Praktijk Michail - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Praktijk Michail

Praktijk Michail

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 150 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Westerholtstraat 35, Horst
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Angelos Michail
Drs. Angelos Michail
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Praktijk Michail Reviews

4.8
30 reviews
Mijn tweede behandeling bij Michail en Bianca.12 jaar geleden mijn bovenooglid,en ziet er steeds goed uit,vorige week macs lift.Alle twee is perfect!!!Zeer sympatieke stel,vriendelijk en deskundig,ik was in goede handen.Ze zijn 10 sterren waard!Ik kom nog zeker terug!Michail,Bianca,bedankt!!!
Emese Em
9 april 2024 05:05
Na veel goede reviews gelezen te hebben over deze kliniek had ik uiteindelijk besloten om een afspraak te maken voor een macs-lift ik werd erg vriendelijk ontvangen en voelde mij direct op mijn gemak,de uitleg van Angelo was duidelijk en eerlijk, ik zou door de lift een strakke hals en kaaklijn krijgen maar de huidstructuur zou hierdoor niet verbeteren zoals... Toon meer »
Na veel goede reviews gelezen te hebben over deze kliniek had ik uiteindelijk besloten om een afspraak te maken voor een macs-lift ik werd erg vriendelijk ontvangen en voelde mij direct op mijn gemak,de uitleg van Angelo was duidelijk en eerlijk, ik zou door de lift een strakke hals en kaaklijn krijgen maar de huidstructuur zou hierdoor niet verbeteren zoals rokersslijnen,grove poriën e.d .Bianca zijn assistente legde uit dat een Cronton oil peeling zeker zo'n mooi effect bij mij zou hebben ,maar ik had mijn zinnen gezet op de lift en hiervoor ook een afspraak gemaakt,ik heb uiteindelijk toch het advies in overweging genomen en besloot bij nader inziens toch voor de peeling te gaan omdat de foto's die
ze mij had laten zien toch wel indruk hadden gemaakt , en wat ben ik blij met het resultaat het is echt verbluffend mooi geworden en ik kijk iedere morgen nog met verbazing in de spiegel ,de behandeling op zich viel 100% mee er wordt heel duidelijk uitgelegd hoe het proces verloopt en wat je kan verwachten.Dankjewel Angelo en Bianca ik ben achteraf heel erg dankbaar voor jullie eerlijke advies en de fijne begeleiding.🙏🌹 Toon minder »
Yvonne Boekweit
5 april 2024 03:03
Pas geleden ooglidcorrectie gehad bij Praktijk Michail, en ik kan niet anders zeggen, dat ik het iedereen aanbeveel, helemaal top gedaan. Bianca, bedankt voor de goede zorgen en de uitgebreide informatie, en Angelos, is een verschrikkelijk aardige, rustige chirurg, die heel goed naar je luistert wat je wilt. Nogmaals, veel dank, ben er erg blij mee.
Charles Van Beers
25 januari 2024 10:10
Ik heb onlangs een croton oil peeling ondergaan en ben nu na 3 weken al ontzettend blij en tevreden met het resultaat. Ik heb de behandeling en nazorg als heel prettig ervaren, Angelos en Bianca zijn echte menselijke vakmensen die je een eerlijk advies en vertrouwen geven. Ik heb 10 jaar geleden ook al ooglidcorrectie laten doen bij hun met ook langdurig moo... Toon meer »
Ik heb onlangs een croton oil peeling ondergaan en ben nu na 3 weken al ontzettend blij en tevreden met het resultaat.
Ik heb de behandeling en nazorg als heel prettig ervaren, Angelos en Bianca zijn echte menselijke vakmensen die je een eerlijk advies en vertrouwen geven.
Ik heb 10 jaar geleden ook al ooglidcorrectie laten doen bij hun met ook langdurig mooi resultaat.
Deze peeling zou ik iedereen aan bevelen want ik had echt veel rimpels en heb nu prachtig gaaf huidje, ik had dit 10 jaar eerder moeten doen.
Angelos en Bianca ontzettend bedankt voor mijn mooie huidje en de prettige behandeling en nazorg.😘🌺🍀😘 Toon minder »
Leonie Degens
18 november 2023 01:01
Als begeleider van een familielid heb ik de ontvangst, behandeling Croton-oil peeling en nazorg van nabij kunnen volgen. Angelos en Bianca bieden vertrouwen, gerichte informatie en advies. De behandeling is voor iedereen verschillend : de nazorg is voornamelijk digitaal maar adequaat. Nu na een half jaar kunnen wij heel tevreden terugkijken op het zeer gesl... Toon meer »
Als begeleider van een familielid heb ik de ontvangst, behandeling Croton-oil peeling en nazorg van nabij kunnen volgen. Angelos en Bianca bieden vertrouwen, gerichte informatie en advies. De behandeling is voor iedereen verschillend : de nazorg is voornamelijk digitaal maar adequaat. Nu na een half jaar kunnen wij heel tevreden terugkijken op het zeer geslaagde eindresultaat en op het totale concept van deze kliniek. Vakbekwaamheid staat hoog in hun vaandel. Toon minder »
Stef Pennings
14 april 2023 16:04
Mijn vrouw heeft recent de croton oil peeling laten uitvoeren in deze praktijk. Wat een eindresultaat. Prachtig gewoon. Wat belangrijk is, is dat de verwachtingen over het behandel- en herstelproces goed zijn gemanaged door Bianca en Angelos. Dat heeft mijn vrouw goed geholpen de eerste dagen na de behandeling goed en onbezorgd door te komen. Een aanrader!
sjir heijnen
31 december 2022 12:12
Super service, klantvriendelijk meegaand en menselijk en super aardig. Ik ben ooit echt wel een zeikerd als iets niet goed is maar deze kliniek is echt top in alle opzichten. Zeer dankbaar met mijn behandeling. X
Sanne van den elsen
12 december 2022 17:05
Een onder ooglidcorrectie gehad bij Dr.Angelos Michail.Super tevreden 👍Top praktijk en zeer kundige en vriendelijke mensen.
Renee Gommans
18 juli 2022 11:11
Vorige week heb ik bij praktijk Michail een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Ik ben enorm tevreden! Wow, wat zijn Bianca en Angelos ontzettend lieve, oprechte en kundige mensen. Ik zag er best wel tegenop, maar ik zei al tegen hun: nu is het zelfs een mooie herinnering met een prachtig resultaat! Alles gebeurt zo netjes, rustig en in een prettige sfeer.... Toon meer »
Vorige week heb ik bij praktijk Michail een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Ik ben enorm tevreden! Wow, wat zijn Bianca en Angelos ontzettend lieve, oprechte en kundige mensen. Ik zag er best wel tegenop, maar ik zei al tegen hun: nu is het zelfs een mooie herinnering met een prachtig resultaat!
Alles gebeurt zo netjes, rustig en in een prettige sfeer. Ook wordt alles stap voor stap uitgelegd en er wordt serieus gekeken naar wat het beste bij jou als persoon past. De nazorg is compleet, alles klopt gewoon! Ik heb helemaal geen pijn gehad. Niet met het verdoven, niet tijdens de behandeling, erna niet en ook niet met de hechtingen verwijderen. Het was zelfs gezellig! Je moet erna wel even goed je rust nemen en veel koelen. Het resultaat is nu al prachtig! Ik ben eindelijk van de vermoeide blik, die zware oogleden af, en ik heb weer mijn mooie, natuurlijke en frisse oogopslag van vroeger. Dus als je twijfelt: dan kan ik alleen maar zeggen, doen! Een echte aanrader! Toon minder »
karin jacobs
4 juli 2022 16:04
Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Mw. Jansen
23 mei 2022 19:07
Al enkele jaren vaste klant bij deze praktijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat van de filler- en botox behandelingen. Zowel Angelos als Bianca nemen ruim de tijd, om de mogelijkheden te bespreken. Het resultaat is natuurlijk, precies zoals het hoort. Bovendien zijn het oprecht hele hartelijke mensen. Ik blijf nog lang klant.
Spice Wife
23 mei 2022 19:07
Super bedankt voor de goede zorg! Iets meer dan een maand geleden heeft dr Michail bij mij een oogliedcorrectie verricht. Dr Michail is een ware vakman. Alles is zeer vlot en voorspoedig verlopen. Het deed helemaal geen pijn. Hersteld zoals "beloofd" 😊! Ik been heel blij met mijn "nieuwe ogen". Een super team Bianca en dr. Michail, vakkundig, lief en attent... Toon meer »
Super bedankt voor de goede zorg! Iets meer dan een maand geleden heeft dr Michail bij mij een oogliedcorrectie verricht. Dr Michail is een ware vakman. Alles is zeer vlot en voorspoedig verlopen. Het deed helemaal geen pijn. Hersteld zoals "beloofd" 😊! Ik been heel blij met mijn "nieuwe ogen". Een super team Bianca en dr. Michail, vakkundig, lief en attent. Bedankt! Toon minder »
Leyla
30 maart 2021 08:08
Heb 2 weken geleden een croton oil peeling gehad ,het waren 2 heftige weken,waarin ik mezelf weleens afvroeg,heb ik hier goed aan gedaan?Maar had dagelijks contact met Bianca,wat zeer bemoedigend was,heb zelfs een keer gebeld omdat ik het niet meer zag zitten.Achteraf gezien zou ik het zo weer doen.Een professionele kliniek met super personeel.Dank je Wel.
Liesbeth VD Sterren
5 februari 2021 18:06
Ik heb me hier laten adviseren voor een ingreep. Ik kreeg duidelijke uitleg over de procedure en hoe alles werkt. Een maand later kon ik al terecht. Ik werd prima gerustgesteld en van de ingreep merk je niks, geen pijn of zo je merkt wel dat ze aan de huid trekken. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Wat mij wel wat tegenviel is de herstelperiode er... Toon meer »
Ik heb me hier laten adviseren voor een ingreep. Ik kreeg duidelijke uitleg over de procedure en hoe alles werkt. Een maand later kon ik al terecht. Ik werd prima gerustgesteld en van de ingreep merk je niks, geen pijn of zo je merkt wel dat ze aan de huid trekken. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Wat mij wel wat tegenviel is de herstelperiode erna ...flink koelen met erwten enz. En een tijdje last van mijn oog. Er is geregeld geïnformeerd hoe het met mij ging en verteld om vooral geduld te hebben. Ze hebben gelijk en ik ben blij met het resultaat. Als je al lang tegen zo'n keuze aanhikt wil je misschien te snel resultaat...maar alle goede zaken duren even... dus tevreden en chapeau voor de opvang en de communicatie. Prettig in omgang. Ik zeg doen. Toon minder »
WWC Ambaum
19 augustus 2020 10:10
Na een consult bij deze praktijk was ik overtuigd van hun professionaliteit en heb meteen besloten om de ingreep door deze arts te laten uitvoeren. Het resultaat is niet normaal zo prachtig. Ik had dit jaren eerder moeten doen. Dr Michail en assistente Bianca bedankt voor jullie warme begeleiding en super resultaat
Ruud van Deijnen
1 juni 2020 07:07
Door positieve ervaringen van een vriendin en enkele mensen in mijn omgeving ben ik bij Praktijk Michail terecht gekomen, en ben maar wat blij met deze keuze. Ik werd heel fijn ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. Dr. Michail is zeer kundig en ervaren, rustig, eerlijk en denkt met je mee. Samen met zijn assistente Bianca een top team die er voor zorg... Toon meer »
Door positieve ervaringen van een vriendin en enkele mensen in mijn omgeving ben ik bij Praktijk Michail terecht gekomen, en ben maar wat blij met deze keuze. Ik werd heel fijn ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. Dr. Michail is zeer kundig en ervaren, rustig, eerlijk en denkt met je mee. Samen met zijn assistente Bianca een top team die er voor zorgen dat je je op je gemak voelt en in goede handen bent. Het resultaat van mijn croton oil peeling is boven verwachting, echt super, bedankt voor dit advies. Ik zal Praktijk Michail zeker aanbevelen, en kom vast nog eens terug. Toon minder »
N Peters
30 mei 2020 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Praktijk Michail?

Één zone Botox bij Praktijk Michail kost € 150,00.

Wat voor reviews heeft Praktijk Michail?

Op basis van 16 Google reviews heeft Praktijk Michail 4.8 van de 5 sterren.

Waar is Praktijk Michail gevestigd?

Op Westerholtstraat 35 is Praktijk Michail gevestigd in Horst.