Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg uit Culemborg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.7
40 reviews
Onvriendelijke Tandarts, staat niet open voor vragen, geeft u geen advies maar verteld u hoe slecht u het wel niet doet.
Celesto
25 oktober 2022 09:09
Fijne praktijk. Het was bijna een feestje om hier te komen in vergelijking met mijn oude tandarts. Fijn personeel aan de balie.
Jeffrey is als tandarts rustig en ontspannen. Behandelingen verlopen altijd fijn.
Davy Uittenbogerd
11 oktober 2022 18:06
Tandarts Jeffrey helpt mij al jaren op een zeer professionele, zorgzame en invoelende manier waardoor ik met al een heel stuk minder angst naar de tandarts ga. Hij weet precies wat ik nodig heb om mij rustig te houden en mij gerust te stellen.
Lorraine
8 juli 2022 14:02
Erg fijne tandartspraktijk in alle opzichten, dat ik met een cijfer 9 waardeer.
René van Oyen
10 juni 2022 13:01
Als je twijfeld over je tanden, ga dan naar Eline! Je durft dan weer op elke foto te lachen! Heel blij met het resultaat. Had een gele voortand, die is weer wit op een super mooie manier! Te blij mee
Randy Sukdeo
31 mei 2022 14:02
Ik heb ernstige PTSS. Tandarts Eline helpt mij al jaren op een zeer professionele, deskundige, perfect aansluitende, invoelende manier waardoor ik überhaupt naar een tandarts kàn gaan. Voor mij is ze goud. Ook de assistentes en secretaresses zijn zeer vriendelijk en meedenkend. Aanrader! Marie-Louise Steijn
Valérie Steijn
9 mei 2022 20:08
Ik heb ernstige PTSS. Tandarts Eline helpt mij al jaren op een zeer professionele, deskundige, perfect aansluitende, invoelende manier waardoor ik überhaupt naar een tandarts kàn gaan. Voor mij is ze goud. Ook de assistentes en secretaresses zijn zeer vriendelijk en meedenkend. Aanrader! Marie-Louise Steijn
Valérie Rafaela Steijn
9 mei 2022 20:08
Ik heb ernstige PTSS. Tandarts Eline helpt mij al jaren op een zeer professionele, deskundige, perfect aansluitende, invoelende manier waardoor ik überhaupt naar een tandarts kàn gaan. Voor mij is ze goud. Ook de assistentes en secretaresses zijn zeer vriendelijk en meedenkend. Aanrader! Marie-Louise Steijn
Marie-Louise Steijn
9 mei 2022 20:08
Ontzettend vriendelijk, geduldig en professioneel.
Gaby Ron
26 april 2022 08:08
Met knikkende knieën naar de afspraak ik wist van te voren bij wie Dat zou wel fijn zijn voor angstpatienten Ik dacht bij de mondhygieniste maar het was bij de preventie assistente Rosita Wat een super lieve vrouw, geruststellend en vertelde alles wat ze ging doen. De manier van haar doen en laten en praten is als prettiy ervaren en stelt je op je gemak Nam... Toon meer »
Met knikkende knieën naar de afspraak ik wist van te voren bij wie
Dat zou wel fijn zijn voor angstpatienten
Ik dacht bij de mondhygieniste maar het was bij de preventie assistente Rosita
Wat een super lieve vrouw, geruststellend en vertelde alles wat ze ging doen.
De manier van haar doen en laten en praten is als prettiy ervaren en stelt je op je gemak
Nam de tijd.

Soms is de muziek net wat de overheersend te hard maar werkt ook wel afleidend

Het ging super! Tot over enkele maanden weer Toon minder »
aimee x
19 april 2022 14:02
Ik kwam bij tandarts Jeffrey Mesman terecht nadat ik steeds banger was geworden om naar een tandarts te gaan. Wat een verschil bracht hij mij. Aandacht, een check of het nog goed gaat, of ik ergens pijn had. Even een pauze tussendoor. Allemaal heel menselijke dingen en die had ik nodig om weer te durven gaan. Mijn gezin komt er inmiddels ook al jaren en als... Toon meer »
Ik kwam bij tandarts Jeffrey Mesman terecht nadat ik steeds banger was geworden om naar een tandarts te gaan. Wat een verschil bracht hij mij. Aandacht, een check of het nog goed gaat, of ik ergens pijn had. Even een pauze tussendoor. Allemaal heel menselijke dingen en die had ik nodig om weer te durven gaan. Mijn gezin komt er inmiddels ook al jaren en als er een vervanger was, dan waren we ook daarover tevreden. Kortom een professionele praktijk met aandacht voor de patiënt, van de balie tot in de behandelkamer. Dank jullie wel en ga zo door. Toon minder »
Santino Schardijn
17 maart 2022 07:07
Naar de tandarts gaan is nooit een feest, maar met tandarts Eline absoluut geen straf meer. Ze gaf mij weer een stralende glimlach. Een (h)eerlijk mens om als tandarts te hebben: positief, open en eerlijk, en een vakvrouw!
Jet Selles
2 februari 2022 09:09
Ik raad deze praktijk zeker aan!
Ze stellen je heel erg gerust(ook met angst)
Ze zijn super vriendelijk en lekker hunzelf!
Ik ben zeer tevreden over de praktijk.
Van te voren weet je wat ze precies gaan doen en wie het gaan doen.
Kostenplaatje weet je altijd voordat je ergens aan begint.
Top bedrijf
Leon
10 november 2021 17:05
Niks als positiefs voor deze praktijk! Vanaf het moment van contact leggen voor een intake, tot aan de receptie en tot aan de uiteindelijke tandartsstoel een dikke 10! Geholpen door Eline, wat een vakvrouw is dit zeg! Als je denkt dat er niets meer te redden valt, weet ze er toch een schitterende glimlach van te maken! Diverse pittige ingrepen moeten "onder... Toon meer »
Niks als positiefs voor deze praktijk!
Vanaf het moment van contact leggen voor een intake, tot aan de receptie en tot aan de uiteindelijke tandartsstoel een dikke 10!

Geholpen door Eline, wat een vakvrouw is dit zeg! Als je denkt dat er niets meer te redden valt, weet ze er toch een schitterende glimlach van te maken!
Diverse pittige ingrepen moeten "ondergaan" maar 0,0% last van extreme napijnen gehad waarna ik bij thuiskomst zelfs al prima vast voedsel kon eten!
Vanaf moment 1 heel begaan met je en er word goed luisterend naar je wensen.
Tot aan de laatste nacontrole aan toe als zeer prettig ervaren.

Al zal het nooit mijn hobby worden, dankzij Eline en haar team lig ik tenminste al een heel stuk relaxter in een tandartsstoel :)

Dankjewel Eline! Toon minder »
Wesly De Heijde
6 september 2021 21:09
Ik ben behandeld door Tandarts Eline Veen , Een hele vriendelijke persoonlijkheid en zo begripvol maakt altijd tijd voor je als je vragen hebt. heb een top behandeling gehad van bleken en facings laten plaatsen waar ik zeer tevreden mee ben . Ze gaat heel nauwkeurig te werk en ze is in haar werk heel professioneel . Resultaat is heel mooi en natuurlijk maar... Toon meer »
Ik ben behandeld door Tandarts Eline Veen , Een hele vriendelijke persoonlijkheid en zo begripvol maakt altijd tijd voor je als je vragen hebt. heb een top behandeling gehad van bleken en facings laten plaatsen waar ik zeer tevreden mee ben . Ze gaat heel nauwkeurig te werk en ze is in haar werk heel professioneel . Resultaat is heel mooi en natuurlijk maar wel een hele duidelijke verschil ! tanden kunnen veel rechter worden gemaakt ! legt alles goed uit en laat je niet voor verassingen staan alles was kortom perfect gegaan ! ben heel blij dat ik voor Tandarts Eline heb gekozen en heb nu altijd een lach zelfs als ik naar de spiegel kijk wil ik alleen maar lachen :)))) geen seconde spijt dat ik van ver ben gekomen voor Eline's werk had ik het er zeker voor over . Dankjewell Tandarts Eline ! Toon minder »
Aïcha El idrissi
6 september 2021 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €175 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2022
Adres
De Raaf 13, Culemborg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten