Maurits Kliniek Den Haag

Maurits Kliniek Den Haag

Maurits Kliniek Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

2.6
75 reviews
Vriendelijk maar wordt ik serieus genomen?
J Broekhuizen
31 mei 2022 18:06
Oplichters!!!! De dermatoloog en de baliemedewerkster hebben mij beiden niet op de hoogte gesteld van de kosten die in rekening worden gebracht bij het voeren van een telefonisch gesprek. Ik had gebeld naar de dermatoloog om een korte (niet erg dringende) vraag te stellen, met in de veronderstelling dat dat zomaar kan. Echter is er achteraf circa 100 euro i... Toon meer »
Oplichters!!!!

De dermatoloog en de baliemedewerkster hebben mij beiden niet op de hoogte gesteld van de kosten die in rekening worden gebracht bij het voeren van een telefonisch gesprek. Ik had gebeld naar de dermatoloog om een korte (niet erg dringende) vraag te stellen, met in de veronderstelling dat dat zomaar kan. Echter is er achteraf circa 100 euro in rekening gebracht voor deze paar minuten bellen. Zowel de dermatoloog als de baliemedewerkster hadden mij hiervan op de hoogte moeten brengen. Ik vind dat dit echt niet kan. Verder was de persoonlijke aandacht tijdens de behandeling erg slecht. Er wordt ongeïnteresseerd gedrag vertoont en alles wordt snel 'afgeraffeld' om binnen de beperkte tijd te blijven. Toon minder »
J Bilzarian
17 mei 2022 10:10
Ik ben een paar keer door mevrouw C van Heuven behandeld voor mijn spataders.
Ik ben zeer tevreden.
Mvg
Priscilla de Best
Tim de Best
29 april 2022 12:12
Ik ben bij Maurits Den Haag geweest. Super lieve personeel, tijdens een dermapen behandeling was alles netjes uitgelegd wat gaat nu gebeuren.
Ben tevreden :)
Kamila Shefka
15 maart 2022 19:07
ik ben wel tevreden over deze kliniek! wel veel wachttijd maar ach waar ook niet ?
Birgit Gigi
4 februari 2022 10:10
Standaard 30 min langer wachter in wachtkamer en een dermatoloog die amper kijkt.
lm
27 januari 2022 08:08
Ik had hier een intake, mevrouw keek mij amper aan en zat alleen maar achter haar laptop te typen. Ze gaf een beetje informatie terwijl ze mij niet eens aankeek. Na 10 min stond ik alweer buiten en was ik 45 eur armer. Waardeloos, ben er nooit meer heen gegaan.
es yuk
20 november 2021 11:11
Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik er géén behandeling heb gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Zover ben ik namelijk niet gekomen. "Online een afspraak maken" betekent gewoon allerlei persoonlijke gegevens invullen op een contactformulier, waarna je later terug gebeld gaat worden voor het echt maken van een afspraak. Dat deden ze vrij snel, dus d... Toon meer »
Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik er géén behandeling heb gehad, dus daar kan ik niet over oordelen. Zover ben ik namelijk niet gekomen.
"Online een afspraak maken" betekent gewoon allerlei persoonlijke gegevens invullen op een contactformulier, waarna je later terug gebeld gaat worden voor het echt maken van een afspraak. Dat deden ze vrij snel, dus daar een pluspunt(je).
Echter, het allereerste wat aan je gevraagd wordt, is mijn BSN?!? Waarom is dat nodig voor een cosmetische acné-behandeling?! Antwoord: dan kunnen wij uw gegevens controleren bij instanties en een volledig dossier aanleggen.
Nogmaals de vraag gesteld waarom dat nodig is voor een éénmalige cosmetische behandeling; ik wil alleen twee milia (gerstekorrel) op mijn wang laten verwijderen, géén operatie dat ingediend kan worden bij mijn zorgverzekeraar?!?
Ze hebben al mijn naam, geboortedatum, telefoonnummer, adres en email-adres. Sorry, ik ga ze echt niet zomaar mijn BSN geven.
De Mauritskliniek vraagt totaal onnodig teveel zeer persoonlijke informatie waar mensen heel veel mee kunnen doen als ze willen.
Diezelfde middag bij een schoonheidsspecialiste voor € 15,- de gerstekorrels snel laten verwijderen (naaldje erin en uitpoppen). Na een paar uur lichte roodheid niks meer van te zien... Toon minder »
SL
12 november 2021 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €210 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €110 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €525 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2010
Adres
Louis Couperusplein 2, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling