Skin Esthetics Maastricht

Skin Esthetics Maastricht

Skin Esthetics Maastricht uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.4
7 reviews
Ik had geen frisse uitstraling meer en heb me laten behandelen door Saskia... met een TCA peeling. Ben zo verbaasd hoe mooi mijn gezicht is geworden... het is echt een aanrader... voel me weer echt mooi en op en top vrouw
Soraya
19 april 2022 10:10
Super uitleg van te voren, professionele service en ook prima nazorg!!! Dank je Saskia heel tevreden met resultaat👍
Heleen Brebels Van Alphen
25 juni 2021 12:12
Noelle van Eldik
9 juni 2021 17:05
Heel deskundig en professioneel. Bijzonder klantvriendelijke begeleiding. Goede voorlichting en adviezen. Aanrader voor botox, plexR en profhilo. Beste in de regio!
Jo Heusschen
23 mei 2021 15:03
Maurick Heusschen
12 mei 2021 09:09
Een vriendin van mij is laatst hier geweest. Bij haar was het voorhoofd gespoten met botox. Veel te strak gespoten, waardoor zij constant hoofdpijn heeft. De week erna is een andere vriendin gegaan, nou dat was voor niets. Want mevrouw was al naar huis vertrokken, terwijl zij nog klanten had blijkbaar. Na dit te horen gekregen van mijn vriendinnen, raad ik d... Toon meer »
Een vriendin van mij is laatst hier geweest. Bij haar was het voorhoofd gespoten met botox. Veel te strak gespoten, waardoor zij constant hoofdpijn heeft. De week erna is een andere vriendin gegaan, nou dat was voor niets. Want mevrouw was al naar huis vertrokken, terwijl zij nog klanten had blijkbaar. Na dit te horen gekregen van mijn vriendinnen, raad ik deze botox kliniek bij niemand aan! Zelf zal ik er nooit een stap binnen zetten! Toon minder »
Jennifer Van swalmen
17 maart 2021 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €425 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Profhilo
Kliniek opgericht
2010
Adres
Jekerweg 46, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling