Praktijk Swijgman - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Praktijk Swijgman

Praktijk Swijgman

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Kapoenstraat 23, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Alice Michels
Dr. Alice Michels
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Praktijk Swijgman Reviews

2.7
30 reviews
Luisteren naar de patiënt, adequate doorverwijzing na een diagnose. Er werkt een goed team met verschillende specialisaties.
Roland Kesselaer
20 juli 2022 07:07
Dokter Swijgman heeft mij perfect geadviseerd en doorverwezen na een consult. Voelde me erg op mijn gemak om een gevoelig onderwerp te bespreken! Hele fijne huisarts!
Sakura Falls
3 maart 2022 07:07
Weinig tijd voor de patiënt. Consulten worden duidelijk afgeraffeld om naar de volgende te gaan. Hierdoor wordt niet echt geluisterd naar de hulpvraag/onderliggende problematiek en blijf je als patiënt ook na afloop nog met vragen zitten. Oplossing veelal met gemak medicatie voorschrijven die vervolgens zonder controle en goede evaluatie worden voortgezet of... Toon meer »
Weinig tijd voor de patiënt. Consulten worden duidelijk afgeraffeld om naar de volgende te gaan. Hierdoor wordt niet echt geluisterd naar de hulpvraag/onderliggende problematiek en blijf je als patiënt ook na afloop nog met vragen zitten. Oplossing veelal met gemak medicatie voorschrijven die vervolgens zonder controle en goede evaluatie worden voortgezet of zonodig aangepast. Wanneer je verzoek doet om hierover een afspraak te maken wordt ook bij de receptioniste (op vervelende toon) opnieuw er alles aan gedaan om vooral niet een afspraak in te plannen. Toon minder »
Stefan de Jong
6 oktober 2021 20:08
Ik kwam zonder afspraak deze huisartsenprakijk binnenvallen, waar ik niet stond ingeschreven, vanwege een snee aan mijn hand. De bloeding kreeg ik namelijk niet zelf gestelpt en ik dacht dat de wond misschien hechtingen vereiste. Ondanks dat ze er, begrijpelijkerwijze, niet blij mee waren dat ik zomaar zonder afspraak kwam aankakken, hebben ze mij meteen goe... Toon meer »
Ik kwam zonder afspraak deze huisartsenprakijk binnenvallen, waar ik niet stond ingeschreven, vanwege een snee aan mijn hand. De bloeding kreeg ik namelijk niet zelf gestelpt en ik dacht dat de wond misschien hechtingen vereiste. Ondanks dat ze er, begrijpelijkerwijze, niet blij mee waren dat ik zomaar zonder afspraak kwam aankakken, hebben ze mij meteen goed geholpen, voorzien van medisch advies en de situatie geregeld met de verzekering. Ze hadden me niet hoeven helpen en me weg kunnen sturen, maar dat hebben ze niet gedaan en dat kan ik erg waarderen! Toon minder »
Marielle Duivenvoorden
25 juni 2021 08:08
Deze huisartsen praktijk helpt niet bij het helpen bij je klachten. Preventie is iets wat ze niet toepassen bij hun praktijk en vragen worden niet beantwoord. Als je antibiotica wil hebben voorgeschreven voor een der wat moet je naar deze praktijk gaan. Ik vind het niet fijn dat ze niet helpen bij preventie van het krijgen van ziekte of inflammaties. Je moet... Toon meer »
Deze huisartsen praktijk helpt niet bij het helpen bij je klachten. Preventie is iets wat ze niet toepassen bij hun praktijk en vragen worden niet beantwoord. Als je antibiotica wil hebben voorgeschreven voor een der wat moet je naar deze praktijk gaan. Ik vind het niet fijn dat ze niet helpen bij preventie van het krijgen van ziekte of inflammaties. Je moet eerst al de ziekte hebben of de symptoom (wanneer het te laat is) voordat je geholpen kan worden. Zeker een verbeterpunt. Toon minder »
Max Hermans
10 december 2020 15:03
Hele fijne huisartsenpraktijk, er wordt echt naar je geluisterd, met je mee gedacht en tijd voor je gemaakt !
Freedom
17 februari 2017 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Praktijk Swijgman?

Praktijk Swijgman heeft op basis van 6 Google reviews 2.7 van de 5 sterren.

Waar is Praktijk Swijgman gevestigd?

Praktijk Swijgman is gevestigd op Kapoenstraat 23 in Maastricht.