PoliDirect Klinieken Ravenstijn

PoliDirect Klinieken Ravenstijn

PoliDirect Klinieken Ravenstijn uit Ravenstein is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.6
10 reviews
Vandaag een onderzoek gehad.
Ik vond het best spannend en zag er ook tegen op.
Maar wat een fijne mensen!
Super vriendelijk, ze stelde mij gelijk op mijn gemak.
Fijn geholpen!
Een aanrader voor iedereen!
Colinda De Wildt
20 april 2022 16:04
Vanochtend maagonderzoek gehad zonder sedatie. De keelspray is een aanrader. Het onderzoek is echt goed te doen dankzij de toppers van deze kliniek. Ze zijn vriendelijk, toegankelijk, nemen de tijd voor je, stellen gerust en geven vertrouwen. Een dikke 10, dank jullie wel! (verpleegkundigen kwamen vanuit andere vestigingen begreep ik. Jullie zijn goud waard... Toon meer »
Vanochtend maagonderzoek gehad zonder sedatie. De keelspray is een aanrader. Het onderzoek is echt goed te doen dankzij de toppers van deze kliniek. Ze zijn vriendelijk, toegankelijk, nemen de tijd voor je, stellen gerust en geven vertrouwen. Een dikke 10, dank jullie wel! (verpleegkundigen kwamen vanuit andere vestigingen begreep ik. Jullie zijn goud waard!) Toon minder »
Kirsten Wieland
19 januari 2022 13:01
Ik ben super geholpen en gerust gesteld.
Om dat ik voor het eerst mee gemaakt heb .
Ze waren daar echt erg lief en behulpzaam .
Bedankt voor alles jullie .waren super
Fie Worbts
31 december 2021 18:06
Zeer goed georganiseerd. Vriendelijk vakkundig personeel en de communicatie laagdrempelig, dus goed begrijpelijk. Veel service en een relaxe sfeer.

Mijn advies: Het valt reuze mee, dus mijn advies is geen 'roesje' als dit niet noodzakelijk is. Veel sneller klaar (persoonlijk al binnen één uur) en geen beperkingen tot verkeersdeelname dan.
Jan Wennekers
28 december 2021 14:02
De verpleegkundigen waren zeer aardig en zorgzaam. De arts echter heeft me een verschrikkelijke ervaring bezorgd. Daarnaast heeft hij me alvorens de behandeling alles behalve gerustgesteld. Resultaat: ik blijf hier nog wel even nachtmerries van houden en de angst maakt me nog steeds verdrietig.
djody van de wiel
3 december 2021 11:11
Alles is mij enorm mee gevallen, ik zag enorm tegen het onderzoek op maar bij polidirect ben ik enorm gerustgesteld en alles word duidelijk verteld en uitgelegd. In had voor een behandeling met roesje gekozen, dit is zeker aan te bevelen.
Ernst Verbrugge
1 april 2021 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €109 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Stationssingel 120A, Ravenstein
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten