Öz Huid en Laser Kliniek

Öz Huid en Laser Kliniek

Öz Huid en Laser Kliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Kenmerken
Adres
Slinge 178, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Goker Öz
Dr. Goker Öz
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Öz Huid en Laser Kliniek Reviews

4.3
80 reviews
Zeer tevreden, jaren geleden gestart met laserontharing van gezicht en bikinilijn. De medewerkers waren altijd erg vriendelijk en secuur. Ik kwam erachter dat dr Oz niet alleen huidtherapeut is maar ook arts. Hij merkte op dat mijn vriend zijn nagels krom waren en dat dit duidt op eem aangeboren hartafwijking. Wij waren er nét na jaren tobben en kastje naar... Toon meer »
Zeer tevreden, jaren geleden gestart met laserontharing van gezicht en bikinilijn. De medewerkers waren altijd erg vriendelijk en secuur. Ik kwam erachter dat dr Oz niet alleen huidtherapeut is maar ook arts. Hij merkte op dat mijn vriend zijn nagels krom waren en dat dit duidt op eem aangeboren hartafwijking. Wij waren er nét na jaren tobben en kastje naar de muur erachter dat hij dit idd heeft, en deze man ziet het in 1 oogopslag! Na te zijn verhuisd vanuit rotterdam naar goeree overflakkee nu weer terug bij dr Oz ivm een huidprobleem, zalfjes van de dokter werkte niet. Het was leuk dat het personeel en de arts mij herkenden. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik straks weer met een gaver gezicht door het leven kan. Toon minder »
sjalitha schop
8 februari 2023 15:03
Complimenten!!
Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is .
Nu, wat weken verder, zijn we gedrieën zeer tevreden met zowel het advies, de behandeling als het resultaat!.
amal aabkari
2 februari 2023 18:06
Ik ben zo blij met deze kliniek, Raad het zonder twijvel aan! Personeel super vriendelijk dokter is zeer ervaren en weet wat ie doet. Dankzij de PRP en collageen behandelingen straalt mij huid weer wat voor heen slap en dof uitte. Ik ben de kliniek na iedere behandeling weer dankbaar.
Hulya Ozbek
28 januari 2023 17:05
Hele lieve mensen en heel klantvriendelijk een fantastische kliniek echt super blij met jullie
Harmony Hoeppe
13 januari 2023 15:03
Al vele jaren kom ik in deze kliniek, zeer ervaren en aardige arts, heel veel advies gekregen voor het behoud van een goede huid. Begonnen met gezichtshaar te laseren en microneedling nu op het ogenblik mesotherapie, ik ben zeker zeer tevreden en kan het een ieder aanbevelen.
Nel Stevense
13 januari 2023 14:02
Ik ben ontzettend tevreden over Dr.Oz. Hiervoor woonde ik in Rotterdam waardoor ik hem in mijn eigen buurt had gevonden en bezocht voor mijn “probleem gezicht” Nu woon ik op bijna twee uur afstand en na een aantal plekken te hebben bezocht in mijn nieuwe omgeving voor mijn gezichtsbehandeling ben ik uiteindelijk weer terug bij hem. Met alle liefde rij ik nu... Toon meer »
Ik ben ontzettend tevreden over Dr.Oz. Hiervoor woonde ik in Rotterdam waardoor ik hem in mijn eigen buurt had gevonden en bezocht voor mijn “probleem gezicht” Nu woon ik op bijna twee uur afstand en na een aantal plekken te hebben bezocht in mijn nieuwe omgeving voor mijn gezichtsbehandeling ben ik uiteindelijk weer terug bij hem. Met alle liefde rij ik nu naar Rotterdam. Ontzettend blij en dankbaar dat hij mij kan helpen en zeer tevreden over zijn behandeling en nazorg. Hij geeft goed advies en geeft goede tips. Mijn beste vriendin gaat nu ook naar hem voor verschillende behandelingen. Echt een aanrader! Toon minder »
Kadey Isik
7 januari 2023 12:12
Top Kliniek, vriendelijk en behulpzaam personeel. We gaan al jaren met mijn moeder er naartoe. Heel tevreden over het resultaat!
Cennet Ersoy
22 november 2022 18:06
Topkliniek zonder enige twijfel. Wij komen er met familie regelmatig al jaren.
M Gecgel
20 november 2022 11:11
Hele vriendelijke mensen, mooie professionele kliniek en goed geholpen! Meteen al resultaat te zien na 1 behandeling. Echt een aanrader!
d van der star
20 november 2022 09:09
Hele fijne kliniek! Wordt altijd heel goed geholpen door de assistenten & de dokter luistert altijd naar mijn belangen. Zeker een aanrader
Shani H
2 maart 2022 19:07
Eigenaar is heel onbeschoft. Hij luistert niet eens naar je probleem en geeft als antwoord daarop ‘bizi ilgilendirmez” wat in het turks betekent “dat boeit ons niet” en dan maakt hij ook nog is rare hand gebaren. Inplaats van naar mij te luisteren kiest hij dervoor om te schreeuwen naar mij naast iedereen. Zeer teleurgesteld. Assistenten noteren ook niks waa... Toon meer »
Eigenaar is heel onbeschoft. Hij luistert niet eens naar je probleem en geeft als antwoord daarop ‘bizi ilgilendirmez” wat in het turks betekent “dat boeit ons niet” en dan maakt hij ook nog is rare hand gebaren. Inplaats van naar mij te luisteren kiest hij dervoor om te schreeuwen naar mij naast iedereen. Zeer teleurgesteld. Assistenten noteren ook niks waardoor mis ververstanden ontstaan. Bovendien hebben ze 2 jaar terug mijn moeder de armen verbrand en hier niks tegen aan gedaan. Ik raad niemand deze plek aan. Het draait alleen maar om hun centjes. 0%klantvriendelijkheid. Toon minder »
Azra Kara
1 maart 2022 19:07
5 jaar terug ben ik voor het eerst op deze kliniek geweest voor acne behandeling. Ik heb in totaal 9 behandelingen volgehouden en ja het ziet er uit alsof ze ieder x je huid verbranden en het zijn pijnlijke behandelingen maar je krijgt daarna achter elke behandeling een nieuwe huid ervan en zo gaan de onderhuidse problemen weg. Na 9 behandelingen had ik hele... Toon meer »
5 jaar terug ben ik voor het eerst op deze kliniek geweest voor acne behandeling. Ik heb in totaal 9 behandelingen volgehouden en ja het ziet er uit alsof ze ieder x je huid verbranden en het zijn pijnlijke behandelingen maar je krijgt daarna achter elke behandeling een nieuwe huid ervan en zo gaan de onderhuidse problemen weg. Na 9 behandelingen had ik helemaal niks meer op mijn huid. En nu door mijn hormoonwisselingen na mijn zwangerschap heb ik weer last van acne en ik kom weer naar deze top kliniek. En indd is Dr. Oz nr 1 van Nederland voor de huid behandelingen en hij weet zeker wat die moet doen je moet hem alleen vertrouwen. Toon minder »
ozlem uzel
16 februari 2022 22:10
Allereerst wil ik aangeven dat ik de medewerkers van dr. Öz Huidkliniek ontzettend vriendelijk en meedenkend vind. Chapeau! De medewerkers zijn de belangrijkste reden waarom een cliënt zeer zeker terug komt voor een na-behandeling. Het is een warm welkom.. Tevens wil ik aangeven dat er direct gezocht wordt naar meerdere mogelijkheden voor op korte termijn... Toon meer »
Allereerst wil ik aangeven dat ik de medewerkers van dr. Öz Huidkliniek ontzettend vriendelijk en meedenkend vind. Chapeau!

De medewerkers zijn de belangrijkste reden waarom een cliënt zeer zeker terug komt voor een na-behandeling.
Het is een warm welkom..

Tevens wil ik aangeven dat er direct gezocht wordt naar meerdere mogelijkheden voor op korte termijn dat de behandeling niet in tijd crisis komt. Gezien je medische behandelingen structureel met tijd moet opvolgen.
Netjes dat het achter elkaar direct ingepland mag en kan worden!

Bedankt voor de gerichte service💫 Toon minder »
Ezgi Sa
22 december 2021 09:09
Erg fijne ervaring gehad!
B B
19 december 2021 13:01
Een heel professionele en gastvrije kliniek en lieve mensen. Ik heb een hele goede ervaring, ik kom er al een paar maanden en heb verschillende behandelingen gehad waarvan ik kan zeggen dat mijn huid er super goed uitziet. Ik raad zeker iedereen aan om hier naar toe te gaan.
Linda Bolt
5 juni 2021 17:05
Schrijf een review