Perfect Look Westerbork - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Perfect Look Westerbork

Perfect Look Westerbork

Wij streven naar een natuurlijke resultaat waarbij herstel van de gevolgen van veroudering voor opstaan. Er fris en uitgerust uitzien waardoor het zelfvertrouwen en zelftevredenheid toeneemt. En dat zonder dat het anderen opvalt. Hierdoor scoort onze kliniek zo hoog in de klantevredenheid.

Onze arts is uiterst ervaren en heeft een oog voor detail. De behandelingen worden als zeer prettig ervaren. Met onze uiterst fijne naalden rapporteren mensen nauwelijks pijn.
Onze resultaten zijn uiterst natuurlijk en subtiel

Perfect Look Westerbork uit Westerbork is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij streven naar een natuurlijke resultaat waarbij herstel van de gevolgen van veroudering voor opstaan. Er fris en uitgerust uitzien waardoor het zelfvertrouwen en zelftevredenheid toeneemt. En dat zonder dat het anderen opvalt. Hierdoor scoort onze kliniek zo hoog in de klantevredenheid. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 150 per zone
2 zones
V.a. € 275 per behandeling
3 zones
V.a. € 375 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Second opinie
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 325 per ml
Ellansé
V.a. € 400 per ml
Juvéderm
V.a. € 400 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 350 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 800 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2013
Adres
Wilgenmaat 6, Westerbork
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Edward Berends
Drs. Edward Berends
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Perfect Look Westerbork Reviews

4.8
37 reviews
Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar geleden bij Perfect Look / Faith Skincare terechtgekomen vanwege migrainebehandelingen. Vanaf het begin was ik onder de indruk van de professionele, integere en deskundige behandeling, evenals de vriendelijke en gastvrije ontvangst. Deze indruk is altijd zo gebleven, zowel bij Edward, Elles en Dr. Behes, als bij de andere... Toon meer »
Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar geleden bij Perfect Look / Faith Skincare terechtgekomen vanwege migrainebehandelingen. Vanaf het begin was ik onder de indruk van de professionele, integere en deskundige behandeling, evenals de vriendelijke en gastvrije ontvangst. Deze indruk is altijd zo gebleven, zowel bij Edward, Elles en Dr. Behes, als bij de andere artsen die onlangs aan de praktijk zijn toegevoegd. Naast de behandelingen voor migraine, heb ik ook andere behandelingen zoals PlexR en Profilho ondergaan, en ik ben uitermate tevreden met de resultaten. Kortom, Perfect Look / Faith Skincare is een zeer vertrouwd en aanbevolen adres voor je behandelingen!! Toon minder »
Ilona Derks
14 december 2023 21:09
Professioneel en zeer kundige arts, daarnaast ook nog eens vriendelijk en geduldig. Zeer tevreden met mijn behandelingen.
penny nienhuis
26 maart 2022 11:11
Rond mijn 25e kreeg ik last van hormonale acne. Jarenlang heb ik verschillende behandeling geprobeerd, van fruitzuur behandelingen tot een aangepast dieet, niets was te gek. Helaas had geen van de behandelingen het gewenste effect. Ook mijn huisarts kon het probleem niet oplossen. Bij Perfect Look kreeg ik het advies om de producten van Zo Skin te gebruiken.... Toon meer »
Rond mijn 25e kreeg ik last van hormonale acne. Jarenlang heb ik verschillende behandeling geprobeerd, van fruitzuur behandelingen tot een aangepast dieet, niets was te gek. Helaas had geen van de behandelingen het gewenste effect. Ook mijn huisarts kon het probleem niet oplossen. Bij Perfect Look kreeg ik het advies om de producten van Zo Skin te gebruiken. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de manier waarop ik het moest gebruiken. Na een paar dagen voelde ik al verschil en na 2 weken was mijn huid zichtbaar verbeterd en gekalmeerd. Ik had de hoop al bijna opgegeven maar raad nu iedereen een bezoek aan Perfect Look aan. Ze weten precies wat je nodig hebt, wat wel voor jou werkt maar ook wat niet voor jou werkt. Je krijgt een eerlijk en professioneel advies en wordt prettig geholpen. Een absolute aanrader! Toon minder »
lilly oldenburger
5 januari 2022 21:09
Zeer tevreden over de behandelingen die er worden verricht ik kom er al jaren met heel veel plezier erg klant vriendelijk.
Voor de behandeling krijg je goede uitleg en wordt er goed gekeken wat het beste past bij jou.
Echt een aanrader.
Santana Lap
8 december 2021 13:01
Ivm lupus plekken in het gezicht een profhilo behandeling gehad en de rode vlekken zijn aanzienlijk minder.
Goed professioneel advies. Vriendelijke behandeling.
Mirjam Hadderingh
12 februari 2021 18:06
Ga al jaren naar dr Edward. Hij is een kundige arts en geeft goede adviezen. Edward is een vriendelijke man die tijd voor je neemt !Heb diverse behandelingen elders gehad, maar perfect look is voor mij de beste! En hij denkt mee wat je wil. En de nabehandeling ook nooit een probleem. Al met al een superfijne arts die zijn vak verstaat en alles duidelijk uit... Toon meer »
Ga al jaren naar dr Edward. Hij is een kundige arts en geeft goede adviezen. Edward is een vriendelijke man die tijd voor je neemt !Heb diverse behandelingen elders gehad, maar perfect look is voor mij de beste! En hij denkt mee wat je wil. En de nabehandeling ook nooit een probleem. Al met al een superfijne arts die zijn vak verstaat en alles duidelijk uitlegt. Toon minder »
Wimke Rozema
7 februari 2021 09:09
Ik kom al jaren bij perfectlook en telkens zeer tevreden en een super resultaat.
De behandeld arts is erg vriendelijk en persoonlijk.
Daarnaast kun je ook zien dat hij plezier heeft in zijn werk. Hij geeft je ook een goed, persoonlijk advies.
Hij is niet op de automatische piloot geld aan het verdienen.

Sandra
Sandra van den Berg
3 februari 2021 14:02
Professioneel, makkelijk bereikbaar, fijne arts met een leuke informele sfeer. Er word goed naar je geluisterd en je krijgt eerlijke antwoorden en advies! Ondertussen een tevreden vaste klant!
Billylovesfitness
29 januari 2021 22:10
Ik heb mij laten behandelen door Edward Berends van perfectlook. Ik dacht dat het een goede arts was, mede door de positieve reviews. Helaas heb ik nu blijvende schade in mijn gezicht
Moppie Sha
14 januari 2021 06:06
Ik heb bij Edward drie keer een botox behandeling gehad voor frons, voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift. In eerste instantie vond ik het spannend maar Edward stelde mij al snel gerust en is een echte specialist in zijn vak. Toen de botox na een aantal dagen was ingewerkt moest ik eerst even wennen, maar k wel al snel verliefd op het resultaat!!
sarah van der lee
9 september 2020 15:03
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk result... Toon meer »
Ik kon erg snel terecht voor mijn eerste botox behandeling. Alvorens ook maar iets te doen, nam de arts ruim de tijd om uit te leggen wat de behandeling daadwerkelijk inhoud. Daarna werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en wat ik ervan mocht verwachten. Eerlijk is eerlijk: boven verwachting en nog bijna pijnloos ook! Een langdurig, natuurlijk resultaat! Echt een aanrader! Toon minder »
Herwin Marian
14 augustus 2020 16:04
Erg vriendelijke arts met verstand van het vak. Veel vriendinnen van mij laten verschillende behandelingen door Edward uitvoeren met altijd mooi natuurlijk resultaat. Hij is makkelijk benaderbaar en denkt met je mee en wat voor behandeling goed bij je gezicht zal passen. Kortom erg tevreden en we zien er met elkaar een stuk mooier jonger en verfrissender uit... Toon meer »
Erg vriendelijke arts met verstand van het vak. Veel vriendinnen van mij laten verschillende behandelingen door Edward uitvoeren met altijd mooi natuurlijk resultaat. Hij is makkelijk benaderbaar en denkt met je mee en wat voor behandeling goed bij je gezicht zal passen. Kortom erg tevreden en we zien er met elkaar een stuk mooier jonger en verfrissender uit. Top Toon minder »
Nathasja Wagenmakers
6 maart 2019 21:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Perfect Look Westerbork?

Één zone Botox bij Perfect Look Westerbork kost € 150,00.

Wat kost een filler behandeling bij Perfect Look Westerbork?

1 ML filler kost bij Perfect Look Westerbork v.a. € 325,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Perfect Look Westerbork?

Op basis van 12 Google reviews heeft Perfect Look Westerbork 4.8 van de 5 sterren.

Waar is Perfect Look Westerbork gevestigd?

Op Wilgenmaat 6 is Perfect Look Westerbork gevestigd in Westerbork.