Salon Nynke

Salon Nynke

4.8
78 reviews
Bekijk agenda

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Zevenblad 11, Leeuwarden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Randi van der Roest
Drs. Randi van der Roest
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Salon Nynke Reviews

4.8
78 reviews
Goed en snel geholpen, Nynke houdt ook wel van een gezellig praatje, zeker een aanrader 👍🏻
Jeremy Reiding
8 augustus 2023 12:12
Vandaag voor het eerst een bezoek gebracht aan Salon Nynke voor een gel lak behandeling. Erg vriendelijk ontvangen door eht personeel en geholpen door een stagiaire die het fantastisch heeft gedaan, erg blij met het eindresultaat :) Complimenten!
Tineke Bijleveld
11 mei 2023 19:07
Goede service, leuk gesprek en goede tips gekregen
Patrick Hassenpflug
15 januari 2023 12:12
Ik ben vandaag voor de eerste keer bij de medische pedicure geweest. Nynke werkt heel vakkundig en is super gezellig. Zeker een aanrader!
Fatma Sahin
29 november 2022 10:10
Nooit geweest.
Vast niet iets met happy end
Bernard Hengst
18 november 2022 20:08
Ondanks een gelukje binnen een dag terecht! Met mijn kriebelvoeten nergens last van! Leuke salon en online inplannen van afspraken zeker een meerwaarde!!. Ga zeker nog een keertje terug!!
Tjarda k4wk
26 juli 2022 18:06
Ondanks een gelukje binnen een dag terecht! Met mijn kriebelvoeten nergens last van! Leuke salon en online inplannen van afspraken zeker een meerwaarde!!. Ga zeker nog een keertje terug!!
Tjarda P
26 juli 2022 18:06
Heel hartelijk en goed geholpen
Robert Groot
10 juni 2022 11:11
Jet was heel vakkundig en zeer vriendelijk. De volgende afspraak staat in de agenda ☺️
Wasbeetje
20 april 2022 17:05
Gezellige pedicure behandeling, Nynke is een leuke dame en stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je gewoon lekker ontspannen kan kletsen met haar, zonder dat ze je beoordeeld omdat je zelf je voeten niet kan verzorgen. Ik heb nogal wat lichamelijke klachten waardoor ik dat niet kan doen.
Jolanda Roodenburg
10 augustus 2021 17:05
Vandaag voor het eerst bij salon Nynke geweest voor een pedicure behandeling. De salon is mooi en verzorgd en heeft een fijne en professionele uitstraling. Ik zocht een salon waar ik snel terecht kon en een afspraak was ook zo gemaakt via het online boeking systeem. Ondanks bovenstaande wat goed is, kan ik voor mijn ervaring niet meer dan 2 sterren geven. D... Toon meer »
Vandaag voor het eerst bij salon Nynke geweest voor een pedicure behandeling. De salon is mooi en verzorgd en heeft een fijne en professionele uitstraling. Ik zocht een salon waar ik snel terecht kon en een afspraak was ook zo gemaakt via het online boeking systeem.

Ondanks bovenstaande wat goed is, kan ik voor mijn ervaring niet meer dan 2 sterren geven. De behandeling werd niet uitgevoerd door Nynke zelf maar een (nog niet zo ervaren) collega. Die tussendoor de hulp van Nynke moest inroepen omdat ze mijn vragen niet kon beantwoorden.

De frezen die gebruikt werden waren te scherp waardoor het bij mijn vierde teen open is gegaan. Daarnaast is mijn grote teennagel tot aan mijn leven afgeknipt wat niet prettig voelt. In andere salons ben ik gewend dat je voeten nog even na geschrubd, gemasseerd of in een badje gedaan worden, maar hier was het gauw crème erop en klaar (omdat er zo lang met de frees is gewerkt denk ik?)

Het was een aardige meid en ik snap dat ze het moet leren (ze vertelde mij dat ze net gediplomeerd was) maar vermeld dit bijvoorbeeld op de website of bied haar behandeling aan voor een gereduceerd tarief. Toon minder »
Nynke de Boer
3 juni 2021 21:09
Ik kom al enige tijd bij Nynke voor mijn diabetische voet, Nynke levert altijd werk op maat en zorgt goed voor haar klanten is altijd vrolijk en opgewekt maakt altijd een praatje en heeft zeker verstand van haar werk. 2 dagen geleden raadde ze me een massage aan bij Sanne die ook in deze praktijk werkt daar heb ik een afspraak gemaakt en een heerlijke massag... Toon meer »
Ik kom al enige tijd bij Nynke voor mijn diabetische voet, Nynke levert altijd werk op maat en zorgt goed voor haar klanten is altijd vrolijk en opgewekt maakt altijd een praatje en heeft zeker verstand van haar werk.
2 dagen geleden raadde ze me een massage aan bij Sanne die ook in deze praktijk werkt daar heb ik een afspraak gemaakt en een heerlijke massage gehad en helemaal herboren naar huis gegaan. Toon minder »
lloyd schelle
29 mei 2021 13:01
goede service, vakmanschap, fijne omgeving, veel parkeergelegenheid, erna 'even' naar de supermarkt, top!!
Fenne Holl
22 mei 2021 07:07
Heel goed en zeer vriendelijk. Je bent daar echt op je gemak.
Geert Heidstra
11 december 2020 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Salon Nynke?

Salon Nynke scoort 4.8 van de 5 sterren uit 14 Google reviews.

Wat is het adres van Salon Nynke?

In Leeuwarden is Salon Nynke gevestigd op Zevenblad 11.