Lumière Aesthetics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Lumière Aesthetics

Lumière Aesthetics

De passie van onze KNMG-geregistreerde cosmetisch artsen ligt bij het geven van een frisse, jeugdige uitstraling op een natuurlijke manier, waarbij zij zo lang mogelijk kunnen genieten van hun schoonheid.

Wij van Lumière Aesthetics staan ervoor om de natuurlijke schoonheid te bevorderen.

Lumière Aesthetics uit Lelystad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De passie van onze KNMG-geregistreerde cosmetisch artsen ligt bij het geven van een frisse, jeugdige uitstraling op een natuurlijke manier, waarbij zij zo lang mogelijk kunnen genieten van hun schoonheid. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 240 per behandeling
3 zones
V.a. € 340 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 270 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 480 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 95 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 360 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 420 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. € 360 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 260 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 800 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2015
Adres
Kleefkruidstraat 7, Lelystad
Lumière Aesthetics
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Tuğba Yalçın
Drs. Tuğba Yalçın
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 360,00
Profiel bekijken
Mandy Rademaker
Drs. Mandy Rademaker
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 360,00
Profiel bekijken

Lumière Aesthetics Reviews

4.9
57 reviews
Fijne arts. Ze geeft een duidelijk en eerlijk advies.
Jacq schraa
12 april 2024 11:11
Deze Kliniek verdient voor mij een 10+ Waarom... Omdat, het personeel meer als vriendelijk is! je krijgt als gast netjes eerst alles uitlegt. Daarna,gaan ze pas over naar een behandeling!! Ze stellen je zeer op je gemak. Zoals het hoort! Ikzelf heb wel anders mee gemaakt bij elders... Ik raad deze Kliniek zeker aan. En ikzelf blijf ook zeker gaan! Je... Toon meer »
Deze Kliniek verdient voor mij een 10+ Waarom...

Omdat, het personeel meer als vriendelijk is! je krijgt als gast netjes eerst alles uitlegt.

Daarna,gaan ze pas over naar een behandeling!!

Ze stellen je zeer op je gemak.
Zoals het hoort!

Ikzelf heb wel anders mee gemaakt bij elders...

Ik raad deze Kliniek zeker aan.
En ikzelf blijf ook zeker gaan!

Je voelt je echt op je gemak.

En het eind resultaat is meer als gewenst.

Een aanrader dus!! Toon minder »
Leroy Kalkhoven
22 februari 2024 15:03
Hele fijne sfeer en fantastisch geholpen wat ik vooral heel prettig vond is dat er veel interesse werd getoond. Voelde mij erg op mijn gemak
Piet Alberts
8 februari 2024 11:11
Ik ben hier zo fijn geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en je krijgt alle uitleg die je nodig hebt. Een controle afspraak is zo gemaakt. Echt ik ben super tevreden.
Daniel Tak
24 november 2023 11:11
Super tevreden over mijn behandeling.
Het is een aanhuis kliniek en is super netjes en schoon. Makkelijk te bereiken.
De dames nemen de tijd en geven goed en duidelijk advies.
Sanne N
8 september 2023 08:08
Mijn man komt al een aantal jaar bij Drs. Tugba Yalçin naar volle tevredenheid. Nette praktijk waar je goed behandeld wordt.
m v B-Vergers
25 juli 2023 16:04
Beste 80 euro uitgegeven ooit. Binnen vijf minuten wist ik dat ik mij hier niet laat prikken en al helemaal niet meer terug wil komen. Ongeïnteresseerd, snel geld willen verdienen, onduidelijk en de al helemaal Ongeïnteresseerde assistentie vragen of het klopt wat ze zegt. Overal rotzooi van de vorige behandelingen.... nee bedankt
esmeralda hittenhausen
24 juli 2023 12:12
Drs. Tuğba is een fijne dame die luistert naar jouw wensen. Schone en goed bereikbare praktijk! Ik ga nergens anders meer heen dan naar Tuğba !
Solcon Dronten Sales
31 mei 2023 08:08
Allemaal positieve reviews op deze pagina en dan komt die van mij er ook nog bij. En terecht! Ik geef mezelf - via Lumière Aesthetics- af en toe een “filler-” of “botox-” behandeling cadeau en het resultaat mag er zijn, want het geeft me een frisse en jeugdigere uitstraling! Zowel Tuğba als Mandy gaan zorgvuldig te werk en maken een gezellig praatje waardoor... Toon meer »
Allemaal positieve reviews op deze pagina en dan komt die van mij er ook nog bij. En terecht!
Ik geef mezelf - via Lumière Aesthetics- af en toe een “filler-” of “botox-” behandeling cadeau en het resultaat mag er zijn, want het geeft me een frisse en jeugdigere uitstraling! Zowel Tuğba als Mandy gaan zorgvuldig te werk en maken een gezellig praatje waardoor je je op je gemak voelt en goed kunt ontspannen voor en tijdens de behandeling. De kliniek is gemakkelijk te bereiken, er is voldoende parkeerplaats en de afspraak loopt zelden uit, zodat je ook weer snel verder kunt met je dagelijkse bezigheden. De behandelingen zijn betaalbaar (redelijk tarief) en zijn m.i. geen onoverkoombare uitgaven. Al met al dus een aanrader (mocht je nog twijfelen... :). Toon minder »
Roos deBruijn
5 november 2022 12:12
Ik kom al jaren bij Drs. Tugba Yalçin en ben zeer tevreden. Ze geeft altijd goed en eerlijk advies, en luistert naar mijn wensen.
Ze is professioneel en de praktijk is mooi, hygiënisch en goed bereikbaar. Een klein uur rijden is het voor mij dan ook meer dan waard!
Nathalie van de Pol
27 oktober 2022 07:07
Look good feel better !
Het is inmiddels drie jaar geleden dat ik de diagnose kanker kreeg. Dank je wel dames van Lumière Aesthetics voor jullie advies en voor jullie professionaliteit. In het bijzonder is mijn dank voor mijn behandelaar Mandy Rademakers. Een dame met een warme persoonlijkheid.
Alieta.
10 oktober 2022 18:06
Al jaren kom ik bij Tugbain de kniniek. Ze is ontzettend vriendelijk, kalm en weet goed hoe ze jou op je gemak stelt. Ze luistert naar je wensen maar denkt ook met je mee, en voor mij is het echt less is more en dat pikt zij feilloos op. Kwaliteit en service staan hier bovenaan!
Monika Kaczmarek
8 oktober 2022 10:10
Met veel plezier denk ik terug aan mijn bezoek aan Lumière Aesthetics. Tuğba is professioneel, gepassioneerd en zeer toegankelijk! Graag kom ik terug, ik ben uiterst tevreden! Een aanrader! Jet ❤️
Moos Hoppen
7 oktober 2022 18:06
Ik kom nu al een tijdje bij deze meiden. Geweldig werk netjes en natuurlijk. Daarnaast zijn ze oprecht geïnteresseerd in jou als persoon echt lieve meiden. Wil niks of iemand anders meer. 100% aanrader toppers in hart en nieren
jeroen kevin touw
7 oktober 2022 10:10
Ik kom nu al een tijdje bij deze meiden. Geweldig werk netjes en natuurlijk. Daarnaast zijn ze oprecht geïnteresseerd in jou als persoon echt lieve meiden. Wil niks of iemand anders meer. 100% aanrader toppers in hart en nieren
As K
7 oktober 2022 10:10
28 september een filler en botox behandeling gehad bij Drs. Tuğba Yalçin dus kan erweer een jaartje tegen aan 😁. Super tevreden met het resultaat ! Ze geeft een goede uitleg over de handeling en luistert vooral naar jou wensen. Je gaat echt relaxt in de stoel liggen. Een super goede arts die weet waar ze over praat, en ze is nog is super lief ook 🙏🏻. En d... Toon meer »
28 september een filler en botox behandeling gehad bij Drs. Tuğba Yalçin dus kan erweer een jaartje tegen aan 😁.
Super tevreden met het resultaat ! Ze geeft een goede uitleg over de handeling en luistert vooral naar jou wensen. Je gaat echt relaxt in de stoel liggen. Een super goede arts die weet waar ze over praat, en ze is nog is super lief ook 🙏🏻. En de na controle is ook goed ! Ik heb al een aantal vriendinnen doorgestuurd.

En als je dit leest en je twijfel nog steeds, ik zeg niet meer twijfelen en gewoon de afspraak maken.

Groet, Sandra een tevreden klant 😉 Toon minder »
Sandra Eelzak
7 oktober 2022 10:10
Super tevreden met dr Tugba. Dit is de tweede keer dat ik bij haar ben geweest en ze geeft zowel goed advies als dat ze naar je wensen luistert.
Deborah Nergui
25 maart 2021 13:01
Ik heb een paar behandelingen laten doen, en ik ben zeer tevreden.
Ze werkt secuur en professioneel.
Daarom ook de 5 sterren.

Top clinic !!
Super thumbs up !!!.
S S R
29 januari 2021 16:04
Tuğba werkt met passie en stelt hoge eisen aan haar werk. Dat merk je in het persoonlijke contact, advies op maat en een kritische blik op het eindresultaat. De praktijk is zeer hygiënisch. Ik ervaar maandelijks de last van migraine maar sinds de behandeling ook zo goed als geen last meer van, so so happy!
Stefanie Klasens van Amelrooij
17 december 2020 15:03
Ik heb bij Lumiere Aesthetics een skinpen behandeling genomen omdat ik na de bevalling erg last had van pigmentvlekken. Vandaag mijn laatste skinpen behandeling gehad. Met slechts 4 behandelingen een wereld van verschil te zien. Mijn pigmentvlekken zijn verdwenen!!! Mijn huid ziet er stukken egaler en stralender uit. Tugba neemt de tijd, denkt mee en is eerl... Toon meer »
Ik heb bij Lumiere Aesthetics een skinpen behandeling genomen omdat ik na de bevalling erg last had van pigmentvlekken. Vandaag mijn laatste skinpen behandeling gehad. Met slechts 4 behandelingen een wereld van verschil te zien. Mijn pigmentvlekken zijn verdwenen!!! Mijn huid ziet er stukken egaler en stralender uit.
Tugba neemt de tijd, denkt mee en is eerlijk. Een echte aanrader!
Heel erg bedankt voor het mooie resultaat. Toon minder »
Ozlem Serin
2 december 2020 18:06
Goed advies gekregen bij intake. Legt alles goed uit. En staat open voor vragen. Na mijn behandeling wordt mij verzocht om na 2 weken een foto te sturen. Zodat er gekeken kan worden naar het resultaat. Mocht je nog extra botox nodig hebben na controle omdat je spieren nog actief zijn. Alles zit bij de service die ze bieden. Ik heb dit gedaan vanwege mijn mig... Toon meer »
Goed advies gekregen bij intake. Legt alles goed uit. En staat open voor vragen. Na mijn behandeling wordt mij verzocht om na 2 weken een foto te sturen. Zodat er gekeken kan worden naar het resultaat. Mocht je nog extra botox nodig hebben na controle omdat je spieren nog actief zijn. Alles zit bij de service die ze bieden.
Ik heb dit gedaan vanwege mijn migraine.
Kortom tevreden! Toon minder »
Hanan El Hachami
28 oktober 2020 16:04
Ik ben al voor paar behandelingen bij dr Tugba geweest. Ze heeft een goed luisterend oor en denkt echt met je mee. De behandelingen gaan vrijwel pijnloos door de creme die ze gebruikt, maar ook mede omdat ze een rustige houding en fijne handen heeft. Na de behandeling kun je ook altijd bij haar terecht met vragen. Ik raad haar echt aan !
Derya Adibelli
27 november 2019 19:07
Ik kom al 2 jaar bij Tugbain de kliniek! Ze geeft altijd goed en eerlijk advies, als er iets is na de behandeling waar je tegen aan loopt dan staat ze altijd open om tot een oplossing te komen samen! Je ziet duidelijk dat ze echt hart voor het vak heeft, ze werkt zeer nauwkeurig, hygiënisch en je voelt je geen nummertje zoals bij vele andere klinieken. Haar... Toon meer »
Ik kom al 2 jaar bij Tugbain de kliniek! Ze geeft altijd goed en eerlijk advies, als er iets is na de behandeling waar je tegen aan loopt dan staat ze altijd open om tot een oplossing te komen samen! Je ziet duidelijk dat ze echt hart voor het vak heeft, ze werkt zeer nauwkeurig, hygiënisch en je voelt je geen nummertje zoals bij vele andere klinieken. Haar doel is echt de klant meer dan tevreden de deur uit te laten gaan!!! Tugba ga zo door u are the best xxx Toon minder »
Sha Ben
10 februari 2019 12:12
Ik ben super blij met Drs. Yalcin! Dit is mijn eerste ervaring met Botox en lipfillers. Was in het begin nog een beetje zenuwachtig voor de behandeling en resultaat, maar toen ons consult begon, verdwenen die gevoelens direct. Drs. Yalcin neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft eerlijk en goed deskundig advies. Ik voelde me snel vertrouwt bij... Toon meer »
Ik ben super blij met Drs. Yalcin! Dit is mijn eerste ervaring met Botox en lipfillers. Was in het begin nog een beetje zenuwachtig voor de behandeling en resultaat, maar toen ons consult begon, verdwenen die gevoelens direct. Drs. Yalcin neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft eerlijk en goed deskundig advies. Ik voelde me snel vertrouwt bij haar en erg op mijn gemak. Ze is ontzettend vriendelijk en lief en luistert goed naar mijn wensen. Ik heb een ontzettend goede ervaring gehad en ben vol tevredenheid weer weggegaan!

Mijn lippen zijn erg mooi geworden met een natuurlijke uitstraling!! En de Botox begint nu ook goed in te werken. Nu na 5 dagen begint het al erg mooi te worden!

Voor mijn vervolg behandelingen kom ik zeker bij Drs. Yalcin terug!

Voor de mensen die in de toekomst ook dit soort behandelingen willen laten uitvoeren, beveel ik haar echt aan! Een dokter met hart voor haar vak en hart voor haar patiënten!! Toon minder »
Amely Apinsa
17 december 2018 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Lumière Aesthetics?

De prijs van één zone Botox bij Lumière Aesthetics is € 130,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Lumière Aesthetics?

Een fillerbehandeling bij Lumière Aesthetics kost per 1 ML v.a. € 360,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Lumière Aesthetics?

Lumière Aesthetics heeft op basis van 24 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Lumière Aesthetics gevestigd?

Lumière Aesthetics is gevestigd op Kleefkruidstraat 7 in Lelystad.