Schoonheidscentrum Appels

Schoonheidscentrum Appels

Schoonheidscentrum Appels uit Tilburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
29 reviews
Vandaag een super behandeling gehad samen met mijn schoonzusje. Linda heeft mij heel goed geholpen en was erg vriendelijk. mijn schoonzusje was ook erg blij met haar behandeling.
Marie-Charlotte Vesters
13 augustus 2022 19:07
Ben nu sinds iets meer dan een jaar daar onder behandeling voor mijn gezicht, waar ik jaren eczeem had. Je zult het geloven of niet maar na één behandeling waar ik jaren voor naar de dokter liep. Is mijn eczeem weg. Ik geloofde het eerst zelf ook niet maar het bleef weg. Super vriendelijk personeel en kundig advies. Echt een aanrader. TOPPIE👍🥰 ga zo door.... Toon meer »
Ben nu sinds iets meer dan een jaar daar onder behandeling voor mijn gezicht, waar ik jaren eczeem had. Je zult het geloven of niet maar na één behandeling waar ik jaren voor naar de dokter liep. Is mijn eczeem weg. Ik geloofde het eerst zelf ook niet maar het bleef weg. Super vriendelijk personeel en kundig advies. Echt een aanrader. TOPPIE👍🥰 ga zo door. Peter Snoeren. Toon minder »
Peter Snoeren
18 juli 2022 14:02
Vanaf augustus 2021 kom ik maandelijks in de salon. Via een vriendin kwam ik erachter dat Appels heel goed is in peelings. Ik heb een droge huid die gevoelig is voor pigmentatie. Vanaf het eerste moment dat je de salon binnen treedt wordt je op je wenken bediend. Eerst volgt een uitgebreid onderzoek naar je huid waardoor je een op maat gemaakte behandeling k... Toon meer »
Vanaf augustus 2021 kom ik maandelijks in de salon.
Via een vriendin kwam ik erachter dat Appels heel goed is in peelings.
Ik heb een droge huid die gevoelig is voor pigmentatie. Vanaf het eerste moment dat je de salon binnen treedt wordt je op je wenken bediend.
Eerst volgt een uitgebreid onderzoek naar je huid waardoor je een op maat gemaakte behandeling krijgt. Ik krijg elke maand een peeling met een focus op anti aging, minder pigmentatie en hydratatie.
Elke maand weer voelt het voor mij als een kado als ik de salon binnen loop, de dames, de producten, de sfeer in de salon, het voelt allemaal super goed!

Daarnaast merk ik je ook per direct resultaat als je een behandeling bent ondergaan.

Al met al, chapeau voor Appels! 🙌 Toon minder »
Rachel Korthals
5 februari 2022 08:08
Huidverbetering met PCA
Heel tevreden over eindresultaart. Zeker aan te bevelen.
Geertruida De Fretes
21 januari 2022 13:01
Ben op 1 september hier gestart. Alleen maar lof. Vriendelijk, professioneel, schoon maar het aller belangrijkste resultaat. Super blij dat ik de stap gezet heb.
Mirelle Leijten
29 oktober 2021 07:07
Ik kom hier al jaren. Deze mensen kennen hun klanten en zijn zeer deskundig. Nu in de coronacrisis werden mijn bestelde spullen gewoon bij mij thuis afgegeven. Wat een service zeg!
Brenda Van Der Stappen
30 januari 2021 09:09
Fantastisch hoe je bij schoonheidscentrum Appels verzorgd wordt. Ze nemen de tijd voor je en geven persoonlijke aandacht. Je voelt je niet als een ‘nummer’. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen. Je kunt er terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Ze worden zeer professioneel uitgevoerd in een sfeervolle, rustgevende omgeving. Ze ki... Toon meer »
Fantastisch hoe je bij schoonheidscentrum Appels verzorgd wordt. Ze nemen de tijd voor je en geven persoonlijke aandacht. Je voelt je niet als een ‘nummer’. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen. Je kunt er terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Ze worden zeer professioneel uitgevoerd in een sfeervolle, rustgevende omgeving. Ze kijken goed naar je huid en geven goed advies welke behandeling het beste voor je is. Ook geven ze goed advies over hoe je je huid het beste kan verzorgen. Als je echt je huid wil verbeteren dan zit je hier op de goede plek. Ik had twee grote pigment vlekken op mijn gezicht en ik heb die laten behandelen en ze zijn helemaal verdwenen.

Ook vind ik het fijn als ik nog graag wat make-up op wil na een behandeling. Dit kunnen ze dan nog aanbrengen als je dat wilt. De producten van Jane Iredale zijn echt fantastisch. De locatie is ook ideaal, omdat er genoeg plek is om je auto (gratis) te parkeren. Bij Salon Appels ben je in goede handen! Toon minder »
Kim Gruijters
28 juni 2020 08:08
Ik heb samen met mijn vriendin een “duo behandeling” gehad. Wij werden zeer kundig geïnformeerd over de behandeling die wij zouden krijgen op basis van onze huiden. Tijdens de behandeling werd keurig stap voor stap uitgelegd wat er op onze gezichten gesmeerd werd en wat de werking daarvan was. Het eind resultaat is fantastisch en onze gezichten hebben er no... Toon meer »
Ik heb samen met mijn vriendin een “duo behandeling” gehad.
Wij werden zeer kundig geïnformeerd over de behandeling die wij zouden krijgen op basis van onze huiden.
Tijdens de behandeling werd keurig stap voor stap uitgelegd wat er op onze gezichten gesmeerd werd en wat de werking daarvan was.

Het eind resultaat is fantastisch en onze gezichten hebben er nog nooit zo stralend en schoon uitgezien.

Voor degene die kwaliteit en professionaliteit zoeken in een schoonheidsspecialiste hoeven niet verder te kijken dan schoonheidscentrum Appels. Toon minder »
joep de weijer
27 juni 2020 21:09
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2016
Adres
Westermarkt 26, Tilburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten