PoliDirect Klinieken Tilburg

PoliDirect Klinieken Tilburg

PoliDirect Klinieken Tilburg uit Tilburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.5
13 reviews
Waardeloos: we huren een ruimte, we gaan lekker snel geld verdienen met dure behandelingen, we nemen slecht geschoold personeel zodat we ook foutieve informatie en mails verstrekken. Advies: NEEM ELDERS JE BEHANDELING
Louise Rademaker
20 januari 2022 09:09
Niet één keer is mij verteld dat zij niet meer gecontracteerd waren door CZ of hebben ze mij gevraagd naar mijn verzekeraar. Het werd pas duidelijk toen ik aan de balie stond voor mijn afspraak dat het hier geen gecontracteerde zorg betrof met alle gevolgen van dien voor mij. Je kunt dan ook niet meer gaan zonder de afspraakkosten te moeten betalen. Als ik d... Toon meer »
Niet één keer is mij verteld dat zij niet meer gecontracteerd waren door CZ of hebben ze mij gevraagd naar mijn verzekeraar. Het werd pas duidelijk toen ik aan de balie stond voor mijn afspraak dat het hier geen gecontracteerde zorg betrof met alle gevolgen van dien voor mij. Je kunt dan ook niet meer gaan zonder de afspraakkosten te moeten betalen. Als ik dat geweten had dan was ik wel naar het ziekenhuis gegaan.
Ik kreeg een factuur van 500 euro voor 2 bezoeken! Mijn huisarts heeft mij doorverwezen naar deze kliniek. Niemand vertelde me dat ik uit eigen zak zou moeten betalen! Dit is absurd. Toon minder »
Emi Emili
18 augustus 2021 08:08
Vandaag bij polidirect geweest voor een maagonderzoek. Was echt heel zenuwachtig maar de mensen die er werken haalde de zenuwen al snel weg zeer vriendelijke mensen die je goed begeleiden echt een dikke 10
Joey
19 februari 2021 15:03
Snelle afspraak. Vriendelijke ontvangst. Adequate hulp.
Diderick de Roy vZ
29 augustus 2020 10:10
Polidirect is amateuristisch
De diagnose die gesteld werd
Klopt volgens mij niet
Vervolgens word je zelf voor gek verklaard
En is het psychisch volgens hun
Dit is echt heel erg slecht
Je kunt beter ergens anders naar toe gaan
Nick Van meerendonk
22 juni 2020 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €109 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Prinsenhoeven 44, Tilburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling