Medic Cosmetic Clinics Den Bosch

Medic Cosmetic Clinics Den Bosch

Medic Cosmetic Clinics Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
2 reviews
DermaClinic is een hele fijne plek om naartoe te gaan. Ik ben er al meerdere keren geweest en iedere keer word ik prettig ontvangen en zijn de behandelingen naar wens.
Ilse van Zalinge
17 mei 2021 15:03
Begin februari van dit jaar ben ik in contact gekomen met Dermaclinic Den Bosch voor een plasmage behandeling. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door de 2 dames Simone en Nienke. Hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak. Simone voerde de behandeling uit en voor aanvang van de behandeling hebben we samen nog telefonisch contact gehad ter voorbere... Toon meer »
Begin februari van dit jaar ben ik in contact gekomen met Dermaclinic Den Bosch voor een plasmage behandeling. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door de 2 dames Simone en Nienke. Hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Simone voerde de behandeling uit en voor aanvang van de behandeling hebben we samen nog telefonisch contact gehad ter voorbereiding. Ook dit ervaarde ik als zeer prettig. Mij werd geadviseerd om met cme Retinol Bright Skin 0,25% te smeren voor een nog beter en mooier resultaat. Dit heb ik braaf gedaan en ik zag gewoon resultaat. Mijn huid zag er een stuk rustiger uit en ik straalde gewoon. Doordat ik dit ervaarde wilde ik meer producten gaan gebruiken van cme.
Ben vandaag weer terug geweest en wederom heeft Simone me goed voorgelicht en samen gaan we nu een traject in om mijn huid nog mooier en strakker te maken waardoor ik nog meer ga stralen.
Simone je bent fantastisch en zeer behulpzaam, je bent duidelijk, neemt de tijd en denk met me mee. Kom graag bij jullie aan. Toon minder »
Ingrid Hendrix
9 april 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €99 per zone
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €425 per 1,5 ml
Fillers
Stylage
V.a. €289 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €400 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2017
Adres
Jan van Riebeecksingel 17, 's-Hertogenbosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling