Nadine Gregoire Maastricht

Nadine Gregoire Maastricht

Nadine Gregoire Maastricht uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
46 reviews
Ontzettend blij met het resultaat, na jaren lang hebben geworsteld met het vinden van de juiste behandeling voor mijn acne littekens op me wangen heb ik bij Nadine Gregoire de juiste behandeling gekregen!
Alles is mooi egaal en heb een zelfverzekerdheid boost gekregen!
Zoë Cornelia Brigitte
3 september 2022 19:07
Zo ver is het niet gekomen, het is
gebleven bij een onpersoonlijke email na een online intake waarbij foto's door elkaar werden gehaald, niet op de gevraagde problematiek werd ingegaan, er geen enkele privacy beacherming is en vervolgens niets meeer vernomen .
Gerda
23 augustus 2022 16:04
Ik ben al jaren opzoek naar een oplossing voor het vullen van mijn waterpok littekens. Dit zijn diepe gaten en dankzij Nadine Gregoire zijn deze al veel minder diep! Ze zijn niet 100 % gevuld zoals we gehoopt hadden maar hopelijk is het mogelijk om een bijwerking te doen die dit oplost. Als dat lukt heeft Nadine mij heel hard geholpen want dit stoort me enor... Toon meer »
Ik ben al jaren opzoek naar een oplossing voor het vullen van mijn waterpok littekens. Dit zijn diepe gaten en dankzij Nadine Gregoire zijn deze al veel minder diep! Ze zijn niet 100 % gevuld zoals we gehoopt hadden maar hopelijk is het mogelijk om een bijwerking te doen die dit oplost. Als dat lukt heeft Nadine mij heel hard geholpen want dit stoort me enorm. Ik ben Nadine zeer dankbaar dat ze de tijd genomen heeft om me te behandelen en te luisteren naar mijn wensen. AANRADER!! Toon minder »
zoe Caron
17 maart 2022 11:11
Nadine is een top vrouw met goude handen , ik heb al een paar keer mijn lippen bij haar laten doen met zoals iedere keer een prachtig resultaat ! ze werkt heel erg hygienisch en legt daarbij ook alles uit wat ze doet . Voor mij meer dan 5 sterren waard
Shacanta Peilouw
8 januari 2022 18:06
Ik ben heel tevreden over de littekenbehandeling bij Nadine Gregoire. De eerste behandeling (na zeer veel behandelingen door de jaren heen op verschillende plaatsen) die 100 procent effect heeft. Bovendien is Nadine een vrouw die je op het gemak stelt, vakvrouw is en passie heeft voor haar vak. Aanrader!
Jolanda In de Braek
16 november 2021 19:07
Ik heb pas geleden mijn eerste behandeling ondergaan bij Nadine Gregoire. Al jaren stoorde ik mij aan mijn litteken in mijn gezicht. Nadine Gregoire heeft dit heel mooi behandeld met hyaluronzuur. Het is bovenverwachting mooi geworden! Alle tijd heeft ze voor mij genomen en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ik raad Nadine Gregoire zeker aan! Ze is een echt... Toon meer »
Ik heb pas geleden mijn eerste behandeling ondergaan bij Nadine Gregoire. Al jaren stoorde ik mij aan mijn litteken in mijn gezicht. Nadine Gregoire heeft dit heel mooi behandeld met hyaluronzuur. Het is bovenverwachting mooi geworden! Alle tijd heeft ze voor mij genomen en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ik raad Nadine Gregoire zeker aan! Ze is een echte vakvrouw, met het hart op de goede plek! Toon minder »
amy mingels
11 mei 2021 18:06
Voorheen al verschillende behandelingen laten doen in Antwerpen, Amsterdam en in Tilburg met veel minder resultaat! Sinds ik bij Nadine kom, nu sinds 3 jaar, kan ik alleen maar zeggen: wat een top vakvrouw!!! Resultaten zijn perfect, een natuurlijk uiterlijk en met resultaten die lang zichtbaar blijven!! Zonder dat t onnatuurlijk wordt! En ja...ik durf een f... Toon meer »
Voorheen al verschillende behandelingen laten doen in Antwerpen, Amsterdam en in Tilburg met veel minder resultaat! Sinds ik bij Nadine kom, nu sinds 3 jaar, kan ik alleen maar zeggen: wat een top vakvrouw!!! Resultaten zijn perfect, een natuurlijk uiterlijk en met resultaten die lang zichtbaar blijven!! Zonder dat t onnatuurlijk wordt! En ja...ik durf een foto te plaatsen omdat ik mega trots ben op t resultaat! 🥰 Toon minder »
Art Fun
26 april 2021 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €395 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2006
Adres
Jekerweg 46, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten