CC_logo_embleem_vrijstaand

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics uit Huissen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. € 134 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 92 per behandeling
Fillers
Aliaxin
V.a. € 399 per ml
Juvéderm
V.a. € 460 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 450 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 415 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 330 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 685 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 150 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. € 399 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
Vierakkerstraat 40, Huissen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Marieke van Hemert
Drs. Marieke van Hemert
+ 3 meer
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 134,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics Reviews

4.8
39 reviews
Vakkundige behandelingen in prettige sfeer. Ja, de behandeling zelf is gevoelig aan de huid maar 't effect is goed. En al met al herstelt de huid snel en wordt nog mooier!
Manon Janssen
16 december 2022 18:06
Afspraak maken ging heel vlot en communicatie is goed. Lieve vrouw en zaak ziet er goed uit. Mijn afspraak was voor coagulatie. Ik had een 1 klein adertje op mijn neus, helaas is deze door de behandeling nooit weggegaan maar heb ik nu juist 4 zichtbare aders op de behandelde plekken. Ik ben 3 keer terug gekomen om het op te lossen maar ze zijn allemaal steed... Toon meer »
Afspraak maken ging heel vlot en communicatie is goed. Lieve vrouw en zaak ziet er goed uit.
Mijn afspraak was voor coagulatie. Ik had een 1 klein adertje op mijn neus, helaas is deze door de behandeling nooit weggegaan maar heb ik nu juist 4 zichtbare aders op de behandelde plekken. Ik ben 3 keer terug gekomen om het op te lossen maar ze zijn allemaal steeds teruggekomen en erg zichtbaar.
Behandeling zelf is erg pijnlijk maar wel snel, maar dat ligt denk ik aan de aantal aders. De kosten van de behandeling kon verzekerd worden en nabehandelingen waren kostenvrij, wat wel erg top was. Toon minder »
Charissa C
15 oktober 2022 12:12
ik heb een intake gesprek gehad met eigenaresse Wendy, en heb daar een absolute positieve ervaring mee gehad. Wendy weet waarover ze het heeft, heeft diepgaande opleidingen gedaan, en door haar ervaring kan ze iedereen met huidproblemen etc
helpen
binnenkort ben ik bij haar voor behandeling, dan zal ik daarover een review schrijven
anne en ton boschvandergraaf
25 augustus 2022 16:04
Afspraak maken ging heel vlot en communicatie is goed. Lieve vrouw en zaak ziet er goed uit. Mijn afspraak was voor coagulatie. Ik had een 1 klein adertje op mijn neus, helaas is deze door de behandeling nooit weggegaan maar heb ik nu juist 4 zichtbare aders met littekens op de behandelde plekken. Ik ben 3 keer terug gekomen om het op te lossen maar ze zijn... Toon meer »
Afspraak maken ging heel vlot en communicatie is goed. Lieve vrouw en zaak ziet er goed uit.
Mijn afspraak was voor coagulatie. Ik had een 1 klein adertje op mijn neus, helaas is deze door de behandeling nooit weggegaan maar heb ik nu juist 4 zichtbare aders met littekens op de behandelde plekken. Ik ben 3 keer terug gekomen om het op te lossen maar ze zijn allemaal steeds teruggekomen en erg zichtbaar, nu ben ik de rest van mijn leven alleen maar meer onzeker dan vóór de behandeling, vandaar 2 sterren.
Behandeling zelf is erg pijnlijk maar wel snel, maar dat ligt denk ik aan de aantal aders. De kosten van de behandeling kon verzekerd worden en nabehandelingen waren kostenvrij, wat wel erg top was. Toon minder »
Charissa C
20 juli 2022 17:05
Een prachtige salon met professionele vakvrouwen. Elke behandeling biedt zichtbare resultaten en is een kadootje voor jezelf (of voor anderen; om kado te geven :-)
Maaike Hulshoff
31 mei 2022 11:11
Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen! De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen. Ook de pedicure behandeling werd professioneel... Toon meer »
Heel prettige schoonheidsstudio met kwalitatief goede producten en behandelingen!
De gezichtsbehandeling wordt echt op maat afgestemd en samen met de geadviseerde producten zorgt het voor zichtbare huidverbetering. Bij tussentijdse vragen maakt Wendy tijd voor je vrij en kun je ook weer op kundig advies rekenen.
Ook de pedicure behandeling werd professioneel en prettig uitgevoerd.
Kortom: een aanrader! Toon minder »
Ilse
28 mei 2022 14:02
Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde. Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen. Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagula... Toon meer »
Perfect Skin & Beauty is een hele mooie, professionele beauty salon waar ik mij echt welkom voelde.
Wendy is een erg aardig en nam rustig de tijd bij de behandeling met de cryopen. Ze vroeg regelmatig of het nog gaat. En beantwoorden al mijn vragen.
Ze heeft zelfs een test gedaan bij een van mijn kleine spataderen op mijn been om te kijken of het met coagulatie verdwijnt.
Ik ga zeker terug.
En wat ook nog leuk is, ze heeft mij geïnspireerd en ben ik er nu over aan het nadenken om mij te gaan omscholen tot medisch schoonheidsspecialiste. Toon minder »
Gemma van Vorselen
28 mei 2022 09:09
Bij Perfect Skin & Beauty voel je je altijd van harte welkom. Wendy neemt alle tijd voor je; is zeer vriendelijk, professioneel en deskundig. Zij is altijd uit op nieuwe ontwikkelingen in haar vakgebied, zodat de keuze aan behandelingen steeds groter wordt.
Angélique Bresser-Bévort
24 mei 2022 10:10
Sinds 1 jaar bezoek ik deze salon. Er heerst een prettige sfeer, Wendy en Marjolein zijn enorm betrokken en met veel aandacht worden de behandelingen gegeven. Ik ben blij dat de stap heb gezet!
Anke en Robbert-Jan
22 mei 2022 20:08
Weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Wendy heeft mij de juiste producten verkocht de vorige keer. Huid ziet er een stuk beter uit.
Muriël Leenders
21 mei 2022 20:08
Helemaal blij met de behandeling en de mooie producten van Cosmedic 🥰👌🏽
Nelly Zwagemakers
7 mei 2022 22:10
Skinpen behandeling van Wendy gehad. Heeft mijn huid echt een boost gegeven. Ook de Cosmedix facials zijn een absolute aanrader. Een keer van Marjolein deze behandeling gehad, ook zij is erg kundig en na de behandeling nog een klein make-upje was een welkome afwisseling.
Deze schoonheidssalon zou ik zeker iedereen aanraden.
Nicole De Vries
7 mei 2022 22:10
Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste result... Toon meer »
Een tijd geleden voor het eerst bij Wendy geweest voor het ontharen met laser en een gezichtsbehandeling. Super fijn en goed advies gekregen en gestart met producten van Cosmedix. Mijn huid is zoveel rustiger en stralender! Ik ben er echt super blij mee. De behandelingen verlopen relaxt en professioneel. De laserbehandelingen volg ik nog en het eerste resultaat is al zichtbaar.
Echt een fijne, professionele schoonheidssalon om te komen! Toon minder »
Noortje Arisz
7 mei 2022 19:07
Wendy is een vrouw die je het gevoel geeft dat je echt geholpen wordt. Je krijgt de kans producten uit te proberen om zo de juiste keuze te maken wat ik mooi vind bij mijn huid. Dit geeft mij als klant een prettig gevoel. Telkens weer heerlijk ontspannen tijdens de behandelingen die zij geeft. Ook geeft zij productadvies maar legt hierbij de keuze aan jezelf... Toon meer »
Wendy is een vrouw die je het gevoel geeft dat je echt geholpen wordt. Je krijgt de kans producten uit te proberen om zo de juiste keuze te maken wat ik mooi vind bij mijn huid. Dit geeft mij als klant een prettig gevoel. Telkens weer heerlijk ontspannen tijdens de behandelingen die zij geeft. Ook geeft zij productadvies maar legt hierbij de keuze aan jezelf of je er iets mee wilt of niet. Kortom een hele fijne salon! 😊 Toon minder »
Anne Teering
28 oktober 2021 10:10
Al jaren kom ik bij wendy voor mijn acne huid, door haar kennis en goede kwaliteit aan behandelingen en producten ziet mijn huis er stuk beter uit. Heb je een probleem of een vraag ze denkt altijd met je mee voor een oplossing. Je word er altijd vriendelijk ontvangen en behandeld. Ik ben super blij met wendy als schoonheidsspecialiste. Ook kom ik bij Tess... Toon meer »
Al jaren kom ik bij wendy voor mijn acne huid, door haar kennis en goede kwaliteit aan behandelingen en producten ziet mijn huis er stuk beter uit.

Heb je een probleem of een vraag ze denkt altijd met je mee voor een oplossing.
Je word er altijd vriendelijk ontvangen en behandeld.

Ik ben super blij met wendy als schoonheidsspecialiste.

Ook kom ik bij Tessy van waxxt die daar als zzp erbij in zit, het waxen word proffesioneel gedaan Tessy stelt je je op je gemak tijdens het waxen. Toon minder »
bauke polman
12 oktober 2021 09:09
Wendy snijdt zichzelf gigantisch in haar eigen vingers! Je eigen bedrijf zo slecht in kaart brengen heeft ze aan haar zelf te danken. Als klant ben ik zeer onprofessioneel en met geen respect behandelt, zelfs telefonisch te horen gekregen dat ik als klant niet meer welkom ben. Ik kwam voor mijn bovenlip en wenkbrauwen waxen en verven bij Tessy (die super v... Toon meer »
Wendy snijdt zichzelf gigantisch in haar eigen vingers! Je eigen bedrijf zo slecht in kaart brengen heeft ze aan haar zelf te danken.

Als klant ben ik zeer onprofessioneel en met geen respect behandelt, zelfs telefonisch te horen gekregen dat ik als klant niet meer welkom ben.

Ik kwam voor mijn bovenlip en wenkbrauwen waxen en verven bij Tessy (die super vriendelijk is en haar werk heel goed doet!)
Dit kreeg ik gratis als service (wat toen was afgesproken), omdat ik bij de eerste behandeling niet helemaal tevreden was toen die tijd.

Direct bij thuiskomst gebeld door Wendy of ik nog wilde betalen bij Tessy, omdat zij ZZP’er is en Marjolein in dienst is bij haar.
Of ik daar als klant daar wat aan kan doen?! Nee! En zeer zeker niet heel respectvol om zo naar je klanten toe te spreken met een hele nare toon.

Nooit eerder gelezen of gehoord van Wendy dat ik bij Tessy niet terecht kon voor die service.

Communicatie is the key en ga eens heel goed voor je eigen bedrijf staan als een respectvolle eigenaresse naar je klanten toe! Zo creëer je een hele slechte reputatie voor je eigen bedrijf, wat super dom is. Toon minder »
Stephanie Gerritsen
11 oktober 2021 18:06
Wendy geeft goede adviezen. Hierdoor producten gekregen die bij mijn huid passen en mijn huid zichtbaar rustiger maakt.
Ik had een plekje waar ik maar niet van af kwam, deze heeft Wendy zorgvuldig behandeld met de Cryopen. Nu is het plekje volledig weg! Heel erg blij mee.
Shannen de vree
18 juni 2021 13:01
Perfect Skin & Beauty de plek waar je moet zijn als je je zelf wilt verwennen! Er wordt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd , vragen die je eventueel heb worden professioneel beantwoord en er wordt echt gekeken naar wat het beste bij jou past. Elke keer als ik de salon uit loop voel ik me weer herboren kortom geef jij om je lichaam ? Ga dan zeker... Toon meer »
Perfect Skin & Beauty de plek waar je moet zijn als je je zelf wilt verwennen! Er wordt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd , vragen die je eventueel heb worden professioneel beantwoord en er wordt echt gekeken naar wat het beste bij jou past.

Elke keer als ik de salon uit loop voel ik me weer herboren kortom geef jij om je lichaam ? Ga dan zeker eens hier langs ! Toon minder »
Jacqueline Van Munster
12 januari 2021 18:06
Schrijf een review