Makz Mondzorg

Makz Mondzorg

Makz Mondzorg uit Assen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.8
30 reviews
Super fijne ervaring! Onze zoon van net 3 moest 2 kiezen laten verwijderen ivm een foutje van de natuur. Aangezien hij zo angstig was bij z n eigen tandarts was dit een uitkomst. Super snel geholpen en hele lieve medewerkers!
Corina Kaper
16 februari 2022 17:05
Vandaag 4 implantaten laten plaatsen terwijl ik als de dood ben voor de tandarts.
Dr Nesse en assistente Jessica hebben me goed gerustgesteld en de behandeling vrijwel pijnloos en zeer goed uitgevoerd.
Patrick s
1 februari 2022 20:08
Heel fijn praktijk! Ik heb hier drie verstandskiezen laten verwijderen onder narcose. De artsen waren heel aardig en probeerde me goed gerust te stellen zodat ik niet angstig zou worden.
Anna Lilith
11 januari 2022 11:11
Vandaag heen geweest om m'n laatste verstandskies te laten verwijderen. Zeer professioneel en hygiënisch verwijderd. Goed advies mee gekregen. Welgeteld 7, ja 7 minuten in de stoel gelegen. Eerst brak de kop van m'n verstandskies af, wat ik zelf al voorspeld had. Toen in tweeën geslepen en pakte ze de 2 lossen delen er zo uit. Ik ben absoluut geen held als... Toon meer »
Vandaag heen geweest om m'n laatste verstandskies te laten verwijderen. Zeer professioneel en hygiënisch verwijderd.
Goed advies mee gekregen. Welgeteld 7, ja 7 minuten in de stoel gelegen. Eerst brak de kop van m'n verstandskies af, wat ik zelf al voorspeld had.
Toen in tweeën geslepen en pakte ze de 2 lossen delen er zo uit. Ik ben absoluut geen held als het om zorginstellingen tandartsen en ziekenhuizen gaat, maar deze mensen hebben mij erg goed geholpen. Hoe blij een mens kan zijn met het verwijderen van een kies...😉😂😂

Een zeer terechte aanrader. Toon minder »
Vreestyle
17 december 2021 10:10
Ben in augustus geweest voor een behandeling, nadat ik ben doorgestuurd door de tandarts. Hierbij zeer goed geholpen door betreffende arts en assistenten. Ook hierbij goede uitleg gehad over wat men ging doen en hoe verder met afronding van behandeling en kosten. Dat wat er is afgesproken is men zeker nagekomen. Na enkele dagen van de pijn af. Ik ben zeer te... Toon meer »
Ben in augustus geweest voor een behandeling, nadat ik ben doorgestuurd door de tandarts. Hierbij zeer goed geholpen door betreffende arts en assistenten. Ook hierbij goede uitleg gehad over wat men ging doen en hoe verder met afronding van behandeling en kosten. Dat wat er is afgesproken is men zeker nagekomen. Na enkele dagen van de pijn af. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Nogmaals dank Martin. Toon minder »
Colin Klopstra
13 oktober 2021 11:11
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2018
Adres
Stationsstraat 40, Assen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling