Nadine Gregoire Maastricht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Nadine Gregoire Maastricht

Nadine Gregoire Maastricht

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 150 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 395 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2006
Adres
Jekerweg 46, Maastricht
Nadine Gregoire Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Saskia Wijenbergh
Drs. Saskia Wijenbergh
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken

Nadine Gregoire Maastricht Reviews

4.9
94 reviews
Nadine is bijzonder vriendelijk persoon en op haar gebied een VAKVROUW PUR SANG !
Aantal sterren 5+
Marleen Weegels
22 januari 2024 11:11
Een hele fijne ervaren deskundige is Nadine.
Ze is heel rustig en luistert met aandacht.
Ze neemt de tijd voor je en is heel professioneel in haar werk. Ik ben zeer tevreden!
nathalie
11 januari 2024 10:10
Ik ben door Nadine behandeld met fillers
De ontvangst was zo warm en liefdevol het resultaat ben ik echt heel blij mee , het is zo natuurlijk geworden , Nadine is zeer professioneel en neemt echt de tijd voor je.
Ik moest 2 uur rijden om bij de kliniek te komen maar het was het dubbel en dwars waard.
Mandy Peterse
8 januari 2024 09:09
Wat een Geweldige vrouw Nadine,ze verricht gewoon wonderen. Binnen een uurtje ben je 10 jaar jonger en je voelt je heerlijk.Je gaat terug in de tijd weer heerlijk je oude Smile terug. NADINE super bedankt!!
Leny Schouws
5 december 2023 07:07
Ik kom er al jaren en ben zéér tevreden! Nadine is zéér gespecialiseerd en vakkundig in haar vak. Ja je bent in zéér gezegende gouden handen. De Liefde die ze uit straalt zorgt er extra voor dat jij je op je gemak voelt. Dus zoek je een goede schoonheidssalon dan ben je daar op het juiste adres.
AMEN👋❤🙏
Ingrid Schrijnemaekers
9 oktober 2023 20:08
Het was mijn eerste keer bij Nadine. Ze stelt je erg op je gemak, en je merkt dat ze erg veel ervaring heeft! Ik had meteen alle vertrouwen in haar, en het resultaat is prachtig. Meteen een vervolg afspraak gemaakt voor volgend jaar zodat ik het update blijft!
Marina Saes
9 oktober 2023 15:03
Ik kom al jaren bij . Nadine , ben super tevreden . Wordt heel vriendelijk ontvangen . Nadine neemt alle tijd voor je . Nog maals ben super tevreden .
Anja Hameleers
2 september 2023 08:08
Nadine is een absolute vakvrouw, met grote kennis van zaken. Ze is duidelijk, rustig, vriendelijk en betrokken.
Studio Myr
30 augustus 2023 07:07
Wat een geweldige fijne vrouw is nadine,en haar collega,s.
Al direct bij binnenkomst een warm ontvangst.
Heel lang de stap niet durven te zetten,maar zo blij dat ik het gedaan heb.nadine is heel lief begripvol en heel deskundig,ik had je wel 10 sterren willen geven,maar die zijn er niet.
Ik ben superblij met het resultaat,dank je wel nadine.voel me .....😀😀😀
Callie
3 augustus 2023 06:06
Ik ben heel blij Nadine te hebben ontmoet, ze zorgt echt met vriendelijkheid voor haar klanten en geeft om wat we willen verbeteren, ze voert nooit een behandeling of een behandeld gebied uit als dat niet nodig is. Ik raad Nadine ten zeerste aan. 🙏🥰
Anna Tafuri
3 augustus 2023 05:05
Nadine Gregoire is een zeer vakkundig en heeft een goede kijk op wat er eventueel nodig is. Ik vind haar echt een topper, en geef haar ook de vrije hand. En het resultaat is altijd verbluffend ( top)! Voor mij geen ander!
Marietta Ter Hark
30 juli 2023 11:11
Al jaren zorgt Nadine ervoor, dat ik lekker in mijn vel zit met haar behandelingen.
Altijd vriendelijk, het is er voor mij als "thuis komen "
:-)
Veronique Dragon
5 juni 2023 15:03
Bij Nadine Gregoire is het altijd perfect geregeld en het resultaat is subliem!
Nadine geeft de klanten waar ze om vragen en altijd extra aandacht👌
Angela Wendt
8 mei 2023 17:05
Dankzij Nadine straal ik weer. Ze is een vakvrouw. En niet alleen dat, ze is ook een heel lief en mooi mens. Ik ben blij dat ik Nadine heb leren kennen. Als iemand nog twijfelt over een behandeling, niet doen! Je bent in goede handen bij Nadine!
Bianca van Hoof
23 februari 2023 07:07
Ik ben heel dankbaar dat ik Nadine heb leren kennen. Ze heeft mij fantastisch geholpen met mijn acne littekens. Ik had niet hele diepe, maar toch zeker duidelijk zichtbare acne littekentjes in mijn gezicht die mij flink onzeker maakten Na jarenlange behandelingen, variërend van diverse lasers tot peelings tot dermaroller, kwam ik op haar website terecht. Ee... Toon meer »
Ik ben heel dankbaar dat ik Nadine heb leren kennen. Ze heeft mij fantastisch geholpen met mijn acne littekens. Ik had niet hele diepe, maar toch zeker duidelijk zichtbare acne littekentjes in mijn gezicht die mij flink onzeker maakten Na jarenlange behandelingen, variërend van diverse lasers tot peelings tot dermaroller, kwam ik op haar website terecht. Eerst wat sceptisch, uiteindelijk de stap genomen en wat voel ik me goed! Mijn littekentjes zijn zo goed als weg. Het stopt niet bij de behandeling, ook voor nazorg achteraf staat Nadine en haar team klaar. Recentelijk een kleine touch up gehad om het resultaat te perfectioneren. Nadine is goud waard. Toon minder »
K. Smit
18 november 2022 21:09
Nadine is een zeer ervaren vrouw in het vak wat ze doet. Ze luistert naar je wensen en geeft zelf ook tips. Wat kan er en wat kan er niet. Eerlijk en oprecht. Mijn gezicht is in vertrouwde handen en ga er dan ook altijd tevreden en vrolijk naar buiten. Ze is een lieve, warme en empatische dame wat haar werk met passie doet. Dankjewel 🙏
Nadja Zielinski
7 november 2022 20:08
Na meer dan 15 jaar afzien van acne littekens , heefd Nadine mij behandeld en als een mirakel mijn gezicht laten herboren , ik had daarvoor alles geprobeerd van derma rollers tot derma pens , CO2 lasers , E matrix , TCA peeling echt alles na meer dan jaaren proberen had ik mij er bij neer gelegd ik had zoveel behandeling gedaan en zoveel geld ook al uitgeve... Toon meer »
Na meer dan 15 jaar afzien van acne littekens , heefd Nadine mij behandeld en als een mirakel mijn gezicht laten herboren , ik had daarvoor alles geprobeerd van derma rollers tot derma pens , CO2 lasers , E matrix , TCA peeling echt alles na meer dan jaaren proberen had ik mij er bij neer gelegd ik had zoveel behandeling gedaan en zoveel geld ook al uitgeven ,zelfs naar plastische chirurgie geweest daar konden ze mij ook niet helpen omdat de littekens te diep zaten aleen super duure behandeling door uitsnijden en een facelift kon het heel misschien wel gaan maar dat buget had ik niet . Was een super duur bedrag gewoon

Ik had gewoon opgegeven en er ik moest er maar mee leren leven

Tot heel recent dat ik Nadine Gregoire had ondekt , ik had veel goede recensies en resultaaten gezien dus ik dacht ik ga eens vragen . Had mijn foto’s gestuurd en had meteen antwoord van haar via mail ,
Ze zei dat ze mij kon helpen en mij weer mooi kon maken en voor een zeer betaalbare prijs ook . Ik had mijn volste vertrouwen en moed nog een laatste keer bijheen gekregen , ik ga dit proberen !
En ik moet zeggen ik heb er tot de dag van vandaag geen spijt van !!! Dat ik die beslissing had genomen na 15 jaar lang lijden was ik eindelijk verlost van de littekens in mijn gezicht als een wonder gewoon . Nadine ging als een kunstenaar te werk gewoon de manier hoe ze mij had behandeld ,heb er zelfs geen woorden voor . , perfectie gewoon !! Ik ben weer helemaal nieuw dankjewel ! Toon minder »
JGK
25 oktober 2022 17:05
Ben normaal niet van de recensies, maar dit bedrijf verdiend het. Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden. Een lief en hartelijk ontvangst van Didi en uiteraard van Nadine. Nadine neemt ruim de tijd voor je en bespreekt je wensen. Voor mij is het elke keer weer "Thuis komen" 😀 Voor wie het wil en niet durft of twijfelt : Ik zeg : Gewoon doen 👍 Dankjewel N... Toon meer »
Ben normaal niet van de recensies, maar dit bedrijf verdiend het.
Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden.
Een lief en hartelijk ontvangst van Didi en uiteraard van Nadine.
Nadine neemt ruim de tijd voor je en bespreekt je wensen.
Voor mij is het elke keer weer
"Thuis komen" 😀
Voor wie het wil en niet durft of twijfelt :
Ik zeg : Gewoon doen 👍
Dankjewel Nadine voor de afgelopen jaren en de vele !! Komende jaren 😀
Tot gauw 😘 Toon minder »
Veronique Reijnders
17 oktober 2022 14:02
Na vele klinieken bezocht te hebben en vele euro’s lichter kwam ik bij toeval bij Nadine terecht, wat een verschil met de andere klinieken zij maakt waar wat ze belooft, ik heb een liquid facelift ondergaan en wat een mooi natuurlijk resultaat, ze is misschien iets duurder als de andere klinieken maar het is het dubbel en dwars waard. Mocht je nog twijfels h... Toon meer »
Na vele klinieken bezocht te hebben en vele euro’s lichter kwam ik bij toeval bij Nadine terecht, wat een verschil met de andere klinieken zij maakt waar wat ze belooft, ik heb een liquid facelift ondergaan en wat een mooi natuurlijk resultaat, ze is misschien iets duurder als de andere klinieken maar het is het dubbel en dwars waard. Mocht je nog twijfels hebben niet doen zij maakt echt waar wat ze zegt geen loze beloftes maar een mooi en natuurlijk resultaat. Toon minder »
Corina Lenen
17 oktober 2022 14:02
Behalve dat Nadine een prachtmens is, is ze ook zeer deskundig met wat ze doet. Acne heeft in mijn gezicht aanzienlijk veel littekens achter gelaten. Heb in de loop der jaren voor dat probleem vele artsen bezocht, en behandelingen ondergaan waar ik uiteindelijk meer littekens van heb overgehouden. Was daarom ook zeer sceptisch toen ik de voor en na foto's va... Toon meer »
Behalve dat Nadine een prachtmens is, is ze ook zeer deskundig met wat ze doet. Acne heeft in mijn gezicht aanzienlijk veel littekens achter gelaten. Heb in de loop der jaren voor dat probleem vele artsen bezocht, en behandelingen ondergaan waar ik uiteindelijk meer littekens van heb overgehouden. Was daarom ook zeer sceptisch toen ik de voor en na foto's van de mensen zag die behandeld waren geworden door Nadine. Besloot uiteindelijk toch de stap te wagen en dat heeft van mij letterlijk en figuurlijk een ander mens gemaakt in positief opzicht. Ben haar daarom ook voor eeuwig dankbaar! Voor iedereen met acne littekens zou ik haar boven elke andere arts van naam en faam, binnen of buitenland, aanbevelen! Toon minder »
Roger Anthony
10 oktober 2022 23:11
Ontzettend blij met het resultaat, na jaren lang hebben geworsteld met het vinden van de juiste behandeling voor mijn acne littekens op me wangen heb ik bij Nadine Gregoire de juiste behandeling gekregen!
Alles is mooi egaal en heb een zelfverzekerdheid boost gekregen!
Zoë Cornelia Brigitte
3 september 2022 19:07
Zo ver is het niet gekomen, het is
gebleven bij een onpersoonlijke email na een online intake waarbij foto's door elkaar werden gehaald, niet op de gevraagde problematiek werd ingegaan, er geen enkele privacy beacherming is en vervolgens niets meeer vernomen .
Gerda
23 augustus 2022 16:04
Ik ben al jaren opzoek naar een oplossing voor het vullen van mijn waterpok littekens. Dit zijn diepe gaten en dankzij Nadine Gregoire zijn deze al veel minder diep! Ze zijn niet 100 % gevuld zoals we gehoopt hadden maar hopelijk is het mogelijk om een bijwerking te doen die dit oplost. Als dat lukt heeft Nadine mij heel hard geholpen want dit stoort me enor... Toon meer »
Ik ben al jaren opzoek naar een oplossing voor het vullen van mijn waterpok littekens. Dit zijn diepe gaten en dankzij Nadine Gregoire zijn deze al veel minder diep! Ze zijn niet 100 % gevuld zoals we gehoopt hadden maar hopelijk is het mogelijk om een bijwerking te doen die dit oplost. Als dat lukt heeft Nadine mij heel hard geholpen want dit stoort me enorm. Ik ben Nadine zeer dankbaar dat ze de tijd genomen heeft om me te behandelen en te luisteren naar mijn wensen. AANRADER!! Toon minder »
zoe Caron
17 maart 2022 11:11
Nadine is een top vrouw met goude handen , ik heb al een paar keer mijn lippen bij haar laten doen met zoals iedere keer een prachtig resultaat ! ze werkt heel erg hygienisch en legt daarbij ook alles uit wat ze doet . Voor mij meer dan 5 sterren waard
Shacanta Peilouw
8 januari 2022 18:06
Ik ben heel tevreden over de littekenbehandeling bij Nadine Gregoire. De eerste behandeling (na zeer veel behandelingen door de jaren heen op verschillende plaatsen) die 100 procent effect heeft. Bovendien is Nadine een vrouw die je op het gemak stelt, vakvrouw is en passie heeft voor haar vak. Aanrader!
Jolanda In de Braek
16 november 2021 19:07
Ik heb pas geleden mijn eerste behandeling ondergaan bij Nadine Gregoire. Al jaren stoorde ik mij aan mijn litteken in mijn gezicht. Nadine Gregoire heeft dit heel mooi behandeld met hyaluronzuur. Het is bovenverwachting mooi geworden! Alle tijd heeft ze voor mij genomen en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ik raad Nadine Gregoire zeker aan! Ze is een echt... Toon meer »
Ik heb pas geleden mijn eerste behandeling ondergaan bij Nadine Gregoire. Al jaren stoorde ik mij aan mijn litteken in mijn gezicht. Nadine Gregoire heeft dit heel mooi behandeld met hyaluronzuur. Het is bovenverwachting mooi geworden! Alle tijd heeft ze voor mij genomen en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ik raad Nadine Gregoire zeker aan! Ze is een echte vakvrouw, met het hart op de goede plek! Toon minder »
amy mingels
11 mei 2021 18:06
Voorheen al verschillende behandelingen laten doen in Antwerpen, Amsterdam en in Tilburg met veel minder resultaat! Sinds ik bij Nadine kom, nu sinds 3 jaar, kan ik alleen maar zeggen: wat een top vakvrouw!!! Resultaten zijn perfect, een natuurlijk uiterlijk en met resultaten die lang zichtbaar blijven!! Zonder dat t onnatuurlijk wordt! En ja...ik durf een f... Toon meer »
Voorheen al verschillende behandelingen laten doen in Antwerpen, Amsterdam en in Tilburg met veel minder resultaat! Sinds ik bij Nadine kom, nu sinds 3 jaar, kan ik alleen maar zeggen: wat een top vakvrouw!!! Resultaten zijn perfect, een natuurlijk uiterlijk en met resultaten die lang zichtbaar blijven!! Zonder dat t onnatuurlijk wordt! En ja...ik durf een foto te plaatsen omdat ik mega trots ben op t resultaat! 🥰 Toon minder »
Art Fun
26 april 2021 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Nadine Gregoire Maastricht?

Één zone Botox bij Nadine Gregoire Maastricht kost € 150,00.

Wat kost een filler behandeling bij Nadine Gregoire Maastricht?

1 ML filler kost bij Nadine Gregoire Maastricht v.a. € 395,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Nadine Gregoire Maastricht?

Op basis van 27 Google reviews heeft Nadine Gregoire Maastricht 4.9 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Nadine Gregoire Maastricht?

Op Jekerweg 46 is Nadine Gregoire Maastricht gevestigd in Maastricht.