Öz Huid en Laser Kliniek

Öz Huid en Laser Kliniek

Öz Huid en Laser Kliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.8
54 reviews
Top Kliniek, vriendelijk en behulpzaam personeel. We gaan al jaren met mijn moeder er naartoe. Heel tevreden over het resultaat!
Cennet Ersoy
22 november 2022 18:06
Topkliniek zonder enige twijfel. Wij komen er met familie regelmatig al jaren.
M Gecgel
20 november 2022 11:11
Hele vriendelijke mensen, mooie professionele kliniek en goed geholpen! Meteen al resultaat te zien na 1 behandeling. Echt een aanrader!
d van der star
20 november 2022 09:09
Hele fijne kliniek! Wordt altijd heel goed geholpen door de assistenten & de dokter luistert altijd naar mijn belangen. Zeker een aanrader
Shani H
2 maart 2022 19:07
Eigenaar is heel onbeschoft. Hij luistert niet eens naar je probleem en geeft als antwoord daarop ‘bizi ilgilendirmez” wat in het turks betekent “dat boeit ons niet” en dan maakt hij ook nog is rare hand gebaren. Inplaats van naar mij te luisteren kiest hij dervoor om te schreeuwen naar mij naast iedereen. Zeer teleurgesteld. Assistenten noteren ook niks waa... Toon meer »
Eigenaar is heel onbeschoft. Hij luistert niet eens naar je probleem en geeft als antwoord daarop ‘bizi ilgilendirmez” wat in het turks betekent “dat boeit ons niet” en dan maakt hij ook nog is rare hand gebaren. Inplaats van naar mij te luisteren kiest hij dervoor om te schreeuwen naar mij naast iedereen. Zeer teleurgesteld. Assistenten noteren ook niks waardoor mis ververstanden ontstaan. Bovendien hebben ze 2 jaar terug mijn moeder de armen verbrand en hier niks tegen aan gedaan. Ik raad niemand deze plek aan. Het draait alleen maar om hun centjes. 0%klantvriendelijkheid. Toon minder »
Azra Kara
1 maart 2022 19:07
5 jaar terug ben ik voor het eerst op deze kliniek geweest voor acne behandeling. Ik heb in totaal 9 behandelingen volgehouden en ja het ziet er uit alsof ze ieder x je huid verbranden en het zijn pijnlijke behandelingen maar je krijgt daarna achter elke behandeling een nieuwe huid ervan en zo gaan de onderhuidse problemen weg. Na 9 behandelingen had ik hele... Toon meer »
5 jaar terug ben ik voor het eerst op deze kliniek geweest voor acne behandeling. Ik heb in totaal 9 behandelingen volgehouden en ja het ziet er uit alsof ze ieder x je huid verbranden en het zijn pijnlijke behandelingen maar je krijgt daarna achter elke behandeling een nieuwe huid ervan en zo gaan de onderhuidse problemen weg. Na 9 behandelingen had ik helemaal niks meer op mijn huid. En nu door mijn hormoonwisselingen na mijn zwangerschap heb ik weer last van acne en ik kom weer naar deze top kliniek. En indd is Dr. Oz nr 1 van Nederland voor de huid behandelingen en hij weet zeker wat die moet doen je moet hem alleen vertrouwen. Toon minder »
ozlem uzel
16 februari 2022 22:10
Allereerst wil ik aangeven dat ik de medewerkers van dr. Öz Huidkliniek ontzettend vriendelijk en meedenkend vind. Chapeau! De medewerkers zijn de belangrijkste reden waarom een cliënt zeer zeker terug komt voor een na-behandeling. Het is een warm welkom.. Tevens wil ik aangeven dat er direct gezocht wordt naar meerdere mogelijkheden voor op korte termijn... Toon meer »
Allereerst wil ik aangeven dat ik de medewerkers van dr. Öz Huidkliniek ontzettend vriendelijk en meedenkend vind. Chapeau!

De medewerkers zijn de belangrijkste reden waarom een cliënt zeer zeker terug komt voor een na-behandeling.
Het is een warm welkom..

Tevens wil ik aangeven dat er direct gezocht wordt naar meerdere mogelijkheden voor op korte termijn dat de behandeling niet in tijd crisis komt. Gezien je medische behandelingen structureel met tijd moet opvolgen.
Netjes dat het achter elkaar direct ingepland mag en kan worden!

Bedankt voor de gerichte service💫 Toon minder »
Ezgi Sa
22 december 2021 09:09
Erg fijne ervaring gehad!
B B
19 december 2021 13:01
Een heel professionele en gastvrije kliniek en lieve mensen. Ik heb een hele goede ervaring, ik kom er al een paar maanden en heb verschillende behandelingen gehad waarvan ik kan zeggen dat mijn huid er super goed uitziet. Ik raad zeker iedereen aan om hier naar toe te gaan.
Linda Bolt
5 juni 2021 17:05
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Slinge 178, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten