Roosevelt Kliniek Leiden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Roosevelt Kliniek Leiden

Roosevelt Kliniek Leiden

Persoonlijke zorg in een zelfstandige kliniek. Cosmetische zorg geleverd door dermatologen, dé medisch specialist op het gebied van de huid.

Roosevelt Kliniek Leiden uit Leiden is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Persoonlijke zorg in een zelfstandige kliniek. Cosmetische zorg geleverd door dermatologen, dé medisch specialist op het gebied van de huid. Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 195 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
StylageStylage
V.a. € 390 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2012
Adres
Rooseveltstraat 82A, Leiden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Koen Quint
Dr. Koen Quint
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Roel Genders
Dr. Roel Genders
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Anne Berthe Halk
Drs. Anne Berthe Halk
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Roosevelt Kliniek Leiden Reviews

3.4
36 reviews
Ze kregen een verwijzing van een huisarts en ze vertelden me dat de betaling via de verzekering zou gebeuren. Toen ik bij de kliniek aankwam, vertelde de behandelaar me op een vreemde manier dat ik mezelf moest betalen. Degene die met je sprak, is geen dokter om besluit te nemen dat u zelf of via een verzekering moet betalen. Hoewel ik de zaak volledig tele... Toon meer »
Ze kregen een verwijzing van een huisarts en ze vertelden me dat de betaling via de verzekering zou gebeuren. Toen ik bij de kliniek aankwam, vertelde de behandelaar me op een vreemde manier dat ik mezelf moest betalen. Degene die met je sprak, is geen dokter om besluit te nemen dat u zelf of via een verzekering moet betalen. Hoewel ik de zaak volledig telefonisch heb uitgelegd, en bij de verwijzing van de arts, werd er een volledige uitleg gegeven en werd via hun medewerker een gesprek met hem op gang gebracht. Echt raar!!!!!! Toon minder »
Ziad Arab
29 juni 2024 12:12
Eindelijk iemand die luisterd! En komt met goede adviezen.
De overgangszorg loopt erg achter in Nederland.
Suus erdtsieck
14 januari 2024 19:07
Uitstekend geholpen door Dr.Van de Marel. Van de receptie mevrouw tot de doktersassistenten en de dokter een dikke 10! Serieus genomen, en door de overgangsspecialist doorgestuurd die deze kliniek aanraden. Ik woon hier 2 uur rijden vandaan maar is het zeker waard. Erg blij met jullie!
T.
10 mei 2023 10:10
Heel goed ontvangen de arts dr ter Harmsel stelt begrijpende vragen hij weet precies hoe jij je voelt en denk met je mee. Een aanrader👍👍👍👍
Bep Verblakt
20 april 2023 20:08
Voor een 2nd opinion van "eczeemplekken" voor mijn 7 maanden oude zoontje en voor mijzelf hier een afspraak gemaakt. Het gaat hier om spoed vanwege snelle uitbreiding en nare klachten (inmiddels fikse huidontstekingen en zelf aan de antibiotica), gelukkig na wat telefonisch contact hebben zij de afspraken voor zoontje en mij samen gevoegd en met een week ver... Toon meer »
Voor een 2nd opinion van "eczeemplekken" voor mijn 7 maanden oude zoontje en voor mijzelf hier een afspraak gemaakt. Het gaat hier om spoed vanwege snelle uitbreiding en nare klachten (inmiddels fikse huidontstekingen en zelf aan de antibiotica), gelukkig na wat telefonisch contact hebben zij de afspraken voor zoontje en mij samen gevoegd en met een week vervroegd.

Ik zie een erg mooie en nette kliniek en hoop dat de behandeling net zo is als de aandacht voor interieur en design.

Op de huid was er niks te vinden. Het leek erop dat de kennis van dusdanige beestjes ontoereikend is/was.

Er werd bij mij een biopt genomen uit de oksel voor nader onderzoek. Helaas ben ik bekend met (C)PTSS en sloeg er bij mij de spanning in, hier werd wel wat tijd voor gegeven en goed uitgelegd wat er gebeurde, waarbij de spanning afnam.

Ik heb de eigen gevonden "beestjes" van in/op de huid als preparaten meegegeven in de hoop op sneller resultaat.

Helaas in de spanning vergeten te vermelden dat er een allergie voor pleisters/stickers/tape wa. Uiteindelijk na terugkomen en een korte wachttijd is dat netjes verwijderd, echter kon het niet opnieuw (steriel) worden verbonden.

Het lab onderzoek laat helaas lang op zich wachten en de jeuk tussentijds is nauwelijks draaglijk te noemen, alsmede alle bijkomende wonden en littekens hieruit.

Naar mijn idee gaat het hier om "luis (body lice) en varianten van (honden-)mijt, etc." Ik moet de diagnose afwachten en een passende behandeling, gezien ik het zelf niet genoeg verwijderd krijg uit mijn huid, ondanks Permethrine en Ivermectine behandelingen.

Ik wacht het af. 🌸 Toon minder »
Natasha Kesharie
17 januari 2023 15:03
Zeer slechte ervaringen. Bij 2 gynaecologen geweest hier en je word totaal niet serieus genomen met je klachten. Er wordt constant geroepen er is geen andere oplossing dan aan de pil gaan. De 2 artsen waren super ongeïnteresseerd, willen niet naar je klachten luisteren en snauwen je af.
A Frde
24 december 2022 23:11
Door de ervaren chirurg mevr Morks en assistente een vrij grote lipoom laten weg halen. Hele fijne communicatie en weet patiënten gerust te stellen.
Elise de Graaf
22 december 2022 14:02
Dr. de Swaan heeft bij mij een incisie gemaakt zonder deze te hechten...? De 'rare plek' waar ik mee kwam is daardoor nog een veel raardere plek geworden.. Van de regen in de drup dus. Uiteindelijk heeft een plastisch chirurg de schade enigszins kunnen herstellen.
R El
22 november 2021 07:07
Ontzettend fijn ontvangen door dr ter Harmsel. Wat een fijne gynaecoloog en zeer kundig.
AEE Bonestroo
6 september 2021 11:11
Al jaren lang met klachten gelopen bij verschillende dermatologen. Totdat ik uiteindelijk bij de rooseveltkliniek kwam. Eindelijk weet ik wat er aan de hand is en heb ik er iets voor.
Wat een fijne kliniek! Hoefde niet lang te wachten voor een afspraak. Hele fijne arts, die heel goed alles heeft uitgelegd. Wat mij betreft, top!!
Gerda Dekkers
18 oktober 2020 22:10
Ik werd geholpen door een vriendelijke dokter die mijn genante probleem serieus nam. De klacht is goed verholpen en ik heb een prettig gevoel aan dit ziekenhuis overgehouden.
Barry Bartels
15 oktober 2020 07:07
Dokter ter Harmsel vind ik erg prettig te werk gaan. Ik voelde mij bij hem snel vertrouwd. Aanrader.
F M
24 september 2020 16:04
Waardeloos, beloftes doen die ze niet nakomen en idd wat veel mensen hier al aangeven alles draait om geld. Dit soort privé klinieken moet verboden worden
Hein Van Herwijnen
25 augustus 2020 20:08
1,5 jaar geleden heb ik een rood vlekje in mijn gezicht laten weghalen. Ik kwam binnen voor een consult. Het ging om een rood plekje boven mijn wenkbrauw. Ik werd goed ontvangen door de dermatoloog. Hij bekeek het plekje en vertelde mij dat hij het direct kon behandelen. Ik vroeg hem vervolgens of het plekje na de behandeling een litteken kon gaan worden. Hi... Toon meer »
1,5 jaar geleden heb ik een rood vlekje in mijn gezicht laten weghalen. Ik kwam binnen voor een consult. Het ging om een rood plekje boven mijn wenkbrauw. Ik werd goed ontvangen door de dermatoloog. Hij bekeek het plekje en vertelde mij dat hij het direct kon behandelen. Ik vroeg hem vervolgens of het plekje na de behandeling een litteken kon gaan worden. Hij vertelde mij dat dit niet het geval zou zijn. Ik ging akkoord met de behandeling. Het plekje werd weggebrand en een korstje vormde snel daarna. Na enkele weken viel was het korstje weg en was er een rood putje in de huid over. Nu 1,5 jaar later is de plek een litteken geworden dat zichtbaar is door een kleurverschil en de vorm heeft van een kuiltje. Ik ben niet tevreden met het resultaat en raad mensen aan van te voren goed na te vragen wat de behandeling inhoud en vervolgens zelf onderzoek te doen of de behandeling een litteken kan veroorzaken. Een kliniek moet er voor zorgen dat een patiënt een betrouwbare verwachting van het resultaat krijgt, zeker als het om zo een belangrijke plek als je gezicht gaat. Dit was bij de Roosevelt kliniek helaas niet het geval. Toon minder »
Sharon Luik van
16 maart 2020 22:10
Mijn huisarts had mij verwezen voor het verwijderen van een moedervlek. Zeer rustige en fijne kliniek, heel anders dan het ziekenhuis waar je een nummertje bent. de dermatoloog heeft de afwijking verwijderd en het bleek een onrustige moedervlek. De kosten worden gewoon vergoed door mijn zorgverzekeraar.
Esther Kim
15 november 2018 13:01
In Delft slechte privacy. Erg gehorig. Verder wordt er slecht geluisterd naar de patiënt. Na een officiële klacht te hebben ingediend, krijg je bericht dat ze op de hoogte zijn van het probleem. Belachelijk dat ze dan toch gewoon al mensen behandelen zonder dat het is opgelost. En dan hebben ze het lef om gewoon een factuur te sturen naar mn zorgverzekeraar!... Toon meer »
In Delft slechte privacy. Erg gehorig. Verder wordt er slecht geluisterd naar de patiënt. Na een officiële klacht te hebben ingediend, krijg je bericht dat ze op de hoogte zijn van het probleem. Belachelijk dat ze dan toch gewoon al mensen behandelen zonder dat het is opgelost.
En dan hebben ze het lef om gewoon een factuur te sturen naar mn zorgverzekeraar! Die ik van mn eigen risico moet gaan betalen. Ik moet betalen voor de non-privacy en slechte ervaring die ik daar had. Schandalig!!!!!
Bij deze kliniek gaat het ze om geld en niks anders! Ga er vooral niet heen! Toon minder »
Lisette Steur
1 november 2018 18:06
Jarenlang heb ik gekampt met Lichen Sclerosis. Behandeling door gynaecoloog en dermatoloog heeft weinig tot geen effect gehad.Mijn man las in de krant een artikel over de Roosevelt kliniek. Ik heb geen seconde na hoeven denken en meteen een afspraak gemaakt. Binnen één week kon ik terecht. \ Werkelijk en wereld is voor mij open gegaan, een hartelijk ontvangs... Toon meer »
Jarenlang heb ik gekampt met Lichen Sclerosis. Behandeling door gynaecoloog en dermatoloog heeft weinig tot geen effect gehad.Mijn man las in de krant een artikel over de Roosevelt kliniek. Ik heb geen seconde na hoeven denken en meteen een afspraak gemaakt. Binnen één week kon ik terecht. \
Werkelijk en wereld is voor mij open gegaan, een hartelijk ontvangst door de assistente, daarna een zeer begripvol gesprek met Dr Ter Harmsel en hij beloofde mij een goede behandeling. LS kan niet genezen maar wel houdbaar worden.In februari 1e afspraak, 4 wk later was ik vd ergste klachten af. Dit heb ik nooit voor mogelijk gehouden.Ik kan echt iedereen deze kliniek adviseren. Je word er zeer menselijk behanderd!! Toon minder »
Ellis Hoogeveen
1 juli 2015 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Roosevelt Kliniek Leiden?

De prijs van één zone Botox bij Roosevelt Kliniek Leiden is € 195,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Roosevelt Kliniek Leiden?

Een fillerbehandeling bij Roosevelt Kliniek Leiden kost per 1 ML v.a. € 390,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Roosevelt Kliniek Leiden?

Roosevelt Kliniek Leiden heeft op basis van 17 Google reviews 3.4 van de 5 sterren.

Waar is Roosevelt Kliniek Leiden gevestigd?

Roosevelt Kliniek Leiden is gevestigd op Rooseveltstraat 82A in Leiden.