ReSculpt Clinic Amsterdam

ReSculpt Clinic Amsterdam

ReSculpt Clinic Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
7 reviews
Afgelopen zomer ben ik bij dr. Bruining van de ReSculpt Clinic geweest om mijn onderkin weg te halen. Inmiddels was het vet onder de kin, ook door wat extra kilo’s zover gegroeid, dat ik me ervoor schaamde. Ik dacht dat het geen zin had mijn onderkin weg te laten halen. Maar het gewenste resultaat is geweldig. Ik voel me weer lekker en kijk blij in de spiege... Toon meer »
Afgelopen zomer ben ik bij dr. Bruining van de ReSculpt Clinic geweest om mijn onderkin weg te halen. Inmiddels was het vet onder de kin, ook door wat extra kilo’s zover gegroeid, dat ik me ervoor schaamde. Ik dacht dat het geen zin had mijn onderkin weg te laten halen. Maar het gewenste resultaat is geweldig. Ik voel me weer lekker en kijk blij in de spiegel! Mijn onderkin verwijderen was de beste beslissing ooit.
Ik kan niet wachten op de verdere onderkin behandeling met microneedling met de Morpheus8. Weg met de dubbele kin! Toon minder »
Maartje Boersma
11 november 2021 15:03
Een zeer vakkundig team die mij van begin tot eind fantastisch geholpen hebben.
Linda Wind
29 mei 2021 08:08
Een fijne bedrijf. Goed geholpen!
Praktijk voor Huidverbetering Hilversum
24 februari 2021 21:09
Ik kom bij Dr. Hajo Bruining voor een lipoedeem liposuctietraject. Heel erg blij met de zorg vooraf en het meedenken, de behandeling, het team, de nazorg en het resultaat.
Leontine den Heijer-Blok
11 november 2020 10:10
Kom al langere tijd speciaal naar deze kliniek voor de professionele/kundige behandelingen. Altijd blij met het resultaat!
Daphne183 Utrecht
16 september 2020 18:06
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Cornelis Schuytstraat 55, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten