Skin Works by Jozine

Skin Works by Jozine

Skin Works by Jozine uit 's-Gravenzande is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
25 reviews
Een bezoekje aan Skinworks sowieso heerlijk ontspannend. Sinds ik weer regelmatiger bij Skinworks kom, is de conditie van mijn huid bovendien enorm verbeterd. Wat ik daarnaast heel fijn vind, is dat er buiten de reguliere behandelingen om ook wordt samengewerkt met ervaren en prettige cosmetisch artsen waardoor je heel laagdrempelig echt 'de mooiste versie v... Toon meer »
Een bezoekje aan Skinworks sowieso heerlijk ontspannend. Sinds ik weer regelmatiger bij Skinworks kom, is de conditie van mijn huid bovendien enorm verbeterd. Wat ik daarnaast heel fijn vind, is dat er buiten de reguliere behandelingen om ook wordt samengewerkt met ervaren en prettige cosmetisch artsen waardoor je heel laagdrempelig echt 'de mooiste versie van jezelf' wordt. Ik ben supertevreden! Toon minder »
Yolanda Dullaart
23 februari 2022 13:01
Skinworks een fijne professionele salon. Met veel uitgebreide huid verbetering behandelingen. Ben er dol op πŸ₯° Ze gaan mee in de nieuwe ontwikkelingen en dat is heel fijn! De stoel waar je in behandeld word daar wil je niet meer uit! Zeker een aanrader om daar een behandeling te doen niet alleen voor gezicht, maar ze hebben daar een breder pakket wat je da... Toon meer »
Skinworks een fijne professionele salon.
Met veel uitgebreide huid verbetering behandelingen.
Ben er dol op πŸ₯°
Ze gaan mee in de nieuwe ontwikkelingen en dat is heel fijn!

De stoel waar je in behandeld word daar wil je niet meer uit!

Zeker een aanrader om daar een behandeling te doen niet alleen voor gezicht, maar ze hebben daar een breder pakket wat je daar allemaal kan doen.

Fijne salon πŸ’œ Toon minder »
Frieda
20 februari 2022 11:11
Sinds een paar jaar ga ik naar Skinworks voor verschillende gezichtsbehandelingen. Jozine staat altijd voor haar klanten klaar, heeft veel productkennis en geeft goede adviezen. Daarnaast heeft ze een talent voor massages, heerlijk!
Een bezoek aan deze salon is echt een aanrader.
sandra van den akker
19 februari 2022 15:03
Als tevreden klant kan ik Skinworks met alle overtuiging aanraden! Ze zijn leuk, adviseren naar alle eerlijkheid en passen de behandelingen zeer professioneel toe. Een bezoek maakt dat je zowel van buiten als binnen straalt. Ik kom er met plezier en vind het (last but not least) ook helemaal geweldig dat het allemaal dames zijn #girlpower
GΓΌl Imeci
6 februari 2022 18:06
Jozine en haar team zijn echt geweldig en zo professioneel. Je voelt je er gelijk op je gemak, heel fijn. Mijn huid is zo vooruit gegaan sinds ik hier kom! Ik heb al jaren last van acne littekens. Jozine heeft mij zo goed geadviseerd, ik zie echt zo'n vermindering.
Een behandeling bij Jozine is gewoon mijn ultieme relax moment! Een dikke aanrader!
Ruth Udofia
6 februari 2022 16:04
Wat een super fijne salon met vriendelijk personeel. Heel blij met mijn pedicure door Nayda en mijn wenkbrauwbehandeling door Jozine. De salon ziet er prachtig uit en ze verkopen goede producten zoals van mesoesthetics waar je huid zichtbaar van opknapt. Iedereen zou zichzelf een keer in de zoveel tijd een verwenmoment bij Skinworks moeten gunnen. Daar knap... Toon meer »
Wat een super fijne salon met vriendelijk personeel. Heel blij met mijn pedicure door Nayda en mijn wenkbrauwbehandeling door Jozine. De salon ziet er prachtig uit en ze verkopen goede producten zoals van mesoesthetics waar je huid zichtbaar van opknapt. Iedereen zou zichzelf een keer in de zoveel tijd een verwenmoment bij Skinworks moeten gunnen. Daar knap je namelijk echt van op! Toon minder »
Kirsten Schlink
1 februari 2022 07:07
Top behandeling gehad!

Super aardig personeel en zeer professioneel!
Echt een aanrader πŸ‘ŒπŸ»
rob waal
31 januari 2022 21:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €115 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €450 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €305 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €195 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €275 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2002
Adres
Maasdijk 8, 's-Gravenzande
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ayleen The

Drs. Ayleen The

Filler Cottage Goes Filler Cottage Rotterdam Filler Cottage Mierlo Skin Works by Jozine
Functies
Arts lid van NVCG
Medisch specialist (overige)
Arts
Behandelingen per jaar
3000
Profiel bekijken
Kirsten Schlink

Drs. Kirsten Schlink

Filler Cottage Rotterdam Filler Cottage Goes Skin Works by Jozine
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
4000
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken