PoliDirect Klinieken Tilburg

PoliDirect Klinieken Tilburg

3.1
31 reviews
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 109 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Prinsenhoeven 44, Tilburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

PoliDirect Klinieken Tilburg Reviews

3.1
31 reviews
Top ervaring gehad bij polidirect Tilburg. Personeel is zeer vriendelijk en luistert echt naar je. Ik was zeer gespannen voor mijn behandeling door een nare ervaring in het verleden elders, maar het is mij achteraf echt enorm meegevallen hier. De volgende keer zal ik echt hier naar terug gaan.
Kelly frencken
9 november 2023 20:08
Lieve en kundige zorgmederkers! Niet zo massaal als in het ziekenhuis en dat voel je als patient!
Wilma Graas
10 oktober 2023 07:07
Je wordt er goed gehad een dikke 10
Ben Van berkel
17 september 2023 08:08
Uitkijken als je zuinig wilt zijn op je geld. Er wordt verteld dat een deel wordt verzekerd door bepaalde zorverzekeraars. bij mij werd er maarliefst 27 euro van de 300 vergoed. Rest van eigen risico af. Ook waren de 2 afspraken die ik bij de dermatoloog gehad heb écht waardeloos. Ze wisten het allemaal niet zeker, maar beschikten ook niet over de juiste uit... Toon meer »
Uitkijken als je zuinig wilt zijn op je geld. Er wordt verteld dat een deel wordt verzekerd door bepaalde zorverzekeraars. bij mij werd er maarliefst 27 euro van de 300 vergoed. Rest van eigen risico af. Ook waren de 2 afspraken die ik bij de dermatoloog gehad heb écht waardeloos. Ze wisten het allemaal niet zeker, maar beschikten ook niet over de juiste uitrusting om het een en ander wel dan niet uit te sluiten. Gokken kan ik zelf ook wel. Toon minder »
F vanoort
17 juli 2023 12:12
Goede uitleg bij het intakegesprek als voorbereiding op een coloscopie. Geruststellende woorden, duidelijkheid en vriendelijkheid. De ingreep zelf vond ik heel spannend maar de aardige verpleegkundigen stelden me op m'n gemak en beantwoordden de vragen die ik nog had. Je spullen gaan in een kluisje, je krijgt een infuus voor 't roesje -als je daarvoor gekoze... Toon meer »
Goede uitleg bij het intakegesprek als voorbereiding op een coloscopie. Geruststellende woorden, duidelijkheid en vriendelijkheid. De ingreep zelf vond ik heel spannend maar de aardige verpleegkundigen stelden me op m'n gemak en beantwoordden de vragen die ik nog had. Je spullen gaan in een kluisje, je krijgt een infuus voor 't roesje -als je daarvoor gekozen hebt- en daarna word je naar de volgende kamer gereden. Door 't roesje heb ik goed kunnen ontspannen en praktisch geen pijn gehad. Het half uur van de ingreep vloog voorbij. Eenmaal terug in de uitslaapkamer laten ze je even met rust en daarna kreeg ik een croissantje met thee. Even wachten in de wachtkamer en toen kwam het gesprek met de arts. Deze was duidelijk, kort en bondig hoe de ingreep was verlopen. Na een week kreeg ik een telefoontje met de uitslag van de poliepen die waren weggehaald. Alles bij elkaar is het hele proces me reuze meegevallen. Het ergst is de onzekerheid en dat het hele traject een week of 6 heeft geduurd. Maar dat ligt niet aan PoliDirect!
En oja, in tegenstelling tot eerdere berichten hier, wordt de behandeling gewoon vergoed door je zorgverzekering. Toon minder »
John & Jolanda
23 april 2023 07:07
Het personeel van de superpolikliniek was erg goed, ze hebben heel goed voor me gezorgd, ik ben zeer tevreden
tuncay orman
7 april 2023 16:04
De ene ster is voor vragenlijst die ik ver vooraf aan de afspraak. Daar zat een vraag in of ik een ptss zou hebben. Antwoord ja (helaas). Maar liever gaf ik 0 sterren.... Want tijdens de behandeling niks van te merken er werd niet verteld wat de arts aan het doen was want ik kon het niet precies zien. Dit aangegeven of de arts wel graag wilt aangeven wat hij... Toon meer »
De ene ster is voor vragenlijst die ik ver vooraf aan de afspraak.
Daar zat een vraag in of ik een ptss zou hebben. Antwoord ja (helaas). Maar liever gaf ik 0 sterren.... Want tijdens de behandeling niks van te merken er werd niet verteld wat de arts aan het doen was want ik kon het niet precies zien. Dit aangegeven of de arts wel graag wilt aangeven wat hij precies doet. Maar helaas. De behandeling als negatief ervaren met extra ptss klachten er na gekregen. Thnx polidirect gyno! Toon minder »
Adoniem Meindoa
18 januari 2023 15:03
Goede en duidelijke uitleg ingreep en aardig en vriendelijk en kundig personeel. Behandeling vondplaats 4 november 2022. Het herhalingsonderzoek gepland april 2022 bij Amphia Ziekenhuis werd steeds verplaatst en zou toen ik in september belde nogwel langer dan halfjaar duren. Dat duurde voor mij te lang en middels huisarts verwezen naar Polidirect Breda. Daa... Toon meer »
Goede en duidelijke uitleg ingreep en aardig en vriendelijk en kundig personeel. Behandeling vondplaats 4 november 2022. Het herhalingsonderzoek gepland april 2022 bij Amphia Ziekenhuis werd steeds verplaatst en zou toen ik in september belde nogwel langer dan halfjaar duren. Dat duurde voor mij te lang en middels huisarts verwezen naar Polidirect Breda. Daar kon ik binnen 1 week terecht. Op de dag v/d behandeling telefoontje wegens ziekte kon de ingreep niet doorgaan maar dezelfde dag en tijd kon ik bij Polidirect Tilburg terecht, wat een service, dus geweldig. Toon minder »
Arie Ijsbrandij
21 november 2022 10:10
Professioneel.kleinschaligheid geeft een ander 'patienbeleving'. Korte of geen wachttijden...aanrader!
Elise Geenen
21 oktober 2022 11:11
Ik werd professioneel ontvangen en de medewerkers zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt .
Irma Spruit
24 augustus 2022 12:12
Super slechte organisatie, verspil je tijd niet en ga op een wachtlijst staan bij een ziekenhuis
Linsey van Kuijk
18 augustus 2022 17:05
Een hele slecht service!! Ze laten jou 1 uur wachten voor je afspraak.. dus als je ergens anders een andere afspraak hebt ben je hier te laat voor door deze slechte service.. lekker klesten doe je niet op de rekening van de patiënten.
M7md Sy
3 augustus 2022 07:07
Een hele slecht service!! Ze laten jou 1 uur wachten voor je afspraak.. dus als je ergens anders een andere afspraak hebt ben je hier te laat voor door deze slechte service.. lekker klesten doe je niet op de rekening van de patiënten.
M7MD AL3RB
3 augustus 2022 07:07
Een hele slecht service!! Ze laten jou 1 uur wachten voor je afspraak.. dus als je ergens anders een andere afspraak hebt ben je hier te laat voor door deze slechte service.. lekker klesten doe je niet op de rekening van de patiënten.
M7md
3 augustus 2022 07:07
Vriendelijk personeel. Alleen had de dokter al gebeld over de uitslag, dat er een bacterie was gevonden en er antibiotica geslikt moest gaan worden. Belt PoliDirect de volgende dag zelf, met de mededeling dat er niks gevonden zou zijn en alles normaal was. Bij aangeven wat de dokter had gezegd, een vrij laks antwoord: 'oh, dan zou ik maar het doktersadvies a... Toon meer »
Vriendelijk personeel. Alleen had de dokter al gebeld over de uitslag, dat er een bacterie was gevonden en er antibiotica geslikt moest gaan worden. Belt PoliDirect de volgende dag zelf, met de mededeling dat er niks gevonden zou zijn en alles normaal was. Bij aangeven wat de dokter had gezegd, een vrij laks antwoord: 'oh, dan zou ik maar het doktersadvies aanhouden'. Heel erg blij dat de huisarts zelf belde, want anders was er geen actie ondernomen en hadden er verdere nutteloze onderzoeken verricht moeten worden. Erg apart. Toon minder »
Jori Lommers
23 juli 2022 17:05
Waardeloos: we huren een ruimte, we gaan lekker snel geld verdienen met dure behandelingen, we nemen slecht geschoold personeel zodat we ook foutieve informatie en mails verstrekken. Advies: NEEM ELDERS JE BEHANDELING
Louise Rademaker
20 januari 2022 09:09
Niet één keer is mij verteld dat zij niet meer gecontracteerd waren door CZ of hebben ze mij gevraagd naar mijn verzekeraar. Het werd pas duidelijk toen ik aan de balie stond voor mijn afspraak dat het hier geen gecontracteerde zorg betrof met alle gevolgen van dien voor mij. Je kunt dan ook niet meer gaan zonder de afspraakkosten te moeten betalen. Als ik d... Toon meer »
Niet één keer is mij verteld dat zij niet meer gecontracteerd waren door CZ of hebben ze mij gevraagd naar mijn verzekeraar. Het werd pas duidelijk toen ik aan de balie stond voor mijn afspraak dat het hier geen gecontracteerde zorg betrof met alle gevolgen van dien voor mij. Je kunt dan ook niet meer gaan zonder de afspraakkosten te moeten betalen. Als ik dat geweten had dan was ik wel naar het ziekenhuis gegaan.
Ik kreeg een factuur van 500 euro voor 2 bezoeken! Mijn huisarts heeft mij doorverwezen naar deze kliniek. Niemand vertelde me dat ik uit eigen zak zou moeten betalen! Dit is absurd. Toon minder »
Emi Emili
18 augustus 2021 08:08
Vandaag bij polidirect geweest voor een maagonderzoek. Was echt heel zenuwachtig maar de mensen die er werken haalde de zenuwen al snel weg zeer vriendelijke mensen die je goed begeleiden echt een dikke 10
Joey
19 februari 2021 15:03
Snelle afspraak. Vriendelijke ontvangst. Adequate hulp.
Diderick de Roy vZ
29 augustus 2020 10:10
Polidirect is amateuristisch
De diagnose die gesteld werd
Klopt volgens mij niet
Vervolgens word je zelf voor gek verklaard
En is het psychisch volgens hun
Dit is echt heel erg slecht
Je kunt beter ergens anders naar toe gaan
Nick Van meerendonk
22 juni 2020 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij PoliDirect Klinieken Tilburg?

Bij PoliDirect Klinieken Tilburg kost één zone Botox € 109,00.

Hoe zijn de ervaringen bij PoliDirect Klinieken Tilburg?

PoliDirect Klinieken Tilburg scoort 3.1 van de 5 sterren uit 20 Google reviews.

Wat is het adres van PoliDirect Klinieken Tilburg?

In Tilburg is PoliDirect Klinieken Tilburg gevestigd op Prinsenhoeven 44.