CC_logo_embleem_vrijstaand

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics

Ons doel is nooit om jou uit je leeftijdsgroep te halen. We helpen je om er frisser, beter en nét een paar jaar jonger uit te laten zien.

Professioneel, klantvriendelijk, eerlijk advies, betrouwbaar

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics uit Huissen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Ons doel is nooit om jou uit je leeftijdsgroep te halen. We helpen je om er frisser, beter en nét een paar jaar jonger uit te laten zien. Meer lezen »

Natuurlijk op je mooist

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 145 per zone
2 zones
V.a. € 270 per behandeling
3 zones
V.a. € 385 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 270 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 485 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Fillers
Aliaxin
V.a. € 399 per ml
Juvéderm
V.a. € 425 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 459 per 1,5 ml
Stylagestylage logo
V.a. € 399 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 799 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.149 per behandeling
Lanluma V (per flacon van 15 ML)
V.a. € 850 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 195 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 425 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 290 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 150 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. € 399 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Vierakkerstraat 40, Huissen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Marieke van Hemert
Drs. Marieke van Hemert
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics Reviews

5
38 reviews
Ik sluit mij aan bij alle positieve reviews die hier staan. Ik kom al jaren bij cosmetic clinics om mijn kaakspieren te laten behandelen (tegen nachtelijk tandenknarsen) en zou een ieder die last heeft van knarsen een behandeling met botox aanraden! Dank lieve dames van Cosmetic clinics en tot over een paar maanden weer:-)
Annemarie A
23 februari 2024 16:04
Deskundige arts, duidelijke uitleg, super tevreden met het resultaat! De sfeer is relaxed en warm. Voelde mij helemaal thuis! Complimenten voor de fantastische service!
Natasja Heuts
22 januari 2024 11:11
Zelf heb ik in de cosmetische branche gewerkt en heb de afgelopen 7 jaar diverse botox en filler behandelingen gehad bij diverse artsen. Bij Nicolette voel ik me op mijn gemak en begrepen. Ze kent de beperkingen en mogelijkheden van de behandelingen en daarom kan ik rekenen op eerlijk advies. Daarnaast vind ik het sterk dat Nicolette up to date blijft door r... Toon meer »
Zelf heb ik in de cosmetische branche gewerkt en heb de afgelopen 7 jaar diverse botox en filler behandelingen gehad bij diverse artsen. Bij Nicolette voel ik me op mijn gemak en begrepen. Ze kent de beperkingen en mogelijkheden van de behandelingen en daarom kan ik rekenen op eerlijk advies. Daarnaast vind ik het sterk dat Nicolette up to date blijft door relevante (na-)scholingen te volgen om de kwaliteit van de behandelingen in de kliniek te waarborgen. Toon minder »
Dominique Klumper
30 december 2023 09:09
Super fijn ontvangst, eerlijk, vriendelijk, de arts zelfs ( Marieke) heeft een frisse prachtige uitstraling die uitnodigt om haar geheim te willen weten. Ben je benieuwd ? boek dan je afspraak nu in :) Ik ben in ieder geval super tevreden
Hooriya Sarai
6 december 2023 15:03
Ben enorm tevreden over Cosmetic Clinics. Gelijk bij binnenkomst wordt je heel vriendelijk en professioneel ontvangen door Monique, echt heel goed. Er wordt veel tijd genomen voor het gesprek wat bij jou past en wat je wensen zijn. Ik ben zeer tevreden over de behandeling, voel me beter en mooier., dank je wel Nocolette! Kom zeker terug!
Marjon
23 november 2023 12:12
Ik ben ontzettend blij met deze kliniek. Ik word behandeld door Nicolette en zij weet precies hoe de huid verbeterd kan worden zonder te overdrijven, zodat je huid er mooi natuurlijk uitziet. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt op je gemak gesteld.
Daria Triychenko
13 oktober 2023 12:12
Ik heb in juni 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij cosmetic clinic en ben hier heel erg blij mee! Het team van de mensen die er werken vind ik ook heel fijn. Iedereen is heel vriendelijk en ik werd erg op mijn gemak gesteld, ook kreeg ik een goede uitleg van wat ik kon verwachten van de behandeling. Zeker een aanrader ! Bedankt allemaal.
Monique van den Bergh
15 augustus 2023 12:12
Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn... Toon meer »
Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn! voelt toch beter dan dat ze je juist naar meer proberen te praten).

Na de eerste behandeling veranderde de migraine al behoorlijk. Van ongeveer 2 aanvallen per maand die 1 of 2 dagen aanhielden ging ik naar 1 aanval per maand van 4 uur (al waren die 4 uur wel heel erg heftig). Nu sinds de tweede behandeling nog geen aanval meer gehad. Wel 'de aanloop' ernaar toe, maar het zet tot dusver niet door. Hopelijk blijft dit! Toon minder »
Lisanne Brinkman
1 augustus 2023 07:07
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik... Toon meer »
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik ook echt super dat dat duidelijk werd aangegeven ze kijken of je ook echt in aanmerking komt. Ook vertelde ze me dat de prikjes wel gevoelig kunnen zijn. Maar de kundigheid was echt uitstekend omdat ik het nauwelijks gevoeld heb.
Al met al, ik kom hier zeker terug!
Liefs Esther Toon minder »
Esther Xx
26 juni 2023 11:11
4 uur geleden een ooglidcorrectie laten doen. Ik was al 2 weken vreselijk zenuwachtig. Maar dat bleek echt totaal niet nodig. Monique en Marieke stellen je helemaal gerust. Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd. Het viel me geen 100% maar 1000% mee. Ik zou iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan. In 1 woord geweldig.

.
C. Hillie
21 juni 2023 16:04
Ik heb hele goede ervaringen met deze kliniek. Ik heb zelf lipfillers en kinfiller in deze kliniek laten doen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb eerder lipfillers laten doen in een andere kliniek en het resultaat was lang niet zo mooi en natuurlijk als bij cosmetic clinics. Dankjewel Nicolette! ik kom zeker terug mocht het nodig zijn.
A. E
14 april 2023 17:05
Ik heb hele goede ervaringen met deze kliniek. Ik heb zelf lipfillers en kinfiller in deze kliniek laten doen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb eerder lipfillers laten doen in een andere kliniek en het resultaat was lang niet zo mooi en natuurlijk als bij cosmetic clinics. Dankjewel Nicolette! ik kom zeker terug mocht het nodig zijn.
A. E
14 april 2023 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics?

De prijs van één zone Botox bij Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics is € 145,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics?

Een fillerbehandeling bij Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics kost per 1 ML v.a. € 399,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics?

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics heeft op basis van 12 Google reviews 5 van de 5 sterren.

Waar is Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics gevestigd?

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics is gevestigd op Vierakkerstraat 40 in Huissen.