Kristal Clinics

Kristal Clinics

Kristal Clinics uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.2
87 reviews
Altijd lief ontvangen door assistent. Geholpen door de beste en liefste Dr Samana luistert goed en geeft deskundig advies en tovert werkelijk je gezicht om naar een mooi jonger resultaat! Precies de goede dingen aangepakt.
Maryam Nawabi
6 oktober 2022 14:02
Als je zulke lippen wil moet je er zeker heen. Het boeit hun helemaal niet of jij het mooi vindt, zolang zij maar hun €325 van je krijgen. En dan nog met je in discussie gaan als je zegt dat je het niet mooi vindt. UPDATE: ik heb contact met ze gehad en voor ze willen me €80 geven als ik de review verwijder 😂 mijn lippen zijn nu erger dan voorheen dus die 8... Toon meer »
Als je zulke lippen wil moet je er zeker heen. Het boeit hun helemaal niet of jij het mooi vindt, zolang zij maar hun €325 van je krijgen. En dan nog met je in discussie gaan als je zegt dat je het niet mooi vindt.
UPDATE: ik heb contact met ze gehad en voor ze willen me €80 geven als ik de review verwijder 😂 mijn lippen zijn nu erger dan voorheen dus die 8 donnies mogen jullie houden 😘 Toon minder »
T H
24 augustus 2022 09:09
Ik ben zondag voor het eerst bij deze clinic geweest. Ik werd bij binnen komst vriendelijk ontvangen . Ik werd tijdig geholpen door dr Nadia en erg gerust gesteld over wat ik wel en niet wilde en werd goed door genomen . Ook werd er erg reëel verteld over het uiteindelijke resultaat. Bijvoorbeeld dat er hoogstwaarschijnlijk meerdere behandelingen nodig zijn... Toon meer »
Ik ben zondag voor het eerst bij deze clinic geweest. Ik werd bij binnen komst vriendelijk ontvangen . Ik werd tijdig geholpen door dr Nadia en erg gerust gesteld over wat ik wel en niet wilde en werd goed door genomen . Ook werd er erg reëel verteld over het uiteindelijke resultaat. Bijvoorbeeld dat er hoogstwaarschijnlijk meerdere behandelingen nodig zijn om het maximale resultaat te behalen . Mijn nazorg had ik niet ontvangen door een foutje. Ik was in de clinic zelf gelukkig al goed geïnformeerd en na een appje aan de dames heb ik hem alsnog ontvangen. Raad deze clinic aan. Toon minder »
anchel koreman
11 augustus 2022 18:06
Ik ben bij Dr.Samana voor mijn lipfiller geweest, ik ben er erg blij mee!! Ze is zo lief en vriendelijk!! Beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik voelde mij zeer welkom en op mijn gemak. Ik ben van te voren goed geadviseerd,Je voelt je rustig, op je gemak en je gaat met een glimlach de deur uit! Dat is wat iedereen wilt na een behandeling. Kortom, dit wordt... Toon meer »
Ik ben bij Dr.Samana voor mijn lipfiller geweest, ik ben er erg blij mee!! Ze is zo lief en vriendelijk!! Beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Ik voelde mij zeer welkom en op mijn gemak. Ik ben van te voren goed geadviseerd,Je voelt je rustig, op je gemak en je gaat met een glimlach de deur uit! Dat is wat iedereen wilt na een behandeling.
Kortom, dit wordt mijn vaste kliniek❤️
Team Kristal Clinics bedankt voor alles!! Toon minder »
Dilara Kocyigit
1 augustus 2022 21:09
Ik ben geholpen door Nadia met het plaatsen van lip fillers. Mijn lippen stralen! Dankjewel Nadia🤗
Gul T
25 juli 2022 23:11
Ik ben vandaag geweest bij dr. Samana. Ik ben heel goed geholpen en ben super super tevreden!! Ik wil dr. Samana hiervoor ook heel erg bedanken. Zeker een aanrader!
Turkan Gulay
14 juli 2022 16:04
Vandaag een behandeling voor de hydrafacial + bbglow en fillers voor de jukbeenderen. De dames incl DR Samana en de lieve dame achter de receptie hebben mij met een warm welkom ontvangen en geholpen. Er wordt heel goed naar jouw wensen geluisterd. Ik kom zeker terug!
Ash D
14 juli 2022 15:03
Ik ben geholpen geweest door Demie. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat🥰❤️
Roukaya
30 april 2022 15:03
Ik heb zo net een afspraak gehad voor mijn lippen en werd geholpen door Dr. Demi.
Ik ben erg tevreden met mijn behandeling. Jullie hebben er een vaste klant bij! Super service!
Vajihe Moravej
29 april 2022 14:02
Voor t eerst geweest vandaag in de kliniek. Ontzettend leuke dames aanwezig en ik ben behandeld door dr Nadia. Superrr lieve dame en ze stelde mij gerust voor mijn behandeling. Mijn lippen stralen weer. Zeker aanrader dames. Tot sneeell🥰🥰
Suphfarmy Edwards
6 april 2022 15:03
heel erg leuk bedrijf ,bij binnenkomst word je al met warmte ontvangen , je word voor de behandeling gerust gesteld en worden je wensen door genomen ,ze gaat rustig aan het werk vraagt ook tussendoor of het goed gaat ,er word echt de tijd genomen voor je behandeling ,ik ben voor de 1ste x echt super tevreden en ik raad dit bedrijf echt aan ! ik kan niet wach... Toon meer »
heel erg leuk bedrijf ,bij binnenkomst word je al met warmte ontvangen , je word voor de behandeling gerust gesteld en worden je wensen door genomen ,ze gaat rustig aan het werk vraagt ook tussendoor of het goed gaat ,er word echt de tijd genomen voor je behandeling ,ik ben voor de 1ste x echt super tevreden en ik raad dit bedrijf echt aan ! ik kan niet wachten op me volgende behandeling ❤️moeder als dochter allebei fijne mensen om door behandeld te worden ❤️ Toon minder »
Wendy Visser
5 april 2022 14:02
Heb een aantal facials ondergaan en mijn huid word steeds mooier en egaler ook met de producten erbij die ze aanbieden. Er word ruim de tijd voor je genomen en super vriendelijk
lieke dingendb
14 maart 2022 14:02
Heel fijn geholpen bij Kristal Clinic door Nadia. Mijn afspraak vond precies op tijd plaats. ( iets wat bij veel klinieken een drama is en soms letterlijk uren uitloopt) Ze nam ruim de tijd om naar mij wensen te luisteren en gaf duidelijk aan wat ik kon verwachten. Ook tijdens de behandeling gaf ze aan wat ze aan't doen was. Resultaat direct na de behandeli... Toon meer »
Heel fijn geholpen bij Kristal Clinic door Nadia. Mijn afspraak vond precies op tijd plaats. ( iets wat bij veel klinieken een drama is en soms letterlijk uren uitloopt) Ze nam ruim de tijd om naar mij wensen te luisteren en gaf duidelijk aan wat ik kon verwachten. Ook tijdens de behandeling gaf ze aan wat ze aan't doen was. Resultaat direct na de behandeling is al erg mooi. Als de zwelling verdwenen is weet ik zeker dat het perfect is. Toon minder »
Tamara
16 februari 2022 09:09
Het personeel is ten eerste super vriendelijk.
Ik heb nu al een aantal keren een facial laten doen en zij weten precies wat je nodig hebt voor je huid.
Je huid word echt zo glad!
Ook doe ik mijn fillers en botox altijd daar want niemand doet dit beter dan Samana!
Esmee Ipema
15 februari 2022 19:07
Ik ben laatst bij kristal clinic geweest voor me lippen. Ik volgde ze al lange tijd op instagram. En was telkens verbaasd over de mooie werk die ze deden. Uiteindelijk heb ik toch besloten om een afspraak bij hun te maken. Bij binnenkomst werd ik opzicht vriendelijk ontvangen. Vervolgens liep mijn afspraak uit en moest ik bijna 40 min wachten. Wat dus echt n... Toon meer »
Ik ben laatst bij kristal clinic geweest voor me lippen. Ik volgde ze al lange tijd op instagram. En was telkens verbaasd over de mooie werk die ze deden.
Uiteindelijk heb ik toch besloten om een afspraak bij hun te maken.
Bij binnenkomst werd ik opzicht vriendelijk ontvangen. Vervolgens liep mijn afspraak uit en moest ik bijna 40 min wachten.
Wat dus echt niet kon, ik werd behandeld door drs.samana en jeejtje wat een arrogantie.
Maar goed ik liet dus zien wat ik wilde, en ze zij dat het helemaal goed komt. Nou na de behandeling zag ik me lippen. Totaaaal niet wat ik wou, me lippen waren heel normaal opgespoten, niet de gewenste model die ik zelf wou.
Dit heb ik ook aangeven meteen na de behandeling.
Vervolgens krijg ik een antwoord met. “ deze vorm past beter bij je gezicht “ terwijl ik duidelijk aangaf wat ik wou, en ze zij dat het helemaal goed kwam.
Ik ben dus echt ontevreden.

Nou dames beter doe je goed onderzoek. Ik ben er dus achter gekomen dat al die social media gedoe met die foto’s die ze plaatsen. allemaal heel heeeeeeel NEP is! Het is allemaal gefotoshopt, heel triest. Snap echt niet waarom iemand zoiets zou doen en dat allemaal voor geld.Want je betaald er ook niet weinig voor.
Voor mij mijn eerste en laatste keer! Toon minder »
Samar AlSha
10 februari 2022 07:07
Mvr.Samana, Hele hype maar oprecht ik snap er niks van. Dacht dat Faceland haar had ontslagen vanwegen de slechte kwaliteit die zij levert. Eindstand hoor ik dat zij een sensatie is. Ergens vorig jaar was ik een van haar laatste klanten bij Faceland en uiteindelijk wat een verschrikking! Ik heb nog steeds de naweeën van haar lelijke werk. Mijn hele vorm is w... Toon meer »
Mvr.Samana,
Hele hype maar oprecht ik snap er niks van.
Dacht dat Faceland haar had ontslagen vanwegen de slechte kwaliteit die zij levert.
Eindstand hoor ik dat zij een sensatie is.
Ergens vorig jaar was ik een van haar laatste klanten bij Faceland en uiteindelijk wat een verschrikking!
Ik heb nog steeds de naweeën van haar lelijke werk. Mijn hele vorm is weg gespoten en mijn bovenlip staat helemaal naar voren.(mijn lippen waren aardig ongetouchd) maanden ervoor een behandeling van 0,6 gehad en mvr.Samana deed voor het eerst 1ml.
Wil mensen op de hoogte stellen dat het niet zo mooi hoeft te worden als zij het doet laten lijken op social. Helaas heeft ze mijn lip echt verziekt dus staar je niet blind op alleen foto's en onderzoek! Toon minder »
S.Lavi
29 december 2021 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €70 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €100 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €260 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Noorderhavenkade 158c, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten