Schoonheidsinstituut PUUR Eersel

Schoonheidsinstituut PUUR Eersel

Schoonheidsinstituut PUUR Eersel uit Eersel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.9
25 reviews
Bij Puur in Eersel wordt je altijd warm welkom geheten door een van de dames. Ze bieden altijd goed advies en leggen je in de watten. Ik heb zelf hier acne behandelingen ondergaan en daarnaast een EMD bloedtest laten afnemen. Dit laatste heeft m’n leven echt veranderd. Met de uitgebreide uitslag van de bloedtest en het tijdelijk toevoegen van supplementen be... Toon meer »
Bij Puur in Eersel wordt je altijd warm welkom geheten door een van de dames. Ze bieden altijd goed advies en leggen je in de watten. Ik heb zelf hier acne behandelingen ondergaan en daarnaast een EMD bloedtest laten afnemen. Dit laatste heeft m’n leven echt veranderd. Met de uitgebreide uitslag van de bloedtest en het tijdelijk toevoegen van supplementen ben ik af van mijn buikpijn en is mijn acne ook sterk verminderd.
Helemaal happy nu kan ik ook eens genieten van een facial ipv wen acnebehandeling 😁 Toon minder »
Lieke Hakkens
1 april 2022 07:07
Super vriendelijke meiden en een hele goede service, kortom een superfijne salon 👌🏻
Jose Lavrijssen
13 februari 2021 10:10
Al diverse keren een gezichtsbehandeling gehad bij deze deskundige dames. Ze werken met fijne producten en in de salon hangt een prettige sfeer. Je gaat weer helemaal relaxed en opgefrist de deur uit.
Marieke G
12 februari 2021 20:08
Ik ben voor een acne behandeling bij Puur geweest. Ze geven goed advies en werken netjes. Geen uitslag gehad na de behandeling terwijl ik dit bij een andere schoonheidsspecialist wel had.
Ilse Roijmans
12 februari 2021 19:07
Fijne salon, aardige specialistes en het oude pand aan de Markt erg sfeervol ingericht. Schoonheidsbehandeling Puur was erg fijn met een lange, relaxte massage.
Marleen van der Palen
2 februari 2020 07:07
Geweldig mooie zaak
Dames die ervaring en ontzettend vooruitstrevend zijn!
Heerlijke ontspannende duo behandeling gehad
Alleen maar lof over dit bedrijf!
Marlie De Haas
10 december 2019 10:10
Een hele fijne schoonheidssalon! Fijne producten, fijne ruimte en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Massage van gelaat en nek worden zorgvuldig en uitgebreid uitgevoerd. Ik ging zeer tevreden de deur uit!
Esther Sanders
2 februari 2017 11:11
Schrijf een review

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten