Optimum Clinics Duiven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Optimum Clinics Duiven

Optimum Clinics Duiven

Kenmerken
Adres
Spoorallee 26, Duiven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Eugene de Zwart-Storm
Drs. Eugene de Zwart-Storm
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Optimum Clinics Duiven Reviews

4.2
18 reviews
Kom al jaren bij deze kliniek. Altijd snel, goed en vriendelijk geholpen. Een wereld van verschil met de reguliere ziekenhuiszorg.
F Faber
18 april 2024 07:07
spataders laten behandelen met laser en met muller techniek. allemaal goed en netjes verlopen.

Ondanks dat mijn zorgverzekeraar niet is aangesloten is dat ook geen probleem.

Het pand lijkt groot van buiten maar ze zitten op de zolder en dat is wat krap.
Femke Femje
8 maart 2024 10:10
Erg tevreden over mijn eerste bezoek! De arts was zelfs bereid om mij in zijn lunchpauze te zien. Direct nieuwe afspraken gemaakt voor volgende behandelingen en duidelijke uitleg hierover.
Wordt vervolgd
Ans Jansen
21 februari 2024 13:01
"Eerlijkheid" staat op de website als een van de kernwaardes van Optimum Clinics Oosterbeek. In de praktijk is hiervan weinig te merken. Nog voor dat de behandeling begon is er gelogen over belangrijke aspecten zoals de kwalificatie van medewerkers. Ik vraag me af: Als in dit stadium al wordt gesjoemeld, kan ik dan vertrouwen op een degelijke uitvoering van... Toon meer »
"Eerlijkheid" staat op de website als een van de kernwaardes van Optimum Clinics Oosterbeek. In de praktijk is hiervan weinig te merken. Nog voor dat de behandeling begon is er gelogen over belangrijke aspecten zoals de kwalificatie van medewerkers. Ik vraag me af: Als in dit stadium al wordt gesjoemeld, kan ik dan vertrouwen op een degelijke uitvoering van de medische ingreep? Dit feit in combinatie met de vrijpostigheid van de assistente heeft mij doen besluiten om nu en ook in de toekomst geen gebruik te maken van de diensten van deze praktijk. Toon minder »
I. Franssen
4 januari 2024 09:09
Slechte ervaring! Ik kreeg alles behalve het gevoel dat ik serieus werd genomen.
Voelde me tijdens het gesprek met een klein kind, op de manier hoe ik werd aangesproken.

Ook zijn zij niet aangesloten bij Menzis zorgverzekeraar, dus kon ik het bedrag zelf ophoesten.
Ik vertrouw de medewerkers van deze kliniek niet.
Wij gaan nooit meer terug!
Peggy Apenhorst-Schwartz
5 oktober 2023 08:08
10 juni 2022 3 plekken op mijn rug verwijderd op doorverwijzing van mijn huisarts. Door meerdere klachten zouden ze mij doorverwijzen naar het Radboud in Nijmegen. Als maar niets vernomen zelfs na contact. Uiteindelijk 14 augustus kon ik naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de arts nooit geen uitslag gehad te hebben van de weg gehaalde plekken. Zelfs na dat d... Toon meer »
10 juni 2022 3 plekken op mijn rug verwijderd op doorverwijzing van mijn huisarts. Door meerdere klachten zouden ze mij doorverwijzen naar het Radboud in Nijmegen. Als maar niets vernomen zelfs na contact. Uiteindelijk 14 augustus kon ik naar het ziekenhuis. Daar bleek dat de arts nooit geen uitslag gehad te hebben van de weg gehaalde plekken. Zelfs na dat de arts belde duurde het nog 2 weken voor hij meer wist. Ook bleek achteraf dat dit niet bij de verzekeraar te verhalen was want daar zijn ze niet bij aangesloten ( Univé )De rekening lag eerder op mijn deurmat dan de uitslagen zelf. Zo netjes ze over komen en beloftevol, zo slechte ervaring ik gehad heb. Ze zijn sneller met incasseren dan het netjes afhandelen en afsluiten van een dossier Toon minder »
Stephan Kool
10 januari 2023 11:11
Wat een fijne arst de dermatoloog geen ziekenhuis gevoel en werd gelijk geholpen toppers allemaal
Jessica Jessica
3 oktober 2022 19:07
Onlangs ben ik bij Optimum Clinics in Oosterbeek gweest voor een verdacht plekje in mijn gezicht. Dr. de Zwart-Storm herkende direct nog een tweede plekje. Ik ben gelijk geholpen. Niets dan lof voor deze dokter ! Adequaat , deskundig en met veel passie voor zijn werk. Een pijnloze behandeling met een keurig resultaat ! De littekens genezen héél mooi. Vakwerk... Toon meer »
Onlangs ben ik bij Optimum Clinics in Oosterbeek gweest voor een verdacht plekje in mijn gezicht.
Dr. de Zwart-Storm herkende direct
nog een tweede plekje.
Ik ben gelijk geholpen.
Niets dan lof voor deze dokter !
Adequaat , deskundig en met veel passie voor zijn werk. Een pijnloze behandeling met een keurig resultaat ! De littekens genezen héél mooi. Vakwerk !
Mijn dank is groot ! Toon minder »
Wilma van Roest
16 september 2022 14:02
Geweldig geholpen!!! De huisarts herkende de tumor niet. Hier gelukkig wel direct. Ik werd zelfs dezelfde dag nog geholpen en een week later al de uitslag. Dank voor de grote flexibiliteit en het litteken ziet er keurig uit! Een kunstenaar!
Ellen
24 december 2021 16:04
Met dochter geweest voor haar eczeem. In eerste instantie denk oh... Hier zit ik goed,maar al snel in de gaten dat hij een solicitant/ aan de telefoon belangrijker vind.Het voelde niet goed, en wij waren niet de enige die dat onder vonden. En liet ons gewoon 20min langer wachten. Volgens mij is de klant koning. En nu heb ik begrepen dat de clinic niet bij al... Toon meer »
Met dochter geweest voor haar eczeem. In eerste instantie denk oh... Hier zit ik goed,maar al snel in de gaten dat hij een solicitant/ aan de telefoon belangrijker vind.Het voelde niet goed, en wij waren niet de enige die dat onder vonden. En liet ons gewoon 20min langer wachten. Volgens mij is de klant koning. En nu heb ik begrepen dat de clinic niet bij alle zorg aanbieders is aangesloten/ onder contract staat. Dus moet je zelf een deel bij betalen. Dus eerst even nakijken. Toon minder »
Melany Van Den Broek
29 oktober 2021 15:03
Mijn moeder heeft hier meerdere behandelingen gehad.
Ik ervaar deze kliniek als open, professioneel en klantgericht!
Een absolute aanrader en een verrijking voor Gelderland e.o.
Ga zo door!
Constant Emmert
19 juli 2021 22:10
11 jaar er over gedaan om de stap te nemen om een spatader op mijn been weg te laten halen. Deze is ontstaan tijdens mijn zwangerschap. Van begin tot het eind goed begeleid. Zorgen waren snel weg. Na de ingreep dagje thuis gebleven. Daarna weer gaan werken maar wel veel blijven lopen. Na een week weinig last en na 1 5 week geen last. Nu een maand verder is... Toon meer »
11 jaar er over gedaan om de stap te nemen om een spatader op mijn been weg te laten halen. Deze is ontstaan tijdens mijn zwangerschap.

Van begin tot het eind goed begeleid. Zorgen waren snel weg.
Na de ingreep dagje thuis gebleven. Daarna weer gaan werken maar wel veel blijven lopen. Na een week weinig last en na 1 5 week geen last. Nu een maand verder is er bijna niks meer te zien wat kleine blauwe plekjes. Ben zo blij dat ik deze kliniek heb gekozen! Had ik veel eerder moeten doen 😃 Toon minder »
Plex Wichhart
8 mei 2021 11:11
Spadaderbehandeling. Deze kliniek is echt een aanrader! Zeer bekwame arts, rustig en legt alles heel goed uit. De behandeling vond ik helemaal niet vervelend. En het belangrijkste is natuurlijk het goede resultaat. Geen vermoeide benen meer, geen tintelingen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Dankjewel, ik ben er zo blij mee.
Leonie Huis in t Veld
29 januari 2021 08:08
Afgelopen zomer kreeg ik de endoveneuze laserbehandeling (dichtbranden van spataderen) in deze kliniek. De dermatoloog nam alle tijd zowel tijdens het eerste consult (echografie) als tijdens de behandeling. Ik kreeg het gevoel in zeer deskundige handen te zijn. De gehele ervaring is zeer positief, vooral omdat je als mens behandeld wordt. Het resultaat is oo... Toon meer »
Afgelopen zomer kreeg ik de endoveneuze laserbehandeling (dichtbranden van spataderen) in deze kliniek. De dermatoloog nam alle tijd zowel tijdens het eerste consult (echografie) als tijdens de behandeling. Ik kreeg het gevoel in zeer deskundige handen te zijn. De gehele ervaring is zeer positief, vooral omdat je als mens behandeld wordt. Het resultaat is ook fantastisch! Toon minder »
Sonia Levize
17 november 2020 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat voor reviews heeft Optimum Clinics Duiven?

Op basis van 14 Google reviews heeft Optimum Clinics Duiven 4.2 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Optimum Clinics Duiven?

Op Spoorallee 26 is Optimum Clinics Duiven gevestigd in Duiven.