Ohlsen MediSpa

Ohlsen MediSpa

Ohlsen MediSpa uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.2
10 reviews
Duidelijk uitleg, mooi resultaat
Jan peters
20 oktober 2019 08:08
Bij Ohlson altijd keurig behandeld en Yvonne is een kundige arts. Niets negatiefs over te zeggen.
Har De Wit
13 oktober 2019 16:04
Zeer goede ervaring. Voelde mij direct op mijn gemak alhoewel ik wel iets zenuwachtig was. De behandeling verliep totaal naar mijn wensen.
Kevin Bloksma
4 oktober 2019 13:01
Mijn afspraak hier werd de eerste keer verplaatst, dit vond ik geen probleem. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt en een behandeling gehad tegen tandenknarsen. Voelde me niet enorm op mijn gemak en stond binnen 10 minuten weer buiten. De resultaten waren echter goed en omdat de prijzen laag zijn heb ik een nieuwe behandeling gepland. Toen begon de ellende. De... Toon meer »
Mijn afspraak hier werd de eerste keer verplaatst, dit vond ik geen probleem. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt en een behandeling gehad tegen tandenknarsen. Voelde me niet enorm op mijn gemak en stond binnen 10 minuten weer buiten. De resultaten waren echter goed en omdat de prijzen laag zijn heb ik een nieuwe behandeling gepland. Toen begon de ellende. De behandeling werd op de dag zelf afgezegd door ‘persoonlijke omstandigheden’. Natuurlijk heb je daar begrip voor dus een nieuwe behandeling gepland. Deze werd de dag van tevoren om dezelfde reden afgezegd. Toen een nieuwe datum geprikt en gezegd dat mijn klachten echt te erg werden dus dat deze echt door moest gaan. De dag van de behandeling AFGEZEGD. Vervolgens geen informatie gekregen over de omstandigheden van alle afzeggingen. En dat ik maar moest wachten tot zij contact met mij opnemen. De maat was vol. Ik ben overgestapt naar Piuralift in het centrum van Groningen en ben hier ENORM tevreden over. Persoonlijke behandeling door een kundige arts! Toon minder »
Lianne Pietersma
29 september 2019 15:03
Yvonne is eerlijk en oprecht. Kom al een paar jaar bij ohlsen medispa voor fillers, altijd een goed resultaat. Ze geeft uitleg, laat zien wat ze doet en we spreken de verwachtingen met elkaar door. Ik ben bij veel klinieken geweest in Amsterdam, van alles geprobeerd. Vaak ontzettend duur en een hele commerciele praatjes . Yvonne is gewoon recht voor haar raa... Toon meer »
Yvonne is eerlijk en oprecht. Kom al een paar jaar bij ohlsen medispa voor fillers, altijd een goed resultaat. Ze geeft uitleg, laat zien wat ze doet en we spreken de verwachtingen met elkaar door. Ik ben bij veel klinieken geweest in Amsterdam, van alles geprobeerd. Vaak ontzettend duur en een hele commerciele praatjes . Yvonne is gewoon recht voor haar raap en doet was ze moet doen. Ik blijf terug komen bij ohlsen medispa! Toon minder »
Maureen Zwier
3 december 2017 07:07
Geen goed resultaat. In de behandeling kamer lagen dode wespen op de grond. Geen reactie meer op mail na aangegeven te hebben dat ik niet tevreden ben. Is eigen verantwoordelijkheid... Kortom nooooooit weer! Goedkoop is dan duurkoop...
marianne eerligh
22 november 2017 23:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €175 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €450 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €499 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €599 per 2 oksels
Kenmerken
Kliniek opgericht
2009
Adres
Paterswoldseweg 806, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Yvonne Ohlsen

Drs. Yvonne Ohlsen

Ohlsen MediSpa
Functie
Basisarts
Ervaring
13 jaar
Profiel bekijken