Kouwenberg Aesthetics

Kouwenberg Aesthetics

Kouwenberg Aesthetics uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 425 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Gerard Doustraat 226-2, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Lodewijk Kouwenberg
Drs. Lodewijk Kouwenberg
Functie
MKA Chirurg
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Kouwenberg Aesthetics Reviews

4.7
150 reviews
Ik ben zo tevreden over mijn operatie bij Essential Aesthetics. Via google verschillende websites opgezocht en toen kwam ik uit bij Essential Aesthetics. Na mijn eerste consult had ik gelijk een goed gevoel over. Zij geven aandacht voor jouw als persoon en kijken goed mee met wat het beste bij jouw lichaam past. Ze geven duidelijk uitleg over de operatie en... Toon meer »
Ik ben zo tevreden over mijn operatie bij Essential Aesthetics.
Via google verschillende websites opgezocht en toen kwam ik uit bij Essential Aesthetics.
Na mijn eerste consult had ik gelijk een goed gevoel over. Zij geven aandacht voor jouw als persoon en kijken goed mee met wat het beste bij jouw lichaam past. Ze geven duidelijk uitleg over de operatie en nazorg. En alles was top geregeld!

Na de operatie goed contact gehad en ik wil echt iedereen dit aanraden. Een hele nette en professionele kliniek! Toon minder »
Celine Kuo
17 februari 2023 22:10
In oktober de body tite ondergaan. EINDELIJK m'n babybelly weg! Het is nu plat maar het wordt nóg platter! Begeleiding van begin tot eind, je bent geen patiënt, je hoort bij de kliniek! Alleen maar liefde voor iedereen die daar werkt ❤
Reshmie Aaliyah
16 december 2022 16:04
Ik heb 2 maanden geleden een borstvergroting gehad, uitgevoerd door Dr. Piombino. Van te voren een aantal videocalls gehad met de medisch consulent en de chirurg omdat ik ver van de kliniek woon, waarin ik mijn vragen en wensen kon bespreken. De operatie kon vrij snel gepland worden en verliep goed. De nazorg heb ik als zeer fijn ervaren, ik kon de medisch c... Toon meer »
Ik heb 2 maanden geleden een borstvergroting gehad, uitgevoerd door Dr. Piombino. Van te voren een aantal videocalls gehad met de medisch consulent en de chirurg omdat ik ver van de kliniek woon, waarin ik mijn vragen en wensen kon bespreken. De operatie kon vrij snel gepland worden en verliep goed. De nazorg heb ik als zeer fijn ervaren, ik kon de medisch consulent altijd appen/bellen met vragen en stuurde regelmatig een foto om de progressie te laten beoordelen. Mijn borsten zijn prachtig geworden en de chirurg heeft goed geluisterd naar mijn wensen! Toon minder »
Henriette Boelens
16 december 2022 11:11
Ik ben twee weken geleden bij deze kliniek geweest voor een PRP behandeling. Ik heb verschillende consultgesprekken gehad maar deze kliniek trok mij het meeste aan omdat de arts ook in het ziekenhuis werkt als KNO arts. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel en werd bevestigd tijdens de behandeling. Dr Sewnaik werkt erg professioneel en kundig. De behandeling was... Toon meer »
Ik ben twee weken geleden bij deze kliniek geweest voor een PRP behandeling. Ik heb verschillende consultgesprekken gehad maar deze kliniek trok mij het meeste aan omdat de arts ook in het ziekenhuis werkt als KNO arts. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel en werd bevestigd tijdens de behandeling. Dr Sewnaik werkt erg professioneel en kundig. De behandeling was niet geheel pijnloos maar ik merk al meteen dat ik minder last heb van haaruitval. Toon minder »
Jardin du Rose
14 december 2022 16:04
Ik wilde heel graag een bilvergroting met fillers, na zoeken op internet kwam ik bij Easential Aesthetics terecht. Ik heb toen een mail gestuurd met vragen en zij hebben mij toen zo goed te woord gestaan. Ik Kreeg een duidelijke uitleg waardoor ik het vertrouwen voelde en op gesprek ben gegaan. Ik wist dat het resultaat niet gelijk zichtbaar zou zijn en dat... Toon meer »
Ik wilde heel graag een bilvergroting met fillers, na zoeken op internet kwam ik bij Easential Aesthetics terecht. Ik heb toen een mail gestuurd met vragen en zij hebben mij toen zo goed te woord gestaan. Ik
Kreeg een duidelijke uitleg waardoor ik het vertrouwen voelde en op gesprek ben gegaan. Ik wist dat het resultaat niet gelijk zichtbaar zou zijn en dat het een aantal maanden zou duren. Nu een aantal maanden verder ben ik super blij met het resultaat! En ook met hoe ik ben ontvangen, ik raad jullie deze kliniek allemaal aan! Toon minder »
Jen
1 oktober 2022 17:05
Essential Aesthetics is al jaren lang mijn veilige thuishaven en vraagbaken wanneer het over mijn gezondheid & uiterlijke verzorging gaat. De uitstraling van de kliniek is een klein cadeautje in vergelijking met de hoeveelheid professionaliteit en passie van de gastvrouw en de artsen zich inzetten voor je persoonlijke aandachtspunten en doelen. Ik ben ook... Toon meer »
Essential Aesthetics is al jaren lang mijn veilige thuishaven en vraagbaken wanneer het over mijn gezondheid & uiterlijke verzorging gaat.

De uitstraling van de kliniek is een klein cadeautje in vergelijking met de hoeveelheid professionaliteit en passie van de gastvrouw en de artsen zich inzetten voor je persoonlijke aandachtspunten en doelen.

Ik ben ook erg enthousiast over de kwaliteit van de botox. Deze werkte bij mij na 2 dagen al in en bleef maanden actief in tegenstelling tot andere klinieken waar ik ook wel eens behandeld ben.

Essential Aesthetics heeft aan mij een vaste klant. Toon minder »
Raphael Carvalho nascimento
6 juli 2022 16:04
Zowel de intake als de behandeling zijn super verlopen. Ben helemaal tevreden met het resultaat. Men is hartstikke vriendelijk, denkt met je mee en is eerlijk met wat je kan verwachten.
sherane pierpont
23 mei 2022 18:06
Heel blij ben ik met mijn borstvergroting, uitgevoerd door dr Levan. Hij begreep precies wat ik wilde , ik voelde me ook helemaal op mijn gemak bij deze arts. Hij legde mij uit wat het allerbeste voor mijn lichaam is en mooiste resultaat bij mij zou geven ..dual plane mentor implantaten ik heb ze gezien en vast gepast, dat was grappig. Stralend verliet ik... Toon meer »
Heel blij ben ik met mijn borstvergroting, uitgevoerd door dr Levan. Hij begreep precies wat ik wilde , ik voelde me ook helemaal op mijn gemak bij deze arts.
Hij legde mij uit wat het allerbeste voor mijn lichaam is en mooiste resultaat bij mij zou geven ..dual plane mentor implantaten ik heb ze gezien en vast gepast, dat was grappig.
Stralend verliet ik de kliniek wetende dat ik het beste en mooiste resultaat ging krijgen , al binnen n maand stond de operatie gepland .fantastisch zo snel!

Medisch consulente Alexandra , ze is geweldig , heeft me heel goed begeleid door het hele proces, wat een fijn team , dank je wel !
Het is pas 3 weken geleden dat ik geopereerd ben , heb maar 4 dagen wat pijn gehad, kan soepel bewegen en het resultaat is nu al prachtig . Ik geef deze kliniek een 10. Toon minder »
MANDY
20 mei 2022 08:08
Ik heb pas geleden een botox behandeling gehad bij Essential Aesthetics. Dokter Aniel Sewnaik injecteert op een subtiele wijze waardoor je bijna niks voelt tijdens de behandeling. Heel fijn als je geen fan bent van naalden. Ook het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Jardin du Rose
18 mei 2022 10:10
Na mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en heeft mij jaren gekost om op het juiste gewicht te komen om een operatie te ondergaan. Ik ben 50 kilo afgevallen en wist dat een buikwandcorrectie met liposuctie niet door zomaar iemand gedaan moest worden. Via de kliniek manager kwam ik terecht bij Dr. Piombino. Hij vertelde mij eerlijk dat ik zeker een mooi... Toon meer »
Na mijn zwangerschappen ben ik veel aangekomen en heeft mij jaren gekost om op het juiste gewicht te komen om een operatie te ondergaan. Ik ben 50 kilo afgevallen en wist dat een buikwandcorrectie met liposuctie niet door zomaar iemand gedaan moest worden. Via de kliniek manager kwam ik terecht bij Dr. Piombino. Hij vertelde mij eerlijk dat ik zeker een mooie buik zou krijgen maar ook dat het een heftige operatie zou worden. De manager en haar team hebben mij in alle mogelijke manieren perfect voorbereid en geholpen. Ik voelde me echt veilig. Ook de nazorg rondom de wond en het helingsproces is vele malen bewuster en zorgvuldiger dan ik hoor en lees bij andere klinieken. Preventief krijg je medicatie. Ik was hier erg blij mee omdat zo’n wond van 50 cm nogal wat gevaren geeft als het gaat om infecties. Ook dat ik de kliniek kan appen als ik vragen heb is super fijn! De volgende operatie zou mijn benen kunnen zijn en deze zal ik ook zeker hier weer laten doen! Toon minder »
Danielle van der Stee
3 mei 2022 12:12
Je wordt heel vakkundig en prettig geholpen. Voor Botox en fillers gebruiken ze extreem dunne naalden waardoor je bijna niks voelt. Ben uiterst tevreden…. Dank jullie wel…
Do Van der veen
13 april 2022 19:07
Super blij met mijn nieuwe borsten!!! Na het verwijderen van mijn implantaten in 2020, hoopte ik door middel van lipofilling meer volume te krijgen in mijn borsten. Drie maanden na de ingreep en de lipofilling moest ik helaas concluderen dat er helaas weinig tot niets van het vet dat was geplaatst in mijn borsten was overgebleven. 14 maanden na deze ingree... Toon meer »
Super blij met mijn nieuwe borsten!!!

Na het verwijderen van mijn implantaten in 2020, hoopte ik door middel van lipofilling meer volume te krijgen in mijn borsten.
Drie maanden na de ingreep en de lipofilling moest ik helaas concluderen dat er helaas weinig tot niets van het vet dat was geplaatst in mijn borsten was overgebleven.

14 maanden na deze ingreep heb ik het besluit genomen om toch weer te kiezen voor een borstvergroting met implantaten,
Ik was zo ongelukkig als ik naar mezelf keek in de spiegel, ik voelde me een slap aftreksel van wat ik ooit was.

Tijdens mijn research kwam ik terecht bij Essential Aesthetics en las ik veel reviews van tevreden klanten en ook de foto's op de website waren prachtig. Hergeen mij opviel was dat het resultaat er verrassend natuurlijk uitzag. De combinatie van de reviews van tevreden klanten en de daarbijbehorende resultaten gaven mij het vertrouwen om wederom te kiezen voor een borstvergroting met implantaten bij Essential Aesthetics.

Ik zit weer lekker in mijn vel, voel me een completere vrouw,laat de zomer maar komen, want ik ben er klaar voor!!! Toon minder »
Lexje G
23 maart 2022 12:12
Zeer fijne en professionele salon waar ik al een tijdje graag kom.. Luisteren goed naar je wensen en denken fijn mee. Super!
Anna van Egmond
16 maart 2022 16:04
Ik ben bij Essentials terecht gekomen na een mislukte buikwandcorrectie in Turkije in 2018. Het resultaat was totaal niet wat ik verwacht had. Er was geen goede begeleiding en of nazorg vanuit de kliniek in Turkije. Omdat ik op zoek was naar een oplossing in Nederland ben ik na veel onderzoek uit gekomen bij Essentials. Dr. Piombino heeft heel nauwkeurig gek... Toon meer »
Ik ben bij Essentials terecht gekomen na een mislukte buikwandcorrectie in Turkije in 2018. Het resultaat was totaal niet wat ik verwacht had. Er was geen goede begeleiding en of nazorg vanuit de kliniek in Turkije.
Omdat ik op zoek was naar een oplossing in Nederland ben ik na veel onderzoek uit gekomen bij Essentials.
Dr. Piombino heeft heel nauwkeurig gekeken naar mijn case om de vorige operatie goed te herstellen. Het herstel was best zwaar, maar ik ben echt heel erg blij met het resultaat. Dit is een bedrijf waar je je als vrouw weer vrouw mag voelen. Hoe alle vrouwen die hier werken met mij omgingen.. het was echt women empowerment! Ik had het gevoel dat het team met mij was en ik niet alleen was, dat gaf veel vertrouwen na een toch wel traumatische ervaring.
Enige wat ik nog wil toevoegen is dat Essentials een Top Kliniek is. Toon minder »
M&P B.
25 februari 2022 16:04
Ik heb pas een prothesewissel met de nieuwste generatie implantaten gehad bij Essential Aesthetics. Ik ben behandeld bij dokter Luca Piombino. Alles verliep vanaf het eerste moment soepel en geleidelijk. De eigenaresse stond me bij tijdens de operatie wat ik heel fijn vond. Ik voelde me veilige en in goede handen. Ik heb enorm lang getwijfeld waar ik mijn... Toon meer »
Ik heb pas een prothesewissel met de nieuwste generatie implantaten gehad bij Essential Aesthetics. Ik ben behandeld bij dokter Luca Piombino. Alles verliep vanaf het eerste moment soepel en geleidelijk. De eigenaresse stond me bij tijdens de operatie wat ik heel fijn vond. Ik voelde me veilige en in goede handen. Ik heb enorm lang getwijfeld waar ik mijn wissel zou nemen, omdat mijn eerste ervaring niet prettig was in een andere kliniek. Bij EA had ik direct een veilig gevoel waardoor ik voor deze kliniek heb gekozen. Als ik ooit nog andere ingrepen wil doen, zal ik zeker terugkeren in deze kliniek LOVEEEEEETHEM Toon minder »
Valentina Aljiu
24 februari 2022 03:03
Super fijne luxe kliniek waar ze veel tijd en aandacht aan je besteden en je alle vertrouwen geven. Ik ben al jaren een vaste klant voor Botox en fillers bij Essential Aesthetics. Toen ik voor consult kwam waren ze net naar een prachtig pand op de Statenlaan verhuisd. In oktober 2021 ben ik door Dr Luca geholpen ik heb een buikwandcorrectie, 360 graden lipo... Toon meer »
Super fijne luxe kliniek waar ze veel tijd en aandacht aan je besteden en je alle vertrouwen geven. Ik ben al jaren een vaste klant voor Botox en fillers bij Essential Aesthetics. Toen ik voor consult kwam waren ze net naar een prachtig pand op de Statenlaan verhuisd. In oktober 2021 ben ik door Dr Luca geholpen ik heb een buikwandcorrectie, 360 graden lipo en BBL laten doen. De operatie werd uitgevoerd in een zeer nette kliniek. Ik werd na de operatie naar mijn kamer gebracht en ivm buikwandcorrectie heb ik daar moeten overnachten en ben door de dag enorm goed verzorgd door de verpleegsters. Tijdens het herstel heelde mijn wond niet zo goed ivm keloid vorming waar de arts natuurlijk niks aan kon doen. Die had mijn litteken heel netjes en dun gehecht.
Het is een internationale kliniek, maar door Alexandra die zowel Engels als Nederlands spreekt verliep de communicatie erg soepel.
Ik ben regelmatig op na controle geweest en we hebben er alles aan gedaan om de keloid te stoppen. Okt 2021 heb ik door mijn goede ervaringen met Dr Luca en alle personeel bij Essential Aestetic mijn borstprothese laten vervangen en mijn litteken laten herstellen. Nu mag ik elke 4 weken kosteloos op controle om de keloid vorming tegen te gaan, dit wordt gedaan met injecties. Ook als er iets afwijkend gebeurt staan ze 24/7 voor je klaar. Problemen zijn niet altijd te voorkomen daarom is het belangrijk hoe er wordt meegedacht en opgelost. Je wilt als klant gehoord worden. Ik zou deze kliniek aan iedereen aanraden. Toon minder »
sunny Nagelkerke
18 februari 2022 13:01
Een jaar geleden ben ik een lift/borstvergroting operatie in combinatie met de ooglid correctie ondergegaan bij dr Piombino bij Essential Aesthetics. Ben erg blij met de resultaten en mijn keuze voor dr Piombino. Ik was vooraf bij 3 verschillende chirurgen geweest en iedereen zei wat anders. Dus het is heel belangrijk om een goed gevoel te hebben bij je beh... Toon meer »
Een jaar geleden ben ik een lift/borstvergroting operatie in combinatie met de ooglid correctie ondergegaan bij dr Piombino bij Essential Aesthetics. Ben erg blij met de resultaten en mijn keuze voor dr Piombino. Ik was vooraf bij 3 verschillende chirurgen geweest en iedereen zei wat anders. Dus het is heel belangrijk om een goed gevoel te hebben bij je behandelaar. Ik vond dat ik bij Essential Aesthetics heel vriendelijk en professioneel was behandeld. Dr Piombino begreep precies wat mijn wensen waren. De eigenaresse van de kliniek is altijd heel behulpzaam en vriendelijk. Ze denkt ook mee als je twijfels over iets hebt.
Na een jaar zijn de littekens van de ooglid correctie helemaal niet meer zichtbaar en de littekens van de borstoperatie zijn ook heel goed genezen! Ik ben dus zeer tevreden! Toon minder »
S Knocke
13 februari 2022 21:09
Komen afspraken niet na. Je voelt je niet serieus genomen. Chaotisch en niet goed georganiseerd.
Narges Serayesh
15 oktober 2021 19:07
Schrijf een review