Mooi&zo - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Mooi&zo

Mooi&zo

Bekijk agenda
Kenmerken
Adres
Ooststraat 19, Zoutelande
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Mooi&zo Reviews

4.6
5 reviews
Ik heb de naam van Schoonheidssalon Mooi&Zo! van een aantal mensen doorgekregen die goede ervaringen hebben op het gebied van huidverbetering. Inge is een lieve vrouw die je goed aanvoelt en je huid enorm doet verbeteren. Ze is een kei in haar vak en weet exact waarover ze praat, ze geeft je het juiste advies en heeft mooie productlijnen. Het is altijd weer... Toon meer »
Ik heb de naam van Schoonheidssalon Mooi&Zo! van een aantal mensen doorgekregen die goede ervaringen hebben op het gebied van huidverbetering. Inge is een lieve vrouw die je goed aanvoelt en je huid enorm doet verbeteren. Ze is een kei in haar vak en weet exact waarover ze praat, ze geeft je het juiste advies en heeft mooie productlijnen. Het is altijd weer een feestje om naar Schoonheidssalon Mooi&Zo te mogen gaan. Voor mij geen andere salon meer!! Bedankt Inge, mijn huid is enorm opgeknapt. Toon minder »
Inge Schiks
24 februari 2021 09:09
Ben een tijd geleden bij Angelique geweest, na bestralingen kreeg ik een behandeling van mijn gezicht/hals, was echt heerlijk!
Ingrid Wagenaar
18 december 2020 20:08
Top salon! Professionele behandeling in een heerlijke, ontspannen sfeer. Ik kom hier al jaren en blijf me verbazen over de resultaten, mijn huid is nog nooit zo mooi en stralend geweest! Aanrader!
Angelique van Ek
1 juli 2020 14:02
Een hele fijne schoonheidssalon
Trea Van Rijn
19 maart 2018 09:09
Marit 123
13 juli 2017 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Mooi&zo?

Mooi&zo heeft op basis van 5 Google reviews 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Mooi&zo gevestigd?

Mooi&zo is gevestigd op Ooststraat 19 in Zoutelande.