaliteit van zorg die in de kliniek voor esthetische geneeskunde wordt gegeven. Je wordt op discrete wijze ontvangen en met veel aandacht, in alle rust, behandeld. Er wordt alleen gewerkt met producten die ook echt evidence based zijn, en toegepast op een zeer natuurlijke manier, met groot oog voor detail. Dr. Marks neemt echt de tijd voor zijn klanten en dat betekent dat de behandelingen met zeer veel precisie en nagenoeg pijnloos worden uitgevoerd. Wat opvalt is dat de voorlichting, informatie en nazorg zeer volledig zijn. (Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn maar dit is niet overal volledig en correct.) Wanneer je vragen hebt is de kliniek zeer goed bereikbaar en hoef je niet lang te wachten op antwoord. Ik kan oprecht zeggen dat dit de beste kliniek in Amsterdam is. Toon minder »
Guido Kooiman
23 maart 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €210 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €450 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €625 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €375 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2013
Adres
Keizersgracht 522, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Stephan Marks

Drs. Stephan Marks

Kliniek voor Esthetische Geneeskunde KVEG
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken