Parkstad Klinieken Amsterdam

Parkstad Klinieken Amsterdam

Parkstad Klinieken Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

2.4
8 reviews
Ben doorverwezen door de medisch pedicure voor een schimmelnagel. De receptionist is niet klantgericht, altijd sjacherijnig op t botte af. Ben inmiddels al 8 keer hier geweest en alle keren moest ik ca 30 minuten wachten, ook als ik als eerste was op de dag en wanneer de dokter niets ervoor te doen had. Helaas sloeg ook de behandeling niet aan. Al met al een... Toon meer »
Ben doorverwezen door de medisch pedicure voor een schimmelnagel. De receptionist is niet klantgericht, altijd sjacherijnig op t botte af. Ben inmiddels al 8 keer hier geweest en alle keren moest ik ca 30 minuten wachten, ook als ik als eerste was op de dag en wanneer de dokter niets ervoor te doen had. Helaas sloeg ook de behandeling niet aan. Al met al een waste of money and time :-( Toon minder »
Barry Boerema
9 november 2020 08:08
Wordt goed naar je geluisterd waarna een behandelplan wordt opgesteld. Kijken (en doen) net even iets meer. En voel me hier geen nummer.
Sandro
31 augustus 2020 06:06
Niet de meest moderne plek en de receptioniste heeft vaak niet zo’n zin in de dag maar ik ben hier toch wel blij. De mensen die er werken zijn heel divers en ik zag mijn dermatoloog net emotioneel worden toen hij afscheid nam van een patiënt met ik vermoed huidkanker. Vreemd genoeg vind ik dat toch wel fijn om te zien.
carmen felix
13 juli 2020 09:09
Zeer slecht behandelt! Bloed af laten nemen, en zelfs stukje van mijn huid. Ze plannen een afspraak in voor volgende week, terwijl ze weten dat de uitslag in 5 werkdagen niet binnenkomt. Ze plannen dus in, 2e afspraak: je loopt een uur te wachten. De dokter loopt met een hondje heen en weer, terwijl je juist voor allergie hulp zoekt. Hondje loopt heen en wee... Toon meer »
Zeer slecht behandelt! Bloed af laten nemen, en zelfs stukje van mijn huid. Ze plannen een afspraak in voor volgende week, terwijl ze weten dat de uitslag in 5 werkdagen niet binnenkomt. Ze plannen dus in, 2e afspraak: je loopt een uur te wachten. De dokter loopt met een hondje heen en weer, terwijl je juist voor allergie hulp zoekt. Hondje loopt heen en weer, En ik word letterlijk ! 2 minuten gezien. Thats it! Ze plannen in voor andere datum en geven mij een lijst met medicijnen! Mijn huisarts heeft mij de medicijnen direct afgeraden en heeft mij duidelijk gewaarschuwd daar niet meer te gaan. Ik heb niks tegen honden. Ben helaas allergisch voor katten en dieren haren. Maar bij binnenkomst staat er meteen een hond mij aan te staren. Ik begrijp gewoon niet waarom Parkstad kliniek hoofdkantoor dit toe laat. Er word vreselijk veel misbruik gemaakt. De dag dat ik met mijn zus binnenkwam, stond al een ander klant ruzie te maken van wegen een onterechte factuur. Ik ben gewoon bang om nog naar de parkstad Amsterdam west te gaan. Heel jammer Toon minder »
Multi Media
28 juli 2019 03:03
Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken. Telefoniste altijd humeurig. Op het moment sta ik 30 minuten in de wacht om telefonisch te worden doorverbonden. Heb spijt dat ik hier ben begonnen aan behandelingen. Consult heeft geen verschil gemaakt, hoor nu al 6 afspraken hetzelfde, zonder verbetering en betaal per afspraak 115 euro.
S
3 juni 2019 13:01
Altijd lang wachten heb de laatste keer 2 1/2 uur in de wachtkamer gewacht. Schrijven zomaar tientallen medicijnen uit. Weten nooit helemaal zeker wat het probleem is, elke keer is het wat anders en het word allemaal maar afgeraffeld.
Robyn
3 oktober 2018 18:06
Fantastische kliniek, perfecte behandeling, nu 4x kleine operatie gehad, de behandelende arts Dr. Kharfi, ze is rustig, neemt alle tijd voor je. Geen littekens over gehouden van de operaties. Voel mij in Parkklinieken erg op mijn gemak. Vaak in ziekenhuizen lange wachttijden voor je eindelijk terecht kan. Hier geen overvolle wachtkamer, alles keurig op afsp... Toon meer »
Fantastische kliniek, perfecte behandeling, nu 4x kleine operatie gehad, de behandelende arts Dr. Kharfi, ze is rustig, neemt alle tijd voor je. Geen littekens over gehouden van de operaties. Voel mij in Parkklinieken erg op mijn gemak. Vaak in ziekenhuizen lange wachttijden voor je eindelijk terecht kan. Hier geen overvolle wachtkamer, alles keurig op afspraak en op tijd. Toon minder »
Lilian Manten
6 december 2017 18:06
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2014
Adres
Burgemeester Roëllstraat 24, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten