dr marc harderwijk

ME Clinics by dr Marc

ME Clinics is een instituut waar we nastreven om de betere kant van jezelf te laten zien. Ons doel is om je er beter, frisser en jeugdiger uit te laten zien. Liefst met zo minimaal mogelijke aanpassingen. Ons streven is altijd om een natuurlijk resultaat te creëren. We doen dit met de beste en meest zuivere producten op de markt.

ME Clinics by dr Marc from Harderwijk is specialized in cosmetic treatments, including botulinetoxine (Botox) and fillers

ME Clinics is een instituut waar we nastreven om de betere kant van jezelf te laten zien. Ons doel is om je er beter, frisser en jeugdiger uit te laten zien. Liefst met zo minimaal mogelijke aanpassingen. Ons streven is altijd om een natuurlijk resultaat te creëren. We doen dit met de beste en meest zuivere producten op de markt. Meer lezen »

Wil jij er ook frisser uitzien?

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 75 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 425 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 495 per 1,5 ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 275 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 299 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2016
Adres
Vitringasingel 3, Harderwijk
ME Clinics by dr Marc
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Sharon Muller
Drs. Sharon Muller
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Marc van Tilburg
Drs. Marc van Tilburg
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Olaf Vrooman
Drs. Olaf Vrooman
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

ME Clinics by dr Marc Reviews

5
17 reviews
Wat een enorme fijne en professionele artsen werken er bij ME clinics!. Ik ga altijd met een tevreden en goed gevoel de deur uit. Er wordt lang de tijd voor je genomen en goede voorlichting gegeven. Wat ik ook erg prettig vind, is dat ik altijd op mijn gemak in de behandelstoel zit. Zo heb ik van mijzelf een hele strenge blik, dit komt door de stress in mijn... Toon meer »
Wat een enorme fijne en professionele artsen werken er bij ME clinics!. Ik ga altijd met een tevreden en goed gevoel de deur uit. Er wordt lang de tijd voor je genomen en goede voorlichting gegeven. Wat ik ook erg prettig vind, is dat ik altijd op mijn gemak in de behandelstoel zit.
Zo heb ik van mijzelf een hele strenge blik, dit komt door de stress in mijn lijf. Drs. Marc en Drs. Sharon hebben mij van mijn strenge blik afgeholpen, ik voel mij weer een stuk gelukkiger nu ik in de spiegel kijk. Bedankt! Toon minder »
Denise van Scherpenzeel
13 november 2022 16:04
Uitstekend ” Erg goed behandeld, vriendelijk, professioneel en relaxed, luisteren goed naar wat je wilt. Geen napijn en nagenoeg geen zwelling. Ik had het veel eerder moeten doen! Super blij mee!
Kim Lage
7 september 2022 11:11
Zeer vriendelijk en deskundig team. Erg tevreden met mijn behandeling!
Michelle Korver
12 augustus 2022 09:09
Een enorm vertrouwen in Marc! Hij is een eerlijk en kundig arts en is duidelijk in zijn informatie.. Hele prima ontvangst. Voor de 2de keer hier geweest ondanks dat het een heel eind rijden is voor een relatief korte tijd maar ik heb het er zeker voor over. Hij weet waar hij het over heeft en dat geeft veel vertrouwen.
Caroline Feenstra
27 maart 2021 13:01
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
Carla Leen
14 maart 2021 15:03
Wat ben ik blij met het resultaat! Het was voor mij allemaal best spannend, maar na goed overleg over "mijn probleem" was ik helemaal gerustgesteld. Ik had er vertrouwen in dat Dr. Marc er iets moois van zou maken zonder dat iedereen vragen zou gaan stellen. Het moet naar mijn mening wel natuurlijk blijven. Nou...dat is gelukt! Ik heb meer volume bij mijn ju... Toon meer »
Wat ben ik blij met het resultaat! Het was voor mij allemaal best spannend, maar na goed overleg over "mijn probleem" was ik helemaal gerustgesteld. Ik had er vertrouwen in dat Dr. Marc er iets moois van zou maken zonder dat iedereen vragen zou gaan stellen. Het moet naar mijn mening wel natuurlijk blijven. Nou...dat is gelukt! Ik heb meer volume bij mijn jukbeenderen en minder lijntjes rond mijn ogen. Zo blij mee! Mijn gezicht spreekt meer, ziet er minder vermoeid uit en mijn huid heeft een mooie glans. En dit allemaal zonder dat ik er anders uitzie. Niemand vraagt: Wat heb jij gedaan? Maar zegt: Wat zie jij er goed uit!
Écht geweldig!! Toon minder »
Carla Bakelaar
14 maart 2021 13:01
Al enkele keren bij dr Marc geweest. Altijd eerst een uiterst hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Dr Marc is een heel vriendelijke en deskundige arts. Hij denkt goed mee in wat je wensen zijn. Ik voel me er altijd in veilige handen en heb het volste vertrouwen in zijn kunnen.
Zeker een aanrader als je een botox behandeling overweegt!
Miriam Sanguino
12 maart 2021 11:11
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectabl... Toon meer »
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectables zeker aanraden, en ik kom terug!! Toon minder »
Marloes Bronkhorst
11 maart 2021 11:11
Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen. Ik word altijd prettig ontvangen. En ook nu ik meerdere keren terug ben gekomen blijft Marc duidelijk en eerlijk in zijn uitleg en voorlichting. Hij neemt ook alle tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Al met al een tev... Toon meer »
Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen.
Ik word altijd prettig ontvangen. En ook nu ik meerdere keren terug ben gekomen blijft Marc duidelijk en eerlijk in zijn uitleg en voorlichting. Hij neemt ook alle tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Al met al een tevreden klant 😊. Toon minder »
Elsa Van Toor
10 maart 2021 19:07
Schrijf een review