dr marc harderwijk

ME Clinics by dr Marc Doetinchem

ME Clinics is een instituut waar we nastreven om de betere kant van jezelf te laten zien. Ons doel is om je er beter, frisser en jeugdiger uit te laten zien. Liefst met zo minimaal mogelijke aanpassingen. Ons streven is altijd om een natuurlijk resultaat te creëren. We doen dit met de beste en meest zuivere producten op de markt.

ME Clinics by dr Marc Doetinchem uit Doetinchem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wil jij er ook frisser uitzien?

Afspraak maken

Reviews

5
14 reviews
Uitstekend ” Erg goed behandeld, vriendelijk, professioneel en relaxed, luisteren goed naar wat je wilt. Geen napijn en nagenoeg geen zwelling. Ik had het veel eerder moeten doen! Super blij mee!
Kim Lage
7 september 2022 11:11
Zeer vriendelijk en deskundig team. Erg tevreden met mijn behandeling!
Michelle Korver
12 augustus 2022 09:09
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
Carla Leen
14 maart 2021 15:03
Al enkele keren bij dr Marc geweest. Altijd eerst een uiterst hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Dr Marc is een heel vriendelijke en deskundige arts. Hij denkt goed mee in wat je wensen zijn. Ik voel me er altijd in veilige handen en heb het volste vertrouwen in zijn kunnen.
Zeker een aanrader als je een botox behandeling overweegt!
Miriam Sanguino
12 maart 2021 11:11
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectabl... Toon meer »
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectables zeker aanraden, en ik kom terug!! Toon minder »
Marloes Bronkhorst
11 maart 2021 11:11
Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen. Ik word altijd prettig ontvangen. En ook nu ik meerdere keren terug ben gekomen blijft Marc duidelijk en eerlijk in zijn uitleg en voorlichting. Hij neemt ook alle tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Al met al een tev... Toon meer »
Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen.
Ik word altijd prettig ontvangen. En ook nu ik meerdere keren terug ben gekomen blijft Marc duidelijk en eerlijk in zijn uitleg en voorlichting. Hij neemt ook alle tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Al met al een tevreden klant 😊. Toon minder »
Elsa Van Toor
10 maart 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €150 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €425 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €495 per 1,5 ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €275 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €400 per 2 oksels
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €299 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €325 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2016
Adres
IJsselkade 9A, Doetinchem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten