Medisch Centrum Wetering

Medisch Centrum Wetering

Medisch Centrum Wetering uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4
35 reviews
Heb veel medici gezien, maar zelden zo’n fijne arts als Dokter S. Mahesh!
Professioneel & kundig, maar tegelijk empatisch en echt luisterend naar de patiënt. Hij stelt je op je gemak, legt alles uitgebreid uit en heeft een positieve benadering.
Wat een fijne arts & persoon!
Estelle R
30 juli 2022 10:10
De mensen bij het Medisch Centrum hebben mij goed opgevangen. Ik was aanwezig op locatie, en er was miscommunicatie geweest betreffende mijn afspraak - had de gynaecoloog besloten mij tóch ter plekke te gaan helpen ondanks de drukke agenda. Heel dankbaar hiervoor! Ik raad ze daarom erg aan.
Natalie Willemars
22 april 2022 11:11
Ik had vandaag een afspraak bij de gynaecologe die een echo had gemaakt. Dit was een controle onderzoek. Er was niks gevonden maar ze gaf wel aan dat het wellicht nodig zou zijn om en andere onderzoek te doen. Toen ze zag dat ik me druk maakte heeft ze niet de tijd genomen om me gerust te stellen.Ook toen ik vroeg of het echt nodig was en waarom dat eerder n... Toon meer »
Ik had vandaag een afspraak bij de gynaecologe die een echo had gemaakt. Dit was een controle onderzoek. Er was niks gevonden maar ze gaf wel aan dat het wellicht nodig zou zijn om en andere onderzoek te doen. Toen ze zag dat ik me druk maakte heeft ze niet de tijd genomen om me gerust te stellen.Ook toen ik vroeg of het echt nodig was en waarom dat eerder niet in het ziekenhuis verteld was haar antwoord vanwege u leeftijd. Het is maar 1 hooguit 1.5 jaar geleden dat ik naar het ziekenhuis ben geweest dus dat leeftijd gedeelte snapte ik niet zo goed. Wel gaf ze aan dat de onderzoek pijn kon doen maar was ze wel bereid om het meteen te doen. Ik snap wel dat je eerlijk en zakelijk tegen en patiënt moet zijn maar wat extra rustige uitleg en geruststelling is ook nodig als gynaecoloog. Ik ben helemaal geschrokken en verward de praktijk uitgegaan terwijl er niks op dat moment aan de hand was bleek uit het onderzoek. En de opmerking zo doen we het in Nederland niet toen ik de vraag stelde of ze mijn huisarts over de situatie wou inlichten vond ik al helemaal ver gaan . In dit praktijk moeten ze echt iets aan de communicatie en tact doen. Naar mijn mening schieten ze hier enorm te kort! Toon minder »
alissa ida
1 april 2022 17:05
Werd prima geholpen!
M vdP
21 februari 2022 18:06
Ik kwam hier ook voor een diagnosis over een slechte haartransplantie hebt ondergaan. Mevrouw kon niks onderbouwen? Vaag als je toch een dhermataloog bent zou je toch moeten weten welke schade ik eigenlijk wel zou hebben. En trouwens konden ze niets beter verklaren en dit had ook mijn reputatie gekost. En duidelijk zou in dat verklaring vermeld moeten worde... Toon meer »
Ik kwam hier ook voor een diagnosis over een slechte haartransplantie hebt ondergaan. Mevrouw kon niks onderbouwen? Vaag als je toch een dhermataloog bent zou je toch moeten weten welke schade ik eigenlijk wel zou hebben.

En trouwens konden ze niets beter verklaren en dit had ook mijn reputatie gekost. En duidelijk zou in dat verklaring vermeld moeten worden dat het donor gebied beschadigd is en dat het niet meer hersteld kan worden. En helaas zijn ze hier niet echt goed opgeleid en ben zelf naar brussel geweest naar de arts en die heeft verklaring gemaakt. En deze verklaring is nou ongeldig in NL. Nu moet ik dus zelf een rechtszaak aanspannen tegen de haarkliniek die mij dit heeft aangedaan. Toon minder »
Angela Azadia
26 september 2021 01:01
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen. Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je word... Toon meer »
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen.
Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je wordt op tijd geholpen. Ook bloedafname bijv. is op locatie, wat heel fijn is. Toon minder »
Magdalena Castelein
23 juni 2021 17:05
Ben erg onder de indruk van mijn dermatoloog Mevrouw Stouthamer. Pakt gelijk aan wat je op tafel legt. In goed overleg. Vertrouwd gevoel. Aanbevolen!
Menne Vellinga
8 juni 2021 11:11
Maandag gebeld om mijn afspraak te vervroegen en het kon omdat iemand toevallig had geannuleerd. Krijg dinsdag een sms waarin mijn afspraak wordt bevestigd. Vandaag geweest wordt verteld dat ik mij vergis heb in de datum. Laat ik de sms zien en ja sorry u komt niet voor. Mocht ik zitten want er zou een oplossing worden gezocht. Na 35 min. vraag ik als ze een... Toon meer »
Maandag gebeld om mijn afspraak te vervroegen en het kon omdat iemand toevallig had geannuleerd. Krijg dinsdag een sms waarin mijn afspraak wordt bevestigd. Vandaag geweest wordt verteld dat ik mij vergis heb in de datum. Laat ik de sms zien en ja sorry u komt niet voor. Mocht ik zitten want er zou een oplossing worden gezocht. Na 35 min. vraag ik als ze een update hebben. Kan ik een arts spreken die ook sorry zegt. Ik kon wel wachten en mss tussen door worden geholpen dus gaf ik aan dat ik wel een consult wil waar ik voor betaal en dan werd mij verteld dat ik wel voor het geen ik daar was een behandeltraject zou moeten starten. Dit terwijl ik een paar keer telefonisch heb gevraagd als datgene wat ik wil valt in de kosten van 290 euro en het antwoordt was steeds ja. Ik mocht wel een andere afspraak maken wat ik absoluut niet ga doen met zo'n slechte service. Waarom iemand afspraken laten plannen die verkeerde informatie doorgeef en die afspraken niet in de agenda zet. Super slecht me ervaring. Jullie zijn 1 ster niet eens waard. Toon minder »
Jurlent Bronne
3 juni 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Dysport
V.a. €195 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €500 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2011
Adres
Nieuwe Weteringstraat 11, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten