Prins Hendrik Clinic

Prins Hendrik Clinic

Prins Hendrik Clinic uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Drie (3) zones
V.a. € 300 per behandeling
Dysport (1 zone)
V.a. € 100 per zone
Twee (2) zones
V.a. € 200 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2007
Adres
De Clercqstraat 64, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Frank Buccafurno
Drs. Frank Buccafurno
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Prins Hendrik Clinic Reviews

4.4
70 reviews
Deze clinic is een echte aanrader. Frank heeft jaren lange ervaring. Hij denkt met je mee, wil en doet niets overdreven en is zeer vakkundig. Heel minimaal en daarmee weet hij exact het gewenste reslutaat bij je te bereiken. Hij stelt je op je gemak. Frank heeft als een van de weinige clinics de aller smalste naalden. Ik was voor een botox behandeling en mer... Toon meer »
Deze clinic is een echte aanrader. Frank heeft jaren lange ervaring. Hij denkt met je mee, wil en doet niets overdreven en is zeer vakkundig. Heel minimaal en daarmee weet hij exact het gewenste reslutaat bij je te bereiken. Hij stelt je op je gemak. Frank heeft als een van de weinige clinics de aller smalste naalden. Ik was voor een botox behandeling en merkte er niets van.

Vakkundig, betrokken, profesioneel. Frank wil je huid echt verbeteren. Hij doet dit zeer nauwkeurig! Goede prijs ook.

Ik kom zeker weer terug. Toon minder »
Angela Bartels
27 juni 2022 15:03
Top kliniek in Amsterdam! Zeer vriendelijke medewerkers die duidelijke voorlichting geven en communiceren over de behandeling en alles wat erbij komt kijken.Dokter Frank Buccafurno is zeer ervaren! Aanrader voor iedereen die op het gebied iets wil laten behandelen!
Ivana Vasilenkova
29 mei 2022 07:07
Incompetent and fake Hillbilly! Deze Amerikaanse amateur adverteert zelfs als hij bezig is met je ingreep. Zet je onder druk behandelingen te doen terwijl hij met je bezig is. Als je vragen over de fillers stelt kan hij deze niet beantwoorden. Hij werkt alleen, dus er was geen assistente of Nederlands talige 'arts' aanwezig die hem kon assisteren. Ik weet ni... Toon meer »
Incompetent and fake Hillbilly!
Deze Amerikaanse amateur adverteert zelfs als hij bezig is met je ingreep. Zet je onder druk behandelingen te doen terwijl hij met je bezig is. Als je vragen over de fillers stelt kan hij deze niet beantwoorden. Hij werkt alleen, dus er was geen assistente of Nederlands talige 'arts' aanwezig die hem kon assisteren. Ik weet niet eens of dit mag.
Zou niemand deze clinic aanbevelen. Toon minder »
B de Jong
7 december 2021 17:05
Ga alsjeblieft niet naar deze kliniek!!! De man is geen arts en staat ook niet geregistreerd. Er lopen al enkele aanklachten tegen hem en ze maken alles mooier dan het daadwerkelijk is met hoge kortingen op een behandeling ;)
Serena CeCe B
5 november 2021 11:11
Dokter Frank is zeer bekwaam en heeft mij goed geholpen. Hij neemt de tijd, denkt met je mee én is eerlijk over wat wel en niet nodig is. Alles om tot een natuurlijk resultaat te komen: ook als daar meerdere sessies voor nodig zijn. Een aanrader!
Nikki S
21 oktober 2021 14:02
Aardige mensen, maar voor een behandeling ga ik toch liever naar Annebeth Kroeskop! Ik heb na 3x heen en weer naar de kliniek nog steeds bulten. Het resultaat is allang niet meer zichtbaar en wel lekker 600€ betaald! Ik kwam voor een traangoot behandeling en de artsen vonden een liquid facelift de oplossing!!! Ik had toch liever niet geluisterd naar de arts
Isabella Bintesa
3 oktober 2021 09:09
Zeer kundig, denken met je mee en geven advies! Dat is de reden dat ik hier al jaren kom.
Irma F
28 februari 2021 17:05
Het resultaat is goed, maar belangrijker nog: ik voel me helemaal veilig bij dokter Frank.
N.R. Forens
22 februari 2021 11:11
Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb altijd een dun gezicht gehad en veel rimpels die me irriteren. Ik ben in veel klinieken geweest en niemand heeft me ooit zoveel informatie gegeven als Dr. Frank, en na vele jaren proberen rimpels te wissen en een ronder gezicht te krijgen, vond ik al snel iemand zoals Frank die al mijn rimpels wist en mijn gezi... Toon meer »
Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Ik heb altijd een dun gezicht gehad en veel rimpels die me irriteren.

Ik ben in veel klinieken geweest en niemand heeft me ooit zoveel informatie gegeven als Dr. Frank, en na vele jaren proberen rimpels te wissen en een ronder gezicht te krijgen, vond ik al snel iemand zoals Frank die al mijn rimpels wist en mijn gezicht helderheid en jeugd gaf.
Ik merkte meteen het resultaat.

Frank gebruikt zeer goede producten.
bovendien is hij zeer gecomponeerd en ervaren.

Zeker een aanrader ! :D Toon minder »
Carolina Blu
28 november 2019 14:02
Schrijf een review