Medisch Centrum Wetering - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Medisch Centrum Wetering

Medisch Centrum Wetering

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 195 per zone
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 500 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 350 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 800 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 350 per per 2 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2011
Adres
Nieuwe Weteringstraat 11, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

D.F. Westerheijden
Drs. D.F. Westerheijden
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Juan Carlos Galvis Martinez
Drs. Juan Carlos Galvis Martinez
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Medisch Centrum Wetering Reviews

3.6
56 reviews
Heel aardig maar slechtste advies ooit bij een ingreep. Of beter helemaal geen advies. Kleine ingreep dat zogezegd niets voorstelt en zo gefikst is, zonder maar iets te vertellen over mogelijke consequenties. Gevolg: lelijk geheelde wonde, littekenweefsel dat groter is dan de oorspronkelijke situatie en nog steeds een aanhoudende wonde vanwege complicaties b... Toon meer »
Heel aardig maar slechtste advies ooit bij een ingreep. Of beter helemaal geen advies. Kleine ingreep dat zogezegd niets voorstelt en zo gefikst is, zonder maar iets te vertellen over mogelijke consequenties. Gevolg: lelijk geheelde wonde, littekenweefsel dat groter is dan de oorspronkelijke situatie en nog steeds een aanhoudende wonde vanwege complicaties bij die belachelijke ingreep. Nieuwe chirurg liet ook weten dergelijke zaken nooit te willen behandelen vanwege deze veel voorkomende gevolgen bij zo’n ingreep. Zo fijn te horen naderhand! Ik post normaal nooit dergelijke reviews, maar dit zit me echt dwars! Niet over te spreken en nooit meer! Toon minder »
Geoffrey Portois
2 april 2024 07:07
Door de huisarts ben ik doorverwezen naar MC Wetering, waarna ik terecht kwam bij gynaecoloog dr. Mahesh. Niet alleen kon ik direct een afspraak maken, maar ik kreeg ook het gevoel dat ik vanaf het begin af aan serieus ben genomen. Daarnaast zijn alle medewerkers binnen deze praktijk voorkomend, patiëntgericht en empathisch. Dr. Mahesh legde steeds alle stap... Toon meer »
Door de huisarts ben ik doorverwezen naar MC Wetering, waarna ik terecht kwam bij gynaecoloog dr. Mahesh. Niet alleen kon ik direct een afspraak maken, maar ik kreeg ook het gevoel dat ik vanaf het begin af aan serieus ben genomen. Daarnaast zijn alle medewerkers binnen deze praktijk voorkomend, patiëntgericht en empathisch. Dr. Mahesh legde steeds alle stappen duidelijk en rustig uit, zodat ik precies wist wat ik kon verwachten. Ik gun elke vrouw deze ervaring en zou deze praktijk aan iedereen aanraden! Toon minder »
Lizzy Entjes
18 maart 2024 09:09
Helaas geen leuke ervaring gehad met Dermatoloog A. Stouthamer. Toen zij mij naar binnen riep was zij al enorm geïrriteerd. In het gesprek merkte ik ook dat zij erg ongeduldig was en vijandig reageerde op mijn antwoorden - alsof ik niet goed bij mijn hoofd was. Ik kwam namelijk voor een erg getraumatiseerde teennagel. Als je voor een probleem komt wil je je... Toon meer »
Helaas geen leuke ervaring gehad met Dermatoloog A. Stouthamer. Toen zij mij naar binnen riep was zij al enorm geïrriteerd. In het gesprek merkte ik ook dat zij erg ongeduldig was en vijandig reageerde op mijn antwoorden - alsof ik niet goed bij mijn hoofd was. Ik kwam namelijk voor een erg getraumatiseerde teennagel. Als je voor een probleem komt wil je je op je gemak voelen en niet opgejaagd. Het leek eerder op een discussie die zij telkens wilde voeren over mijn probleem. Ook wilde zij een stukje van mijn nagel er af halen voor op de kweek maar leek wel alsof al haar agressie werd geuit in deze handeling. Het was absoluut niet fijn en deed pijn. Ik vond dit geen fijne ervaring met een hulpverlener en dit wil ik gezegd hebben. Toon minder »
S. van Leijden
9 februari 2024 10:10
Gyneacoloog Dr Rang is een top arts. Luistert goed en heeft veel up to date kennis.
Nanda Amanda
4 februari 2024 15:03
Onvriendelijke telefonisten. Een simpele behandeling die volgens mijn zorgverzekering geheel vergoed zou moeten worden, wordt volgens hun niet vergoed. En misschien moet je de intake ook wel of niet betalen. Heel vaag en onbehulpzame communicatie.
Eva Anna
23 januari 2024 11:11
Helaas een hele nare ervaring gehad met Dermatoloog A. Stouthamer. Toen zij mij naar binnen riep was zij al enorm geïrriteerd. In het gesprek merkte ik ook dat zij erg ongeduldig was en vijandig reageerde op mijn antwoorden - alsof ik niet goed bij mijn hoofd was. Ik kwam namelijk voor een erg getraumatiseerde teennagel. Als je voor een probleem komt wil je... Toon meer »
Helaas een hele nare ervaring gehad met Dermatoloog A. Stouthamer. Toen zij mij naar binnen riep was zij al enorm geïrriteerd. In het gesprek merkte ik ook dat zij erg ongeduldig was en vijandig reageerde op mijn antwoorden - alsof ik niet goed bij mijn hoofd was. Ik kwam namelijk voor een erg getraumatiseerde teennagel. Als je voor een probleem komt wil je je op je gemak voelen en niet opgejaagd. Het leek eerder op een discussie die zij telkens wilde voeren over mijn probleem. Ook wilde zij een stukje van mijn nagel er af halen voor op de kweek maar leek wel alsof al haar agressie werd geuit in deze handeling. Het was absoluut niet fijn en deed pijn. Ik vond dit echt een van de naarste ervaringen met een hulpverlener en dit wil ik echt gezegd hebben. Toon minder »
S. van Leijden
2 december 2023 17:05
Dermatoloog A.Stouthamer
Zij was helemaal niet aardig tegen mij .ze geeft ook geen antwoord op mijn vragen. Zij heeft erg haast .Helemaal niet professioneel
Menashe Jacob
1 juni 2023 09:09
Fijne ervaring. Down-to-earth artsen, vriendelijk en kennis van zaken. Prettige omgeving, niet zo'n ziekenhuis sfeer.
Familie Willems
19 mei 2023 07:07
Heel aardig maar al echtste advies ooit bij een ingreep. Of beter helemaal geen advies. Kleine ingreep dat zogezegd niets voorstelt en zo gefikst is, zonder maar iets te vertellen over mogelijke consequenties. Gevolg: lelijk geheelde wonde, littekenweefsel dat groter is dan de oorspronkelijke situatie en nog steeds een aanhoudende wonde vanwege complicaties... Toon meer »
Heel aardig maar al echtste advies ooit bij een ingreep. Of beter helemaal geen advies. Kleine ingreep dat zogezegd niets voorstelt en zo gefikst is, zonder maar iets te vertellen over mogelijke consequenties. Gevolg: lelijk geheelde wonde, littekenweefsel dat groter is dan de oorspronkelijke situatie en nog steeds een aanhoudende wonde vanwege complicaties bij die belachelijke ingreep. Nieuwe chirurg liet ook weten dergelijke zaken nooit te willen behandelen vanwege deze veel voorkomende gevolgen bij zo’n ingreep. Zo fijn te horen naderhand! Ik post normaal nooit dergelijke reviews, maar dit zit me echt dwars! Niet over te spreken en nooit meer! Toon minder »
Geoffrey Portois
4 april 2023 21:09
Dokter Olivier is een lieve en fijne gynaecoloog. Ze nam echt altijd bij elke afspraak de tijd voor mijn afspraken en er werd altijd tijd voor mij vrij gemaakt als ik belde voor vragen of een extra afspraak mij gerust zou stellen. Ik voelde me gehoord. Ze maakte vaak even kort een praatje. Het voelt persoonlijk. Ik mis haar als gynaecoloog, maar moest helaas... Toon meer »
Dokter Olivier is een lieve en fijne gynaecoloog. Ze nam echt altijd bij elke afspraak de tijd voor mijn afspraken en er werd altijd tijd voor mij vrij gemaakt als ik belde voor vragen of een extra afspraak mij gerust zou stellen. Ik voelde me gehoord. Ze maakte vaak even kort een praatje. Het voelt persoonlijk. Ik mis haar als gynaecoloog, maar moest helaas doorverwezen worden naar een ander ziekenhuis. Nu ik in een ander ziekenhuis loop waar ik zeer ontevreden ben, zie ik nog meer in hoe fijn dokter Olivier te werk gaat. Een pluspunt bij de Weteringskliniek is ook dat je altijd dezelfde arts hebt! Ik merk nu pas hoe belangrijk dat is! Toon minder »
melanie D
10 maart 2023 21:09
Dr. Westerheijden heeft mij ontzettend goed geholpen met het verwijderen van mijn spataderen. Ze is deskundig, vriendelijk en ging zeer grondig te werk. Na de eerste behandeling waren de resultaten al heel mooi en was ik al heel erg tevreden, maar zij liet mij toch terugkomen om een kleine spatader te verwijderen die ik zelf niet eens had gezien en zei daar... Toon meer »
Dr. Westerheijden heeft mij ontzettend goed geholpen met het verwijderen van mijn spataderen. Ze is deskundig, vriendelijk en ging zeer grondig te werk. Na de eerste behandeling waren de resultaten al heel mooi en was ik al heel erg tevreden, maar zij liet mij toch terugkomen om een kleine spatader te verwijderen die ik zelf niet eens had gezien en zei daarbij dat ze pas tevreden zou zijn als het perfect was. Ook de assistante was zeer deskundig en vriendelijk.

Tevens was mijn laserbehandeling (dieper liggende spatader) geheel pijnloos en ook in dat proces werd ik zeer goed geïnformeerd en begeleid. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en mijn spatader-vrije benen.
Hartstikke bedankt voor jullie hulp, ik raad jullie zeker aan! Toon minder »
Ana V
2 februari 2023 05:05
Onvriendelijk, onredelijk, klantonvriendelijkheid en elk ander negatief woord dat met een medische praktijk te maken heeft.
Dubbele standaarden en wanneer je vraagt vriendelijk te woord gestaan te worden, beschermen alle medewerkers elkander, zelfs wanneer een ‘doctor’ naar je schreeuwt over de telefoon.
Mark van der Putten
13 december 2022 10:10
3 verschillende diagnoses gehad van 3 verschillende dermatologen.. inmiddels nog steeds niet van m’n huid klachten af.. de crèmes die ze me gaven hebben alleen voor meer irritatie en jeuk gezorgd.. nu wel de rekening ontvangen van zo’n €300,- aan de telefoon word je afgewimpeld
Jill van Hoogstraten
9 september 2022 14:02
Heb veel medici gezien, maar zelden zo’n fijne arts als Dokter S. Mahesh!
Professioneel & kundig, maar tegelijk empatisch en echt luisterend naar de patiënt. Hij stelt je op je gemak, legt alles uitgebreid uit en heeft een positieve benadering.
Wat een fijne arts & persoon!
Estelle R
30 juli 2022 10:10
Ik had vandaag een afspraak bij de gynaecologe die een echo had gemaakt. Dit was een controle onderzoek. Er was niks gevonden maar ze gaf wel aan dat het wellicht nodig zou zijn om en andere onderzoek te doen. Toen ze zag dat ik me druk maakte heeft ze niet de tijd genomen om me gerust te stellen.Ook toen ik vroeg of het echt nodig was en waarom dat eerder n... Toon meer »
Ik had vandaag een afspraak bij de gynaecologe die een echo had gemaakt. Dit was een controle onderzoek. Er was niks gevonden maar ze gaf wel aan dat het wellicht nodig zou zijn om en andere onderzoek te doen. Toen ze zag dat ik me druk maakte heeft ze niet de tijd genomen om me gerust te stellen.Ook toen ik vroeg of het echt nodig was en waarom dat eerder niet in het ziekenhuis verteld was haar antwoord vanwege u leeftijd. Het is maar 1 hooguit 1.5 jaar geleden dat ik naar het ziekenhuis ben geweest dus dat leeftijd gedeelte snapte ik niet zo goed. Wel gaf ze aan dat de onderzoek pijn kon doen maar was ze wel bereid om het meteen te doen. Ik snap wel dat je eerlijk en zakelijk tegen en patiënt moet zijn maar wat extra rustige uitleg en geruststelling is ook nodig als gynaecoloog. Ik ben helemaal geschrokken en verward de praktijk uitgegaan terwijl er niks op dat moment aan de hand was bleek uit het onderzoek. En de opmerking zo doen we het in Nederland niet toen ik de vraag stelde of ze mijn huisarts over de situatie wou inlichten vond ik al helemaal ver gaan . In dit praktijk moeten ze echt iets aan de communicatie en tact doen. Naar mijn mening schieten ze hier enorm te kort! Toon minder »
alissa ida
1 april 2022 17:05
Werd prima geholpen!
M vdP
21 februari 2022 18:06
Ik kwam hier ook voor een diagnosis over een slechte haartransplantie hebt ondergaan. Mevrouw kon niks onderbouwen? Vaag als je toch een dhermataloog bent zou je toch moeten weten welke schade ik eigenlijk wel zou hebben. En trouwens konden ze niets beter verklaren en dit had ook mijn reputatie gekost. En duidelijk zou in dat verklaring vermeld moeten worde... Toon meer »
Ik kwam hier ook voor een diagnosis over een slechte haartransplantie hebt ondergaan. Mevrouw kon niks onderbouwen? Vaag als je toch een dhermataloog bent zou je toch moeten weten welke schade ik eigenlijk wel zou hebben.

En trouwens konden ze niets beter verklaren en dit had ook mijn reputatie gekost. En duidelijk zou in dat verklaring vermeld moeten worden dat het donor gebied beschadigd is en dat het niet meer hersteld kan worden. En helaas zijn ze hier niet echt goed opgeleid en ben zelf naar brussel geweest naar de arts en die heeft verklaring gemaakt. En deze verklaring is nou ongeldig in NL. Nu moet ik dus zelf een rechtszaak aanspannen tegen de haarkliniek die mij dit heeft aangedaan. Toon minder »
Angela Azadia
26 september 2021 01:01
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen. Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je word... Toon meer »
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen.
Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je wordt op tijd geholpen. Ook bloedafname bijv. is op locatie, wat heel fijn is. Toon minder »
Magda Castelein
23 juni 2021 17:05
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen. Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je word... Toon meer »
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen.
Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je wordt op tijd geholpen. Ook bloedafname bijv. is op locatie, wat heel fijn is. Toon minder »
M C
23 juni 2021 17:05
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen. Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je word... Toon meer »
Na een lange zoektocht naar de juiste behandeling, kwam ik bij dokter Rang terecht en dit was de beste keuze ooit. Ze begrijpt waar je mee zit, legt goed uit wat ze kan betekenen en is uitstekend in wat ze doet. Ik ben echt 100% tevreden en zou nooit meer naar een andere gynaecoloog willen.
Verder is het een hele fijne kliniek, aardige medewerkers en je wordt op tijd geholpen. Ook bloedafname bijv. is op locatie, wat heel fijn is. Toon minder »
Magdalena Castelein
23 juni 2021 17:05
Ben erg onder de indruk van mijn dermatoloog Mevrouw Stouthamer. Pakt gelijk aan wat je op tafel legt. In goed overleg. Vertrouwd gevoel. Aanbevolen!
Menne Vellinga
8 juni 2021 11:11
Maandag gebeld om mijn afspraak te vervroegen en het kon omdat iemand toevallig had geannuleerd. Krijg dinsdag een sms waarin mijn afspraak wordt bevestigd. Vandaag geweest wordt verteld dat ik mij vergis heb in de datum. Laat ik de sms zien en ja sorry u komt niet voor. Mocht ik zitten want er zou een oplossing worden gezocht. Na 35 min. vraag ik als ze een... Toon meer »
Maandag gebeld om mijn afspraak te vervroegen en het kon omdat iemand toevallig had geannuleerd. Krijg dinsdag een sms waarin mijn afspraak wordt bevestigd. Vandaag geweest wordt verteld dat ik mij vergis heb in de datum. Laat ik de sms zien en ja sorry u komt niet voor. Mocht ik zitten want er zou een oplossing worden gezocht. Na 35 min. vraag ik als ze een update hebben. Kan ik een arts spreken die ook sorry zegt. Ik kon wel wachten en mss tussen door worden geholpen dus gaf ik aan dat ik wel een consult wil waar ik voor betaal en dan werd mij verteld dat ik wel voor het geen ik daar was een behandeltraject zou moeten starten. Dit terwijl ik een paar keer telefonisch heb gevraagd als datgene wat ik wil valt in de kosten van 290 euro en het antwoordt was steeds ja. Ik mocht wel een andere afspraak maken wat ik absoluut niet ga doen met zo'n slechte service. Waarom iemand afspraken laten plannen die verkeerde informatie doorgeef en die afspraken niet in de agenda zet. Super slecht me ervaring. Jullie zijn 1 ster niet eens waard. Toon minder »
Jurlent Bronne
3 juni 2021 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Medisch Centrum Wetering?

Bij Medisch Centrum Wetering kost één zone Botox € 195,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Medisch Centrum Wetering?

Bij Medisch Centrum Wetering kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 500,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Medisch Centrum Wetering?

Medisch Centrum Wetering scoort 3.6 van de 5 sterren uit 22 Google reviews.

Wat is het adres van Medisch Centrum Wetering?

In Amsterdam is Medisch Centrum Wetering gevestigd op Nieuwe Weteringstraat 11.