Optimum Clinics Duiven

Optimum Clinics Duiven

Optimum Clinics Duiven uit Duiven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
12 reviews
Wat een fijne arst de dermatoloog geen ziekenhuis gevoel en werd gelijk geholpen toppers allemaal
Jessica Jessica
3 oktober 2022 19:07
Onlangs ben ik bij Optimum Clinics in Oosterbeek gweest voor een verdacht plekje in mijn gezicht. Dr. de Zwart-Storm herkende direct nog een tweede plekje. Ik ben gelijk geholpen. Niets dan lof voor deze dokter ! Adequaat , deskundig en met veel passie voor zijn werk. Een pijnloze behandeling met een keurig resultaat ! De littekens genezen héél mooi. Vakwerk... Toon meer »
Onlangs ben ik bij Optimum Clinics in Oosterbeek gweest voor een verdacht plekje in mijn gezicht.
Dr. de Zwart-Storm herkende direct
nog een tweede plekje.
Ik ben gelijk geholpen.
Niets dan lof voor deze dokter !
Adequaat , deskundig en met veel passie voor zijn werk. Een pijnloze behandeling met een keurig resultaat ! De littekens genezen héél mooi. Vakwerk !
Mijn dank is groot ! Toon minder »
Wilma van Roest
16 september 2022 14:02
Geweldig geholpen!!! De huisarts herkende de tumor niet. Hier gelukkig wel direct. Ik werd zelfs dezelfde dag nog geholpen en een week later al de uitslag. Dank voor de grote flexibiliteit en het litteken ziet er keurig uit! Een kunstenaar!
Ellen
24 december 2021 16:04
Met dochter geweest voor haar eczeem. In eerste instantie denk oh... Hier zit ik goed,maar al snel in de gaten dat hij een solicitant/ aan de telefoon belangrijker vind.Het voelde niet goed, en wij waren niet de enige die dat onder vonden. En liet ons gewoon 20min langer wachten. Volgens mij is de klant koning. En nu heb ik begrepen dat de clinic niet bij al... Toon meer »
Met dochter geweest voor haar eczeem. In eerste instantie denk oh... Hier zit ik goed,maar al snel in de gaten dat hij een solicitant/ aan de telefoon belangrijker vind.Het voelde niet goed, en wij waren niet de enige die dat onder vonden. En liet ons gewoon 20min langer wachten. Volgens mij is de klant koning. En nu heb ik begrepen dat de clinic niet bij alle zorg aanbieders is aangesloten/ onder contract staat. Dus moet je zelf een deel bij betalen. Dus eerst even nakijken. Toon minder »
Melany Van Den Broek
29 oktober 2021 15:03
Mijn moeder heeft hier meerdere behandelingen gehad.
Ik ervaar deze kliniek als open, professioneel en klantgericht!
Een absolute aanrader en een verrijking voor Gelderland e.o.
Ga zo door!
Constant Emmert
19 juli 2021 22:10
11 jaar er over gedaan om de stap te nemen om een spatader op mijn been weg te laten halen. Deze is ontstaan tijdens mijn zwangerschap. Van begin tot het eind goed begeleid. Zorgen waren snel weg. Na de ingreep dagje thuis gebleven. Daarna weer gaan werken maar wel veel blijven lopen. Na een week weinig last en na 1 5 week geen last. Nu een maand verder is... Toon meer »
11 jaar er over gedaan om de stap te nemen om een spatader op mijn been weg te laten halen. Deze is ontstaan tijdens mijn zwangerschap.

Van begin tot het eind goed begeleid. Zorgen waren snel weg.
Na de ingreep dagje thuis gebleven. Daarna weer gaan werken maar wel veel blijven lopen. Na een week weinig last en na 1 5 week geen last. Nu een maand verder is er bijna niks meer te zien wat kleine blauwe plekjes. Ben zo blij dat ik deze kliniek heb gekozen! Had ik veel eerder moeten doen 😃 Toon minder »
Plex Wichhart
8 mei 2021 11:11
Spadaderbehandeling. Deze kliniek is echt een aanrader! Zeer bekwame arts, rustig en legt alles heel goed uit. De behandeling vond ik helemaal niet vervelend. En het belangrijkste is natuurlijk het goede resultaat. Geen vermoeide benen meer, geen tintelingen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Dankjewel, ik ben er zo blij mee.
Leonie Huis in t Veld
29 januari 2021 08:08
Afgelopen zomer kreeg ik de endoveneuze laserbehandeling (dichtbranden van spataderen) in deze kliniek. De dermatoloog nam alle tijd zowel tijdens het eerste consult (echografie) als tijdens de behandeling. Ik kreeg het gevoel in zeer deskundige handen te zijn. De gehele ervaring is zeer positief, vooral omdat je als mens behandeld wordt. Het resultaat is oo... Toon meer »
Afgelopen zomer kreeg ik de endoveneuze laserbehandeling (dichtbranden van spataderen) in deze kliniek. De dermatoloog nam alle tijd zowel tijdens het eerste consult (echografie) als tijdens de behandeling. Ik kreeg het gevoel in zeer deskundige handen te zijn. De gehele ervaring is zeer positief, vooral omdat je als mens behandeld wordt. Het resultaat is ook fantastisch! Toon minder »
Sonia Levize
17 november 2020 15:03
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Spoorallee 26, Duiven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten