Plastische chirurgie Dr. Ocampo

Plastische chirurgie Dr. Ocampo

Plastische chirurgie Dr. Ocampo uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
3 reviews
Bijzonder prettig contact met mevrouw Ocampo. Zij neemt de tijd en legt alles heel goed uit. Zij is zeer bekwaam en deskundig en heeft de operatie uitstekend uitgevoerd. Van harte aanbevolen.
Jos Weerts
14 november 2021 10:10
Chirurge mw. Ocampo is een hele rustige fijne arts, die je alles uitlegt. Van a tot z. Ze heeft me geholpen aan een behoorlijk zicht belemmerend probleem, waar ik stad en land voor had afgezocht. Een medische ingreep. De kundigheid en vriendelijkheid kom je maar zelden tegen. Ook de nazorg is geweldig. Nu moet ik weer naar haar toe, en dat heeft gewoon m... Toon meer »
Chirurge mw. Ocampo is een hele rustige fijne arts, die je alles uitlegt. Van a tot z. Ze heeft me geholpen aan een behoorlijk zicht belemmerend probleem, waar ik stad en land voor had afgezocht. Een medische ingreep. De kundigheid en vriendelijkheid kom je maar zelden tegen. Ook de nazorg is geweldig. Nu moet ik weer naar haar toe, en dat heeft gewoon met mijn leeftijd te maken, zeker niet om mooi te worden , maar weer om zeer praktische redenen. Een fijne vrouw waar ik me meteen bij op mijn gemak voelde. Dus voor mij niemand anders meer voor mijn ouderdom 's beperkingen. Toon minder »
Kimberley Pex
2 maart 2021 10:10
Zeer deskundige en vriendelijke arts.
C v Cruchten
26 februari 2021 13:01
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2020
Adres
Wethouder van Caldenborghlaan 43-e, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten